Szia Twist!
Örömmel olvasom, hogy milyen jó alakultak a dolgok a Kaáliba! Nagyon jó, hogy elfogadták a leleteiteket és hogy azonnal el is kezdhetitek a lombikot!!!!!!
A doktornő milyen volt? Elmondta a lombik-programnak menetét? Kaptatok magáról a lombik-programról leírást? Belegyező nyilatkozatot biztos, amit alá kell írnotok.
Köszi!
A diétát természetesen folytatom tovább, tartom továbbra is, szerencsére a gyógyszer nagy segítségemre van ebbe, meg igazából nem is kívánok már semmi olyat és annyit amit annó megettem.
A mozgás is megy még, ha nem is mindennap, mert a doki azt mondta, hogy egy kicsit vegyek vissza a tempóból, de 1,2 nap kihagyással tartom a tornámat. Egy héten max. 2 napot nem tornászok, az összes többin igen.
Lombik:
Egyébként először nagyon nehéz volt megbirkóznom avval, hogy nem most kezdjük a lombikot, aztán be is láttam és utána is olvastam a magas inzulinnal járó problémáknak, mind rám és mind a babámra, babáimra nézve és mára már hálát adok a sorsnak, hogy nem vágtunk bele.
A múltheti lombik-program előtti konzultáción miután elmondta a prof. a lombik-programot megelőző vizsgálatok eredményeit, elmondtuk, hogy voltunk endokrinológusnál, ahol fényderült az IR problémámra. Megmutattuk mind a két leletet, a novemberit is és a februárit is. Mindegyik leletet megnézte és osztotta az endokrinológusunk véleményét, miszerint addig Ő sem javasolná a programot, amíg az értékem nem megy le 25 alá, tehát nem lesz normális.
Őszintén szólva nagyon csodálkoztunk a hozzáállásán, de úgy néz ki Ő is Ők is kezdik fontosnak tartani ezt a problémát, aminek nagyon örülök. A gyógyszerszedés mondásakor a doki egyből tudta mit kell, hogy szedjek, tehát nem is kellett mondanom, csak bólogatnom.
A doki mondta, hogy amikor visszajövünk, akkor hozzuk el az endokrinológus által írt papírt is, ami arról szól majd, hogy nem áll már fenn nálam inzulin probléma.
A doki után a váróban összeszaladtunk egy csajjal, akivel elbeszélgettünk és mesélte, hogy az egyik barátnőjének sikerült spontán a baba, a kezelések között, de kiderült, hogy inzulin problémája volt és a terhességkor hiába, hogy végig kezelés alatt állt, a babykéje annyira megsínylette ezt a betegséget, hogy inkubátoron belül és kívül adni kell neki rá gyógyszert.
Utána néztem a neten és sajnos nem egy inzulin problémás baba születik, azért mert vagy nem veszik észre ezt vagy inzulin probléma mellett vállalják fel a babákat.
Én biztos valamennyit hízni fogok a lombikkor, ezért belátom, jobb az, ha még várunk, mert ha emiatt a problémám miatt elmegy vagy betegen (cukorbajjal) születik a baba nem is tudom mit csinálnék.
Szépen folytatom a diétát, a kilók lassacskán lemennek, a gyógyszerek elfogynak, az értékem 65.78-ról lemegy 25 alá és jó értékek mellett nyugodtan neki vághatunk majd a lombiknak.