Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Suliban vagyok csajok, nem tudok tesztet rakni.
Remegek azóta is, remélem nem a teszt volt rossz. :)
Felhívtam az uncsitesóm aki megálmodta, hogy terhes vagyok.Mostmár tényleg azt hiszi, hogy médium...mert egy másik isminknek is megálmodta anno. :lol:

Rana
Tök jó, hogy ikrek lettek!!! :D Nem semmi, pedig neked is volt már ez is az is...Sztem ne csökkentsd még az utrot, én csak a 12.-en kezdeném csökkenteni.Ha a dokid nem írni, összedobjuk majd neked. :)

Skrisz
Látom beleraktad a táblába a híreimet! :)

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Sziasztok!

Vkrisssssz: aztabetyár!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Ez aztán a meglepetés a javából! Kééééééééééééép????
Naggggggyon drukkolok!!!!!!!!

Dezsi: holnapra Kép (Pisi: én nagyon pisilős vagyok, így én 18 h után már nem innék, de ez egyéni)

11kor telózok,... :roll: :oops: 8)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi,már csak fél óra :D
Vkrisz,akkor mikor raksz tesztet?Azta,de izgi :D
Vendég

Rana :D
Kép
Vendég

Puszi, drukk!!

Kép
kata05

HELLÓ LÁNYOK!
FANTASZTIKUS HÍREK VANNAK ITT MOSTANÁBAN!!!!!
GRATULÁLOK RANA NEKED IS!!!!!!ÉN IS BŐGNÉK EZERREL A HELYEDBEN!!!!
VÍZKRISZ!!!HAJRÁ!EZ SZUPER!!!
SZEZSO!
NEKEM IS MOST ILYEN KIS furi KÉPEM VAN,DE NEKEM EZ A LEGDRÁGÁBB!!!
DEZSI!!!!NAGYON SZORÍTOK!!
utro:nekem a 16 hétig kellett,már nagyon untam
uh:most volt először hétfőn,hogy nem volt hüvelyi uh!!!!sz'al sok mindentől függ ez!!!

Kép

Vizkrisz!!
Itt is annyira örülök!!! :lol:

Rana!
Én a 11.-12. héten kezdtem csökkenteni, de Babákoknak nem tetszett, barnáztam. Így kevesebbet, de tovább használtam és a 14. hétre hagytam abba.

Szezso!
Nagyon szép a Babád! Mástól is hallottam, hogy szar a szombathelyi kh uhuja. :roll: Zegen meg sokkal jobb, mint tapolcán volt.

Dezsike!
Úgy izgulok érted!!! Sikerülnie kell!!!! :lol: Drukkk!!!!!!

Puszi!
Mindjárt 11 drukkkkkk!!!!!!!!!!!!

KépKép
zsófikukac

Puszi!
akkor már csak negyed óra! Nagyon drukkolok!!!
köszönöm a szerencseképet!!!!:D

Vizkriszi!
mikor mész haza a suliból?

Kata!
:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2009.03.12 11:46-kor.
dezsina

Zsófi!
ugye a babákok is drukkolnak??? :D :roll: :D :?: :?:

Puszi!
11 óra!!!!
dezsina

3an vannak. 2-t meg se tudtak szúrni, mert nem voltak érettek. :( Az a 3 viszont szépen osztódik. Beülti valószínű szombaton. Én szeretném mind a 3at visszakapni, ha már blasztóig nem jutunk el. (meg azért még bízom abban a 2ben is, bár nem tudom, ilyenkor még lehetséges-e, hogy "kint" megérnek,... :roll: ) Szóval extradrukkokat kérek Lányok, hogy ez a 3 babó tökéletesen fejlődjön! Xxx!!!!! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
Mennek az extradrukkok, az a három biztosan szép lesz!!! Drukkkk!!!

Dezsi!
Hát ez nem is kérdés, persze, hogy drukkolnak!!! És üzennek a babák nyelvén a Tieidnek, hogy kapazkodjanak, csak azt mi nem halljuk! :lol: :lol: :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Puszi, továbbra is drukk! Nem kérdéses ikreid lesznek! :D

Kép
kata05

Puszi!
Tuti befutó a három csodababa!!!! Gigadrukkok!!!!! Szombati beülti nagyon klassz!!!! nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!! :)

Zsófi!
ááá, megnyugtató. köszönöm a babákoknak!!!! :D :D
dezsina

Puszikám, itt csak csodák történnek! Úgyhogy neked a három kicsiddel simán összejön, meglátod! Extradrukkok mennek!!!

Dezsina, gondolom a sulis kérdést Vkrisznek írtad. :wink:

Szia Lola, hogy vagy?

skrisz72

Sziasztok!

Micsoda hírek!!!! :D

Vkrisz, nagyon izgulok és még jobban drukkolok! :!: :D

Rana, ez az cicalány! :lol: Annyira örülök, ugye most már optimista leszel???? :D Hatalmas gratula, gyönyörűszép várandósságot kívánok a két minicicával! :!:

Puszi, neked is sikerülnie kell, óriási drukkok!!! :!:

Dezsi, közeledik az idő... :wink: Csak bízz!!!! :!: :D

Tücsikém, sajnálom az arcüregbajt :( , gyors javulást)

Lola, hogy megy az idő, hogy vagytok? :?:

Most főznöm kell, majd még jövök.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszedli!!! Gratula a 3-hoz (is)! Extra osztódó drukkok mennek!! Nekem összesen 3 petikém lett, abból két baba a pocimban csücsül! (Nem kérdezel rá esetleg, hogy nem akarják-e blasztoig elvinni azt a 3-at? Látod nekem is elvitték, és kettő meg is maradt nem csak 5., hanem 33-ik napra is, és még reméljük a 9. hónapra is! :wink: Ja és most néztem: 35 év alatt egy blaszto esélye arra, hogy megszületett baba legyen belőle 45% !!!!)

Nyulasz!! Cukik a cicababák! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jajjj Lányok, nagggggyon-naggggyon szeretném! De hát ezt tudjátok! Meg azt is, hogy mit érzek!

Kép

Kép

*puszedli*

Kép, igyekszem vidám cicamamának lenni! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: nem tudom,... majd a doki eldönti. Erőszakoskodni nem akarok. A blasztó és a nem blasztó statisztikája (ami én olvastam) : a blasztók sikeressége 1-2%-kal jobb 35 év alatt. Azaz 45-43 az arány.

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz!
lehet, hogy ez már kismamis tünet :shock: :?: mármint a hülyeség... hát presze...
ki is szerkesztem.... Hogy Vizkriszi tudjon válaszolni :D

Egerecske!

Puszedli!
XXL drukkok.!!!! Én nem is tudom elképzelni mit érzel most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak kéthete szenvedek.... :D :D
dezsina

Puszedli!
nekem azt mondták, mert tudod én is blasztót akartam, de hogy mivel már csak 4en maradtak péntekre (szombati beülti volt) nem kockáztatnak és berakják háromnaposan. szóval lehet, ezért nem viszik tovább őket, mert ahoz kevesen vannak :shock: :roll: :?:
dezsina

Dezsi: igen lehet!

De sokan vagytok kismamik, akiknek 3 naposakból lett baba a pocakban!!!!!!! (és olyanok is, akiknek a blasztó nem sikerült) Szerintem nem ezen múlik.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, nem hát! Szerintem a minőségen múlik. Az a három tökéletes lesz, meglásd!

skrisz72

Puszi!
ezzel a meglátásoddal nagyon egyet értek. nem ezen múlik. Szerintem senki sem tudja, hogy pont akkor és pont az, miért is történt. 8)
újabb drukkhegyek

dezsina

Aztaaaa mire jövök :lol:
Vizkrisz sok drukk, gyere minél hamarabb azzal a kétcsíkossal. :)

a betyárját, nagyon sajnálom hogy lemaradtam arról a zebrás tesztvásárlásról :wink:

Puszi sok drukk a 3 kicsikédnek.++++++++
Szerintem meg kell hagyni a döntést a dokinak, és ebben is igaz hogy kinek mi jön be. :?

Katavirág enyém doki szerint, ha a felolvasztást túléli, onnantól kezdve már a többi ugyanúgy megy.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Rana, csodálatos hír!!! Gratulálok, és drukkolok tovább.

Katavirág, én is lehetek jó példa fagyis babára. Julcsi is a hűtőből jött elő :wink: .

Vkrisz, nagyon drukkolok!!! Holnap tesztelsz újra?

Julika, Janka nagyon édes baba. És már milyen nagy!

Puszi, drukkolok a 3 kiscsillagnak.

Tücsi, jobbulást!

Dezsi, holnapra kimondhatatlanul nagyon drukkolok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Puszedli!
Én kétnaposan kaptam vissza őket! :wink:

KépKép
zsófikukac

Hali!

Azért elcsíptem a laptetőt úgy látom. :D

Majd este tudom csak felrakni a tesztet mert a laptopról tudom csak, az meg apánál van lent.

Köszi a drukkokat, a szorítást, az izgulást, a könnyeket... :) Persze tesztelek reggel is, van még 3 tesztem. :) Majd gyors leszek és fel is rakom reggel mielőtt elmegyek dolgozni.

Puszi
Mennek az osztódástsegítő drukkok!!!Rana példája legyen előrtted!!!Valóban ő ebben a legaktuálisabb. :D

Dezsi
Drukk a holnapi teszthez!!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

Jaj, Vkrisz, azt hittem már fent van a kép! Úgy izgulok!!!! :D :wink:

Zsófi és Nyulasz! Ezt írta nekem Nárciszka:
"Én is ikres kismami vagyok ma 8+6. Mikor a beültin voltunk sokat olvastam át a Ti topicotokba, sőt sztm. mondhatom,hogy az elejétől el is olvastam, így még mindíg bekukkantok és drukkolok. Egyébként a száni club tagja vagyok 3 év küzdéssel a hátam mögött.
Örülök,hogy van egy friss ikres kismami, mert az ikres topicban már inkább anyukák beszélgetnek. Arra gondoltam kéne nyitni egy újabb topicot. Te tudod, hogyan lehet? Vagy sztd. van értelme?"
Megbeszéltem vele, hogy továbbítom felétek is az üzenetét, mert hogy ti is érintettek vagytok, én meg nem tudom, hogyan kell új topikot nyitni (meg benne lennétek-e). :D :wink: Támogatom az ötletet. Ti???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Én benne vagyok, de én se tudom hogyan kell topikot nyitni. :roll:

KépKép
zsófikukac

Kukackám, így kell: szezám tárulj! :mrgreen:

skrisz72

Skrisz!
Ja, hogy ez nem jutott eszünkbe! :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Rana
Én a 11. hét betöltése után kezdtem csökkenteni a 3x2-t... mindennap eggyel kevesebb lett...

Vkrisz
:lol: :lol: :lol: :lol:
Drukk az erősödéshez!!!!!

Szezso
23-án megyek a klinikára a dokimhoz. Megfűzöm egy UH-ra biztosan :oops: :lol: :wink:

Julika
Janka baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagy puszit neki!

Puszedli
:lol: :lol: :lol:

Árnika
Szép az új avatarod :wink:
Vendég

Tényleg Árnika! Új avatar - új élet? :wink:

Mabe, én most eleve naponta 2-vel több Utrot szedek akkor, mint te.... Mert én most 3-2-3-t dugok. Te a 12. hétre teljesen elhagytad? Lehet hogy azért mondja a doki, hogy már kezdhetem csökkenteni, mert nem volt semmi barnázás???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

Csak óvatosan a csökkentéssel, nehogy gond legyen...
ártani meg nem áthat és a méhlepény csak a 12. hét körül kezd el működni.

KépKép
zsófikukac

Vkrisz,
naggyon-naggyon drukkolok!!! :wink: +++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(ugye, holnap dobsz egy tesztet? :P )

Puszikám,
így van: rengetegen vagyunk 3 napos (sőt: 2!) embiből lett babával! :D /Ahogy meséltem: tavaly hiába kaptam 3 blasztót - 33 évesen! - idén "sima" 3 naposakból sikerült, pedig öregedtem is közben :wink: /Megadrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek cupp!

tillidian

Rana, a 11. hét előtt ne csökkentsd! Szerintem.

skrisz72

Rana,
nekem is aszonta doki, csökkentsem, de a Többiek (Skrisz pl :wink: ) kiokosítottak, így nem csökkentem...majd csak a 12. héttől...

tillidian

Jelentem megkaptam életem első progiszuriját és NEM FÁJT! :D El se hiszem. Naggggyon paráztam ám előtte!!!! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Kép

Kép

Hát ilyennek látszik most...reggel azért másképp nézett ki.Majd holnap reggel rakok frisset.

Pusszantás! :D
vizkriszisback

Vkrisz, várjuk ám a képet!

Jó éjt mindenkinek!

Remélem, holnap jó hírekre jövök.... ugye, Dezsi :wink: ?

Kép
petne

Vkrisz,
az a kis csöppség ott van bent. :D
Jól betettétek apával. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula hakan.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz, elkerültük egymást. Hát ez a teszt nem kicsit pozitív. Szorítok, hogy csak erősödjön.

Kép
petne

Vizkrisz: ez aztán zebra!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsinám,holnap nem leszek délelött,reggel 7-re megyek a kórházba,vv-re,aztán valószínű az oep-hez,de mindn drukkom küldöm neked,és nagyon sietek,és csakis zebrás tesztet szeretnék ám látni :D
Vkrisz,hű,ez ott van :D :D :D drukkok mennek!
Puszikám,gratula,és drukkok!
Rana,én tudom hogy kell új topicot nyitni,benne vagyok...
Jó éjt lányok!
Vendég

Till,nem írtál,remélem elmentetted a számom,csörgess meg holnap,hozom az utrót.
Vendég

Hű, Vkrisz, ez nem semmi! :shock: Ezek tényleg pozitívak, nem is kicsit!!!!!! Ez egy pár százas hcg tuti megvan! :D :D :D :D :D :D :D Nem is olyan halk gratula, várom a holnapi tesztet is, de ne várass minket estig, hanem tedd ám fel reggel!!!!! Végre egy spontán kismami itt is!!!!!!!

Csajok ezek a tesztek meg tényleg varázstesztek!!!! Zsu remélem még van belőle neked is, mert a többi tuti + lesz!!! Brizo, Tücsi, Lexa a tieitek is ám!!

Dezsi, Puszi, rólatok se feledkeztem el, ++++++++++++++++++++

Nyulasz neked is a vv-hez (kész az ikres topik, Zsófi indította).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt az ejszakas :!: :!: :wink: Dezsi, en leszek az elso, aki fogadja a jo hirt :lol:

Vizkrisz :!: Gratula :!: Ugye jol emlekszem, hogy ez a petesejt abbol a sikertelen stimubol szarmazik. Akkor meg is fordult a fejmeben, hogy most spontan osszejon nektek. Ugy nez ki, sikerult :!: :!: Mar nagyon megerdemelted :!:

Rana, azt irod, ketto tulelt 33 napot. Akkor neked is fagyis beultid volt :?:

Puszedli, drukkok szombatra :!: :!:

Nyulasz, vegigrohogtem a youtubeodat... :lol:
katavirag

Dezsi :!: Megorulok :!: Azt mondtad, hajnalban tesztelsz. De jossz is hajnalban, hogy megird, mi lett :?: Jaj, ugy izgulok erted :!: Na, meg 1x bekukk egy ora mulva, de aztan mennem kell... :cry:
katavirag

Sziasztok!
Szia Kata!;-)

Dezsikém 13 péntek!!! Nagyon várlak a 2 csíkkal!!!

Vkrissz, nagyon szép csíkok, hát nagyon örülök neked továbbra is! Ügyesek voltatok!;-)

Ranácska köszönöm a privit, tegnap este már fáradt voltam a doki után,majd ma írok!

Pussz!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?