Új privát üzeneted érkezett!

sokszor gondolok én is rá.....a hoxa.hu-n láttam róla képet a 32.héten.....de hogy mi van vele nem tudom....sehova nem ír......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedig igazán írhatna nekünk pár sort hébe-hóba hogy minden rendben! :roll:
zsu83

hát igen......nagyon csúnya dolognak tartom ha valaki szó nélkűl elmegy,

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azért bízom benne, hogy még fog vmikor jelentkezni! :roll:
zsu83

Nita, úgy gondolom, nem kell senkit elítélni azért mert nem ír! Nem tudjuk, mi az oka, lehet, hogy valami olyan amivel nem szeretne minket terhelni, sokkolni. Az is lehet, hogy jön majd, ha megszületett a kisbabája.

Kép Kép Kép
datolya

Szia Datolya! Hogy vagytok?
zsu83

datolya én nem ítélem el...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu, köszönöm jól, bár Ákos kissé taknyos, remélem ennyivel meg is ússza és nem lesz láz és köhögés.

Olvastam feljebb, hogy Bence mennyit hízott. A tejmennyiség miatt biztos nem kell aggódnotok! Az éjszakázáshoz meg hozzá lehet szokni. A képeket még nem néztem meg, remélem hamarosan sort keríthetek arra is.

Kép Kép Kép
datolya

jobbulást ákoskának!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! Hál Istennek nem komoly a baj, rossz mint egy kis ördögfióka.

Kép Kép Kép
datolya

az a jó.....így tényleg tudod hogy nem olyan beteg!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Datolya, jobbulást Ákoskának, bár írtad, hogy nem vészes a dolog!
Ma lemértük megint 5 nap alatt 24 dkg hízás! :lol:
zsu83

Volt nálunk a gyerekorvos egy hónapos kontrollon, minden rendben van Bencussal, megdícsérte, hogy szépen fejlődik! És azt mondta nekem, hogy ügyes anyuka vagyok! :lol:
Jövőhónapba beadatjuk neki a rota vírus elleni oltást is! És ami újdonság volt nekem, hogy ezt az oltást itatni fogják vele :shock: , nem injekcióba kapja!
És utána vigyázni kell magunkra, mert a székletével fogja üríteni a vírust, amit legyengítve megkap, mert mi így elkaphatjuk!
zsu83

Ja, és átaludt Bence éjszaka 5 órát egyhuzamba! :shock: :lol: :lol: :lol:
zsu83

sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, gratulálok! Örülök, hogy a hematómád szépen összehúzódik.

Zsu, remélem azt az öt órát amit Bence alvással töltött, Ti is azzal töltöttétek!

Ákost végül is elvittem orvoshoz, mert reggel csúnyán húzta a levegőt. Legnagyobb meglepetésemre alig voltak a váróban, pedig mindig dugig szokott lenni. Mire haza értünk már volt egy kis hőemelkedése is, most este pedig már semmi :roll: :roll: . Soha senkinek nem kívánok rosszabb betegséget, gyerek közben továbbra is mint egy kisördög.

Kép Kép Kép
datolya

legalább akkor jól érzi már magát.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nagyon örülök hogy minden ok a Veletek!!!! :lol: :lol: :lol:
Mikor mész nyakiredő uh-ra?

Datolya: Kihasználtam az időt, mert ennyit már régen aludtam! :lol:
zsu83

tarkóredős uh-ra 1-2 hét mulva kell mennem.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És nemsokára kiderül a neme is! :wink: De izgi!!!!! :lol: :lol: :lol:
zsu83

hát én is remélem.....ha a bababörzén lesz 4d akkor megyek mert így akkor csak 3-4000 ft és nem 10.000...sajna erre nincs keret.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Örülök,hogy szépen fejlődik a kistesó :D :D :D Rosszullétek nincsenek?

Datolya:Jó,hogy jöttél!Nálunk is beteg Hanna,de már kifelé tart belőle!Szonjának is folyik picit az orra! :? Mostanában ez a nyagy szél betett szegénykémnek,pedig alig voltunk kinn!

Zsu: Repül az idő :D Már Ti is 1 hónaposak múltatok :D Mi a héten leszünk 4 hónaposak és megkóstoltatom a Szonjával az almalevet! :D 5 hónaposan már adok neki almát-banánt-répát! :D Muszály,mert már nincs olyan tápértéke atejemnek!2x felkel éjszaka enni szegénykém :? :roll:

Kép

Kép
melcsi82

melcsi hála égnek semmi rosszullétem nincs.....csak az elevittől székrekedés....de már hozzászoktam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A mai éjszakánk horror volt: Este 8-kor evés, utána nagy nehezen alvás, éjszaka 1-kor kelt legközelebb enni! De nem akart visszaaludni Bencus, 3-ig bulizott! Na de most jön még a java, 2 körül betrottyantott a kezembe, na akkor peluscsere! Igen ám, de a kaka java csak most jött, a hálóingemre és a padlóra! Gondolhatjátok, kész voltam teljesen! :evil: :cry:
Most volt az a pont nálam, amikor rendesen kiborultam! Erre 4-kor megint felébredt, 5 perc szopi utána bealvás, 7-kor kelt újra!

Nita, nagyon kíváncsi vagyok, vajon kislány, vagy kisfiú? :wink:
Az Elevittől nekem is székrekedésem volt! :?

Melcsi: De jó hogy írtál! :lol:
Jobbulást a lányoknak!
Bizony repül az idő, és már annyit nőtt Bencus! :lol:
Biztos ízleni fog Szonjának az almalé! :D
zsu83

zsu szivesen vigyázok bencusra míg pihensz egy jót két szopi között...... :wink: :wink: :wink: :wink:
én is kivi vagyok nagyon ki lakik a pocimba...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jövőhét csütörtökön, pénteken dolgozik a Zsolti, akkor átjöhetsz nyugodtan ha van kedved, úgy is egyedül leszek, na meg Bencus! :D
Holnap jön anyukám segíteni, mert a háztartás is szalad egy kicsit! :oops: :?
zsu83

Nita, egy-két hét múlva kiderülhet, ki lakik a pocidban (különösen akkor lesz feltűnő, ha fiú :wink: ).

Zsu, inkább aludj, mint takaríts! Gyerek mellett ritka az olyan alkalom amikor tipp-topp a lakás vagy a ház. Emiatt igazán nincs szükség pironkodó smile-ra! Ha lenne ebből állnánnak a Hsz-eim: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ....

Melcsi, Hannának jobbulást, Szonjának pedig ne legyen komolyabb!

Kép Kép Kép
datolya

oké zsu....akkor jövöhéten...szerintem csütörtök.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok
jöttem kukkolni meg életjelet adni magamról

nita még érdeklődöm az uhu után nem feladni hallod e

a lányom délelőtt még csak ezt csinálta
Kép

este meg már így találtam mikor beraktam
Kép

és ezt kreáltam ma
Kép
a kék Balué

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

A mai éjszakánk nagyon jól telt, pedig az esti kezdet után, azt hittem megint nyügi lesz Bencus! Fürdés után szopizott, majd 9-kor felébredt, a pocakja fájt, 5 perc nyugtató cici, utána megint alvás 10-ig, ekkor megint felébredt a pocakjára, de ekkor már nem raktam cicire, hanem szépen elringattam! Fél 11-kor leraktam, és csak 2-kor ébredt újra, gyors szopi utána alvás reggel 8-ig! :lol:
Szóval most kipihentem magam! És most is szundizik a Manó! :)

Datolya, teljesen igazad van! :lol:

Nita, ok! :lol:

Vera, nagyon édes Iza! Milyen nagy baba már! :lol:
Nagyon jók a lenyomatok! :lol:
zsu83

zsu akkor mondthatni eddig ez volt a legjobb éjszakád?! :roll: :wink: :wink: :wink:
vera szerintem nem lesz....én se látom kiírva..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen Nita, mióta megszületett ez volt az első jólalvós éjszakám! :lol: 8) :wink:
zsu83

:) :) :) :) lesz még ilyen...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem is írtam, kedden megyek a 6 hetes kontrollra! Remélem zöld utat kapok Apával összebújásra, na meg kádfürdőre! :lol: :wink:
Varrat szerintem már kipotyogott az összes, mert múlthéten folyamatosan hullott belőlem, már nem! Remélem a hüvelyfal is szépen begyógyult, mert ott is repedtem rendesen, hiába, nagy volt a kobak! :D
zsu83

anno én is nagyon vártam hogy leteljen a 6.hét..........már minden bajom volt...
no és a kád.....kb 3 órán át áztattam magam...... :shock: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, szerintem én is ázni fogok 3 órát, előtte jól megkajáltatom Bencust, aztán átadom Apának a felügyeleti jogot! :lol:
zsu83

helyes jól is fogod tenni!!!!!!
ma megkaptam végre a kiskönyvem....és csak 1 kilót híztam!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szuper, hogy megvan a kiskönyv is! :lol: 8)
zsu83

egész délelőtt nézegettem...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is sokat nézegettem!!!!!!!!! :lol:

Képzeld ma aludtam 2 órát délután Bencussal! Hurrá! :D
zsu83

na ügyi vagy.csináld azt mindíg..h bencus alszik aludj t is.a háztartás most nem fontos..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma voltam fodrásznál, addig a Zsolti vigyázott Bencusra! :)
zsu83

jó volt kicsit kikapcsolódni,....... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Gondolom,hogy várod a zöld jelzést :D :D :lol: :wink: Nekem az volt a jó,hogy 3 hét után már fürcsizhettem óvatosan, hogy ne áztassam a császáros sebet,de a szexel még addig sem vártunk :oops: :shock: :wink: :D Két és fél hét után finoman adtunk az élvezeteknek 8)

Kép

Kép
melcsi82

melcsi mázlista vagy...nekünk lasan 3 hónapja nem lehet.és attól félek egész terhességem alatt nem lehet majd.....a páromon ez már érződik...elég feszűlt........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi, már nagyon várom, már hiányzik nagyon! :oops: :lol:
Terhesség alatt csak óvatosan lehetett, a vége felé már egyáltalán nem volt, mert már a pocak miatt nem is volt kedvem hozzá!
Ha kedden megkapjuk a zöld utat, akkor remélem Bencus hamar elalszik, és jöhetnek az élvezetek! :wink: :lol:
Na meg a kiadós kádfürdő! :lol:

Nita, biztos megérti a párod! Meg tudsz neki máshogy is örömet szerezni! :wink: :D
zsu83

sajna elég sokat veszekszünk mostanába........
zsu csütörtökön viszem a babarucikat is...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Biztos feszültek vagytok mind a ketten, azért!

Ok, köszönjük szépen! :D
zsu83

lehetez a sex hiánya.de lehetne türelmesebb is.a gyereke miatt nem szabad........én a baba pártját fogom........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igazad van Nita! Szerencsére nálunk ebbe Zsolti tök megértő volt, tudta, hogy féltem Bencust!
És tudja, hogy most viszont már nagyon várom! :lol: :wink:
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?