Fanny!
El is felejtettem a képeket. Milyen nagykislány már Hannácska is! Tehát találtatok játszóházat.
Örülök, hogy tetszik a programajánló. Mondjuk én még csak 1-2x hasznositottam, de mindig végignézem, csak nekem a Pest másik oldala nagyon messze van, nem szeretek Bp-en vezetni.
A temetést szerencsére az ágyon játszották, a mamlasz Lukum persze lefeküdt, hallgatott, abszolut partner volt. Másnapra szerencsére aabbamaradt ez a játék, hazajöttünk és ujra a kedvenc dolgaikkal foglalkoznak. Emese próbára tette Lukut. Vonatost játszanak a hullahopp karikában, expresszvonatot
, Emese megkérdezte: Én vezessek? HMMMM volt a válasz, igen tehát. Nyomaték kedvéért ujra kérdezte, ugyanaz a válasz, nagy fejbólintással. Harmadszor igy kérdezett: Te vezetsz? HEMMM, mondta Luku, vagyis nem, igy nem fogsz tőrbecsalni nővérkém, gondolhatta hozzá
Épp a kezére esett, mikor orditott, szerencsére nem történt komolyabb baleset, és Luku azonnal megkezdte a lelki segélynyujtást
és a sirás be is fejeződött. Mert ugrálni kell az ágyon, meg kergetőzni, és a vacak ágytakaró cssuszós anyagból van, hát le is szánkózott róla.
Tegnap elmentünk az uj velencei fürdőbe, most akciós áron van, igen leszállitották a belépődijat (mondjuk volt miből). Mit mondjak, szuper, nagyon jól megcsinálták, gyerekkel menni is tökéletes, talán még jobb mint az agárdi. És még gyerekvécé is van, ez Emesének nagy jópont volt a szemében, aki már óvodás és ad erre (is). Érdekes volt látni most, ahogy barátkozott a gyerekekkel, elsők között tartotta fontosnak közölni magáról minden esetben, hogy Ő már óvodás. Valamint, hogy Emesének hivják, és Luku a testvére
A fürdő nagyon jól tájotl egyébként, csodálatos panorámával a tóra és a pákozdi hegyekre, hatalmas élményfürdője van, meg gyógyvize is, szauna minden mennyiségben, 2 szuper gyerekmedence,csuszdákkal, vizköpőkkel, állatokkal. és gyönyörüek a burkolatok. Remélem egy darabig még maradnak a most végre reális áru belépők. 2 szintes a létesitmény, szintenként kell fizetni, ha mindenhová be akarsz menni, most 2700 Ft-ért megteheted. Ugyanez 1 hónapja 4500 Ft volt!
True!
Kicsit kellemetlenül érzem most magam. A témát én hoztam szóba, aminek okán kifejlődött ez a vita. Szeretném, ha nem hagynál itt minket emiatt, nem kell mindenben egyetértenünk, hiszen nagyon különböző emberek vagyunk, különböző háttérrel, felfogással, itt vélemény csere folyik, bántani nem akar senki senkit.
Ermoni!
Irtam Neked 1 privit, gondolom nem olvastál minket azóta, azért nem válaszoltál...