Sziasztok!
Dreika!
Köszönöm a képeket! Sokat nőttek a fiúk!!! Ábel hajáért sokan odavannak, főleg az apja büszke nagyon.na nem a hajára, hanem a fiára
!
linácska!
Van aki nem szeretné tudni a baba nemét, vagy nem akarja elmondani. Azt is meg lehet érteni. örülök, h megosztod velünk. Én pasira tippelek!
AFP gratula,
szívhanghallgató: apa és Lili is hallja??? Lili készül már???????
egy szakmai kérdés, talán tudod a választ. A t-kábelnek van egy hibabejelentős száma a 1412. Állítólag ez ingyenes. Nekem a vodás kártyámról 2800 ft-ot emeltek le, amikor ezt a számot hívtam sat tv ügyben. (Órákat kell várni, mire felveszik) KÖSZI!
Ági!
Az nagyon jó, ha Laura így viselkedik. Örülj, h szopizik, nekem a macit kell szoptatnom Konsti után
Boldog két és felediket a nagylánynak! Képnek örülnék...
Tavirózsa!
Ti -TE hogy vagytok????????????
Nálunk tombol a megfázás. Konsti köhögésére ébredtem és ugrottam... szerencsére nincs baj, csak náthás. Szinte egész nap orrszívás, orrtörlés....
Képtelenség elkülöníteni a gyerekeket, így nem is lepett meg, h Konsti is betg lett, noha anyatejes baba.
Pont emiatt várunk még az ovival.
Ábel rosszcsont, de most napokig csak pihent, semmi rosszalkodás. Nagyon szomorú volt, ebből láttuk, h valóban beteg.
Konsti homorítva közlekedik
Háton fekvésben homorít és csúszik a fenekén.... érdekes, Ábel hason kúszott, Konsti seggen...
puszi mindenkinek!