Sziasztok!
Ma Levi úgy döntött, hogy átalussza a napot, így végre van egy kis időm írni. Sajnos most egy kicsit le vagyok maradva, hogy kivel mi is történt, de majd visszaolvasok
Nekünk egész jól telnek a napjaink, Levi szerencsére elég jó baba, próbál sokat aludni, de azért minden nap van egy 2-3 órás nyűglődés, ilyenkor az az érzésem, hogy fáj a pocakja, mert nagyon húzgálja fel a kis lábait, meg sokszor befeszíti magát, és úgy üvölt szegénykém mint akit nyúznak, ezért ma hajnalban már úgy döntöttem, hogy megpróbálkozunk az Inafcol-lal.
Lassan én is alakulok, bár egy kicsit elkezdett fájni a torkom, és tegnapra belázasodtam, hívtam is a dokit, hogy szerinte mi lehet, mert úgy különösebben nem fájt semmim, csak a hátamat éreztem egy kicsit. Kérdezte a doki, hogy nem fájnak-e a melleim, meg hogy be vannak-e keményedve, mert akkor lehet hogy tejláz, de nem fájnak (csak ha Levi megcsócsálja őket) és csak akkor keményebbek, ha már szopizni kéne. Én mondjuk fejni nem szoktam, de hát eddig még nem tünt úgy hogy kellett volna. Nem is tudom, hogy most akkor mit is csináljak... Viszont ma már szerencsére nincs lázam, csak nagyon gyengének érzem magam. A sebem is gyógyulgat, már leszedhettem a kötést, 15,5 cm-es vágásom van
Képzeljétek Levi egyébként annyira kis ügyes, tartja a fejét, már 1 napos kora óta, és "fekvőtámaszokat" nyom a mózesben
Ami még jó kis program szokott lenni, az a fürdés, első este végig üvöltötte, de aztán, minden nappal jobb a helyzet, már ott tartunk, hogy ha sír, és betesszük a vízbe, akkor abbahagyja
Teszek fel róla új képeket:
Itt gyönyörű
A Nagyi dajkál
A kiságyban
Most mennem kell!
Orsi