Új privát üzeneted érkezett!

Yuyu:nektek is boldog hófordulót
Kép

Dius:jó az úgy szűrve is :lol: há má nem kérdezted meg aran mamát ,hogyan köll palacsintát csinyáni a kisfiának :lol:

Tuntun: Kép hát érzéssel Kép :lol:

Ani:én is ezt a 2 lázcsillapítót használom + az antispyreticus kúpot(ez a Naturlandos kúp,de csak receptre kapható)

a Börtönnél csak eddig van tanácsadás -csecsemő-persze kismamák is oda pofátlankodnak-nekik pénteken lenne-ma is jól megszívtam,mert mire odaértem má volt előttem egy.
Zsombi meg frankón elaludt a váróban :evil: :evil: :evil: jó volt 40 perces alvás-várakozás- után felébreszteni.a súlyát még úgy ahogy meg tudtuk mérni 12.92 kg na de a hosszát :evil: :evil: :evil: 87,5 cm mértünk de ezkínok között.

Amíg vártam ,mondja az egyik védőnő ,hogy miért nem pénteken délelőtt jövök,ha ilyenkor alszik?
Nem akartam mondani neki :az van a homlokomra írva ,hogy hülye vagyok?
Reggel vigyem el a bernit suliba ,majd jöjjek haza kb 1 óra múlv menjek tanácsadásra,ott elcseszem az egész délelőttöt,délre hazaérek megetetem a fiam ,majd üljek megint autóba ,mivel péntek van ilyenkor ebéd után haza hozom a leányt.
ráadásul az van kiírva,hogy pénteken terhes tanácsadás,na még az kéne ,hogy leba...nak.

Zsombi azóta nem aludt,tiszta dili :evil: :evil: :evil: szupi állapotok uralkodnak itthon Kép az idegeimnek meszeltek mindenért ordít Kép Kép hisztizik Kép
berni611

Julcsi,

BOLDOG HÓFORDULÓT A SZÉP KIS KIRÁLYLÁNYNAK!!!!!

Kép
Vendég

Évi, akkor jól megjártátok :evil: :evil:

Nálunk nincs ilyen gond, mert minden héten szerdán van de. és kész. Ha 11 után megyek általában nincs senki.
Legközelebb 2 hónap múlva kell mennünk a köv. bárányhimlőre. Meg azt szoktam csinálni, hogy havonta-másfél havonta 1x elviszem és akkor a védőnő nem jön ki hozzánk. Nem mintha zavarna, de itt ül legalább fél órát és beszélünk a semmiről, a gyerek meg általában alszik, mert ebéd után szokott ideérni.
Vendég

télleg yuyu,Enikőnek is nagyon boldogat!!!!! :wink:
Hú,nálunk akkor király a helyzet,mert kedden 10-től van csecsemőtanácsadás,ekkor ott van a doktornéni is,ekkor adják a szurikat is,szerdán 8-10-ig van rendes tanácsadás,és csütörtökön van terhestanácsadás. Ja,újabban a védőnéni szerdán délután is ott van,kb.2-5-ig,ekkor van a gyerekorvosnak is rendelése. Meg a gyerekorvos is van minden nap,délelött,8-11-ig,szerdán meg délután 14-17-ig.
De a védőnéni egyébként is sokat van bennt,mehetsz máskor is,ha elötte csörögsz neki. Úgyhogy mi szuperül vagyunk.
Vendég

sziómió!
Mi bekaptuk a fosós-hányóst, egész családon végigment, nekem egy napig, gyerekeknek 1 hétig tartott...Még mindig elég folyós a kaki, de legalább már esznek, isznak és nem hánynak! Francos egy betegség!
Hófordulósoknak, névnapposoknak, szülinaposoknak sok boldogat! Bocs, hogy ilyen ritkán írok csak! :oops:

Kép
Kép
banoed

Köszi mindenkinek Enikő nevében :-)

yuyu79

Napot!
Utólag is boldog hófordulót Enikőnek és Barnusnak! Most születtek... :D
Ani, annyira jó, olyan aranyos Eliza, hogy már ennyi mindent mond, sőt, mondatokat, nagyon ügyes! ÉnÁrminom még mindig nem hajlandó normálisan beszélni, pedig 1 hónap múlva 2 éves lesz... :roll: Azért furcsa nekem, mert Hanna ennyi idősen folyékonyan beszélt, mondjuk ő korán is kezdte, 1 évesen. Vagyishát viszonylag korán.
Betegeknek továbbra is jobbulást és gyógypuszikat!
Dius, ügyes vagy a palacsintával! Én is sima vizet teszek bele.
Én se szeretem a tanácsadásunkat, hétfőnként van doktornénivel, 1-től 2-ig délután. Sorszámhúzás van és tömegnyomor...
:x [/b]

been

Sziasztok csajok!
Utólagos hófordulót a nagy gyerkőcöknek.
Csajok mi már nem is járunk tanácsadásra...a védőnő se jár ki, régebben felhívott , hogy eggyeztesünk (de lehet, hogy ez a bölcsi miatt van ?!) na a lényeg oltásra megyünk, akkor méricske azt joccakát.
Palacsinta én is úgy csinálom , hogy lassan engedem fel tejjel meg miegymással és akkor nem lesz csomós.
A tanulmányi hivatalból még nem tudnak semmit...pfffffff no comment
Pedig már örülnék, ha közelebb lennénk a dolgokhoz.
Az én kis Zsombim most van abban a korszakban hogy "Mi a?"
Úgy birom egésznap csak mi a? mi a?
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is,jól vagyunk,csak én szenvedek éjszaka a nem alvástól és nappal olyan vagyok mint a mosott sz@r.

Utólag is boldog hófordulót Enikőnek és Barnusnak.
Betegeknek jobbulást. Gyógysugik mennek.
Dius,párod bizti örült a palacsintának. Én tejjel és szódával szoktam csinálni.
Cseriani, aranyos Eliza,irigykedek is :oops: ,mert Bence sem beszél még csak pár szót.

Még egy hónap és itt van Bencus 2.szülinapja és pont húsvét vasárnapra esik. :D Olyan gyorsan eltelt ez a két év,hihetetlen,hogy milyen gyorsan nőnek.

Megyek,mert Bencus rosszalkodik,meg fől az ebédem,ami kakaspöri tésztával lesz.

Szép napot!
dius02

Yuyu Annyira sajnálom de tegnap nem is néztem a vonalzódat :oops:

Enikőnek is nagyon boldog hófordulót kívánok!!!!!! Most már megjegyzem mikor van neki! :) Nem nehéz :)

Kép

Kép
dius87

Voltuk reggel doki néniél. A mienk nem rendelt egy másik volt... Hát szerinte minit javult majd hétfőn megint vigyem vissza.

Képzeljétek el, Barnust levetkőztettem hogy meg tudja vizsgálni a dokinéni és a ruháit a babakocsiba tettem ami a vizsgáló ágy mellé volt tolva, mikor végzett a dokinéni a Barnus nadrágjáért fordultam a babakocsiba és lecseszett a nővér vagy ki az aki az orvossal van, hogy ne hagyjam egyedül a gyereket az ágyon mert leesik és az ő szemük láttára fog szétloccsani a gyerek feje, erre figyeljek oda mert ők olyanok mint a halak és hogy meglátszik hogy ő az első gyerekem... na hát lányok nekem ez olyan rosszul esett!! Soha nem szoktuk őt sehol egyedül hagyni ha meg egyedül kell hagynom akkor becsatolom a pihiszékébe vagy a babakocsiba. És ráadásul ott álltam elötte csak a nadrágot kivettem a babakocsiból... és mivel nem reagáltam neki semmit 3x elmondta.. aztán mondtam hogy értem ám. :?

Kép
dius87

Dius, tényleg nagyon kell figyelni, de ha ott álltál mellette, azért nem gondolom hogy ennyire veszélyes lett volna a helyzet.... És ez a hangnem :twisted: Elhiszem hogy rosszul esett :-) Úgy látszik, vannak emberek, akik szeretnek lecseszni másokat, mintha az ember nem a legjobbat akarná a gyerekének... Le kell tojni az ilyet :wink:

yuyu79

A középső szmájli nemtom hogy került oda...

Ja, igen pont 4 hónap van a gyerkőceink között :-)

yuyu79

Lányok már akartam kérdezni!

Barnabásnak el van deformálódva hátul a fejecskéje mert amíg kisebb volt a jobb oldalon szeretett aludni és hiába forgattam visszafordult... szólt pár hete a védőnő hogy támasszam ki de a családban azt mondták ne bajlódjak vele majd kiugorja magát... de ma szólt a doktornő hogy csináljak valamit a fejével...

Szerintetek? Ma már próbáltam ki támasztani... hát nem nagyon tetszik neki de majd éjszakára megpróbálom...

Kép
dius87

Úgy tudtam hogy szoptatás alatt nem jön meg, ha megjött az gond?

Kép
dius87

dius,nem gond. Nekem is megjött mindkét kópénál,Kristófnál 6 héttel szülés után,Elizánál kicsit késöbb. Lehet kicsit kevesebb lesz a tejed,de majd Barnus alkalmazkodik. Lehet kicsit más íze lesz. Hallottam olyan szélsőséges esetről is,hogy a baba abbahagyta miatta a szopizást,de ezt én nem tapasztaltam,és az ismerőseim körében sem volt ilyen. Ne ijedj meg.

Másik: Kristófnak is nagyon,de nagyon-nagyon el volt deformálódva a feje. Én nem tettem semmit,helyrejött magától. Minél nagyobb,annál jobban forgatja,annál többet rakod majd hasra,hisz úgy más szemszögből látja a világot,és ez tetszik neki. Aztán,majd ha elkezd ülni,hidd el,minden helyreáll a kis buksiján.
Vendég

Ani köszönöm, megnyugtattál!!!!!

Igen én is hallottam hogy más lesz az íze, párom mamája mondta hogy anno anyósom emiatt hagyta abba a szopit...
Lehet attól is hogy megemeltem magam?

Kép
dius87

szerintem nem. Én sem tettem semmi különöset,egyszerűen csak ilyen a szervezetem. Nekem az első után ráadásul minden hónapban nagyon pontos volt,28 naponta.
Vendég

Sziasztok!
Újra itt vagyok a fedélzeten :wink: , eddig kegyetlen "dögrováson" voltam, három napig csak addig nem volt lázam, míg a gyógyszer hatása alatt voltam, egyébként 39 fokos lázzal szenvedtem :evil: Ma már talán kicsit jobb. Viszont Domit sikerült megfertőznöm úgy néz ki, ma a délutáni alvásából lázasan ébredt :( Adtam neki lázcsillapítót, meg vizes borogatást, most még jól van.
Dius! A dokis bunkózást inkább nem minősítem ... :evil: És mi az, hogy látszik, hogy az első gyereked???? Én ismerek olyat, akinek a második gyereke esett le a pelenkázóról... Menjen oda az asszisztens, ahova gondolom! Barnus fejecskéje meg szépen ki fog alakulni, a D vitamint (vigantol csepp) add neki, és akkor nem lesz gond. Mennyit kap abból Barnus, 2 cseppet? Boldog hófordulót neki picit megkésve!!! :)
Julcsi! Enikőnek is boldog hófordulót!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

jajj,dadomi :(
Nem gondoltam,hogy így összeszedelőzködtél :?
Dominak is jobbulást :(
Vendég

Ani, hát én sem gondoltam volna, hogy a "kicsit szarul érzem magamat"-ból ez lesz... :? Úgy köhögök, hogy már fáj tőle az egész légcsövem, torkom. Domi nagyon virgonc még mindig, remélem nem fogja nagyon megviselni a betegség.

dadomi

Dadomi igen Barnus 2 cseppet kap. Remélem meggyógyulsz és a gyerekek nem kapják el! Most épp az apja próbálja altatni csak álmos és nyűgös..

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
dius87

Huh,Dadomi, te is elkaptad ezt a nyavaját? Szegény kicsi fiad remélem, nem keveredik bele nagyon. Gyógyulj meg hamar te is!
Hát, Dius, ez az eü személyzet ott felétek borzasztó. Nem is értem, hogy veszik maguknak a bátorságot, ha úgy is látták, hogy az, hogy kicsit félre néztél veszélyes lehetett - bár ezt nem hiszem - nem használhattak volna ilyen hangnemet. (Velünk a suliban azt tanították, hogy, ha elfordulunk is, ,a kezünk legyen a babán; legközelebb tedd te is ezt, aztán toll a fülükbe) :twisted
A fejdeformitáshoz nem tudok hozzá szólni, vagyis de igen, annyit, hogy nekem az egyik oldalon laposabb a fejem és a hajam is ritkább, azért, mert mindig azon feküdtem, szegény anyu hiába forgatott ide-oda. Namost, ezt most nem tudom, ez mennyi idős koromban volt, mennyire alakulhat vissza Barnus feje és mennyire nem; de szerintem is rendbe jön, kicsi még.

been

jó reggelt.

Nekünk 1 csepp vigantolt kellett adni,Kristófnak is,Elizának is 2 éves korig. Érdekes,sztem ezt is dokija válogatja,mint pl. a konakiont,azt nekünk addig kellett adni heti 1 ampullát,míg csak szopi volt,tehát a mi esetünkben 6 hós korig. De hallottam már olyan is,hogy csak 6 hetes korig kell adni.
Vendég

Sziasztok!

Dadomi :cry: :cry: :cry: bakker ti is jól összeszedtétek.Nálunk hasmenéssel zárult a dolog :evil: Erre a nyavajás köhögésre meg az ACC 600 Long volt a gyógyír meg a Stodál,és jó sok c-vitamin.
Gyógysugik,reméljük picurkád nem lesz ennyire beteg. :cry: :cry: :cry:

Dius: :evil: :evil: :evil: én se szeretem,ha beszólnak.Lányok már megfogalmazták az én véleményemet is a dologról.
Mensi ,én csak 2 hónapig tudtam szoptatani Zsombit :cry: így nekem utána jött meg.De normális ,hogy mensizel ,és vigyázz mert peteérés és tüszőrepi is van.

Nekem tegnap jött meg :evil: Oltáson túl vagyunk,lázunk nem volt.Viszont 2- szer bökte a meg a dokibácsi annyira befeszítette a combikáját :cry:
berni611

Ani:tegnap a csiri-biriben mondta az egyik anyuka,hogy ő többet nem jön ringatóba.Megkérdezte,hogy hol lesz a ringató ,elvileg az Ifjúságiházban.
Azt mondta azért nem jön mert ,a kisfia nem az a megülök tipus a csaj meg nem köti le a figyelmét-ebben van valami-gyébként egyidős a mi picikéinkkel.Szept. első napjaiban született az ő fia.

Én még meglátom,ha képes felvenni a kontaktus a gyerekemmel megyünk,ha nem akkor csak csiri-birizünk.

A védőnőknél meg 11- kor kezdődig a foglalkozás,na ez még rosszabb.
berni611

Dadomi,gyógyulj meg hamar és remélem Domi sem lesz rosszabbul.
Az este Noémi is annyira köhögött,hogy 3x hányt :? adtam neki köhögéscsillapítót,meg ventolint és elaludt,éjjel sem köhögött. Láza már nincs,de ez a köhögés :evil: nem is emlékszem mikor volt ennyire rosszul. Az ablaka is nyitva volt egész éjjel.
Nálunk olyan hülye idő van,egyszer esik,egyszer meg süt a nap :roll:
Dius,nekem szopi abbahagyása után 2 hónappal jött meg. A kis buksijával kapcsolatba meg ne aggódj,majd elkezdi ő magától forgatni és minden rendbe jön :wink:

Kép
Kép
josi

A Babitsban lesz a ringató,de hétfőn még a Méreyben. Szerintem mi sem megyünk. Eliza megülne az ölemben,de nem köti le tényleg. Hétfőn is már volt,hogy én bohóckodtam neki,hogy maradjon nyugton,mert unta volna.
Wellnessről hallott valaki mostanában?

jájjj josi,szegényke. Csúnya nyavaja ez,és állitólag még nincs vége,most ,hogy itt a melegebb idő,ismét járkál a fosós-hányós vírus is:?
Vendég

Ja és Csilla is bukott este,de ő nem azért mert beteg,hanem mert túlette magát :lol: éppen 2 perccel azelőtt mondtam az Apjának,hogy egész nap csak evett és a főétkezések közt is nassolt,erre hopp már fel is böffent. Döbbenet ez a csaj,hogy már lassan dugni kell a kaját előle,ami persze meg se látszik rajta :roll:

Kép
Kép
josi

Ani:most kaptam emailt ,hogy hol és mikor esz ringató.

Josi:gyógysugik Noéminek is!!!!Fránya köhögés :evil:
Nálunk be van borulva :(
berni611

Ani:akkor hétfőn nem jöttök?

Ha senki ismerős nem megy akkor én sem megyek ,maradok a csiri-birinél.

Wellnesről nem hallottam semmit.Nem voltam a játszótéren mostanában.
berni611

Itta wellnes oldala

http://relax.n4.hu/
berni611

Én nem találtam semmit az oldalon :?
berni611

Kép

Ani nekünk is 1 cseppet kellett de 2hós oltáson nem tartotta a fejét ezért azt mondta 2 cseppet adjak neki, már tartogatja mert megkérdezem hogy még mindig 2 csepp kell e neki.

Itt is esik ez a nyavalya, de szeretném ha jó idő lenne!

Nekem sajnos szopi alatt jött meg, reméltem hogy még egy darabig nem lesz, eltudtam volna viselni. :)
Berni vigyázunk nem szeretnék még egy csemetét! :)

Egész éjjel ki volt támasztva a feje, vagyis úgy aludt el de mire kelt már nem úgy volt. Mivel pólyában alszik a pólya oldalát megdöntöttem és egy párnát raktam alá, napközben képtelenség kitámasztani nem marad úgy.

Kép
dius87

Dius, én is szoptatok, de már kétszer megjött, nem szentírás, hogy nem jön meg szopi alatt... PEdig nekem se hiányzott... Ja és Nekem kicsit kevesebb volt a tejem kb 2 napig, mikor először megjött, de utána szépen visszaállt...

D vitamint mi 1 cseppet adunk, K vitamin meg csak 3 hónapos koráig kellett. Dokinéni szerint most ez a legújabb...A buksival kapcsolatban, nekünk nem volt ilyen, de az is biztos, hogy egyre nehezebb lesz ez a kitámasztás dolog, mert nem fog úgy maradni. Az elején én az oldalán altattam Enikőt, kitámasztva, felváltva, ahogy a kórházban mutatták. Egy idő után ez csak éjszaka működött, 3-4 hós kórától meg egyáltalán nem. Most már már úgy forog mint a ringlispíl ;-)

yuyu79

Nekünk nem is mondták meddig kell adni a K-vitamint de még van, majd ha elfogy megkérdezem.

Kép
dius87

Julcsi tök jó hogy neked mutattak valamit kórházban mert nekem semmi!!!!!!! Se a pelenkázást se a köldök csonk ápolást!

Egyszer betévedt egy nővérke hogy kinek mutassa meg a szoptatás technikáját én kértem hogy segítsen és a gyerek fejét olyan erősen gyömöszölte a mellembe hogy már sajnáltam szegénykét, nem is akarta bekapta, aztán kb 1percig erőltette majd elment, és magától megtalálta a kincsem...

Kép
dius87

Még a fürdetést se mutatták meg?? Na, akkor a szekszárdiakra nem lehet egy rossz szavunk se...

yuyu79

Nem, még a fürdetést sem mutatták meg, semmit!! :?

Úgy lemennék sétálni kisütött a nap, de borzasztóan fúj a szél! :evil:

Kép
dius87

Tuntun merre jársz ? Úgy megszoktam hogy te "mindig" vagy! :)

Kép
dius87

Így utólag is boldog hó fordulót minden babának. Gyógypuszik pedig mennek a betegeknek.

Dius ne aggódj a Barnus fejformája miatt. Majd szépen helyreáll neki. Én is úgy csináltam anno mint Yuyu. Mindig oldalt aludtak, hol egyik felén hol másikon. Igaz Réka már az elejétől elfordult hiába támasztottam ki. D-vitmint nekünk is egy cseppet kellett adni a lányoknak 2 éves korukig. Azért kell vigyázni vele, nehogy korán benőljön a kutacsuk.
Vendég

Cseriani, boldog másfelediket Elizának!!!
Csajok, ti haragszotok rám? Múltkor nem reagált senki rám! Ha zavarok itt, nem írkálok, csak olvasok, oké? 8)

Kép
Kép
banoed

banoed,köszi :D
Dehogy haragszunk :wink:
De én nem is láttam,hogy voltál :oops:
Most visszaolvastam...ne haragudj :oops: :oops: :oops:
Nehogy eltűnj,gyere inkább sűrübben. Sőt,én többször emlegettelek is,hogy mi lehet veletek,főleg Tamáska nagyfiad nyavajájával,hogy hogy van,viszed-e oviba...(bölcsibe)
De akkor most mesélj!!!!!!!
Zsófi kisasszony?
Vendég

Banoed hiányzóóóóóóóóóóóóóóól nagyon!!!!!!!!!!!!!!
Bár igaz én is elég ritkán jövök mostanság, elég kevés az időm és örülök, ha olvasni tudok legalább.
Mesélj légyszi! mi újság veletek?

Én mostanság nagggggyon büszke vagyok a nagylányomra. Ugye novemberben kezdtük az úszást. Evelinnek iszonyú víziszonya volt. Ha az arcát víz érte akkor máris törölni kellett. Na most az én lányom lemerül a víz alá és víz alatt úszik, olyan ügyes.

Dius akartam még a hitellel kapcsolatban írni. Nekünk is megemelték, már 27 ezerrel fizetünk többet, már a fizetésem sem elég rá. Nekünk a K&H banknál van és ott van olyan lehetőség, hogy mondunk egy x összeget és azt egy évig fizetjük. Egy év után megnézi, hogymennyivel többet kellett volna fizetni és a tőkéhez teszik a különbözetet. Én bízom abban, hogy azért egy év után már kicsit jobban át lehet látni a dolgokat. Szerintem menny be te is a bankba, biztos tudnak mondani valami megoldást.
Vendég

Sziasztok,

nemrég jöttünk haza Szentesről. A mérlegelés eredménye: 24,3 kg. volt :lol: :lol: :lol:

És jelentem:

a fiam az idei országos karate diákolimpián a saját kategóriájában
3. lett!!!!!!!!!!! Azért az nagy szó, hogy azt mondhatom, hogy a fiam az országban a 3. legjobb versenyző!!!!

Nagyon büszke vagyok rá, egy ikerpár verte őt meg. Nagyon jó volt a két fiú, dehát van is nekik kivel gyakorolni. :roll: :roll: :roll:

Na elég az ömlegésből, remélem mindenki jól van! Nem nagyon voltatok, remélem azért, mert szupi volt az idő. Szentesen legalább 15 fok volt, hétágra sütött a nap. Amíg vártunk az eredményhirdetésre, addig kint mászkáltunk egy szál pulóverben.

Na mára elteszem magam, mert reggel fél 6 óta talpon vagyunk. A gyerekeim már alszanak.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!
Vendég

Az miért baj ha elöbb benő kutacs ??

Réka, most sokat javult az Euro is meg a CHF is csak mindig arra a napra lesz rossz amikor levonják!! Most mondja valaki hogy nem direkt! 10.én vonják ha 11én vonták volna már 6ezerrel fizettünk volna kevesebbet! :evil:
Voltam bent én is a BBanknák segítségnél, mi 34el fizetünk többet. Na most mi olyat kapunk ha kapunk mert ezt is elbírálják hogy 1 évig csak a kamatot kell fizetni a tőkét nem. Na most a 80ezer forintos törlesztőből, tudjátok mennyi tőketörlesztést fizetek????
El sem hittem mikor kiszámoltuk hogy ebből 12ezer Ft a tőke a többi a kamat!! És ez nem számít uzsorának!!!! Azt hittem eldobom az agyam!! Na menek... Péntek este óta itt voltak Barnus keresztszülei, itt aludtak ma meg a jó időben csavarogtunk! :)

Kép

Kép
dius87

Dius én is észrevettem, hogy miután levonják a havi törlesztőt, hó közepére visszamegy a frank. Hó elején megint felviszik.
A kamat azért olyan sok, mert az elején a kamatot fizeted ki és a végefelé már szinte csak a tőkét törleszted. Ezt nekem bankos mondta.

Tuntun gratula nagyfiadnak. Tényleg nagyon ügyes volt, és hogy a harmadik legjobb az országban az nagyon szupi.

Nálunk is az iskolásoknak van karate. Az edzőjük már többszörös világbajnok, valahány danos (nem tudom pontosan). De mivel nem lakik a fővárosunkban ezért nem sokan tudjáki, hogy milyen nagy sikereket ért el.
Vendég

Sziasztok! Én is vagyok, vagyis lennék, ha tudnék jönni... :?
Dominik elég jól viseli a mandulagyuszit, kapott antibiotikumot, most más fajtát, mint múltkor, és ettől nincs hasmenése szerencsére. Én is kaptam antibiotikumot, miután pénteken végre eljutottam dokihoz :oops: 1 órától volt rendelés, én már előtte ott voltam, de már akkor teli volt a váró, gondoltam ennek 80%-a csak gyogyit jött íratni, csak végzek időben - apánk ugyanis 2-re ment dolgozni, és ő vigyázott Domira amíg én dokinál voltam. Hát olyan rohadt lassan ment a sor, hogy szörnyű, kettő órakor pofátlanul előrekéretőztem a soron következő hölgy elé, aki nagyon rendes volt, persze én nem voltam benn 5 percet sem, és ezért kellett előtte megvárni, míg a bácsikák elmesélik az életüket :evil: Hát nekem is mandulagyuszim van, és a legbosszantóbb a dologban, hogy én fertőztem meg szegény Domit is, pedig semmi baja nem volt végre :(

És akkor egy nagyon fontos dolog:
Cseriani! Nagyon boldog névnapot Kristófnak!!!!
Kép

dadomi

Tuntun, gratula a nagyfiadnak, nagyon ügyes!!!

Dius, szerintem azért gond ha hamar benő a kutacs, mert akkor nem tud megfelelő ütemben nőni a fejecske... Valami ilyesmi rémlik.

Itt is nagyon szép idő volt tegnap, Enikő jókat is aludt séta közben délelőtt is, délután is... Le kellett vinni, mert itthon nem aludt el, és itt volt sógornőm a pici babával, így őt se hagyta volna aludni... Ablaküveget csrlétek náluk, mert az ürge 2 éve nem adott nekik számlát róla, és most ellenőrzi a apeh... Ja és az üvegben van benne, a gyártási dátum, ezért csak az üveget, így tud utólag számlát adni... Szép is lett volna, ha 12 napos baba mellett ki kellett volna bontani az ablakkereteket is :evil:

yuyu79

Boldog névnapot Kristófnak!!! :D

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?