Sziasztok
Edina
Gratula a pocaklakópárhoz, apa nem dobott egy hátast mikor megtudta?
Shine,
a pizsi csak az átázásveszély miatt kényelmetlenebb, de abban leszel amiben kedved tartja és nem utolsósorban jól érzed magad
Én is vettem gombolos hálóinget, oszt egyszersem használtam a gombját
, felhuztam ugy kényelmesebb volt, mint vacakolni a gombokkal.
Jah és felejtsd el az aranypókos csodavackokat, szerintem tök felesleges pénzkidobás. Magamrészéről a Négy tigris nevű közintézmény
ben vásároltam két hálómaskarát és azt használtam, potom 1200 pénzért
Krizsi,
hm nehagyd magad szadizni a munkahelyen
Panna szegénykém
de jó hogy túl van rajta, mostanában annyi embertől hallom hogy három napig lázas a gyerek, aztán mire doki, kutyabaja, vagy ha még lázas is nem tudják mitől
VkOrsi,
Kismackók rendesen viselkednek?
És te hogy viseled őket?
Eszteranna,
azt hiszem emlékszem rád, főleg fotó alapján
Nagyon szépek babócáid és jó látni hogy mosolyognak, elégedett egy képet vágnak, tuti kaja után csináltátok a felvételt
Itt láthatsz rólam egy képet, hátha igy be tudsz azonosítni
Fülescsacsi,
ugyan ezt már csak max visszaolvasáskor láthatod, de nagyon jó utazást kivánunk, és jó bulizást lent
PP,
kismamakoncert? ez tavaly nem volt ősszel
vagy én nem vettem észre?
Azért irhatnál ám magadról is, mert lassan fizetni fogsz, ha nem tudunk infot rólatok
Nah és hogy én se fizessek egy kis dicsekvés:
Tegnap voltunk négy hónaposak, bibibiiii, és ennek örömére átfordultunk hátról hasra, közben jókat kacagtunk. Hozott a gyorspostás nyuszi egy szép keljfelkacsát és egy csomag habtapit, amit ma reggel már birtokba is vettünk. Sőt fel is avattuk a forgolódással, ami már ugy néz ki odavissza megy. Nyúlkálunk a játékokért, sőt kaptunk egy csipogós könyvet, amit előszeretettel kiolvasunk
De a fő szám még mindig a Fcsacsiéktól kapott maci bojtja a szánkban
Anya egyre korábban csen be az ágyikómba este, én meg megörvendeztetem, hogy egyre később kelek fel reggel
Ennyit dióhéjban rólunk.
puszi
Ági és Dani