Sziasztok!
Üdv Dino!
Én is a Mávban fogok szülni Dr. Banczik Zoltánnál. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és szerintem sokan szeretik, bár néha kicsit fanyar a humora, de ez nekem belefér, mert ő viszont a hülyeségeimet elég jól viseli, és ezekből nekem van bőven.
Magánrendelőjébe járok hozzá, a szülés lesz csak a Mávban. Szóval, nekem pozitív a véleményem róla.
Moszi, kérdezted, hogy sokat szokott e bekeményedni a pocim. Nem, eddig még csak egyszer csinálta, de mivel nem tudtam, hogy van ilyen, ezért jól megijedtem. Most viszont tudom, hogy csak akkor gáz, ha ez sokáig tart. (szereztem egy új tapasztalatot
)
Tegnap voltam védőnőnél, és képzeljétek azzal a kis szar kütyüvel hallottuk baba szívhangját. Annyira édesen vert a szíve. Aztán egyszercsak egy ilyet hallottunk, hogy Blupp és eltűnt a, mint halacska a vízben, és átúszott máshova, de megtaláltuk
Nagyon jó élmény volt.
Jövő héten megyek Afp-re, meg étkezés utáni vércukor mérésre. Nekem vérvétel előtt 1 órával meg kell ennem egy szalámis kenyeret+inni egy pohár tejet. Azt mondja a védőnő, hogy 7-kor egyem meg ezeket és nyolcra érjek a laborba, hogy tényleg csak 1 óra teljen el. Erre kérdem én, hogy ön szerint én ahogy odaérek, már sorra is kerülök? Mert nekem ez még egyszer sem sikerült. Erre ő: nyugodtan nyomuljak és HISZTIZZEK, hogy nekem márpedig ezt most fontos levenni. Ez hülye?, eleve nem szoktam nyilvánosság előtt hisztizni, és a nyomulás sem az én stílusom. Arról nem beszélve, hogy elég szomorú, hogy egy kismamát erre kényszerítenek, és nem az a természetes, hogy előreengedik.
na mindegggy.
GnéKriszti, egyszer nekem is volt egy nyuszim, de aztán Apukám elajándékozta, mert már nem törődtem vele úgy, ahogy ezt nyuszi szerette volna. De azt nem mondta meg Apa, hogy kinek ajándékozta. Pár hét múlva, meg jött a szomszédnéni, és hozott nekünk egy vödör cseresznyét, és mivel a szüleim pont nem voltak otthon, kérte, hogy adjam át az üzenetet, hogy ezt a nyusziért hozta, és, hogy nagyon finom volt. Hetekig nem tettem magam túl rajta, hogy a szüleim, hogy tehettek ilyet, pont egy nyuszievő szomszédnak ajándékozták. Azóta sem volt nyuszim, de kisbabónak tuti, hogy én is fogok szerezni egyet
puszi
kata