Új privát üzeneted érkezett!

Dezsinám,tényleg hős vagy...én mindig megfogadtam a siketelen lombikok után,hogy legközelebb nem tesztelek korán...de nem bírtam...
Viki,én itt voltam,amikor ezeket írtad,és emlékszem ám minden szóra :D
Puszi,randidrukkok mennek!Vérzést jól nézd meg,mert legalább szülésig nem látsz majd ilyet! :wink:
Rana,már uhu van?Vagy partizán akció?Nagy drukkok,és dobogó szíveket kívánok!!!!
Vendég

:D eladó a laptető :D
Vendég

Árnika, most "csak" beszélgettünk legutóbb és ma is remélhetőleg! Ha minden igaz ma felállítjuk a családfámat, mert a múltkori beszélgetésből az jött le hogy a "múltat cipelem" még mindig + vannak még érdekes dolgok a családommal kapcsolatban amit nem árt jobban megnézni... Most szeretné a pszicho elérni, hogy ne féljek az anyaságtól+ el tudjam magam képzelni anyaként stb aztán majd visszatérünk az autogéntréningre is!
Rajtad miért kellene túlórázni, nem vagy jól lekileg? Nekem mesélhetsz priviben is!;-)
Vendég

Petne!
akkor Te is ide tartozol!!! már mint a 72-es között.

Nyulasz!
csak a félelem csinálja ezt velem. Pénteken meg muszáj :roll: :D
dezsina

Sziasztok!

Jó aktívak voltatok ma :-)

Dezsikém: örülök, hogy a csajoknak sikerült kirángatni :-)

Tücsi: szerintem az már hatalmas lépés, hogy a lombik sikerében tudsz bízni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy haladtok majd...Mekkora eredmény lenne egy spontán baba!!! :P és akkor írhatnál könyvet róla...vagy kiadhatod a blogodat 8)

Brizo: húú, de izgi, akkor Te is kezdesz nemsokára!!! :-)

Vkrisz: örülök, hogy jól sikerült az orvossal a találka! :-)

Zsófika: de jó Neked, hogy már érzed a Babákokat! Vagy legalábbis az egyiket...

Nyulasz: Te leszel a következő baba-mozgás érzékelő :lol:

Petne: Julcsi gyönyörű :-D

Hanna: Olivér biztos jó parti 8)

Nyulasz: szép fotókat hozzál majd nekünk szombaton :-)

Skrisz: nekem is tetszik az Eszter név 8)

Puszi: gratulálok az ötösfogathoz!!! :-D

Rana: drukk az UH-hoz!!!

Én is voltam ma UH-n. Minden rendben Babucival, műkszik neki mindene, aminek kell és már 83,3 mm az ülőmagassága. :-D UH adatok alapján 14+4 a kora :-D 1000 Ft-ért egy ilyen 'szuper' fotót kaptam, de sebaj, a lényeg rajta van:
Kép

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, gondolom ez kórházi genetikai UH volt... :? ezek olyan bénák. Na mindegy, azért látszik a kis törpicsek. Gratula hozzá!!! :lol:

Puszikám, jó randizást!!!++++++++++++++++++++++

71-esek is babásodjanak természetesen!!! Épp ideje!!! :wink:

skrisz72

Helló!!!!!

Köszönöm a drukkokat, nyomjátok még kérlek egy jó ideig! Köszi. :oops: :wink:
Vérzés mulandóban, hál'Istennek! :D

Szezso: gratula!

Dezsi: naggggyon drukkolok!

Még majd jövök (laptopról, fekve)

Pusssssz.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsi,engem a félelem se tartott vissza :oops:
Puszi,nyomjuk a drukkot!!!! :D
Szezsó,nagyon édi a babuci :D örülök,hogy minden rendben :D
Vendég

Puszi!
megarandit a pöttömöknek!!!! :D

Szezsó!
nagyon tuti a kép (1000ért) :lol: De lényeg, hogy minden rendben van!!!
nehéz volt a csajsziknak kirángatni! :wink:
dezsina

Szezso, klassz a kép :wink:

Kép
petne

Sziasztok!

Ne haragudjatok, elég sok a munkám a mostanában, ezért nem tudtam írni (meg nem is nagyon volt miről), viszont olvasgatlak folyamatosan benneteket, és megy a drukk mindig mindenkinek!!!!!!

Puszi, randidrukkok 10 ezerrel!!!
Dezsikém, neked meg a zebrához péntekre!!!! Te vagy a kövi kismami utánam a kék táblázatban!
Szezso, gratula szép nagy babához!
Petne! Julcsi gyönyörű, okos tekintetű kisbaba (olyan a képen, mintha idősebb lenne 2 hónaposnál)! És jók a kéthónapos tortácskák is, gondolom nincs már belőlük egy morzsa sem! :wink:

Mi most értünk haza nemrég, azóta egyfolytában bőgök a boldogságtól:
két dobogó kis szivecskénk van, a babák 0,44 és 0,47 cm-esek. (a képen ők szinte nem is látszanak, csak a petezsákok és a szikhólyagok)

itt a kép (6+5):
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Úristen,Rana :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Ja,gratulálok,csak annyira meglepődtem,és annyira örülök :D elhiszem,hogy bőgsz egyfojtában,micsoda ajándék :D és mennyire szerettétek volna :D és a múltkor az egyik hsz-emben babát írtam,aztán átszerkesztettem babákra,mert én sem örültem,amikor egyes számban beszéltek róluk...
Jajj,tiszta szívemből gratulálok!!!! :D
Vendég

És én is pont 6+5-ön voltam uhun,mikor kell legközelebb menned?
Vendég

Köszi Nyulasz. :oops: :D Pont két hét múlva megyünk megint.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
látod! Neked is sikerült és rögtön kétbabás lettél!
Millió puszi és most már csak a kismamis aggódás a megengedett. Okés!!

El sem hiszem. :) Annyira veled örülök!!!! Úristen!!! ..... majd kiugrok a bőrömből!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana!!!!
Hát ez fantasztikus!!!! Látod, mondtam én, hogy bújkálhat ott még egy babóka, nálam is így volt!!! gyönyörűűűű szépek cicababák!!! És tessék rájuk nagyon-nagyon vigyázni!!!! :lol: Jaj, úgy örülök, még egy ikres kismami. :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Képzeljétek, az itteni kórházban csak akkor veszik le az afp-t, ha előtte elmegyek uhura a kijelölt dokihoz! :shock: Úgyhogy hétfőn látom Babákokat. :lol:

KépKép
zsófikukac

Rana: ez fantasztikus! Minden vágyad így váljon valóra!!! :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszönöm lányok hogy velem örültök. :D Én még mindig elbőgöm magam minden másodpercben. :D
Na megyek vacsit főzni, mert Apa nyúz, hogy mikor lesz kaja. :D

Ja, Krisz, beírnád a táblába a szülés várható idejét? (okt 30) :roll: :wink: Köszike.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranya: nagyon örülök, hogy dupláztok!!!!! Gratulálok!! :lol:

Köszi mindenkinek a Babuci-dicsérteket! :-D

Skrisz: talált, süllyedt, ez kórházi Uh volt. Bár mentségükre legyen mondva, Babuci akkora, hogy hüvelyi UH-val már nem látható teljes egészében, egy jó hasi UH képhez meg még kicsi :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,nekem 6+5-ön volt utoljára hüvelyi,amikor még a Kaáliba mentünk,azóta hasi van...és jól láttszódik ám :D
Egyébként úgy tudtam a 12.heti még szokott hüvelyi lenni,de utána már nem :roll: azé nekem tettszik a fotó :D
Vendég

Nyulasz: tényleg, neked hasi szokott lenni, és elég jó képeket tettél fel :roll: a dokim szombaton adott hasi képet, de az elég rossz minőségű, lehet az UH géptől is függ.
Ez tulajdonképpen a 12. heti tarkóredőmérős genetikai UH volt, csak nekem később csinálták :D de hasin is megnézte, mert az ülőmagasságot csak úgy tudta lemérni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Petne, Hanna
Gyönyörűek a csemeték :lol:

Vizkrisz
Ezek jó hírek!

Zsófi
Mindkét babád szép és egészséges :wink:

Puszedli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenjél!

Szezso
Így is látszik, hogy szép :lol:
És ő is ÓRIÁS :wink:

Rana
Cicababák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana HURRÁ Kép
dejóóóóóóóó...nagyon örülök nektek, vigyázz Magatokra

Szezso azért ha a kép nem is, de Aki rajta van az szép :)

Puszi megy a sok drukk randihoz+++++++

Tücsi aranyos vagy :)
tudod csak a szokásos:rokonok :(

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Nahát Rana!
micsoda meglepetés!!!! Tiszta szívemből gratulálok :D :D Fantasztikus! annyira örülök! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Csajok, az Utrot hogy csökkentettétek? A 12. HÉTRE nullára, vagy a 12. HÉTTŐL kezdtétek el csökkenteni?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

A zuram jó kedvre derített,aki nem akar röhögőgörcsöt kapni,az ne nézze meg...nem baj,ha nem értitek a szöveget,nem lesz jelentősége.

http://www.youtube.com/watch?v=6JK9XKbOXt8
Vendég

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mennyi oromhir ma :!: :!: :lol: :lol: Mar csak Dezsinek kell gyorsan oszejonnie :!: Dezsi, latod, Vikimi is mit irt neked :!: :?:

Puszedli, gratulalok az 5os fogathoz :!:

Rana, edes kis ket potty :!: Mennyi is volt a HCGd :?:

Szezso, a te UH keped is edes :!: Formas kis baba :!: Most te vagy a pelda elottem, mint sikeres fagyis :!: Meg ki is volt meg :?: Petne :?: Neked hanyat ultettek vissza :?: Ugy tudom, ha tulelik a fagyit, ugyanolyanok a teherbeeses eselyei, ugye :?:
katavirag

Sziasztok!
Dezsinám,már csak egyet kell aludni :D ...gondolom már tiszta idegbaj vagy :shock: én nagyon izgulok,de csakis pozitív lehet az a teszt!!!
Puszi,randizóknak++++++++++++++++++++++++
Rana,köszi a linket,megnéztem mégegyszer :lol: hááát,még a könnyem is fojt a nevetéstől :lol: Remélem már nem bőgsz :D mutattam apának a képet,nagyon örült :wink:
Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok! :D

Micsoda hírek!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ranaaaaa!!!!!!!!!!! :D
Tudtuk ám, hogy ekkora HCGhez több babó tartozik! :wink:
Szívből gratula, boldog babavárást! :D

Puszikám,
randidrukkok 1000rel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Gyere majd, hányan vannak! :wink: )

Dezsi :P
mindjárt holnap! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(én nem álltam mám meg, az 5. naptól teszteltem :oops: :lol: )

Szezso,
gratula a szépen növekvő babóhoz! :D

Petne,
Julcsi gyönyörű!!!!! :D

tillidian

Szép jó reggelt!!!

Rana
Hatalmas gratulaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

36.cn, 37,2 voltam korán reggel.
Hát lehet, hogy nem megyek az inzulinos vv-re...legalábbis remélem...mivel ma teszteltem egy halvány pozitívat!!! :lol:
Nem is reméletem nagyon, mert bár a melleim fájnak ...na de hát...mi volt az esély erre? :shock: Csöpögtettem a wc-n ülve, néztem a folyadékot...elhagyta a helyet...semmi...mondom jó, akkor olvasok...és mikor 5 perc múlva megnéztem pozitív volt...kb fele olyan erős a csík mint a kontroll...ez 10-es teszt, ha csak a 27. napon volt pé, akkor ez még csak a 9. cn...de ki tudja mikor volt. :?
Drukkoljatok, hogy erősödjön és hogy jó helyen legyen és megmaradjon!!!Ma már vettem is be reggel 2 utrot...feldugni nem akartam mert már jönnöm kellett suliba.
Tegnap voltunk vásárolni, vettem 2 trendi rövidgatyát, meg 3 felsőt, 2 olyat amibe a pocim is belefér majd...
vizkriszisback

Jó reggelt!

Puszi: drukk a randihoz, majd gyere hírekkel!

Rana: én 12. héttől kezdtem csökkenteni, 2-3 naponta 1 darabbal. A doki azt mondta, naponta lehet eggyel, de én gyáva voltam hozzá :oops: Mennyit használsz most?

Árnika: köszi, szerintem is gyönyörű :oops:

Mabe: kíváncsi lennék, Bocika most mekkora :-) márc.23-án UH is lesz, ugye?

Katavirág: 3 db 6 sejtes embriót ültettek vissza (előtte októberben volt egy sikertelen lombikunk, 2 db 8 sejtes friss embrióval.)
Én is úgy tudom, hogy ha már felolvadtak, ugyanannyi az esély. Sőt, igazából a legéletrevalóbbakat lehet így beültetni, mert csak azok élik túl az olvasztást.

Till: köszi :-D

Vkrisz: aztaaaaaaaaaaa!!!! :lol: :lol: :lol: Képet kérünk!!!! Ha fele olyan erős, mint a kontroll, akkor az nem halvány :wink: drukkok mennek :-)

Dezsikém: holnap nagyon szép reggeled lesz :wink: bár lehet, aludni nem tudsz majd, de szerintem megéri :-D

Hú, de kár, hogy itt bent nem lehet youtube-ozni…na, majd otthon :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Vkrissz, besz@rás! :shock: Jaj, bocsánat, annyira meglepődtem! Ez annyira csodálatos, hogy pont egy ilyen ciklusban! Én annyira örülök, jaj de jók az ilyen kis csodák! Nagyon drukkolok neked!!! :lol: :lol: :lol:

Ranácska, hát mit látok! Neked is nagyon örülök! Most már nekem is áruld el mit csináltál a mostani lombik alkalmával, hogy ilyen sikeres lett!;-) Várom a privit, légyszi-légyszi! :wink:

Szezsokám, könyvet bizti nem fogok kiadni, egyszer talán 2001-ben már ajánlották, hogy megírnák a történetemet, én meg szépen elhárítottam: elég volt nekem ezeket az éveket 1x átélni, nem akarom újra! Sajna spontán bébi nem valószínü hogy ebben a ciklusban összejön mert megint begyulladt az arcom, du megyek dokihoz!

Puszikám, hogy vagyol? Mikor telefonálsz? Várom a híreket Drukk!

Dezsikém, hát már csütörtök vaaaan!!! Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Mindenkinek nagy cupp!!
Vendég

Vkrisz :D mit olvasok :D jujj,csíkerősítő drukkok mennek!!!!!!!!!!!!És tedd fel nekünk!
Rana,én a 13.héttől csökkentettem,14.hét közepére hagytam el teljesen az utrót.
Vendég

Tücsikém,nagyon sajnálom a gyulladást :evil: a fene egye meg...
Vendég

sziasztok!

Vizkriszi!!!
micsoda :D :D :D :?: :?: :?: Gratulálok!!! Drukkhegyek, hogy erősödjön a csík!!!

Tücsi!
köszi!!! igulok!!!

Szezsó!
:) bár csak szép lenne a holnap hajnal! aludni biztos nem fogok!

Nyulaszom!
rettentően bízom a csodatesztjeidben! :!:

Till!
köszi köszi! :)

Katavirág!
remélem tudom folytatni a sort! Főleg, hogy Vizrkiszi igy megörvendeztetett minket!!!
dezsina

Tücsi!
kúráld magad! :wink:
dezsina

Kedves ikres kismamik - mindig sikerül nekem is veletek bömbölnöm. Olyan jó érzés, hogy ennyire örültök a pocaklakóknak!!!!!!!!! Rengeteg örömötök lesz bennük!!!!!!!!!

Szezso - teljesen jó a kép, szép, formás, nagy baba van a pocakban!

Dezsina - annnnnnnnnnnyira drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan klasszak a vonalzók! Jó ide bekukkantani!!!!!!

Akiket kihagytam simizzék meg a pocakjukat, s küldjenek puszit a nevünkben!!! :lol:
Kép

Kép

Kép
julika79

Julika!
De jó, hogy bekukkantottál! Mindig örülök, ha hallok Rólatok!!! Janka baba nagyon édes, mosolygós!
Tervek a folytatásra vannak? Vagy az öf.-ra készültök inkább?
A drukkokat nagyon köszönöm, nagyon kellenek. Ennyit életemben nem szenvedtem (lelkileg) :?
dezsina

Vkrisz, atyaúristen, de jó!!!!!! Drukk azért még az erősödéshez!!! De a halvány pozitív is pozitív ám!!!!! :D :wink: :wink: :wink: :wink: Mióta is próbálkoztok???? Képet tegyél fel a tesztről!!!!!!!!! Akkor lehet, hogy te jössz utánam a kék táblázatban, és aztán Dezsi (aztán meg Puszi)???????? :D :wink:

Katavirág, hcg-m 1103 volt ET+14-n. Nyugi, a fagyibabák nagyon stramm kis embriók, azt hallottam!!! :wink:

Nyulasz, hát néha bizony még bepárásodik a tekintetem, ha a két kis rizsszemre gondolok ott bent.... :D :D :D :D

Szezso, most 3-2-3 Utro megy egy nap. Az a baj, hogy a doki azt mondta, mától csökkentsem 4-5 naponta egy darabbal. De én kiszámoltam, és ha 5 naponta csökkentem 1gyel, akkor már a 11. hétre lemegy nullára. Viszont attól félek, hogy ha meg nem kezdem most csökkenteni, akkor hirtelen fog elfogyni valamikor, és akkor már nem fog felírni többet a doki (ha még akkor a Kaáliban leszek). :roll: :?

Tücsike, gyuszit sajnálom. Petrezselyemmagolaj??? Állítólag jó a gyulladásokra. Privit majd küldöm, de azért arra ne számíts, hogy én fogom megírni az Új Titok c. könyvet! :lol: :lol: :lol:

Julika, Jankababa egy cukifalat!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Aztamindenit! Milyen csodás hírekre jöttem. :shock: :shock:

Rana drágám, nagyon szívesen beírom a dátumot. Elképesztően boldog vagyok, hogy két kicsi szívecskétek van! Cicamama, ezt nagyon szépen összehoztátok!!!! Boldog vagyok! :lol:

Vkrisz, ez aztán a meglepi!!! Csíkerősítő drukkjaim mennek! Azonnal tessék képet rakni a tesztről! :lol:

Dezsina, már csak egyet kell aludni. Már annyira izgulok érted!!! Giga, terra meg mindenféle szurok megy!

Puszedli, mikor lesz randieredmény??+++++++++++++++++++

skrisz72

...és akkor egy nevetés válogatás,a babák az elején,nagyon komoly:
http://www.youtube.com/watch?v=whUSPaFU ... re=related

Julika,micsoda mosoly a kiscsajtól :D nagyon édi :wink:
Dezsinám,gondolom,hogy nem fogsz sokat aludni :shock: :D csodatesztek hajrááááá!
Rana,én a háziorvosommal irattam ki utrót...
Vendég

Kép

skrisz72

Rana, millió gratula a 2 babához! Ez aztán az öröm!!! Vigyázz magadra!!

Dezsina, nagyon drukkolok a háttérből!!!

Kép
kata05

Skrisz!
köszönöm a táblicskuban a javítás!!! most minden számít... jaj de izgulok!!! :)

Nyulaszom!
és valóban... nem fogok alaudni :D Hány órával elötte ne igyak?
dezsina

Kata!
de jó!!! köszönöm! :D És végre látok egy 13. heti kismamát... :D Itt a következő jel!!!! :P
Olyan ritkán jössz hozzánk! Gyere gyakrabban, hagy örüljünk Nektek is!!! :wink:
dezsina

Dezsi, becsülöm hogy nem csináltál tesztet, bevallom én ilyenben gyenge vagyok! Miattad már én is nagyon izgulok!

Vkrisz, neked is drukkolok!

Kép
kata05

Dezsi,hány órával elötte? :roll: amennyit sikerül :wink: ...és holnap,péntek 13-án leszel a 13.napon :D nagyon jól hangzik :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?