Jaj de jó, visszakerültünk a ..."ma megint megjött"... mellé!
Valaki szólt ennek érdekében, vagy esetleg olvasták a másik topicban a kesergésem? Mindenestere köszönjük!!!
Edi!
Borsóka lehet, hogy elárulná, hogy kisfiú vagy kislány, de mi meglepetésnek tartogatjuk és nem kérdezzük meg. Azt a bő 1 hónapot már kibírjuk. Bár az egész család ezt találgatja!
Legalább valami szórakozást hagytunk nekik!
Beszti!
Neked nagyon szurkolok a kislányért!!! Mikor mégy UH-ra? Hanyadik hét hanyadik napján jársz pontosan? Nincs benne a táblában!
Szöszi!
Én sem voltam még sosem első a táblában. Most Humin
múlik, hogy leszek-e!
Jó, hogy végre szabad leszel! Én nagyon élveztem ezt az időszakot!
Egcsi!
Ez nálam is központi kérdés volt, de nem készültem "cipzárazásra"
. Bár nekem még hátra van a szemészet, de tavaly az ellenőrzésen rákérdeztem, a szemfenék vizsgálat alapján szülhetek hüvelyi úton. Még azt is megkérdeztem, hogy kontaktlencsét viselhetek-e közben, vagy muszáj szemüveget, azt mondták lehet kontaktlencse is.
Edit!
Gratula!
(Bár ebben biztosak voltunk!
)
Bogár!
Most, hogy Orsoly
pontot tett a tali időpont egyeztetésre:
Köszönöm, ezúttal elfogadom a szálláslehetőséget!
Különösen, mivel a férjemnek dolgoznia kell jövő hét végén, így egyedül megyek. Azt tervezi felvisz és értem jön, ami nem tűnik optimális megoldásnak, de azt mondja, jó darabig úgysem tudok majd sehova sem menni.
Én elmennék Budapestig kocsival minden további nélkül, de ott semmi helyismeretem nincs, nem akarom ott a debrecenihez képest is nagy forgalomban keresgetni merre kell mennem, ezt már én se szívesen vállalnám, pedig imádok vezetni. A vonattól kiutazgatni megint soknak tűnik a 36. hét végén, még nekem is, aki 33 hetesen jött haza Angliából.
Kicsit jobban fáradok már, különösen az utóbbi 1 hétben.
Remélem a taliig elmúlik ez a kínlódós időszakom, 5 napja nem alszom jól, fél éjszakákat fenn kukorékolok, gyomorégés, furcsa fájdalmak, szúródások a hasam alján, erre félálomban bepánikolok, persze közben nincs is semmi baj. Talán a sok váltott front miatt is van ez, már nagyon várom hogy vége legyen! (A frontoknak.)
Akkor tali Ediéknél április 17, szombat, ha Edinek is jó az időpont???!!! (Ami sajnos Zsuzsunak nem jó
, mert pont Debrecenbe jön, de remélem lesz májusban is
, ami viszont már nekem nem lenne jó
... És így Zsófit sem látom
kanállal, kiskönyvvel vagy anélkül
, max. csak képen...)
Kezdem a tali névsort, folytassátok:
Orsoly
Hóvirág?
Beszti
Bogár
Cateye
Leone
Marcsi?
Hurki?
Orsi?
Szöszi?
Most meg megyek vissza aludni, hátha mostmár sikerül...
Leone