Új privát üzeneted érkezett!

Szia Betti!

örülök, hogy kicsit kikapcsolódtál!
tünci28

Tünci, és mikor próbálkozhattok legközelebb?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha,most mennék vissza fél éves kontrollra(ami inkább már 8 hónapos lesz..),beszélni erről is.
Akkor, azután 1 évet mondott..hogy annyit minimum várjak, bár megérti ,hogy mihamarabb kismama szeretnék lenni.Az igazság az, hogy akkor nem kartam.Csak Viola kellett, nem más, nem másik..
Kicsit most is Őt várom vissza..
Már szeretnénk megpróbálni, de nem akarok felelőtlen lenni.Ha nemet mond, akkor várunk.
tünci28

Zaha! ne okold magad!Ez nem a te hibàd!A jo Isten ad ès elvesz,az okàt tudni nem,inkàbb ,csak megbèkèlni tudsz majd a tènyekkel
Vendég

Szerintem bármennyire is igyekszünk nem magunkat okolni,akkor is ottmarad a lelkünkben...Nem lehet feldolgozni ezt, mert minidg oda jukadunk ki, ohgy a testünk mondott csődöt.
tünci28

Zaha, én is szomorúan üdvözöllek itt.
Én tavaly augusztus 11.-én szültem a kislányom, 20. héten, inditották, nyitott hátgerinc és agykamrai tágulat...
Decemberben várandós lettem, két hete műtöttek, 11. héten nem volt szívhang.

Ha nincsenek a lányok már becsavarodtam volna-

Betti
Kép
betti0412

Megyek fürödni....-remèlem mèg lesztek! :wink:
Vendég

Tudjátok hogy bizonyos dolgokról most jönnek elő emlékképek...időnként beugrik valami emlék azokról a napokról.viszont azt nem tudom felidézni ,hogy mi volt rajtam, amikor először lementem Violához.
Vagy,hogy mit csináltam,amikor meghalt, azután..nem emlékszem, hogy kerültem fel a szobába, pedig azt tudom, hogy a párom vitt.de semmi más nincs meg..
tünci28

Zaha
Én is járok rendszeresen pszichológushoz, sokat segít tényleg, nekem is, akkor megyek, mikor kedvem tartja.

Singer Magdi könyve jó, bár rám az Áldatlan állapotban vonatkozik inkább, beteg magzatok élete, a döntés és ami utána van.

Én azt hittem lesz utána, de az élet a reményt is elvette tőlem két hete, pedig hogy örültem.

Egyetértek a lányokkal, most nem jó és nem is lesz sokáig, az a "legszebb" a fájdalomban, hogy megtanítja az embert türelmesnek lenni és tűrni. Mert ha ahhoz nem adott az Élet elég erőt, hogy eldobjuk magunktól, velük együtt, bizony ki kell bírni.
De lesz jobb, nekünk használt, ha sokat írtunk, beszéltünk róla, ha visszaolvasol, láthatod, hogy honnan indultunk, bár én most is ott vagyok :(

Tünci igaz, szép csajszi, mi már láttuk is, volt egy talink Pesten, ilyen "picsogós" :D parti, de nagyon jó volt együtt lenni.

Tüncike
A torna baromi jó volt, két hete már, hogy meg sem tudtam mozdulni, de csak lazára vettem. Az edzőm megörült nekem, kérdezte, hova tűntem 3 hónapra......majd egyszer elmondom.

Betti
Kép
betti0412

Ilyenkor mindig elszomorodom, mikor új társunk jön...
Hogy miért már ismét? Miért kell ennek így lennie?
Nem értem.

Betti
Kép
betti0412

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leda2002 2009.03.12 22:55-kor.

Kép
leda2002

Tünci, a doki ma nekem is egy évet mondott. Mondtam neki, teljesen mindegy, mert nem vágunk bele. Nem élném túl még egyszer...

És ha születne is másik gyerekem, nem pótolná őket. Nekem ők kellenek. És mindig ott lesz a bűntudat bennem is, még akkor is ha csendesebben, de ott lesz.

Szia Betti, a Te történetedre emlékszem, mert sajnos nemrég volt, és én olvastalak...sajnálom...de nem szabad feladnod. Na, nem okoskodok. Szóval mindent tudok és értek...nekem is ezt mondta egy doki, aki nem a sajátom volt, mikor ultrhangozott, és olyan részvéttel viseltetett a helyzet iránt. Jól esett, hogy akkor ezt mondta.
Ő volt Franciska, ugye?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Férjemmel jól összebalhéztunk...
Ő azt akarja, hogy még hetekig maradjak itthon, de már jövő héten is szabin leszek, mert ugye felülvizsgáló kimondta, hogy mehetek dolgozni, és hát itt nem úgy megy mint az ő hazájában, hogy fél évig is lehet húzni....
Vissza kell mennem, júniusig kibírom, de elbizonytalanított, amit olvastam, hogy talán hamar volt, azt mondta, akkor várjuk ezt az évet, de akkor kell keresnem új munkát, mert a bejárást olyan messze én már nem csinálom, nem bírom, két év elég volt, de most vesszük a hitelt fel, nem lehet játszani a munkával, de júniusban babát szeretnék, ha új munka stb...de most kockáztassuk, hogy megint hamar lesz?
Szó szó után, a vége, hogy bevágtam magam mögött a fürdőszoba ajtót...

Tünci
dokim semmi gyógyszert nem javasolt. nem mondott semmit.

Holnap egyébként bejelentkezem egy másikhoz is, akarok más véleményt is hallani. Bár nem tudom megéri-e, ha nem mond mást, legalább megnyugszok.

Betti
Kép
betti0412

Nekem az utolsó nap teljes egészében megvan. Az is, mi volt rajtam. Azóta sem mertem azt a felsőt felvenni, szerintem ki is dobom majd. Az, hogy ki be járkáltunk a kórterem és az udvar között, hogy ne zavarjuk az orvosokat, hogy csak sírunk folyamatosan, és próbáljuk elfogadni azt, hogy most nem lehetünk önzőek, ha Neki jobb a jó Istenke mellett, akkor el kell engednünk. És szinte ahogy kimondtam, hogy menjél Kisfiam, édes kis Angyalkám, szinte azonnal el is ment:(
A mai napig hiszem azt, hogy Ők sokkal okosabbak mint mi, Ők sokkal jobban tudták, hogy mi fog következni, és hogy lesz a legjobb mindenkinek.
Így utólag most is belegondolok abba, hogy 100-szor rosszabb lenne látni azt, hogy a kisfiam lehet, hogy sosem tudott volna az agyvérzés miatt teljes életet élni, nem tudott volna egy egészségeset elesni a biciklivel, leesni a fáról, egy jót csajozni és még a végtelenségig lehetne sorolni a sort. + mi lett volna szegénykémmel, ha én már nem lennék, ki viselte volna gondját? Mert én feláldoztam volna érte az életem, de nem hiszem, hogy neki az boldog élet lett volna. Lehet, hogy ő fel sem fogta volna egész életében, hogy mi történik körülötte.
Persze ott van, hogy mi lett volna, ha meg tudják gyógyítani, ha teljes egészséges életet élhetne, de ezt sosem tudjuk meg hogyan is végződött volna...

Nekem a megdöbbentő az, még a napokban is eszembe jutott többször, hogy amikor mentünk a bon.....-i jegyzőkönyvet kikérni a temetéshez, akkor hívott barátnőm. Végig, amikor ott voltunk az épületben, ahol a pici Fiam feküdt, végig barátnőmmel beszéltem, azelőtt tudta meg, hogy mi történt, és részvétet nyilvánítani hívott. A mai napig nem tudtam hogy tettem volna jobban, ha akkor megmondom neki, hogy ne haragudj most marhára nem alkalmas az időpont a beszélgetésre, és akkor elkezdek gondolkozni még jobban, hogy a Kicsikém milyen állapotban lehet most itt, vagy így volt jobb, hogy egy picit elterelte a gondolataimat. Nem tudom...
Vendég

Igen én és a férjem Franciskának neveztük.

Leda, gratulálok, legyél szerencsésebb mint én voltam.

Betti
Kép
betti0412

Ne haragudjatok, de Leda, függetlenül attól, hogy örülök a hírnek, annyira felzaklatott, hogy most remegek, mára mentem, legyetek jók.

Betti
Kép
betti0412

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leda2002 2009.03.12 22:56-kor.

Kép
leda2002

Leda, sajnálom, iszonyatos lehetett Neked is.

Ugyanakkor ott a kis Barak már, és hát gratulálok a picurihoz is!

Igen, én is csak az időben bízom. De belegondolni abba, hogy most vissza dolgozni, mikor május végén kellett volna érkezniük. Odabent még nem is tudják, nem is bírom elmondani. Azt sem tudom, meddig lehet itthon lenni táppénzen. A szülésim lejár holnap, megyek a háziorvoshoz, hogy írjon ki. Hallottam valami 45 napról, ami egyszer meghosszabbítható, de még az is olyan kevésnek tűnik, a fenébe.

És ha visszamentem, utána? Már ez lesz mindig????

Mennem kell, mert Vincus nyugtalan, holnap jövök.

Jó éjt mindenkinek, és KÖSZÖNÖM.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti nagyon sajnálom!!!! Nem akartam senkit felzaklatni, nem volt szándékomban, csak azt akartam elmondani, hogy van remény, főleg Zalának, így ujonnan. Sajnálom.. mentem én is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leda2002 2009.03.12 22:56-kor.

Kép
leda2002

VAn még valaki?

Kép

Kép
melcsike70

Muszáj volt elmennem kicsit, ilyenkor ha dolgozok ez az időszak mindig kiesik és ti ilyenkor vagytok itt. :(

Leda

Ez jó hir, és remélem minden rendben lesz.

Kép

Kép
melcsike70

..

Kép
leda2002

Mostanra értem vissza...

KépKépKép
tünci28

Naaa,Leda ne menj még!!!!
tünci28

Leda!!!

Éppen írtam múltkor Melcsikének ,hogy lehet babát vársz!!! :)
Gratulálok nektek!
Voltál már orvosnál is?
tünci28

Leda!Szivböl gratulàlok neked!Bizok benne ,hogy minden jol fog majd alakulni!

Ui:A medvès kèp szàjjàban a lazaccal...-fantasztikus! :wink: Pàrom is dicsèrte!
Vendég

Tünci

Pont ez jutott most eszembe. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Mennyi ideje tudod, hol tartasz?

Kép

Kép
melcsike70

Maradj még Leda

Férjem is itt horkol mellettem, úgyhogy amíg nem megyünk át aludni addig vagyok :) :)
Vendég

Lànyok! Reggel 8 kèp,ha nem tul sok!?

Megyek aludni k.o vagyok.... 8)

Jo èjt nektek ès nyugodalmas èjszakàt :wink:
Vendég

Én meg dolgozok, úgy hogy ráérek.

Kép

Kép
melcsike70

8)
Vendég

Zaha,
az a 45 nap, az a passzív táppénz, ha megszünik a munkaviszonoyd, azzal Te ne foglalkozz.A háziorvos karöltve egy pszichológussal jódarabig táppénzen tarthat.Én a szülési után még kb 3 hétig voltam, aztán még 2 hétig szabin.Én szerettem volna még itthon maradni, végülis a dokim tartott is volna, de a környezetem belehajszolt...volt sok sírás az elején, de talán abból jobb volt, hogy a munka miatt nem gondolhattam egész nap erre, muszáj volt erősnek lenni, nem sírhattam bárki előtt..kínszenvedés volt az elő pár hét...

Betti,sajnálom, hogy felzaklat...ne haragudj rájuk, kérlek!!! :cry: tudom hogy nehéz,Ó Istenem tudom....mégis ...olyan jó lenne,ha nagyon óvatosan lassan, lépésenként mind eljutnánk a babaváráshoz és megoszthatnánk egymással....

Ha nekem is sikerülne nemsokára ,én szeretném megosztani Veled is, úgy szeretném...pedig tudom hogy fáj..emlékszem amikor Ti is megírtátok, talán ugyanígy reagáltam, emlékszem remegtem, fel-alá járkáltam a lakásban..de ez adta meg a lökést, ez nyitotta fel a szemem..hogy akarom már, a félelemnél jobban.
Betti,Betti mit csináljak, hogyan segítsek Neked!!!!??
Úgy szeretnék!!!
tünci28

Hasli

Fényképekből sosem sok. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli, várjuk majd a képeket :)

Jó éjt neked.

Ja, azt elfelejtettem korábban írni, szerintem a lányok is benne lennének, ha akarsz rajtunk majd gyakorolni, minket nyugodtan át változtathatsz :) Legalábbis engem. Egy jó kis "trendi" séró nem lenne rossz :) Bár sosem voltam az a nagyon trendi lány... :oops: :oops: :roll: 8)
Még jobb: kimegyünk mi hozzád, hogy neked ne kelljen sokat utazgatni :wink: :wink:
Vendég

Boboka

Hát trendi én sem voltam sosem. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

:)
Melcsike, ez szerintem a mai világban nem is gáz :) Látva azt, hogy manapság mi a trendi 8)
Azért jó kis EMO-s sérót nem kérnék :oops: :oops: :oops: semmi pénzért, ja meg fekete rajzolt szemkarikákat :roll: 8) :)
Bár ez a tini trend, amiből már azért bőven kinőttünk :oops:

Lehet a felnőtt trendi haj még jól is állna nekünk :lol:

Na majd Hasli alkot nekünk valamit :lol:
Vendég

Na, lassan felébresztem férjecskét, hogy vánszorogjunk át a hálóba aludni, már ragadnak le a szemeim.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Hát elég nekem is sokszor munka után másnap reggel a természetes barna karikák a szemem alatt. :? De az már jó hir, hogy manapság nem fogyóznak annyira a gyereklányok, mert már nem az anorexiás lányok a divatok. Most már azért a csipő nacik alól kicsusznak az úszógumik. Hálisten.

Kép

Kép
melcsike70

elmegyek én is aludni,egyrész holnap meló, másrészt elkenődtem kicsit.

Zaha, fentebb írtam a táppénzről, majd olvasd vissza.

Szép álmokat.

KépKépKép
tünci28

Ti kis álomszuszik jó éjt nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ne legyél te sem elkenődve. HIgyjétek el valaminek kell változnia, nem fogtok sokáig baba nélkül lenni, eljön mindegyikötöknek az idő. Annyira drukkolok nektek, mindannyiotoknak. Ha már nekem úgysem lesz. Legalább arra kérem a sorsot, hogy minél előbb adja meg nektek.

jó éjt puszi mindenkinek

Kép

Kép
melcsike70

Aranyosak vagytok lànyok...Ja ès gyeretek!!!! :wink: :wink: :wink:

Meli!Mi az ,hogy nekem màr ugy sem lessz!?!Irgum burgum!!!Biztosan lessz mèg mindannyiunknak!!! :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Mmmmmmmmmmmmmmm,én is akarok menni ide :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Kép
Vendég

HASLI!!!Nekem is lehet egy frizura?