Köszi Hugic!
Ez jó hír, mert akkor most én is megcsináltatom a teljes vérkép vizeletet a cukorterheléses mellé és nem fognak csodálkozón rámnézni, hogy mit akarok.
Amúgy neked a várandósságod legelején nem is volt teljes vérkép vizelettel?
Engem rögtön az első (8 hetes) vizsgálatnál oda küldött.
Az a 12. heti amit írsz, azt ismerem, kombinált Down szűrés, amit amúgy a kórházban is elvégeznek, de ott is fizetős, mi beszéltünk róla a dokival, mert most a Sejtbank sok kórházzal kötött szerződést, és azokban a kórházakban ingyenesen elvégzik ezt a szűrést. De Tarcsán lassan őrőlnek a malomkerekek...
őket is megkereste már a sejtbank, de még nem kötöttek szerződést. Mivel én fiatal vagyok, a doki nem tartotta fontosnak, hogy megcsináltassam és bevallom én sem, mondjuk ha ingyé lett volna, akkor miért ne.
Gabilány!
Cseh Erikát sajnálom hogy elment, olyan szimpi volt így ismeretlenül is...és a veszélyeztetett terhessége meg...
a sors fintora, hogy pont egy nőgyógyász küzködik ilyennel...
Már a múltkor is akartam kérdezni tőled csak elfelejtettem. Lehet, hogy butaság, de a magzatvíz akkor is tud szivárogni, ha zárva van a méhszáj?
Mintha valami ilyet írtál volna, de lehet, hogy félreértettem valamit. Vagy akkor neked már eltávozott a nyákdugó, amikor ez történt? Viszont ha így van akkor már nem is teljesen zárt a méhszáj...nem?
Én csak néha aggódom....tulajdonképpen nem is aggódás csak ilyen fura gondolatok forognak a fejemben, mert sok a folyásom, olyan vízszerű néha és akkor tudok ilyen bugyutaságokon gondolkodni. De a doki mindig megnyugtat, hogy zárva van a méhszájam.
Nócika!
Én azért szűntem meg a 2009-es topicban, mert a "régi" jó ismerősök sorra jelentették be, hogy már nem is aktuális a babaprojekt. Ósió (ha még emlékszel rá) inkább a karrierjével foglalkozott, Encsike párja meg egy vetélés után mondta be az unalmast, hogy akkor most inkább ne folytassák mégsem picit várjanak még a babával, sokan teherbe estek és máshova írtak inkább. Így lassan elmaradoztak, nem irogattak, meg nyár is volt, így szép lassan kihalt a topic.
A kórházi vizsgálatokban nem nagyon tudok tanácsot adni, mert látod én is olyan esetlenül vagyok ott, hogy lehetek is meg nem is...semmi fogadott doki...szóval ezt neked kell eldönteni, bár ha találtál egy jó dokit Monoron, akkor minek váltanál? Nekem az itteni dokikkal volt problémám, ha ez nem lett volna, akkor én sem a kórházba járnék. Amúgy a 12. heti uh ra jött be a férjem, de az még hüvelyi volt, így a nővérke (vagy asszisztens mittomén
) amikor megkérdeztem, hogy bejöhet e, mondta, hogy ez még hüvelyi lesz. Erre én, hogy nem baj, ő meg furán nézett rám, mintha ufó lennék. Nem nagyon értettem, hiszen a férjem látott már úgy, amúgy sem engem bámult, hanem a monitort nézte. Szóval szerintem beengednék máskor is.