Új privát üzeneted érkezett!

Ma csináltam egy ovulációs tesztet, hogy nézzük, mi van, és két csíkos lett,elég erősen. Dolgoznak a hormonok, indul előröl minden.

Tünci, sajnálom a dokit, de hátha....
Jó lenne már eljutnál oda.

Lemegyek a videokölcsönzőbe, nézek valami filmet, és vasalok.

A nőgyógyit még nem hívtam fel, húzom, halasztom a táppénz miatt.

Igazából megmozdulni sincs kedvem.

Betti
Kép
betti0412

Megjöttem a videostól...
Szóval Mansfield park, Másik Boleyn lány és a Változások kora van itt az asztalon, holnap estig, egy ezresért.

Aki még nem jött volna rá, most délután tv-zek.

Azért a vasalót beállítottam a tv-vel szemben, mert az első óra tevékenyen telik majd el.

Mentem, majd jelentem a filmeket, melyik hogy tetszett.

Betti
Kép
betti0412

Jó filmezést Betti!!! :D
szintus

Betti, jó filmezést, remélem kicsit kikapcsolódsz!

Csajszik, én ezt nem értem,direkt tekertem 10 kilométert állva, 8-at ülve és nem és nem jön meg...mostmár ideges vagyok!!! :evil:
Be vagyok tojva, hogy valami baj van...jaj,csak ne most derüljön ki, hogy valami tönkrement belül...
tünci28

Tünci nem hinném,hogy baj lenne!Ugy össze-vissza van a menzid?
Tudom sovány vigasz,de nekem is utoljára totál másképp volt meg,mint szokott lenni,már tesztet is csináltam,hogy nem -e,de nem vagyok terhes!
Talán a tavasz okozhatja ezt a hormonváltozást....
szintus

Betti

Jó délutáni mozizást. :wink:

Tünci

Ne fesd az ördögöt a falra. Lehet tényleg valami kis hormon rosszalkodik.

Kép

Kép
melcsike70

Szintusnak privije érkezett.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lànyok!

Betti neked jo tèvèzèst,majd ird meg milyenek voltak!

Tünci!Nàlam a pcos okozott hasonlot,de remèlem most rendes lett.Stressz-töl is lehetnek bajok!Remèlem minden rendbe jön nàlad!

Èn ma sokk hatàs alatt vagyok a nèmet orszàgi àmokfuto miatt!
16 halott az idiota szàmitogèpes jàtèkoktol felbàtorodva..... :evil:
+A kedves szülöknek 20 fegyver van otthon engedèly-el! :shock:
Tudom ,hogy most extrèm amit irok ,de nèha jobbnak làtom ilyenkor inkàbb nem is akarni babàt.... :roll:
Remèlem hamar tul jutok ezen,de ezt a mocskos vilàgot akkor sem èrtem!Bekapcsolom a tèvèt délben és mit làtok?Fàjdalomtol örjöngö embereket!Na ez màr nekem sok! :cry:

Ne haragudjatok,de muszàly volt 1 kicsit ki irnom magambol!
Vendég

Inkàbb megyek süök valamit,az majd talàn kikacsol 1 picit!
Vendég

Szintus

Édes a kicsi Fruzsi nagyon. És te meseszép menyasszony vagy a képen.

Hasli

Sajnos a ez világ ilyen borzasztó lett. MÁr lehet hiradót sem kellene nézni. Én már ritkán teszem.

Kép

Kép
melcsike70

Mit sütsz! Én hétvégén gyümölcs tortát csináltam, el is fogyott délután. Most megyek mert viszem táncra a BArcit.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem èn azt fogok sütni.Szomszèd nènitöl kaptunk tegnap 1 halom gyümölcsöt,majd abbol probàlok valamit összehozni.

Puszi Barcinak! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tüncike,
nekem sem akar megjönni, pedig minden előjele megvan... Annyira feszült vagyok, hogy még bencust is elvertem, igaz, rászolgált tisztességesen, de akkor is szégyellem magam. Jót bőgtem, és megint elegem lett. A csoportjukban van egy 39 fokos lázas, ugatós köhögésű kislány, ma már hányt is, és tegnap is ilyen volt, ma mégis hozták a csoportba, persze az utcára nem tehetik a gondozónők, délutánra már a fél csoport köhögött, tüsszögött, Bencusnak is tiszta tűz a mandulája, reggel még kutya baja sem volt. Nem biztos, hogy a kislánytól kapta el, de az biztos, hogy nem használt, hogy egy zárt térben voltak vele. Hiába szóltak az anyjának, mintha nem hallott volna semmit, én nem tudom, nem érzi át a felelősségét??? Nemcsak az ő gyerekéről van szó. Nagyon mérges, ideges vagyok.

Hasli,
örülök, hogy a RIU bejött nektek. Azért is ajánlottam, mert szerintem is nagyon jó szállodalánc.

Szintus,
privi ment.

Kép

Kép

Kép
lyly

Kettőt megnéztem...
A másik Boleyn lány nagyon jól össze van rakva, ez azt hiszem tavalyi film, Natali Portman meg Scarlett Johansson. Jó film.
A Mansfield park is.

Még a másik maradt.

Betti
Kép
betti0412

Jo estèt nektek!

Mosok....-van mèg van 4 gèp hàtra,ami màr reggelre marad..... :(

Sütèsböl màr,csak gyümölcs turmix lett! :lol:

Iyly!Az ovoda esetet ismerem èn is ,sok ismerös panaszkodik.
Bizok benne,hogy javul a helyzet,ès Bencus sem lessz ujra beteg.Elhiszem,hogy màr eleged van,màr jöhetne vègre valami jo is!
Ui:utban a dolog! :wink:

Többiek?
Hettulival ès Anitàval mi ujs?????? :roll:
Vendég

Hettuli tényleg nagyon eltűnt, a másikba sem ír...

Nálunk nudli volt ma, meg a tegnapi maradék.Meg ananászleves.

Én meg megnéztem a From Hell című filmet,Johnny Depp féle hasfelmetszős feldolgozásos..áááá....

Lyly,ezt olyan sokan csinálják, nem értem mért nem küldik haza ilyenkor a gyerekekt, mért engedik ezt? :roll:
tünci28

Hát nálunk az oviban ha igy vitte valaki a gyereket, akkor ment a teló és már vinni is kellett haza az anyukának. Nálunk ebben nem ismertek pardont.

Kép

Kép
melcsike70

Csak megadóztatják a csekkeket...
De azt nem értem, ha már csinálnak valamit, miért nem normálilsan...

Betti
Kép
betti0412

Senki nem volt már tegnap?

Itt süt a nap, még, bár nem tudni, mi lesz még ma.

Mindenkinek szép jó reggel kívánok, meg mosolygós szép napot.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Hát én sem gondoltam volna, hogy senki nem lesz este. Lassan már alig maradunk. :cry:

Boboka nem menj el te sem teljesen már. Tudom hogy a másik topikban, most több megbeszélni valód van. De azért ugye nem hagysz itt minket? Láttam minden rendben. Örülök. 8)

Legyen mindenkinek szép napja. Ha tudok felnézek.

Kép

Kép
melcsike70

Amúgy itt is süt a nap és jó az idő aránylag. Bár fúj a szél. :evil: És azt nem szeressssssssssem :?

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt,napot! :wink:

Èn vagyogatok nèha-nèha!Kèszülök a jövöhèttöl indulo sulira,meg a nèmet nyelvtant is àt kell ràgni... :shock:

Probàlom a lakàst "gatyàba" ràzni +van kp 10 ingem vasalni,fözni valot is venni kènne.Szoval van program! :( :)

Tegnap 2 helyen a vilàgban összesen 27 ember halt meg àmokfutok miatt,nèztem az esti összeàllitàst eröl.Aztàn a palackorru delfinekröl olvassgatam,s mikor meg làttam milyen mèszàrlàs folyik bizonyos norvèg szigeteket....Na akkor aztàn tènyleg kèsz voltam! :evil: :evil: Sajnos hajlamos vagyok nèha a vilàg összes bajàt magamba "szivni"...-holott tudom,hogy èn tul kevès vagyok ahhoz ,hogy bàrmit is megvàltoztassak...... :cry:
Remèlem ez a nap szebb lessz ,ès nem csak nekem! :wink:

Szèp napot mègegyszer mindenkinek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hasli, nem szabad mindenki baját "magadba szívni" :cry: Van nektek is épp elég bajotok.

Az tényleg szörnyű ami tegnap történt :cry:

Kicsit vidámabb: a képeiteket hol nézhetjük meg? :wink:
Vendég

Szia Boboka!

Tegnap is szelektàltunk ,1804 kèp lett összesen ebböl kb 300 teljesen selejt.Ebböl kellene kb 60 legjobbat kivàlasztani,àtdolgozni stb....-folyamatban van ès eltart mèg pàr napig!Ma este igèrem ide is felrakok 1-2 kèpet! :wink:

Veled mi ujsàg????
Vendég

Minden ok. A fejem fáj / lüktet iszonyatosan ezek miatt az állandóan változó frontok miatt :twisted:

Most mennem kell, kb. egy óra múlva leszek újra.

Jó fénykép válogatást nektek :)
Vendég

SZia Betti!bEJELÖLTELEK AZ IWIW-EN.
SZÉP MENYASSZONY VOLTÁL :D

TÖBBIEKNEK SZÉP NAPOT!
Én a mai napot rekreálással szeretném elzölteni!Séta,torna,este szaladás!

Puszi lányok!

JA,meg még a takaritás,meg a fözés is ......
szintus

Szintus én is!

Kész a takarítás, most küldtek egy kis munkát, átnézem.
Úgy döntöttem a jövő hetet kiveszem szabinak és reménykedem benne, hogy karácsonyra már nem kell tartalékolni nagyon.

Most felöltözök, visszaviszem a filmeket, meg útközben beugrok a kv-zómba egy tejszínhabosra.
Meg utána elmegyek szoláriumba is, hátha a fényterápia segít kicsit, aztán déután 5.-re meg tornára.
Decemberben voltam utoljára az edzőmnél, szerintem ha a fele menni fog, már boldog leszek. Hasizmot kihagyom, az még odébb van, nem akarom megerőltetni.

Betti
Kép
betti0412

Nekem is takarítani kéne. A tegnap reggeltől tartó fejfájás miatt semmit nem tudtam csinálni, ahogy felkeltem már lüktetett nagyon :twisted:
De most már azért klasszisokkal jobb, úgyhogy fenékbe rúgom magam és el is kezdem gyorsan :)

Szintus, jó sétát nektek, Betti neked finom tejszínhabost

Ilyenkor, mikor írod, hogy mész kv-zni, úgy szeretnék én is szegeden lakni, annak a sétáló utcának nincs párja.
Vendég

Megprobàlok 1-2 kèpet felrakni a delfinesböl!
Igazàbol a video lett jobb!
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1236857386.5529.jpg[/img] [/img]
Vendég

Kép
Vendég

most ennyi sikerült[/img]
Vendég

Kép
Vendég

Az utobbi az a bizonyos anya a delfin gyerek!

Azèrt mèg 1 bàlnaszerüt megprobàlok!

A bàlna: pilota bàlna.

A delfinek pedig palack orru delfinek.
Vendég

Kép
Vendég

Nem volt egyszerü öket fotozni,mert nagyon gyorsak voltak.A bàlna meg nem nagyon akarta mutogatni magàt,de a delfinek annàl jobban!

Nem sok,de remèlem ez is tetszik! :wink:
Vendég

Hello lányok!

Na most nekem is van egy kis szusszanás. Ma jó nagy volt a forgalom. Mindenkinek ajándékcsomag kell, meg most sok a külső céges dolgozo.

Hasli

Ahhoz képest jól a képek hogy gyorsak voltak a delfinkék.

Kép

Kép
melcsike70

Mindjárt letelik a délelőttös műszak mennem kell az embereket ellenőrizni. Ma nem sok kedvem van semmihez.

Tegnap este olyan hülye gondolataim voltak. Úgy éreztem hogy valahova mennem kell. De hova? Azt nem tudom.

Hasli

Milyen suliba mész?

Kép

Kép
melcsike70

Megkávéztam, most pihenés, 5.-re meg elmegyek tornára.
Már várom.

Betti
Kép
betti0412

Dolgoznak a hormonjaim, reggeli hajmosásnál már csomókban hullik a hajam...
A múltkor is ez volt.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Kicsit biztos most jót fog tenni a kikapcs, de csak óvatosan. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike mikor reggel írtad, hogy kiürül a topic, hogy nem volt senki fent este, az jutott eszembe, hogy titkon azt kívánnám...nem elhagyni titeket, csak valahol máshol találkozni, ezt pedig lezárni, talán.

De messzi gondolatok ezek még.

Betti
Kép
betti0412

Azért én nagyon nagyon szomorú lennék, ha elhagynánk a topikot!!!
Nem baj, ha nem minden este vagyunk itt, meg nem mindenki..
Jaj, ne menjetek el!
Én hiszek benne, hogy idővel ez is lehet mindenféle topik, ahogy most is, írunk mindenről..és egyszer majd, enm olyan sokára mindenki ír babáról is,jó???

Hasli a képek gyönyörűek, jaj, besárgultam... :D
Milyen suliba mész?Férjed arca jobban van?

Szitus,Bobóka jó házimunkát!Nekem csak mosnom, meg hajtogatnom kell, meg mosogatni, az ebéd is kész, pedig egész délelőtt a várost jártuk a barátnőmmel.
Vettem egy felsőt,kötött de rövid ujjú, a pulcsijaim elég kopottak, akciós volt,2400,szééép..Most már jól áll a passzos is,olyan jól esett ahogy a barátnőm dícsérgetett, hogy ne fogyjak többet.Azért még 1-2-t jó lenne..Aztán meg szeretnék hízni 15-öt!!!!!! :wink:

A kisfia mutogatott a melltartókra:Ciciiii,ciciiiii.... :lol: :lol:

Melcsike,de jó, hogy tudsz jönni munka közben is!!!

Még adós vagyok privátokkal.Megnézem.

KépKépKép
tünci28

Ja,és piri sehol...Holnap délután felhívom a dokit, hogy most mivan????? :shock:
tünci28

Az nagyon jó lenne Betti mindenkinek egy új és boldog korszakot jelenthetne, ha te is arra gondolsz amire én. Kivánom hogy igy legyen.

Kép

Kép
melcsike70

Most elbizonytalanodtam. Olvasgatom a babanet rendelőt és az ottani nőgyógyász azt írja, hogy legalább fél év a védekezés. És az is csak a minimum, és a magzatelhalás gyakori oka, hogy a méh még nem volt felkészülve, nem táplálta eléggé és elhalt. Ha ez így van, akkor én okoztam a sietséggel?
5 menstruációt vártam ki, szeptember, október (2), november, december.
Lehet, hogy tényleg korán volt? várni kellett volna még.

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Közben te is berobogtál. Én nem akarlak titeket itt hagyni. Szerintem Betti is egy más cimmel nyitott topikra gondolt, amikor majd mindenki arról beszél, hány órát nem aludt éjjel stb......... :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Nem akarok én innen elmenni ám!

Én is csak arra gondoltam, hogy jó lesz majd másról is beszélgetni, ha lenne rá ok.

Az én dokim azt mondta, hogy május, júniusban próbálkozhatunk, de az most megint hamar van szerintem. Nem akarom, hogy azért mert nincs készen a méhem, ne táplálja és megöljem.
De mikor jó akkor? Várjuk meg ezt az évet?
De annyit nem bírok ki a munkahelyen, ezzel a beutazással már?
De ha váltok, fél év próbaidő, addig bármikor kirúghatnak....
Istenem emlékszem mikor tavaly júniusban azt mondtam valakinek, hogy olyan nagy a boldogságom most, hogy el sem merem hinni, várom, mikor szakít véget ennek Isten. Lassan 8 hónapja mélyrepülésben vagyok, vegetálok, összeszorított foggal tűrök és küzdök.
Elegem van.

Betti
Kép
betti0412

Betti

De sokan vannak,akik pár hónap után teherbe esnek és megmarad a baba. Az orvosod nem mondta, hogy korai még. Olyan rossz tényleg, mert ott van az a miért. MIért történt igy? Nem is lehet ilyenkor okosat mondani. De ezen ne rágódj, hogy most magadat okold.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, mióta késik?

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?