Új privát üzeneted érkezett!

Dadomi, Boldog névnapot kívánok!!
dius02

Jó reggelt!

Engem már megint a sírógörcs kerülget emiatt a hülye válság miatt... egyre jobban elúszunk sose hozzuk be... most már nagyon le fogom adni az igényeket, sajnos már az élelmiszerekkel is spórolnom kell de nem nehéz mivel nem tudom megvenni...

A mai menü: Párizsis zsömle

Hát ez van. Ma volt a híradóba hogy még a felénél sem tartunk és kb. 3évig fog tartani.. és 1évig egyre rosszabb lesz... én már nem tudok ennél rosszabbat elképzelni de lehet nem túl jó a fantáziám :)))
A múlthónapi BB bankos levélben az volt hogy 72e lesz a törlesztő az árfolyam változás miatt ma 80e fognak vonni. Marad 20e ftunk... Van valakinek ötlete hogy lehetne beosztani 1 hónapra ?
Vagy írjak levelet a parlamentbe ?
Ne haragudjatok muszáj volt kiírnom magamból mert a gyerekhez türelem kell. főleg hogy szegénykém nagyon beteg.. kaptunk tegnap antibiotikumot Ospamoxot, mert valami zörej van a tüdejében... :cry:

Kép
dius87

Dius, nagyon sajnálom Barnust is, meg hogy ilyen komoly pénzügyi gondjaitok vannak :-( Jobbulást a picúrnak!! Pénzügyekben sajnos nem tudok semmi biztatót mondani :? Önkormányzattól nem lehene igényelni valami támogatást esetleg?? :roll:

yuyu79

Nem tudom, még soha nem álltam sorba segélyért! :roll:

Kép
dius87

dadomi drága,névnapodra most ide írok(bár szülinapodon jól elfecsegtünk :P )
Szóval...Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!!!!!!
Vendég

dius,szar ügy ez az egész :evil:

Eliza itt fújja mellettem Apukám szájharmónikáját,olyan élvezettel,mintha ez lenne a világ legjobb dolga,belőlem meg úgy potyognak a könnyek.... :cry: :cry:

Na,összekaparom magam,és megyünk,összeporszívózzuk a házat.
10.40-re megyünk szurira,még nem tudom,hogy hányat kapunk...(elvileg kull.elleni meg 18 hós...)
Vendég

Dadomi

Kép

Kép
dius87

Sziasztok!
Na végre müxik nálam is az oldal :evil:

Dadomi:

Kép

Boldog Névnapot!

Ani:kiváncsi vagyok hova kapjátok a szurit.A 15 h. ugye karba kapták.
Mi holnap magyünk védőnénihez-aláírni az oltási papaírt.
Csütörtökön kapjuk a 18 h. oltást.

Dius: Kép
Remélem egy kicsit jobb kedved lett tőle.

Josi:gyógysugik nektek!!!!!!!
berni611

Csajok, köszönöm mindenkinek a köszöntést, nagyon-nagyon kedvesek vagytok!!! A virág is, az autó is, a pasi is (csak ember meg ne lássa :P ) nagyon jó! :lol: :lol: :lol:

Engem meg névnapom alkalmából megszállt valami nyavalya :evil: Ma reggel fejfájásra ébredtem, aztán meg hőemelkedésem volt, meg köhögök nagyon, éjjel a torkom fájt, kegyetlen rekedt vagyok... Pedig meglettem volna én "ajándék" nélkül is a névnapomon... :evil:

Dius! Én egyszer mentem be nem is olyan rég a családsegítőhöz, és ott rá kellett jönnöm, hogy mi baromi jól élünk, hisz annyi a havi bevételünk, hogy semmiféle segélyre nem vagyunk jogosultak. :roll: Aki bezzeg feketén keresi a pénzt, nem úgy mint mi, hogy minden egyes fillér tök hivatalos, az megkap bármi segítséget, hisz papíron szinte semmiből él. Nem baj, hogy mellette van 2-3 autó, bazi nagy ház stb... Nálunk is gyakran van fokhagymaleves, paradicsomleves (anyósom által elrakott paradicsomléből), mert ezek olcsó kaják. Tartunk nyulakat a szőlőben, így mindig van hús a fagyasztóban. A tojást is a saját tyúkjaink tojják. Szűkösen, de megvagyunk - most még... Az autóhitelünknél negyedéves elszámolás van az árfolyamkülönbözetre, még nem jött meg a csekk... A lakásra elvileg ma vonják a törlesztést, szerintem lesz vagy 50 ezer, az ősszel még 34 körül fizettünk... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi gyorsan gyógyulj meg!!!!
Csak most láttam a doktornéninél,hogy írtál este,ne haragudj,hogy nem válaszoltam.
Eliza combba kapta a szurikat,de ő a 15 hóst is combba kapta,akkor a prevenarral együtt. Szegénykém,most nem sírt annyira,de mondogatja,hogy fáj laba,húúú,laba...
Olyan édes. Mosolyognom kell,mikor mondja,megzabálom.
josi,ti hogy vagytok? Fogad?
figyu,Évi,ilyen pasit nekem is küldj majd légyszi,ha lesz valamim,csak felejtsd le onnan azt a lovat,ok??? :P
Vendég

Na én már jobban vagyok,már nem fáj,de még nincs betömve,majd csütörtökön,addig kitart a gyógyszerem is. Noémi viszont nagyon beteg lett,folyamatosan lázas,le se megy neki nagyon hiába adom a lázcsillapítót :( fekszik egész nap,nem tudom,hoyg lesz így csütörtökön iskola :?
Dadomi boldog névnapot! Gyógyulj meg te is!
Ani,hogy puszikáljam meg drága kis lábát Elizádnak :P remélem nem lesz rosszabb neki.
Dius,sajnálom,hogy ilyen magas lett a törlesztőrészletetek,tudom,hogy nem vígasztal,más is így járt :evil: de tényleg megpróbálhatnád,hogy bemész az önkormányzathoz,hátha.....

Kép
Kép
josi

Hali.
Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Dadomi! :lol: :lol: Hapsit meg virágot nemtok küldeni most neked, mert tetű a net.
Dius, annyira sajnálom... Szerintem is menj be az önkormányzathoz, vagy a hozzátok tartozó családsegítőhöz, hátha tudnak segíteni. Ez nem szégyen. Azt az alapítványt, amiről korábban írtam, nem próbálod meg?
Még 3 év? Jesszus. csak több ne legyen... Szegény kis Barnusnak jobbulást!
Ani, hallod, én is majdnem elbőgtem magam, mikor olvastam a szájharmonikás sztorit... nagy ölelés neked!
Pilótajáték: már akkor sejtettem, mikor megkaptam az E-mailt. Ez pont az a kategória. Ennek ellenére csatlakoztam volna én is, ha nem lettek volna azok az okok, ami miatt nem csatlakoztam...Könnyű megvezetni a jónépet.

been

Jajdebunkó vagyok: Noéminek is jobbulást, Elizának meg puszik a lábára! :D

been

Dadomi, boldog névnapot!!! Kép

Remélem azért az én kis virágom is tetszik ;-)

yuyu79

Jó reggelt!

berni köszi mosolyt csaltál az arcomra! :)

Mindenkinek köszi! :)

Tegnap itt voltak anyósék :roll: itt vannak párom mamájáéknál, mivel vidéken laknak ezért ha jönnek több napig vannak itt ( 1 lépcsőházra lakik a mama, sajnos ). De nem az baj hogy átjönnek, hanem ha itt vannak mamával (olyan 5naptól-2 hétig terjedhet hogy maradnak) akkor minden nap át akarnak jönni... tegnap még épp hogy átjött már mondta hogy ma is jön... ő nem az a fajta anyós aki megemeli a vasalót nálam vagy a fakanalat és főz valamit vagy segít.. elfekszik az ágyon, szófosása van a gyereket hol leteszi mert nehéz hol fel veszi... és ennyi! De ha elalszik a gyerek akkor sem suttogna sőt még köhög a kiságynál úgyhogy kb fél órát aludt a gyerek tegnap, és ahogy elment letettem aludni és 3órát aludt este 6kor kelt olyan álmos volt...

Veletek mi újság ?

Barnus nagyon csúnyán köhög... kb mikorra fog ez elmúlni ?
Segít rajta az antibiotikum mert én semmi változást nem látok.. :(

Kép
dius87

CSeriani most olvastam el azt a piramis játék könyvekkel, nem is tudtam hogy van ilyen... érdekes. :roll:

Kép
dius87

dius,sokára fog elmúlni. Én úgy tapasztaltam eddig,hogy amíg antibiotikumot szedik,addig néha még rosszabbul is lettek,és akkor kezdett el jobb lenni,ha abbahagyták. Kristóf több,mint 2 hete köhögött olyan nagyon csúnyán,és most is elkezd még köhögni,ha fut,kifárad. Tegnap rollerezett egy nagyot,este meg fájt a lába...el nem tudtam képzelni,hogy mi baja lehet,mire rájöttem,hogy izomláza van :?
Nem baj,erősödjön csak. Jön a tavasz-igaz,mára esőt mondanak-de mi már tegnap is tekertünk Elizával egy nagyot :D
dius,anyósodhoz inkább nem szólok semmit,ne haragudj.
Ma elnézünk Elizával babaklubba. Kristóffal jártam szinte minden héten,Elizával kicsit elhanyagoltuk a dolgot,de majd most :P
tuntun,ugye minden rendben?Nagyon eltüntél!!!! :shock:
többiek?????
josi,hogy vagytok? Noémi? Csilla nem kapta el?

jajj,el akartam még mesélni...Eliza egyre több mindent mond,de reggel tátva maradt a szám:hazaértünk az oviból,és megfogta Kristóf kabátját,erre:Citof(így hívja Kristófot...)mondom neki:hát nincs itt a Kristóf. Erre ő: elme ovi néni itt má babat,anya visz autó(elment oviba ovonénihez,itt a másik kabátja,anya vitte autóval) Asszem hamarosan eljön az idő,hogy a kisasszonynak is szófosása lesz-Kristófnak még mindig nem ért véget ez az időszaka :P
Vendég

Tuntun te mindig megelőzől miket, merre vagy ma ???

Ani Anyósomra én se mondok semmit mert akkor 18as karika kéne :lol:

Eliza cukibogárka!!!!!! :)

Kép
dius87

Sziasztok csajok!

Ani csak neked :lol: ,hogy jól induljon a napod

Kép

Jól van Eliza(oltás) ?

Zsombira is ha rájön a beszélhetnék ,meg tudok lepődni :shock:

Nagyon édes lehet Kép amikor csacsog.Ringatóban még nem igazán oldódtak fel.

Mi holnap délután megyünk a csiribiribe 17.15-kor kezdődik.

Ma védőnő,hát nincs sok kedvem hozá,mivel Zsombi ilyenkor alszik,nagyon nem jó időben van a tanácsadása. :evil:

Dius:a köhögés sajnos sokáig elhúzódik :cry: 2-3 hétig is köhöghet,persze egyre kevesebbszer és nem annyira csúnyán.a levegő jót tesz.Persze nem a benzin gőzős,poros :cry:
Anyós Kép
Szegény Barnust jól kifárasztja,pedig a gyóyuláshoz most sok alvásra van szüksége :evil:

Josi:Noéminek jobbulást,nálunk beválik a csuklók ,bokák és a homlok hidegvizes borogatása.kiméletesebb mint a hűtőfürdő.

Been:én semmi ilyenbe nem szokat belevágni,mindíg félek ,hogy átvernek.Ilyenkor mindíg keresem,hogy valyon mi a beugratás.

Lányok:
A DM megszüntetei a pontgyűjtést.
Valami mást fognak ,majd adni.

A storytv-n lesz a Kilinika.Kislány voltam amikor ment ez a sorozat :lol:
Az előbb a Dallas-t néztem :roll:
berni611

megszünteti???Van egy teli kuponfüzetem,szerinted meddig lehet beváltani?
Vendég

Április 1ig. Én is láttam hogy megszűnik és nagyon sajnálom !!!

Remélem hasonló lesz helyette!!

Kép
dius87

mármint nem kupon,hanem pontgyűjtőm van. Írtam nekik emailt. Jó lett volna a jövő hónapban megint pelust venni rajta...
Vendég

Barnusnak boldog hófordulót!!!!!!!
Vendég

Köszönjük ! :)

Kép

Kép
dius87

Ani:májusban még be lehet váltani a 15%-os kupont -pontosabban levonatni az összegből.
A dm honlpján pontosabban le van írva.
berni611

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... ilaga.html

Ani itt van.jól emlékeztem máj.31-ig lelehet adni
berni611

Dius:már 3 hónaosak vagytok :shock:

Képet :oops: a nagyfiúról

Boldog hófordulót Kép
berni611

bakker,ezt nem láttam. Pedig elolvastam :oops:
Vendég

Igen, nagyon szalad az idő! :)

Kép

Kép
dius87

Ráadásul én csak azóta járok dmbe amióta Barnus megszületett és most kezdtem el gyűjteni erre megszüntetik... :cry:
Pedig tetszett nagyon :)

Kép
dius87

Köszi lányok az aggódást,szerencsére jobban van Noémi tegnap este már nem volt láza,és ma sem,egész éjjel aludt :) Csilla még nem kapta el remélem nem is fogja,mert ha Noémit ennyire megviselte(2napig csak feküdt)akkor bele se merek gondolni,hogy egy ilyen kisgyerekkel mi lenne. Még a lábát is fájlalta :(
Én holnap megyek fogászatra,betömik.
Ani,Csilla is egyre többet beszél,most már 2-3 szót is összerak,nagyon aranyos :)
Dius Barnus nagyon nő,cukipofa :lol: anyóst meg ki kell rúgni!!!Enyém is itt volt 5 napig,de szinte minden nap főzött,mosogatott,pakolt,szerncsém van,mert olyan nekem mint a barátnőm! :wink: Apósom meg sokat játszott a gyerekekkel.
Elizának nincs semmi utóhatása a szurinak?

Kép
Kép
josi

Dius:lesz valami más helyette.
Remélem ugyan ilyen jó dolog.Egyébként a baba bónuszt nagyon jónak tartom.Rossmannos nem annyira jó.Csak 1-2 kupont kaptam a kismama csomagban na az is olyan volt ,hogy amit kaptam bébiételt totál rövid szabidővel+ Zsombi akkor volt ekcémás így ki is dobtam :evil:

Ja ,de édesen alszik Kép és mennyit változott az arca.

Ani:néha én is átsíklok dolgokon :oops:
pipikus nézek ,de nem látok Kép
berni611

Josi
:végre jó hírek,Remélem a fog betömés után ,már tényleg nem lesz gond vele.
Én is kérdezte Anit ,de még nem kaptam választKép
berni611

Josi majd bemutatom anyósodat anyósomnak és vehet tőle órákat hogy milyen egy anyós...

Kép
dius87

Lányok ne nézzetek butának csak fiatalnak :)

Hogy kell a palacsinta tésztát bekeverni? :oops: :oops:

Kép
dius87

jajj,bocsi...semmi baja nem volt azon kívül,hogy egyfolytában azt mondogatta,hogy fáj lába néni bök :lol:
Utána közvetlenül kapott lázcsillapítót,és ennyi.

dius,most eszünk mindjárt,ha addig nem válaszol senki,akkor leírom,de Eliza már kiabál,hogy ennnniiiii :lol:
Vendég

Dius :én totál egyszerű tésztát szoktam csinálni.
Tojás,csipet só,liszt és szódavíz(szénsavas ásványvíz)
Arányokat ne kérdezd ,mert én érzésre készítem.Anyós és anyukám is így szokta.

De szoktak csinálni édes tésztát is,amibe tejet ,vagy cukrot tesznek.

Én ezt a lusta gyors tésztát komálom.Ani biztos leír neked egy tuti receptet.

Ani:szirupot vagy kúpot adtál :oops: Én a múltkor Homeósat adtam neki.Jól bevált a Viburcol,na nem ázcsillapításra ,de fogzásra és a nyugtalan.

Na készülődök a védőnőhőz.Ilyen hülye időpontban rendelni 13-14-ig.Remélem nem lesz előttem senki ,mert Zsombi már kezd fluggos lenni.És persze készülök valahva naná ,hogy esik ez a tetves eső Kép Ja és lehetőleg lesz parkoló helyem.
berni611

Szódám nincs itthon csak tejem...

Kép
dius87

13-14-ig van a védőnő??? Az igen.
Én a nurofen szirupot nagyon szeretem,ha lázas 5 ml,ha csak a foga fáj,akkor 2.5 ml.
Ha nagyon lázas,akkor 4 óra múlva(a nurofentől számolva 4 óra múlva) adok neki cataflame cseppet. Szerencsére nem sürün volt egyik sem lázas,de nekünk ez bevált.

dius,én 3 tojás,fél liter tej,csipet só,kb.60 dkg liszt. Ehhez teszek vizet is,meg szódát is,amennyi kell. Akkor jó a tészta,ha beledugsz egy merőkanalat,majd kiemeled,és a hátoldalát szépen "bevonja",vagy hogy is mondjam...majd ha sürübben készítesz,már ránézésre tudod,hogy mikor jó a tészta.
Nem baj,ha nincs szódád,elég a tej meg a víz is. Csak tejből ne készítsd,mert akkor nehéz lesz,tehát tegyél vizet is hozzá. Azt mondják az okosok,hogy a szódától kicsit könnyebb lesz a tészta,a víztől meg "pirosabbra" sül.

Egyébként én is ma palacsintát sütök,mert ál-hortobágyi pali lesz. Azért ál,mert ugye a hortobágyi nincs bepanírozva,én viszont bepanírozom a megtöltött palacsintákat,és csinálok hozzá mártást. Ezt szoktam gombás-kukoricás verzióban is,de most nincs itthon gomba.

josi akkor már kifelé mentek talán ebből a nyavajából. Nálunk most állitólag megint fosós-hányós vírus van. Ettől rettegek. Eddig minket elkerült,remélem így is marad...
Vendég

Sziasztok,

jó sokat írtatok, legalább tudtam olvasni. :lol: Voltam én tegnap is, de mivel senki nem írt........

Évi, ilyet írni egy "kezdő" háziasszonynak, hogy érzés szerint? :lol: :lol: Szigorúan arányokat!!!!

Dius, szénsavas vized sincs otthon? Mindenképp kell, mert csak a tejtől leragad. Én a Horváth Ilona szakácskönyvben lévő receptet használom kicsit másképp.
Most jöttem fel a földszintről, de ha legközelebb megyek le, felhozom a receptet, mert én nagyon ritkán csinálok. Nálunk ez úgy működik, hogy én bekeverem a tésztát és a férjem süti. Na most Ő nagyon keveset van itthon :lol: :lol: :lol:
Kicsi Barnusnak jobbulást!!!!!!!

Josi, Noéminek is mielőbbi gyógyulást!!!!!

Erik nekem még csak az első szótagokat mondja. Tegnap tanultunk állatneveket és mindegyikből csak az első szótagot mondja. De pl. Apa az pa, Ricsike az ke, de bezzeg a Papa az megy :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm, máris neki állok, csak nem lehet elrontani... a vicc az hogy 14 évesen még be tudtam keverni meg kisütni... de már elfelejtettem! :oops:

Kép
dius87

Dius,

BOLDOG HÓFORDULÓT BARNUSNAK!!!!!!

Kép
Vendég

Tőlem is boldog hófordulót Barnuskának!!

Dm-es pontokat április 1-ig adják, és május 31-ig lehet beváltani, ma kérdeztem meg...

yuyu79

Hát leszűrtem olyan csomós lett... azt nem mondtátok hogy a lisztre üssem a tojást és keverjem össze? utánna öntsem a tejet?

Hát valami lett belőle :lol: Hagyom állni egy 10percet aztán meglássuk! :D

Kép
dius87

Köszönjük szépen!!! :)

Kép
dius87

Na nem lesz rossz a pali, köszi lányok a segítséget! :)

Kép
dius87

Hát, szerintem a tejet fokozatosan kell hozzáönteni, nem egyszerre az egészet, és akkor nem lesz csomós... én robotgéppel szoktam összekeverni, úgy nagyon gyorsan kész...

yuyu79

Majd legközelebb jobb lesz, már kisütöttem szerintem fini lett :P :)

Kép
dius87

Akkor egészségedre, vagy jó étvágyat? Kép

yuyu79

Ááá én csak 1et ettem belőle, csak le ellenőriztem, a páromnak sütöttem :))) Én annyira nem vagyok érte oda :?

Kép
dius87

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?