Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Susy bárcsak én is így járnék... Bár apa már nem szeretné annyira. Utánnéztünk, hogy skorpió lenne. Megnéztük a neten a skorpió gyerek jellemzését, és hááááát.... :lol: Képzeld, anyuval beszéltem, és órákig áradozott Kristófról, hogy milyen szép meg milyen édes meg milyen huncut :lol: Majd ha szép tavaszi időben hazamegyek anyuékhoz, összefutunk, jó? :wink: Ja, és a lelkemre kötötte anyu, hogy kérdezzem meg, hogy hol vetted az a gyönyörű pillekönnyű kiscipőt Kristófnak :lol:

Napsugár, beraktalak a táblázatba, de még nem rakom fel. Azt beszéltük meg, hogy minden kerek oldalra felkerül majd a tábla. Ez az oldal mindjárt beletelik, aztán a 30. oldalon már ott lesz :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na tessék, laptető :lol:

Szóval a tábla:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseteket!!

Utólag én is Boldog névnapot kívánok a Zoltánoknak!!!
zénéildi

Lányok, nagyon köszi a névnapi köszöntéseket!

Napsugár, üdv itt, lesz mindenhol baba, nekem az az érzésem :wink: vagyunk itt egy páran bonyolultabb esetek is, drukkol mindenki egymásnak, szóval jó helyen vagy :wink:

Brigi, nektek külön megy a drukk :lol:
jaj de várom már én is az április-májust :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Napsugár!

Nagyon ciki, de nem üdvözöltelek, elnézést, nagyon szégyellem, szóval üdv közöttünk.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Brigi
Én is skorpió vagyok. :lol:
Szerintem semmi baj a skorpió gyerekkel, én akarnék azt, legalábbis velem nem volt gond. Nekem meg akaratos vízöntő gyerekem van. :)
Anyudhoz megyek még akarok a sógornőm születendő kislányának valami szépet.
A cipőt a Minimanóval szemben lévő üzletben vettük. De épületen belül szemben.

Ildi
Én azért várom az Áprilist, hogy a doki jó hírt mondjon. :wink:

Kép
Kép
susytunder

susytunder jó hírt fog mondani a doki!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én már nem is emlékszem, hogy mi volt az elemzésben, ami miatt apa kiakadt... De nem is érdekel különösebben. Jön kistesó, amikor jönni akar :wink: :lol:

Na csak gyógyuljon meg Marci, elsétálok a Minimanóba kiscipőért. Vettem neki, de nem volt ott. Egyik héten megvettük neki a kisszandit, 24-es. Eladó megnézte, ez a méret, ez kell neki. Következő héten baromi olcsón megláttam máshol egy kiscipőt, szintén 24-es, meg is vettem. Kb 2 ujjnyival nagyobb, mint a szandál... Elraktam, jó lesz az akkor is, ha belenő, de most muszáj lenne vennem a méretében egyet. Itt a jóidő, nem kell az overáll, és nincs a lábára cipő :oops:

Nitácska, Sziszkó, van már név-ötletetek? Valami favorit?

Húúú, itt egész délután jégeső esik. :twisted: Pár percre kisüt a nap, aztán újrakezdi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

nálam a következők a favoritok:
ha lány akkor liliána.....ha fiú akkor levente vagy bence.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó, jó, okés, elbasszantottam :lol:

Napsugár, ne haragudj, hogy én sem üdvözöltelek! SORRY! :oops:

Szia Napsugár, örülök, hogy itt vagy köztünk!
8 év nagyon hosszú idő, tiszta szívemből kívánom, hogy megtaláljon Benneteket is a gólya! :lol: :wink:

Susy
Mesélj, Nálad mi a helyzet? Mi lesz a cisztával?

Nekem is volt negatív tesztem Zétivel!
Na, most már tényleg izgulok rendesen! Mikor akarsz tesztelni? Holnap?
Vendég

Nita
Mi is Lilit szerettünk volna elöszőr lánynévnek, de aztán rá kellet jönnöm, hogy nem szerencsés, ha Jángli Lili lenne a neve. Kissé nyelvpörgetős.
A fiú nevek is nagyon tuti nevek. :wink:
Vendég

Óóóó, majd csak hétvégén :lol: Ma vagyok a 25. napon, 28-at megvárom. De nem ám megint rábeszélni a tesztre korábban :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Meg nem ám belémbeszélni a gyereket :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

a gyereket beléd lehet beszélni...így tuti pozi lesz a teszted!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, akkor már ketten várjuk az áprilist :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Napsugár, ne hari, én is elfelejtettelek üdvözölni! Szóval üdv közöttünk!

Bocsi lányok, mostanában zugolvasó üzemmódban vagyok, rengeteg a meló megint....
zénéildi

Sziasztok!
Aztaaa!
Alig bírtam elolvasni a lemaradásomat! Komolyan, már fáj a fenekem :lol:

Üdvözlök Én is minden új hozzászóló topiktársat!!!

Ildikók!
Boldog névnapot!

Képzeljétek, hogy jártunk reggel.Boginak félig össze volt ragadva a szemhéja. Mivel az oviban több kötőhártya-gyuszis gyerek volt, meg ugye apa is abban szenved 2.hete, tutira vettem, hogy nála is az van.
Minden esetre oviba nem jött, majd du. elvisszük a dokihoz. Erre jövök haza munkából, a gyerek szemének semmi baja. De még csak nem is látszik az egyiken, hogy reggel be volt kicsit duzzadva! Még ilyet. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Napsi!Én is üdvözöllek köztünk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildik!Nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek!!!

J.Kriszta!Ezer bocs!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Úgy szégyenlem magam,hogy kislánynak néztem Zétit!De buta vagyok,pedig tudok olvasni,Isten biz! :oops: :oops:
De megnyugtat valamennyire,hogy Susy férje is tévedett!
Hú,most nagyon megnyugtattál,azzal amit írtál a baba megtapadásáról!Páromnak is felolvastam és Ő is vigyorgott ezerrel! :lol: :lol: :lol:
Na de remélem csak 40 hétig fog nekem is tartani a terhesség,120 hétig nem bírnám ezt az émelygést! :oops: :oops: :wink: :wink:

Hékás!Nem sürgetlek a teszttel,de legyen már hétvége,hogy megcsináld!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Névötlet?Ha kislány,akkor Fanni,Kira vagy Kiara.Ha kisfiú akkor Martin,Patrik vagy Brendon.
Még ezek között variálgatunk!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Köszönöm Lányok a köszöntést! Üdvözlést!
Sok mindenen mentem keresztül, és mivel gyerekekkel foglalkozom, ezért nagyon jó volna már a saját baba.
És ahogy olvasom én vagyok itt a legidősebb, akinek nincs még :cry:

Ildikóknak boldog névnapot!
Vendég

Sziszkó – köszi! Örülök, hogy szimpi a védőnőd, én is imádom az enyémet, és ez nagy jó szerintem, sokan nem szeretik a sajátjukat. Sajnálom a rosszulléteket, én is nehezen viseltem nagyon!

Napsugár – én is üdvözöllek! Sajnálom a 8 évet, de most tuti össze fog jönni, sokan szorítunk!!!

Beneildi, Zénéildi – nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!

Hékás
– összejöhet még!!! Korán teszteltél szerintem.

Köszönjük a köszöntést Zoló nevében is!!!

Nitacska –
nekem mindhárom név nagyon tetszik!

Gani – Boginak jobbulást.

Sziszkó – a ti neveitek is szépek. Brendonról még nem hallottam.

Ma voltam dokinál, zöld lámpa, minden oké!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Napsugár!
Mi a foglalkozásod, hogy gyerekekkel foglalkozol?
Ez a neved, hogy Napsugár? Én anno Bogit annyira szerettem volna így hívni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Most csak gyorsan pár sort, mert ma lesz a Született feleségek. Muszáj megnéznem :oops:
Ildiknek és Zoltánoknak nagyon boldog névnapot! :D

Kriszta, mindkét gyerek nagyon szép, Zétit én is kislánynak néztem elsőre, össze is zavarodtam. :oops:

Nitácska, gratulálok a vizsgához, de még jobban a minimanóhoz és a sikeres felszívódáshoz. Ügyesek vagytok.

Manka, köszi. A piac nekem is bejön, egyre több ötletet kapok, és a légköre is más. Nekiálltok a babázásnak?

Brigi, sajnálom, hogy nem tudtok utazni. És gyógyulást. Viszont szinte jobban várom a teszted, mint te Nekem a nagylányom és a húgom is skorpió, és mindkettő jófej. Néha furák, de jófejek, szeretem őket.

Kima, Bendi 8 hónaposan még legfőképpen szopizott és max ilyen céklapüréket evett, húst semmit (nem szerette, azóta sem nagyon). Ma vettem meg a Kismama babakonyháját, abban jó receptek vannak és fel van sorolva, hogy mikor mit lehet.

Napsugár, szia! Összejön a baba, mert ez egy olyan topik. :!: :!: :!:

Susy, én is vízöntő vagyok. A párom oroszlán és a Bendi rák.

Anita, Boginak megy a drukk, hogy ne legyen beteg. A kötőhártya nem jó. Kollégámékon most söpört végig. :(

Nevek: gondolkodunk. A netbaby-n van egy névkalkulátor, érdekeseket dobott ki.

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Elfelejtettem:

van valakinek tapasztalata bölcsővel kapcsolatban? Most ebben (vagy szobakocsi) gondolkodunk, mert az emeletes ágy már megvan, de a babaágyat már továbbadtuk, és nem vennénk újat. Mennyi ideig lehet használni, biztonságos-e, minden érdekel.

Köszi

Kép

Kép
kinga82

mankabi köszi! :wink: :wink: :wink: :wink:
kinga annak én is jobban örülök!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="gani"]N írta:ganiapsugár!
Mi a foglalkozásod, hogy gyerekekkel foglalkozol?
Ez a neved, hogy Napsugár? Én anno Bogit annyira szerettem volna így hívni :lol:

Óvónő a szakmám, de 19éves koromtól vagyok gyerekekkel, akkor még képesités nélkül, majd 2002ig oviban, onnantól baby sitter főállásban 2 családnál.

Nem ez a rendes nevem, ez csak a nick, régi kedvencem.:)
Vendég

Szurkoljatok holnap reggel, vérvételre megyek, mert jövő kedden endokrin kontroll van a magándokimnál.
Meforált szedek az insulin rezisztenciára+Poc/ami nem ploi hanem multi ciszta nálam, és felszivodóban/-ra, de legutóbb már minden eredményem szép volt.
Nem mutatom egyik metabol szindroma jeleit sem, csak ezek voltak a tünetek.
Na meg a 2004óta pajzsm.autóimmun alulműxi, ami kezelve van, azóta.
Az uj orvosom szerint ezt sem jól kezelték, mert a tsh-nak 1körülinek kell lenni a babához.
Remélem, most annyi, mert megemlték a gyógyszer adagot.

Csüt.lesz eredményem.
És akkor tesztelek is, reggel.
Tudom még korai, de a 10es teszt az ovutól 9.nap már lehet halvány pozi.
Vendég

Ildikók boldog névnapot!!!

Napsugár üdv neked, bár még én is csak pár napja tartozok ide! :D
Szorítok neked holnapra, hogy jók legyenek a hormonjaid...

Hékás!! Én már úgy várom mindenki tesztjét, mintha Én csinálnám! Ugyhogy alig várom a híreket! :lol:
/Remélem 2-3hónap múlva már a sajátom miatt is izgulhatok, de addig is...../

Kép
Kép
ronci

napsugár megy a drukk!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát lányok, jó nagy váltás volt a született feleségekben!

Kép
Kép
ronci

az biztos.én is csak lestem.....de izgis...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a köszöntéseket mégegyszer mindenkinek :lol:

Manka és akkor indul is a kistesó kérdés Nálatok vagy még szeretnétek várni egy kicsit?

Nita, mindjárt 12. hét... nagyon szalad a vonalzód :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok!

Érzem, hétvégén a tesztelők miatt sírni fog :D - biztos összejön valamelyikőtöknek (vagy mindkettőtöknek).

Nagyon jó neveket találtatok ki.

Kinga!
Nekem nincs tapasztalatom a bölcsővel kapcsolatban, sajnos nem tudok segíteni.

Gani!
Reggel úgy keltem, hogy nem tudtam kinyitni a szemeimet a csipától. Most meg még piros csík sincs benne. Van egy újfajta kötőhártya gyulladás?

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Nálunk fiú név Dániel apa után, bár ő tiltakozik, és a Bálint jöhet még szóba. Kristóf csak azért nem lett Bálint, mert nem akartuk, hogy 2 nap legyen a szülinapja és a névnapja között.

Lánynak Julianna az egyik esélyes, dédnagymamám után. Nagyon szerettem. Kristófot 6 hónapig Juliskáztuk, aztán derült ki, hogy fiú. :)
Szóba jöhet még a Jázmin és Boglárka. Apával kicsit nehéz lány névről beszélni, mert olyan nevet nem akar adni, amilyen nevű lánnyal volt dolga. :lol: Boglárka volt...
Régen azt mondtam, ha nekem egyszer lányom lesz csak Vivien lehet, most valahogy nem akarom. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Kinga, Beneildi - igen, nincs mire várni, ki tudja mikor fog össze jönni... Nem biztos, hogy olyan szerencsések leszünk, mint most volt!

Bölcsős tapasztalatom sajna nincsen...

Köszönjük a köszöntést!

Napsugár - én is drukkolok!!!

Susy - minden nevetek nagyon tetszik!!! A Bogi nálam is nagy kedvenc!

Manka

Kép

Kép
mankabi

beneildi hála hamar telik az idő..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Most értem haza a kozmitól, egész délelőtt velem foglalkozott.Most aztán ki van pihenve az arcom. :lol:
Hát akkor én is leírom a mi neveinket. Ha lány: Hanga, ha fiú: Nándor/mert az majdnem Sándor :D , férjem Sanyi/Nem egy túl jó a vezetékneve, ugyhogy nehézkes a választás. Nálunk hamarabb volt lány név, mint fiú, mert Sanyinak szinte semmi nem tetszik..ugyhogy egyszer elkezdtem felsorolni neki a lányneveket amik nekem tetszettek, és az elsőnél amikor azt mondta/kb.a 40.név volt már/, hogy ez nem is olyan rossz, ott letáboroztam. így lett a Hanga. A Nándor meg úgy jött össze, hogy mikor mondtam Sanyinak, hogy esetleg Nándor, akkor kipróbálta magában, hogy hogy hangzik, és azt mondta, hogy ez jó. /merthogy ismerős volt a hangzás.. :lol: / Ugyhogy nem volt egyszerű..bár ki tudja, lehet a végén teljesen más lesz. Mondjuk Veronika. /Szeretem a nevem :oops: /
Rettentő hideg van itthon, dehogy mitől???
Még jó hogy nem dolgozok mindennap, nehezen bírom a felkelést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.03.25 20:25-kor.

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Kinga!
Nekünk nem volt bölcsőnk, de a tesóbabának feltétlenül szeretnék majd egyet. Viszont szerintem túl nagy átmenet lenne a bölcső és a nagyágy között. Még ha leesésgátló is. A bölcsőben, amint elkezdett mocorogni, már nincs biztonságban. Úgyhogy azt max. 6 hónapig használhatod. Viszont 6 hónapos babának még nagy a nagyágy. Átmászik a korláton, meg minden.

Szerintetek?

Manya!
Nem hiszem, hogy újfajta, csak erős immunrendszert nehezebben vesz le a lábáról ez a fajta betegség is! Én ilyenkor nyugszom meg, hogy a sok 1000 ft, amit különböző immunerősítőkre költünk, nem ablakon kidobott pénz. Te gyermekeid szednek ilyesmiket?

Többiek!
Adtok valami imm.erősítőt a gyerekeknek! Főleg a nagyobbakra gondolok, ugyebár.

Örömömre szolgál, hogy ennyien tetszéseteket fejezitek ki a Boglárka nevet illetően :lol: Csak szaporodjanak a Boglárkák! :lol:

Én is szeretem a Született feleségeket, de nem szoktam nézni. Apa utálja, így nem nézem azt. Viszont amikor már le lehet tölteni egyben az évadokat, azonnal hozzájutok és megnézem mindet :lol:
Apropó!
Nincs meg valakinek a 4. évad :?:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, mi csak c vitamint nyomatunk Lillunak, meg sok gyümölcs-zöldséget :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

A letöltő oldalakon már fent van a 4.évad!!!

Kép
Kép
ronci

én is csak "c" vitamint adok máténak... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jajj Napsugár!
El is felejtettem írni, hogy Én is Óvónő vagyok ám :lol: Kollegina :lol:
Milyen csoportod van? Milyen munkarendben dolgozol?

Én most du-os vagyok a nagycsoportban dolgozom jelenleg.

Ronci!
Ahol Én vagyok, ott nuku 4. évad. Esetleg egy meghívód akad, oda, ahol Te fenn vagy és megvan a 4. évad? :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

mennyi ovónéni.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én Cebion cseppet adok Kristófnak, illetve itthon készített zöldség és gyümölcslevet.

Kép
Kép
susytunder

én ilyen pezsitabit....ezt issza meg......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kezdem egy jó hírrel! Megszüntette az ügyészség az ügyemet! Remélem itt a vége! :lol: :wink:

Szép nevek mindenütt, Bogi nálam is befutó, de sajna foglalt már a családban. :oops:

Sajna bölcső ügyben nem tudok én sem segíteni, de elég ésszerűnek tűnik amit Gani írt!

Kihasználhatom a lehetőséget? Óvónénik, lenne egy kérdésem, kérésem.
Dávidom elkezdett füllenteni (hazudni), tudom, ő még nem érzi ennek a súlyát, és nincs is vele tisztában (ezzel azért vitatkoznék!), de mit tudok tenni, hogy tudnám ezt kezelni? Mit mondjak, hogy megértse, mert bólogat, és érti, de látom rajta, hogy q...rvára nem érdekli amit csacsogok neki. Nem szoktam büntetni, nem vagyok egy sarokbaküldős fajta, de valamit már ki kéne találnom. Volt pár kellemetlen helyzet ebből kifolyólag!
Ja, és van egy sérült barátja. Kissé "hülye" a kisbarát, és minden ordenáré szóra, mozdulatra megtanítja Dávidomat. Halandzsázik, de csak csúnya szavakkal. Hiába mondom neki, hogy ezt csak max az oviban egymás közt tegye, előjön belő itthon is. Lenne valami tippetek ???
Köszönöm :wink:

Torrent.eval.hu- én innen töltögetek
Vendég

Gani!
http://paradise.sour.hu/newseven/system ... =3944#3944

Ez itt konkrétan a Született feleségek 4.évad szinkronizálva. Nem kell meghívó, csak regisztrálj! Ha a newsevent beírod a google-ba és a legfelsőt választod a kiadott listából, akkor is ez jön be. Ott meg megtalálod. A toplistában külön ki van emelve a sz.feleségek.
Ha nem megy, írj, írok másikat!

Kép
Kép
ronci

Ezen az oldalon figyelj rá, hogy 2 rar file letöltés között teljen el 15perc.

Kép
Kép
ronci

kriszti az én mátém is néha csunyán beszél.ilyenkor mi rácsapunk ám a szájára........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!
Most értem haza a kozmitól, egész délelőtt velem foglalkozott.Most aztán ki van pihenve az arcom. :lol:
Hát akkor én is leírom a mi neveinket. Ha lány: Hanga, ha fiú: Nándor/mert az majdnem Sándor :D , férjem Sanyi/Nem egy túl jó a vezetékneve, ugyhogy nehézkes a választás. Nálunk hamarabb volt lány név, mint fiú, mert Sanyinak szinte semmi nem tetszik..ugyhogy egyszer elkezdtem felsorolni neki a lányneveket amik nekem tetszettek, és az elsőnél amikor azt mondta/kb.a 40.név volt már/, hogy ez nem is olyan rossz, ott letáboroztam. így lett a Hanga. A Nándor meg úgy jött össze, hogy mikor mondtam Sanyinak, hogy esetleg Nándor, akkor kipróbálta magában, hogy hogy hangzik, és azt mondta, hogy ez jó. /merthogy ismerős volt a hangzás.. :lol: / Ugyhogy nem volt egyszerű..bár ki tudja, lehet a végén teljesen más lesz. Mondjuk Veronika. /Szeretem a nevem :oops: /
Rettentő hideg van itthon, dehogy mitől???
Még jó hogy nem dolgozok mindennap, nehezen bírom a felkelést!

Tényleg lányok! Holnaptól lehetne majd egy kérésem???
Azért holnaptól, mert holnaptól van versenyben a mentőállomásom egy "játékban" és szeretném ha szavaznátok ránk! A www.segitsokosan.hu weboldalon, a "szavazz a különdíjért" fülcse alatt a püspökladányi mentőállomásra.
Ha elolvassátok a bemutatkozunk cím alatt a történetet, akkor arról tudjátok azt, hogy én mentem a helikopterrel. Jó rossz volt./ így nincs értelme annak amit írtam, de a történettel együtt igen. /
Előre is köszönöm!!!!!

Ugy látom egyre többen választják a Hangát.
Én már 1996-ban kiválasztottam, mikor egyik édi ovisom, a kis kedvencem lett.

Hát...már lehet, mire oda jutok túl sok Hanga fog felfigyelni a nevére a homokozóban? :)
Bárcsak már ott tartanék...
Vendég

[quote="gani"]J írta:ganiajj Napsugár!
El is felejtettem írni, hogy Én is Óvónő vagyok ám :lol: Kollegina :lol:
Milyen csoportod van? Milyen munkarendben dolgozol?

Én most du-os vagyok a nagycsoportban dolgozom jelenleg.

Ronci!
Ahol Én vagyok, ott nuku 4. évad. Esetleg egy meghívód akad, oda, ahol Te fenn vagy és megvan a 4. évad? :oops:

Szia!

Én 2002elhagytam az óvodát, és családoknál vagyok baby sitter.
Most 2 családom a 8-20óráig levő időszakot befedi, nem panaszkodom anyagilag és nyugalomban is megéri.
Még jókor váltottam.
Sok csoportom volt, de a mini volt a kedvencem a 2.5évesekkel, ott volt a Hangám is, aki imádott, még a wc-re is követett, cumit félrenyomta a szájában, ugy beszélt.
Ma már 16éves nagy lány.
De az első ovisaim is, 91-ből, ugye 84-85as születésűek, ugyhogy ők is 24év körüliek.
Az első családnál, ahol baby sitter voltam fősuli mellett, ott pedig 18lesz a nagylány.
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen nagyra nőnek :)
Vendég

[quote="jkriszta"]S írta:jkrisztaziasztok!

Kezdem egy jó hírrel! Megszüntette az ügyészség az ügyemet! Remélem itt a vége! :lol: :wink:

Szép nevek mindenütt, Bogi nálam is befutó, de sajna foglalt már a családban. :oops:

Sajna bölcső ügyben nem tudok én sem segíteni, de elég ésszerűnek tűnik amit Gani írt!

Kihasználhatom a lehetőséget? Óvónénik, lenne egy kérdésem, kérésem.
Dávidom elkezdett füllenteni (hazudni), tudom, ő még nem érzi ennek a súlyát, és nincs is vele tisztában (ezzel azért vitatkoznék!), de mit tudok tenni, hogy tudnám ezt kezelni? Mit mondjak, hogy megértse, mert bólogat, és érti, de látom rajta, hogy q...rvára nem érdekli amit csacsogok neki. Nem szoktam büntetni, nem vagyok egy sarokbaküldős fajta, de valamit már ki kéne találnom. Volt pár kellemetlen helyzet ebből kifolyólag!
Ja, és van egy sérült barátja. Kissé "hülye" a kisbarát, és minden ordenáré szóra, mozdulatra megtanítja Dávidomat. Halandzsázik, de csak csúnya szavakkal. Hiába mondom neki, hogy ezt csak max az oviban egymás közt tegye, előjön belő itthon is. Lenne valami tippetek ???
Köszönöm :wink:

Torrent.eval.hu- én innen töltögetek

Előfordul a füllentés, kinövik, többször kell velük beszélni, ahogy nőnek egyre jobban megértik, miért nem szabad.
Igy a csunya beszéddel is ez van.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?