Új privát üzeneted érkezett!

Megvagyunk! Csak L. itthon van.... bocsi most csak ennyi... Dév ébred....
szilbee

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak takarítok ezerrel!

Vera: én sem tudom meddig mehet még ez...

Csonginak jobbulást.

Balwin: szerintem ne aggódj, ha te is kisebb súllyal születtél. A 3 kiló egyébként az átlag. Tehát nem kicsi.

Csonginak jobbulást!

Andi

Kép
Kép
andii

Vera: a Széchenyin lakunk. A mi lakás hitelünk is már 150%-nál jár... :cry: :cry: :cry: :cry: (65eFt) Kriminális... és még lesz több is... :cry: :cry:

Andii: kistakarítás (heti) vagy nagytakarítás volt?

Balwin Judit: Bence is 3000grammal született... aztán ugyanannyi idősen, mint Marci 400grammal többet nyomott... a kisebb súlyúak állítólag kint jobban igyekeznek hízni :wink:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Alagútas dolog: szerintem egy gyerekre ráillet a hipotézis, aztán gyorsan meg is jelentették. Csakmert az oviban is alagútaztunk tornán, és semmi ilyen nem jött ki egyik négyéves gyereknél sem. Sőt! :roll:

Kata! Ti nem a nefag vadaspark környékén laktok kertes házban?
Vagy az még Széchenyinek számít? Meg lakást írtál..., de ezek lehet részletkérdések...

bbj Judit és Vera! Köszi a legós infót! Hogy én mit akarok, az most lényegtelen. Sajna Peti beszélt a hugával, így én sem tudok sokat. Volt egy-kettő, ami tetszett a linkek közül, de azok már nem érnének ide. De legalább mostmár képben vagyunk. Ugyhogy szombaton megyünk játékboltokba. Balázzsal... :roll:

Kata! Holnap hívom! Pedig vittem ma a számát az oviba!

balwin Judit! Ja-ja, majd megnő idekint!

Dorka! Teszveszes neved?

Na pá!

Olga

Kép
juhaszolga

[quote]F írta:elrakom az egyetlen közös képet Szabiról és Jázminról, nem igazán sikerült egy képre terelni őket
:lol: :lol:

Aranyosak! mit majszolnak ilyen igyekezettel?

Szilbee!
miért van otthon Levente? beteg?

tényleg teszveszes csajok! mit szóltok az új rendzserhez? asszem csonkítani fogom a kínálatot!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, miért mi van az új rendszerrel??? :shock: Én nem tudok semmit, de fent van egy csomó cuccunk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.03.12 22:08-kor.
76vera

olvasd el, április 1-től minden feltöltés ártól függően, minimum 5 .- ft, na most ez 100 cuccnál, havi 4 meghírdetésben(7 napos aknál) 2000 pezetta... ez csak az átlag... meg a nagyja olvassátok el pontosan asszem a tömbösítés lesz a megoldás... de az is csak egy szintig...

Judit,
Kép
Kép
bbj

így már nem biztos, hyog megéri.. és mivel a vaterával egy üzemeltető van, így gondolom ott is bevezetik ezt a rendszert, avgy valami hasonlót.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Én is leültem ma, amikor feltettem a vaterára az opelt...350 píz csak a feltöltés :shock: Bővebben még nem néztem utána, hogy árfüggő e, vagymivan (én utoljára Karácsony előtt árultam, azóta nem).

Vera, sztem benneteket láttunk ma délben a Cora-ban :) Jázminnal voltál, egymás melletti kasszánál álltunk sorban. Csak nem néztél felénk, én meg nem szoktam kontakt nélkül leszólogatni senkit :oops: :D Luci azonnal mondta Jázminra nézve, hogy baba, de ő inkább Apával kokettált :lol:
Vagy nem ti voltatok? :oops: :roll:

Dorka, köszi az infót :)
Még nem intéztük a szerződést, de hamarosan illene...sztem a 30. hét körül nekiesek annak is. Meg ugyi kell majd apasági is...istenem, desokminden kell egy szüléshez :roll:

Luci estére belázasodott...ennek örömére ma kádas pancsizás volt, hűtőfürdő gyanánt (amúgy tusolni szoktunk), meg kapott Nurophen szirupot. Ráadásul ma napközben nem aludt, csak kb. 10 percet, úgyhogy már javában alszik :) Meramúgymeg ilyentájt szoktuk fürdetni.

Köszi a megnyugtatást, Anyukám is egyből aszonta, hogy majd megnő idekint :lol: Remélem nem úgy, ahogy én :mrgreen: Egyébként Luca ugye apja fajtája (testalkat, arcforma), úgy néz ki Hunor meg rám fog hasonlítani :roll:

Judit, nincs "normális" kép Pöttömről :| Az eddigi egyszem 4D-s uhun nem látszik jól, 2D-sek meg nincsenek. Nademajd április elején készülünk T.Z.-hoz, abból rakok fel :D

Izé...akartam még valamiket...mitismitis...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! Igen beteg... kifelé lábal már belőle.

Teszvesz... Akkor még épppen jókor vásároltam be... Vettem a fiúknak vagy 20-25 (összesen nem fejenként) átmeneti + nyári cuccot.

Betegeknek gyógyulást! ++++++++++

Dorka! Majd gondolkozom néven... de tudod, mi is gondban voltunk, mert egy fiú név se tetszett... ( Leventén kívül ) :?
szilbee

Lányok, van egy környezet feladatom, tudtok segíteni?

A kérdés: szárazföldön és vízben élő faja is van, 5 betű, a második S. Köszönöm előre is a segítséget!

Nálunk hétvégén "nagy" buli lesz, holnap már elkezdek készülni. Olyan szép szalvétagyűrűim lesznek: zöld szalag és a közepén kis rózsaszín rózsa. Minden ebben a két színben fog pompázni, majd teszek képeket, ha túléltem.

Szilbee, beteg Levente? Akkor jobbulást neki!

Balwin, én 2200 grammal és 46 centivel születtem, mégis megnőttem (vagy szélesedtem?! :oops: :roll: ), a lényeg, hogy egészséges legyen. Lucának jobbulást, reméljük, ahogy jött, úgy megy ez a láz!

Dorka, szép nevek, de a Nimród miért esett ki?

Jaimee, olyan jó volt olvasni a blogon, amit a párodról írtál! :oops: :lol:

Judit, lányok jól vannak? Véreredmény megvan, hááát, volt már jobb, csak nem úszom meg a diabetológust, pedig már azt hittem.... :roll: Csaba meg jövő szerdára kapott időpontot a doktornőhöz.

Évi, Csongi hogy van? És a párod? Dolgozik? Egészsége?

Olga, tart még a gyakorlat?

Holnap (talán) meglesz végre Máté versenyeredménye. Hát, jó lenne, ha a 100-ban benne lenne.

Vera, nem teszel még képeket a gyerkőcökről?

Andi, ti akartok venni lakást/házat Lajosmizsén? Végleg ott maradtok?

Tényleg, Kata, akkor Ti most kertesben vagy emeletesben laktok?

Legközelebbi tali? Valamikor lehet nálunk is, mondjuk májusban?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
Csiga?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
akkor jobbulást Leventének!

Szami!
lányok jól vannak, köszi

menniy lett a cukrod? azért remélem csak ott a határ közelében kullogsz valahol!

május? nekünk oksa!

jaj de kiváncsi vagyok mit csinálsz a hétvégére! majd lopom az ötletet! :wink: menü? szalvétagyűrű ötlet tutkeráj!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, lehet, nem tudom. Máté keresztrejtvénye, a fősor kijött, de ezt nem tudta. Köszi! :lol:

Aham, a cukor éhgyomorra 7 , de evés után 2-3 órával még mindig 12 volt... :oops:

Menü: előétel: kertész -rétes (rétestészta, az aljában kellevél, benne kolbászhús, sajt, rajta tejföl), aztán fácán leves sok zöldséggel, csigatésztával, utána paella (spanyol rizses-csirkés-rákos kaja), sült hurka-kolbász (tegnapi vágásból, házi, de nem saját), fokhagymás-sajtszószos csirketekercs (benne sajt és sonka), franciasaláta, tört krumpli, hagymás krumplisaláta, a végén sajttál,tesóm barátnője csinált tiramisut, meg lesz 3 torta: Jázminnak baris-erdei gyümölcsös, Csabának étcsokis, az öcsémnek oroszkrém, csinálok mellé sajtkrémes muffint, meg mogyorókrémeset.

Lesz kosárkában tavaszi virág, meg virággömb, a lányok meg kis fiolában orchideát kapnak, meg egy pici zöld kerámia virágtündért, a fiúk meg zöld kis organza zacskóban bonbont, mind olyan édesszájú :lol: Az asztalra vettem vetexet (remélem, ez a neve): olyan papírszövet-féle és rózsaszín, s pillangók vannak rányomtatva. Az asztalra meg teszek pici öntapadós rózsákat, persze rózsaszínt :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit, hogy neked hogy vág az eszed :D ahogy olvastam, egyből gondolkoztam én is, de nekem nem ugrott be.

Hát elég gáz ez az új rendszer a teszveszen :( Az a baj hogy ők a minőségi aukciókra hivatkoznak. Én meg ha felteszek egy drágább dolgot és megveszik, de látnak még mellette mondjuk 4 olcsóbb bodyt vagy pólót (ami szintén szép, csak mondjuk 200Ft-ért adom) akkor simán megveszik még a drágább mellé azt is, mert egy postával le van tudva. Én is jobb szeretek több mindent venni egy embertől. De ha majd csak azt a pár, nagyobb értékű cuccomat teszem fel, még az esély se lesz meg rá hogy azok is elkeljenek :?

Szami, szülinapoztok a hétvégén? ;)
Máté melyik verseny eredményére vársz? A matekra? A tesóm kislányának nem lett túl jó, 70pontja lett. De ő nem olyan erős ám, csak minden versenyre benevez :) A részvétel is fontos :D

Szilbee, és mi baja volt/van Levinek? Ilyenkor Dávid nem kapja el tőle? Nálunk mindig...

BalwinJudit, miért nem szóltál rám??? Mi voltunk, igen :) De teljesen kész voltam, mert 10percünk volt hogy kiérjünk az oviba Szandára, rohanni kellett, vásárolni, pénztárnál kipakolni-bepakolni, autóba berakni a gyereket-cuccot és mindeközben Jázmin azzal szórakozott (mert nagyon jól tudja hogy et utálom!) hogy állandóan bekapta a bev.kocsinak azt a láncát amivel a másikhoz kell kapcsolni :evil: És utána jelentőségteljesen vigyorgott. A kasszánál sem hagyott békén, azt nem tudom láttad-e? :D
Máskor tessék odajönni ;)

Lucának pedig jobbulást, talán holnapra el is múlik! Lehet "csak" a foga, nem?

Hú, leesik a fejem és holnap 8ra be kell érnünk az oviba mert jönnek a lovasok :) (A 8nálunk necces, 9re járunk :))

KépKép Kép
76vera

Hát Szami, le a kalappal előtted :shock: Ha a felét meg tudnám csinálni ennek amit írsz már boldog lennék :D Honnan van neked 3gyerek mellett ennyi energiád???
76vera

Vera, a tortákat nem én sütöm. De a többi szinte mind villám kaja!

Máténak a Zrínyi matek verseny eredményére várunk. Neki ugye 101 pontja lett, de hogy ez mire elég?! Szerintem ez a legjobb hozzállás verseny ügyben! Meg aztán sosem lehet tudni, mi jön be! :wink: :lol:

És igen, szülinap: a férjemnek 28-án volt a 44., az öcsémnek holnap lesz a 33., Jázminnak meg 20-án a 2. Apósom Zoltán, s most fogunk nőnapozni is. És lesz egy meglepi "ünnep" is. Csak az a kár, hogy a húgomék nem lesznek itthon.

Nálunk be kell érni 8-ig..., de kéthetente hétfőn még az is késő, mert akkor már indulnak úszni.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami!
na akkor a virággömböt kérném majd szépen fotózni! az felkeltette érdeklődésemet,

és a paella receptjét. amikor először írtál rákos dolgot, azóta akarok csinálni.. na majd most már tényleg ráveszem magam... fácánlevesnek valóm nekem is van, jó ötlet, egynek...

Vera!
hát én sem tudom,hogy csináljam. hoygan lenne majd a jó, sztem kivárok, a többiek hoyg gondolják... a szolnoki börzén árulsz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kata! Most 2kor kerestem óvónéniteket, de már nem volt bent, hétfőn újra hívom.

Szami! Igen, még jövőhéten is gyakorlaton leszek. 20-án pénteken lesz a zárófoglalkozásom. Úgyhogy majd péntek délelőtt szidjatok, mint a bokrot! Szami! Én már azon se lepődnék meg, ha Máté az első húszban benne lenne! Nemhogy százban! Májusi tali nálatok nekünk jó!

Szilbee! Leviéknek tegnap volt a fényképezés? Nálunk ma, hát hullafáradt vagyok.

Na megyek papírmasé bábokat készíteni a zárófoglalkozásra.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Máté 40. lett, de JNKSZ megyében ugyanezzel az eredménnyel 5. lenne... De mi ennek a helyezésnek is nagyon örülünk!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Évi, boldog szülinapot Neked!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Évi, nagyon boldog szülinapot!

Andi

Kép
Kép
andii

Évi!
Isten éltessen!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!

nagyon büszke lehetsz Mátéra! nagyon ügyes, gratulálunk az eredményhez! sztem országosban az a 40. helyezés is nagyon frankó!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve. Gyorsan...

Évi, Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! :D

Csonginak pedig jobbulást...én sem gondoltam, hogy 8 évesen is gond lehet...bár egyik uncsitesómat 20 évesen... műtötték :roll: :P

Máténak gratuláció a szép eredményhez!
Májusi tali nekünk is ok! De úgy lenne jaó, ha még Dorkáék is beleférnének :wink:

Vera, igen, a kasszánál vettelek észre benneteket, úgyhogy láttuk :lol:
Nemtom, írtam e, vaccsak akartam, de a mosdókagylós kép nagyon cuki :D

Olga, szidunk, szidunk :mrgreen:

Leventének is jobbulást!

Luci nemtom mitől lázasodott be. Foggal még nem volt ilyen jellegű gondunk...tegnap éjjel is kúpoztunk (germicid c), meg ma is. Napközben meg Nurofen. Lázon kívül nincs probléma...illetve hasmarsa volt pár napig - előtte. Hétfőn azé dokibácsi. Remélem ügyeletre nem kő menni.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! (Balwin!) Lucusnak is jobbulást!! ++++++++++++++ Nem tudom mennyire híg a kaka, de Dévnek az örlőknél volt híg széklet és láz. Remélem inkább fogzás miatt van, mit betegség végett!

Rólunk... csak képekben... Mire feltöltöttem a képeket Dév felébredt.... :? :roll:

KÉPEK
szilbee

Sziasztok!

Immár tizenegyedik alkalommal rendezzük meg nagy sikerű Babaruhabörzénket Szolnokon a
Széchenyi Gimnázium tornacsarnokában
2009 április 5-én vasárnap 8-12 óráig

A helyszinen gyűjtést szervezünk a Vöröskeresztnek.

Asztaljegy 1000 Ft
hely jegy 600 Ft (Csak ha már elfogytak az asztaljegyek)
belépő 200 Ft (10 év alatt ingyenes)

Ingyenes ugrálóvár a rendezvény alatt, hogy apa lefoglalja a gyerkőcöt míg anya nézelődik, vásárol

Asztaljegy 70/565-4929 tel.számon Edónál

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam írni, de most nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok, nagyon jól esett a lelkemnek (ami most nincs túl jó állapotban, de majd változik) úgyhogy még egyszer KÖSZÖNÖM :lol:

Jelmezes buli jól sikerült, hajnal 4-kor keveredtem haza :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
és hol vannak a képek?

Na ünneplők? gyerkőcöknek bejött a felvonulás? lehetett volna topiktalit szervezni, annyi mindenkivel összefutottunk....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ünnep alkalmából küldök egy honleány képet az ovis ünnepségről! Annyi verset és éneket megtanultak, hogy teljesen leesett az állam. Még Maja is szavalt! Alig bírtam kamerázni a könnyeimtől.

Kép

És hát van segítségem a takarításban is...

Kép

Szami: szeretnénk itt maradni mindenképpen. Hogy tudunk-e lakást vagy házat venni, nem tudom. Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem. De, hátha túl leszünk ezen a válságosdin és akkor talán. Építeni még egyszer nem hiszem, hogy fogunk.

Szilbee a képek nagyon jók! Olyan jól néztek ki Dorkával! A fiúk is aranyosak persze!

Remélem a gyerkőcök mindenkinél jól vannak.

Sajnos jövőhét végére még havat mond így az én kedvem is kezd elmenni!
De ti viduljatok fel, írjatok sokat és tegyetek sok képet!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
Kép
andii

Szép estét!

Szilbee, olyan csinos vagy! És ahol a fiúkkal guggolsz, nagyon szépek vagytok együtt! Dorka meg a párod nekem (ezen a képen) nem hasonlítanak... Szabi is miylen nagyra nőtt már!

Hú, Maja is milyen "nagylányos"! Hááát, igen, nem egyszerű dolog a házkérdés... Mi nem építkeztünk soha, de ez a két-három felújítás is éppen elég volt...

Rengeteg képet hoztam, hátha a "csak olvasók" is írnak újra! :wink:

Először a szombati buliról:

A két lányka:

Kép

A "Mindjárt 2 éves" olvas:

Kép

Gyergyafújás:

Kép

Az ajándék barival:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Torták:

A baris, Jázminnak:

Kép

A kisbabás az öcsémnek, mert szeptember végén babájuk lesz!
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

A díszítések:

Az asztal:

Kép

Meglepi a lányoknak:

Kép

Meglepi a fiúknak:

Kép

Szalvétagyűrű:

Kép

Virággömb:

Kép

Virágkosár beültetett tavaszi virágokkal:

Kép

Ajtódísz:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Ma pedig a Mátrában voltunk bobozni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mátét a Ti kedvetekért kértem meg, hogy álljon modellt. Ez lett belőle: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!
megnéztem a képeket! olyan jók!
Szilbee!
mennyien voltak a játaszótéren! azért miklóson feleennyien sem szoktak lenni! sőt!

én valami kis hasonlóságot látok a tesók között!
:wink:

Andi!
Nálatok már az oviban is volt március 15-i ünnepség? :shock: nálunk lehetett vinni virágot, amivel elballagtak a gyerekek a Kossuth szoborhoz, aztán ennyi, de az is majdnem elmaradta zuhogó eső miatt....

ilyen segítséggel meg könnyű!

Szami! nagyon szép a díszítés! a kopogtatóban a virágok nem élők igaz? vagy mégis? az asztali virágdísz is csodás! én si valami ilyesmit gondoltam!

A láynok nagyon csinosak! Máté meg már nagyfiú! nem csoda, ha utálja, ha fényképezik!

Amúgy majdnem taliztunk a mátrában, mi is oda készültünk ma Nikiékkel, aztán csak szolnokig jutottunk.. na majd legközelebb. sokan voltak?

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok,

Évi, ne haragudj, biztOs én vagyok az utcsó.... BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Kristófnak pedig boldog névnapot!!!
Kép

Jók nagyon a képek, annyira futott az időmből-energiámból, hogy azokat megnézegettem!!! Kicsit fáradt vagyok... :(

Kicsi betegeknek jobbulást!

MI jól vagyunk, egyre jobban megy Szabinak a motorozás is! Kistesó rengeteget csuklik, főleg éjjel... lassan tényleg cuccost kéne pakolni, kisruhákat mosni stb.... Ha lehetne, siettetném ezt az utcsó 9 hetet... nagyon....
Ma nagyon jó volt az ünnepség, Szabi élvezte az egészet, lovakat, gyerekeket, egész nap emlegette!
1-2 kép rólunk:
Kép
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kristófnak! Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :)

Olga! Ma van a fényképeszkedés. Szerencsére, mert előző 7en itthon volt.

Judit! A 7 napjait mikor tanítottátok Grétinek? és hogy?

Én tervezek egy mágneses naptárat csinálni és mondódákat keresni e témában...
Olga! Szami.. és mindenki segítségét, ötletét szívesen veszem ám!
Előre is köszi!

Szami! Nagyon klassz a dekoráció! :D Jázmin pedig olyan mint egy porcelánbaba, abba a gyögyörű ruhában! :D Nagyon szép!

Ja a méretekről jut eszembe.. KÍváncsiságból megmértem a fiúkat. Levente 106 cm, Dávid pedig 78-81 cm között/körül... Ő nem tudott nyugton maradni.
szilbee

Helló!

Vissza kellene olvasnom, de nem sok esélyem van rá... :oops:

Szüli,-névnaposoknak nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

De jó, hogy raktatok képeket, olyan szépek mindenütt a csemeték!

Én is teszek egy-kettőt a hétvégi szülinapozásról, aztán igyekszem jönni reagálni, meg írok majd rólunk is.

Kép

Kép

Kép

donkoaniko

Kristóf Boldog Névnapot!!!!!!!!

Andi!
Én is nagyon büszke lennék ha a gyerekem szavalna,könnyekről ne is beszéljünk,az a tipikus sírós anyuka vagyok :wink:

Ilyen segítséggel biztos könnyű takarítani :lol: :wink:

Szami!
Gyerekek csuda szépek!!!!!És hát a teríték,ámulok bámulok!!!!!!!

Szilbee!
Tényleg jó sokan voltak a játszón,nekem Dávid és Szabolcs nagyon egyformák!

Dorka!
Szép nagy pocakod van,gondolom már nehezebben megy a mozgás!

Anikó!!!
Nagyon aranyos Dorci!
Nekünk is van ilyen bicónk Robika nagyon szereti-szerette,én a zene részétől viszont a falra tudtam mászni 8)
Rég írtál már hiányoltalak!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Kristófnak sok boldog névnapot kívánunk, utólag is!

Dorka!
Szabi nem félt a lovaktól?

Szilbee!
nem tudom... talán mint egy mondókát, hoyg hétfő kedd...kb oylan idős lehetett, mint Levente most de nem mindig a hétfővel kezdte. én kifejezetten nem tanítottam, elmondtam egy párszor, ha kérdezte. azt tudom, hogy most a középső csoportos felmérőben benne volt, és tudta.

Anikó!
jaj de édes ez a lány!

Nagyon kafa az a bici! a tortát magatoknak rendeltétek? ugye ez a a kedvenc? :wink: :lol:

az a köves az mi a lakásban?

na meg is éheztem megyek ebédelni, Leti már a kocsiban bealudt...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina! A miénk nem zenél. :lol: Akkoe ezek szerint nem is baj. :wink:

Judit! Köves? :shock: Jaaa, tapéta az előszobában.
Torta: katicásat akartunk, de azt nem csinálják minden ízben itt, csak olyanokban, amiket mi nem szeretünk. :oops: Így lett a szokásos eszterházy, meg Szilbee-féle túrótorta Dorkának, csak ezen volt a gyertya-tűzijáték. Mellesleg ezt is megkóstizta Dorci. :oops:

donkoaniko

Judit! Én bepróbálkozok majd ezzel a mondókával :arrow:

[quote]H írta:étfőn hentereg,

Kedden kecmereg,

Szerdán szendereg,

Csütörtökön csak csücsül,

Pénteken párnára dűl,

Szombaton szundít szorgosan,

Vasárnap horkol hangosan.

Aztán meglásssssuk... mennyire tecc neki. Ha készleszek a naptárral, majd dobok róla képet.

Na most ennyi, mert Dév esmét engem akar...

Anikó!
Nagyon szép Dorci! és nagyon hasonlít az anyukájára! 8)
szilbee

Szilbee!

Hétfő hetibe
Kedd kedvibe'
Szerda szeribe
Csütörtök csűribe,
Péntek pitvarába
Szombat szobájába
Vasárnap verpeléti vásárba!
(népi költés)

Egyébként szerintem jó a naptár ötlet. Vagy pl: esetleg reggel ő ikszeli be a napokat a naptárban, vagy valami ilyesmi. Azt tudom, hogyha a színfelismeréssel van a baj, akkor egy hétig kell ugyanazt a színt tanítani. Pl: csak arra a színre hívni fel a figyelmet.
Ádámot alig ismertem meg a házikós képen szemüveg nélkül! Mondom okés a gyereket kell nézni, de az a szőrős fickó mit keres ott? :shock: :lol: Mikor meg ki van bontva Ádám haja! Jó dúsnak tünik! De hogy a lényeg is benne legyen: de nagy játszás volt ott! Látom nem vagy szívbajos, mindkét fiú világos kabátban homokozik! :lol: Te is nagyon csini és szép vagy a képeken. Utállak! :lol:

Évi! Boldog szülinapot kívánok!

[size=12]Kristófnak pedig nagyon boldog névnapot kívánok![/size]

Szami! Szép volt a dekoráció és az asztal! Gondolom, amiért sajnáltad, hogy hugod nincs otthon, akkor az az öcsédék kisbabjájának érkezésének a híre. Huh, de kerek mondat lett! Gratula nekik! Kedves ötlet volt a torta! Jázmin csodaszép abban a szép habos ruhában! Ahogy nézegeti, bocsánat, olvassa a könyvet! Mint egy kis hercegnő! El se hiszem, hogy Mátét sikerült lefótózni! Gratula a helyezéshez!

Anikó! A majdnem szülinaposról is jó képek készültek! És ráadásul te is rajta vagy! Csoda aranyos, ahogy a második képen örül a bicajnak!

Andi! A két csajszi is nagyon édes! Nagylányodnak olyan kis értelmes, okos szeme van! Ez a bájosságával párosítva halálos fegyver! :lol:

balwin Judit! Mi volt dokinál? Annalucus? Szidásban gondoltam, hogy rád számíthatok! :lol:

bbj Judit! Leti? Bírja még a bölcsit? És te a melót? Dobhatnál egy képet a beizzított kandalóról! De jó nagy kép legyen ám! :lol:

Katával mi van? Rég írt. Remélem nem a fiúk betegek. Bár vasárnap találkoztunk, úgyhogy megvannak! :D Küldök pü-t!

Végre babaruhabörze! De messze van még! Judit? Niki? Mentek mint eladók?

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Jajj nagyon szépen köszi! :D
Jaja.. világosban nyomatták. Az átmeneti kabátjaik töbnyire ilyen vaj/homokszínűek. A homok kevésbé látszik rajtuk. :lol:
Olyat tervezek egyébként, hogy a dekorgumiból csinálok naptárat, de csak 7főtől vasárnapig (dátumok nélkül). 7főtől péntekig majd be léggöbözöm (ovisjele) a szom. + vas. pedig zöld színűre lesz hagyva. Hűtőmágnesre rakok majd dekorgumit+egy Leventés fényképet és minden reggel léptethet egy napot előre a reggeli müzli előtt.

Én is utállak ám a bongyor hajad miatt! :lol: :lol: Meg Ádámot is... Vki mondja meg, hogy mi a fenének pasinak loknis haj... :roll: :twisted: :lol:

Na menek alkotni.. Pusz!
szilbee

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket, bár nem most tartjuk, hanem július 25-én.
Szilbee! Nagyon klasszak a képek a srácokról a játszó téren.Ezért, vagy enniből jó a városiaknak, hogy van játszó terük. Nekünk sajnos nincs. Kertes házban lakunk, de a gyerekeknek szükségük van-lenne a játszótér nyújtotta élményekre.
Szami! A lányok gyönyörűek, a dekoráció csodálatos, írígylésre méltó.
Anikó! Az 1 éves kishölgy nagyon szép.Boldogan vette bírtokba az ajándékot,amihez már csak jó idő kell.
Dorka!Még mindig csini kismama vagy, gyorsalan eltelik ez a pár hét.
Egyébként a sógornőm is kismama és ő is Dinyához jár.
Bbj!A lányok nagyot nőttek, jó a családi fotó. Egy régebbi kérdésedre reagálva Dr. Kiss Csabavál beszéltünk a férjem epekő műtétjével kapcsolatban.
Andii! A hagyományörző kislány takaros, és a segítséged sem semmi.
A babaruhabörzén én is gondolkodok mint eladó. Ha valaki megy a csapatból akkor esetleg beszánék én is mert még soha nem voltam

Kép
Kép
bmárti75

Én megyek a ruhabörzére, Judit, már korában eltett nekem egy jegyet, csak én megyek, Niki most nem jön társalkodni velem... de hamar feltalálom magam :lol:

Márti gyere Te is! már ha így kicsesztek a teszveszen velünk!

most egy új piacteret mondtak
www.auxx.hu

Olga!
Gréti már akkor kiszúrt benneteket, amikor elmentek előttünk a tér felé, csak későn szólt, na de a hajad revalid reklám, már kiabálni nem akartam!

Jól vagyunk, éppen ma kaptuk az értékelést, csak jó van benne...könnyű beszokás, mindent megért, és megérteti magát, nevén szólítja a többieket, szereti mindenki, és ő is mindenkit, nem konfrontálódik, minden játékban, foglalkozáson aktívan részt vesz, öltözés, étkezés tökéletes...egy "negatív" többször igényli az ölbevételt. bújós a lelkem, na.

Szilbee!
hát nem tudom :lol:

Jó az ötlet nagyon!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Kristófnak Nagyon Boldog Névnapot! :)

Szami, gyönyörűek a lányok, a dekoráció nemkülönben! Osztán nem kő ennyire lekicsinyíteni a szíp kípeket :wink:

Judit, ma meg is kaptam a vatera hírlevelét; április 6-tól indul a feltöltési díj :?
Tyűh, ezigen, szép értékelés :) Okos, ügyes kicsi lányod van :D

Szilbee, minek? Háhogy jaó belezúgjunk a pasiba :lol: Attinak monnyuk már ritkásodik a haja, de az ifjonti fotóin ollan fajin loknijai vannak! Remélem örökített belőlük Lucába is...

Anikó, látom Dorcinak bejött a jármű :lol: Kis tündérbogyó mosolygós (majdnem)egyéves :D

Andi, a te honleányod is szépséges, a takarítónőd meg nagyon cuki :D

Dorka, látványosan kerekedik a pocak :D Nagyon csini vagy, gratulálok! Ezért is irigyes vagyok 8) Meg azért a 4 és fél hétért is, amivel előrébb jársz :wink:

Olga, de szigorúan csak jóindulattal (szidás) :wink: Nem voltunk ma dokinál, majd holnap tanácsadásra. De. felhívom a védőnőnket, hogy mehetünk é kullancsos oltásra (itt figyel mán a hűtőben), osztán egyúttal mekkérdem a dokibácsit is a lázról. Ami amúgy már nincs szerencsére. Viszont kicsi, lapos piros pöttyök jelentkeztek Luci törzsén...remélem nem himlő :roll: De azt csak felismerném egyértelműen...nem? :| A tusfürdőre gyanakszom egyébként, mer kifogyott a Lucié, és Baba mandulatejessel mosdattam 2-3 alkalommal...azóta pöttyös.

Nobiztos akartammég valamit, de ennyire futotta...

Judit
Kép

Kép
balwin

szép estét,

Judit, a kullancsos oltás hány db-ból áll? MI nem is gondoltunk rá, de most, hogy írtad, tééleg.... lehet nem ártana Szabinak sem.
LÁz jó, ha elmúlt, sztem a pöttyök is csak a tusfürdőtől lehetnek. Eddig milyen tusfürdőt használtatok?
jajjj, és má tisztára elvörösödöm itt a dícsérettől... ÚÚÚÚgy járnék már végén, Te is??? Mikor lesz 4D-s?
Nektek kell matracot méretre vágatni? Mert a matracdepóban ki kell fizetni a 90*200-as matrac árát, ha mondjuk 70*160-as akarsz, akkor is... Ez azért elég nagy szemétség, nem?

Judit, nagyon szépeket írtak lánykádról, gratula hozzá!!! Börzén talizunk! Én megen csak vásárlóként tervezem, hátha valamit még találnék... Főleg, ha a teszvesz ilyen áron fog menni... Jó, hogy írtad!!
Szabi nagyon elkomolyodott közel a lovaknál, de amikor távolabb akartuk vinni, volt egy pici hiszti... Szóval kicsit tart is tőlük, de nagyobbb a kíváncsiság!

Szilbee, jó nagyok a fiúk!!!! :shock: Én meg sem próbálom mérni Szabit... majd a 2 éves státuszon a dokinéni, amúgy esélytelen lennék sztem,....

Anikó, nagyon rég írtál, jó, hogy jöttél, és hoztál képeket is! Látom, Dorci nagyon élvezte az ünneplést, tortát, ajándékot!!! Aranyos nagyon!!!!

Márti, gratulálunk a sógornődnek! Mikorra várják a babát?

Mostanában kezd többször is görcsölni a lábam, talpam, Szabinál ezt nem tapasztaltam. Gondolom kis Mg kellene a szervezetembe...

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, nagyon tutik a tp-s játszós képek :lol: Édesek a gyerkőcök :) És te is nagyon csini vagy! A múltkor a nagykabiban el voltál takarva :wink: Bár úgy is sejthető volt, hogy nem a mázsát nyomod :mrgreen:

Dorka, a kullancsos egy darab oltás, úgy tudom. Most elbizonytalanodtam :oops: De sztem egy darab, mer tg-n kérdeztem a védőnőnket, hogy mennyibe kerül (tán kétezervalamennyi...nem én váltottam ki a receptet), meg is mondta kb., de nem volt szó sorozatról...

Rózsaszín tetejű Johnson's-t használtunk eddig - meg ezután is :)

Jaja, jó lenne már a végén tartani :wink: Nekem Lucival a harmadik harmadban mindennapos volt a reggeli vádligörcs :? (nem szedtem magnéziumot) Kb. két hete most is jelentkezett, de szerencsére 2 napos "csoda" volt...dejazé gondolom most sem úszom majd meg.
4D-sre április elején készülünk :) Igen, matracot vágatni kell majd (kb. 136x76-os kéne), de áprilisi projekt lesz a gyerekágy, ez a hónapunk extra böjtölős :oops: :?
Hm, elég pofátlanság, hogy a felnőtt matracot ki kell fizetni. Monnyuk őket is meg lehet érteni, ha már ők is csak a méretre vágott/gyártott matracból dolgoznak...nodeazé van kisebb szabvány méret is.

Márti, gratula a sógornődéknek! :)

Börze...meg se merek szólalni :lol: Úgyis úgy lesz, hogy nemtok kimenni.

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorcinak nagyon boldog születésnapot! Anyának üzenem, hogy ne ríjjon, egy még szebb időszak kezdődik el! :D

Kép
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?