Új privát üzeneted érkezett!

Szia Leda

Hiányoztál ám nekünk. Kisanyáról nem tudunk semmit. Vagyis én úgy tudom hogy nem tudunk. Karácsony óta.

Akarsz róla beszélni, hogy mitől vagy szomorú?

BArak akkor ezek szerint akkor nődögél. Miket mondd magyarul?

Kép

Kép
melcsike70

Leda, én is örülök, hogy jöttél ám!

Lyly, olyan jót nevettem a szegénycsináló hátsófelek szidalmazásán abban a két sorban.... :D Teljesen igazad van.

Betti
Kép
betti0412

Ma behívtak a rendőrségre, tanukihallgatásra...
Na mondom megvan a pasi...de áááááááá.
Csak elmondatták velem mégegyszer, amit tudok, vagy nem tudok, mert megkérdezte tőlem, hogy most akkor honnan tűnt el a pénztárca... :shock: Bammeg ha tudnám......

Kérdeztem, bankautomata kép megvan-e? Megkérték, de még nem küldte a bank....mi a tököt csinálnak egy hónapja?
Kár volt feljelentést tenni, csak idegesít.

Betti
Kép
betti0412

Betti,
akkor te vagy ma a nagy sikerem, hogy tudtam egy kis mosolyt fakasztani nálad. :lol:

Leda,
nagyon jó már hallani felőled. barak a kis nyelvzseni!

Jó éjt lányok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Holnap addig alszok, amíg csak bírok.
A páromnak korán, 5.körül el kell indulnia, megy tárgyalásra, messze, én meg alszok, azért is, 9.-ig. legalább, mert 10.-re jön a klímás és nekem kell átcsattogni a lakáshoz.

Délután megyünk bankba leadni a papírokat, kíváncsi vagyok, mit hiányzik majd, úgyis kitalálnak valamit.
Biztos hülye vagyok, de egy csomó mindent a hitelkérelmen nem tudtam ám kitölteni....holnapm majd megkérdezem, hogy ott meg itt mire is gondoltak pontosan.

Betti
Kép
betti0412

Én szívesen felvállalom a sikergyáros szerepét mindenkinél!

Azt hiszem én is lekapcsolódok lassan, feleségezek majd, meg bambulok.

Jó éjt kívánok mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Azta mmicsoda csoda!!!

LEDA,Drága úúúúúgy hiányoztál!!!
Gyere, gyere és mesélj és képek meg minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lyly,jaj én ne múgy értettem ,hogy 38-40 évesen már öreg egy nő, hanem hogy milyen rossz lehet ha még akkor sem tudja, ohgy lehet e valaha és megy az idő!Mert remélem, hogy még két terhességem-babám slesz-születik és bizony az nekem is afelé lesz!!
Abban bízom, hogy minket egy -két-három kicsi gyerek fiatalon tart majd sokáig!

Köszi a gyerektémás hozzászólást!akkor Ti is azt mondjátok, amit a párom, hogy az anyukának is jobban figyelni kéne a gyerekre vendégségben...Mert a páromnak ez a hobbija, ezeket a hangfalakat Ő csinálta-szeretgette és nem is olcsók.De nem az ára matt akadt ki, hanem, hogy mért nem tsizteljük, ami neki fontos...

Melcsike,Barcinak nehogymá' laptop!! :shock: :D
tünci28

Jaj Betti, mit hagytam ki???
Elizabeth Gaskell:Észak és DÉl(anglia, nem amerika) és az Édesek és Mostohák!!!!!

Jó éjt Nektek is!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Én nem irtam rá, most olvasom, de tényleg úgy vagyunk mi is, ha valahova megyünk a gyereknek is meg kell tanulni, hogy nem minden úgy van ahogy ő akarja. Valamikor el kell kezdeni a gyereket a viselkedésre nevelni, és jobb ezt még szerintem az óvoda előtt el kezdeni. Lyly neked mi a véleményed szakmádba vágó?

Kép

Kép
melcsike70

Az elfújta a szél-ről már esett szó és a Scarlettről. Nekem azok is nagyon tetszenek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci a párdonak igaza van! Nálunk is jártak gyerekes szülők, akik a lakásunkat szó szerint szétszedték és a párom nagyon dűhős volt. Mi Barakot nagyon fegyelemezzük, szerintem a férjem túlságosan is, de inkább így mint soha ne akarjanak minket többet vendégségbe. Én amúgy nem vagyok a szabadnevelés híve egyáltalán, főleg akkor nem, ha azt az én lakásomban alkalmazzák. Otthon mindenki a saját kereti között azt enged meg a gyereknek amit akar, de ha máshova mennek, akkor jó lenne, ha tekintettel lenne másokra is. Pl. a párom pont így van a felnőtt vendégekkel is. Nekünk ez a téma egy örökös fesztültséggel tele felület, mert szerinte a vendégnek kellene alkalmazkodni a mi lakásunkba és láthatatlanná tenni magát, nem fordítva.. és ez nem a gyerekekre vonatkozik.. ti hogy álltok ehhez a témához?

Kép
leda2002

Lyly, írta és szinte pontról-pontra ezt mondta a párom.Meg is nézte mmit írt Lyly4Aztán meg itt vigyorgott,hogy :Na ugye? :D

Már sajnálom, hogy úgy összevesztem vele... :cry:

Majd valahogy megbeszélem a barátnőmmel ,de az az igazság, hogy neki ilyesmi nem jut eszébe..
tünci28

A szakemberek szerint a gyereknevelés alapjit 0-5 év között kell letenni egyébként utána lehetetlen. Én egyetértek, mert láttam a környezetemben olyan gyereket akinek 5 éves korig mindent megengedttek még azt is, hogy 3 évesen a porcelán készlettel jástzon, ha azt tetszik neki, most már 10 éves, de nem is bírnak vele, ovodából ovodába mentek és iskolából iskolába, mert a gyerekkel nem lehet bírni, a kereteket és a fegyelmet nem bírja el, ezért mindenhol konfliktus van.. arról nem is beszélek milyen pasi lesz ez, ha megnő..

Melcsike Barak mondja: buta, tudom, Barrrrrak, 1 éves, happy birthday, nem-nem, no-no :) és természetesen mindent ért..ja és énekel állandóan..

Kép
leda2002

De jó Ledával is dumcsizunk!!! :lol:

Köszi Leda, most már másképp látom ,mint délután,meg is beszéltük, ezentúl jobban figyelek én is.
A felnőtt vendégekkel kapcsolatban:
Mi ritkán jövünk össze másokkal, őszintén szólva eléggé itthonülősek vagyunk, de ha ilyesmikre gondolsz,akkor:

Pl.
Elvárom, hogy senki ne dohányozzon, mert mi nem dohányzunk és nincs olyan, hogy csak belépek az ajtóba...(ez a sógorral volt gond kezdetben ,de a párom csinált,nemdohányzó táblát és vették a lapot.
Nálunk nincs cipővel járkálás, van vendégpapucs..
( a védőnő húzott a lábára ilyen cipővédő izét mikor látta..)
ugyanígy ha én megyek vendégségbe, ezt vagy megkérdem, vagy azonnal "leveszem" a helyi sajátosságokat.
Nem húzom fel a lábam a kanapén, nem teszem az asztalra
( a tesóm mnidig ezt csinálta, na de ez már történelem..)
Soha,sehova nem megyek bejelentés nélkül(sógornőm csak így jön,a legváratlanabb időpontokban..)

És nyílván nem török, zúzok, nem öntöm a bort a fehér kanapéra... :D
tünci28

Édes lehet ahogy két nyelven beszél!Ha valamit nem akar akkor majd két nyelven is ellenkezhet! :lol:

Milyen jó, hogy olyan sokáig ott volt veled anyukád!
Azért vagy szomorú, mert honvágyad van?

Jaj,Leda itt olyan rossz a helyzet és egyre csak csúszunk le.... :(
tünci28

Tünci

Ez amiket leirtál szerintem nem is nagy elvárás, ez nálunk is igy van. Ez azért alapvető viselkedéshez tartozik. Szerintem.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Nem is tudom volt e szó róla már, neked vannak testvéreid itthon?

Anyukád hogy érezte magát nálatok? Barakkal jól összeismerkedtek? Találkoztak már előtte?

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!

Lyly!Igen bevallom ,hiànyoztatok sokszor!

Gyönyörü volt Tenerifèn!Èletem legszebb nyaralàsa volt...,csak az 5 oràs repülés volt hosszu.
A Pico del Teide nevü vulkàn ès a 20km szèles kràter vilàga,egyszerüen fèlelmetes ès lenyügözö egyben.Mindenhol a làva folyamok nyoma.Nagyon vàltozatos a növèny vilàg is kaktuszok,pàlmàk,papagàj viràgok ès mindenhol banàn ültetvènyek.
Akàrmerre mentünk mindenhol gyönyörü volt a sziget.Nagy èlmèny volt a Loro park is.A vilàg legnagyobb papagàj "gyüjtemènyèvel" a delfin show-val,ès a vilàgon szintèn egyedül àllo bàlna (kisebb fajta 5-6 m-es) show-jàval szuper èlmènyt garantàlt.A pingvin koloniàrol nem is beszèlve...
Ami viszont a legfantasztikusabb èlmèny volt amikor katamaràn-nal ki hajoztunk az atlanti oceànra delfint ès bàlnàt keresni.T alàltunk is
,leirhatatlan az-az èlmèny.A bàlna ,csak a hàtàt mutogatta nèha,de a delfinek vègig melettünk usztak.1 anya a pici delfinjèvel pedig a hajo orrànnàl jött velünk vègig....ez gyönyörü ès meghato èrzès volt.....rendesen meg is siratott.
A szàlodànk szuper volt,kicsit több volt az idösebb,de ez mindig igy szokott lenni.Kèpzeljètek tilos volt a hàzi àllat,de a hotelnek volt 1 sajàt cirmi macskàja!Majd azt a kèpet is felrakom!Vègig sütött a nap ès mindenki nyàri ruhàt hord,csak èn nem vittem rövid nadràgot vagy szoknyàt. :-(

Sok mindent tudnèk mèg irni,de azt tènyleg majd az oldalamra kell felrakni.Igy legalàbb fotot is tudok hozzà felrakni!
Vendég

azt hittem ,màr alszotok! :)
Vendég

Nos Tüncikém,ez a nem dohányzós cucc...amióta megszületett a kislányom nincs bent dohányozás!Én ahogy megtudtam a terhességem,letettem,a párom január 2.ka óta nem cigizik :lol:
Nos, most jönnek a "barátok"akik azért idegenedtek el tőlünk,mert ezt bevezettük!Mert mindenki dohányos!Számomra ez felháboritó!Hisz az apám és az apósom kimegy a saját házábol rágyujtani,hogy ne szivják a baba mellett.....

A gyereket pedig akkor kell nevelni,még lehet hatni rá,de az én mottom a nem verésen alapszik!Ha rászolok a babaára,h no-no nem szabad,megérti,meghátráll.
szintus

Most,hogy vissza olvasok...Nàlunk is össze firkàlta a szomszèd gyereke filcel a börkanapét....-azota nem is jöhetnek àt a gyerekek.Mondjuk nem is vagyunk szoros kapcsolatban. :)
Vendég

Hasli egy kicsit irigy is vagyok rád ám .... :D
Csak vicc...jó lehetett nektek!Én is elmennék egy ilyen nyaralásra,de én majd Montenegróval is beérem :D
szintus

Leda! Jo ,hogy vagy vègre ujra! :wink:

Lànyok!Segitsèg!Sokkol a szakado esö zaja ès holnap-ra havazàst mondanak! :evil:
Vendég

Melcsike Barak találkozott anyummal, de akkor 7 hónapos volt. Nagyon összebarátkoztak, nagyon sok idt töltöttek együtt, folyton lógtak egymásnak. Én nagy segítség volt anyum.. finomakat főzőtt, rendezte Barakot, szóval jól ellustultam. Van egy bátyám otthon, ott is 2 kisfú van, az egyik januárban született a másik Barakkal egyidős.

Igen azt hiszem, ha nem dohányos család vagyunk, akkor az a minimum, hogy a dohányosak el sem várják, hogy cigarettázhassanak.

Mi sem vagyunk veréspártiak, de meg kell mondjam, hogy nem egszer ütöttem Barak kezére. Mi is többször elmondjuk neki, hogy mit miért nem szabad, amit egyértelmáen megért, de mégis probálja nagyon, hogy meddig mehet el.. És ha sokadjára sem akarja megérteni, akkor igenis ráhúzok. Nem lesz semmi baja tőle..

Kép
leda2002

Az is szèp lessz majd biztosan! :wink:

Tudod nekünk is sok kellett màr,hogy elinduljunk,meg itt van rà lehetösège az embernek.Itt mèg tisztesègesek a fizetèsek.Nem ugy ,mint otthon sanos.
Vendég

Igen Tünci most erőssebb bennem a honvágy mint előtte. Anyum, hogy itt volt még jobban megerősődőtt bennem, hogy nekem nincs itt mit keresnem. Tudom, hogy nehéz otthon, hidd el itt sem könnyű.. nagyon durván szar a helyzet errefele is, talán ami könnyebb, hogy az emberek itt jobban reménykednek..

Kép
leda2002

Helló Hasli!

Micsoda képeket írtál le, szinte láttam maga melőtt komolyan!!
közben meg azt gondoltam, ilyen is vagy,aztaaaaaa... :)
örülök, hogy jól érezted magad!

Szintus, akkor nagyvonalakban egyetértünk ebben is! :)

most már lehet tényleg megyek, emrt egy órája elköszöntem...zzzzzzzzz,alszom......
tünci28

Igaz meglepöen sok volt a magyar ott,de akikkel beszèltünk,szinte mind külföldön èlt.
Vendég

Leda, ott is ugyanez a gazdasági helyzet?

Már úgy értem ,hogy ott sem csinálnak semmit a politikusok, csak várják a Kánaánt?

Azért reméltem, hogy az egész világ nem ilyen...
tünci28

Lányok én nálam a rászámolás bejött, szerintem az jó módszer, de a hangsúly nem mindegy milyen :wink: Határozott és következetes legyen a számolás.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Nagyon jó lehetett. Ugye mondtam hogy a RIU szállodában nem csalódtok. Azon meg ne csodálkozz, ilyenkor inkább az idősebb emberek mennek nyaralgatni. Majd nyáron , meg a kora őszi szezonban mennek a fiatalabb korosztály, meg a gyerekes családok.

Kép

Kép
melcsike70

Èn is megyek lassan!2-3 nap lessz mire kèsz az oldalam...Mivel hobbi fotosok vagyunk mindketten ,lessz mit szelektàlni,mert rengeteg kèpet csinàltunk. :D

Jo lett volna veletek eggyüt is megèlni ezeket az èlmènyeket!
Sokat is gondoltam:megnyerem a lottot ès viszlek benneteket :wink: :lol: A pàrom meg mondta ,hogy akkor màr hàzat is vegyek ott mindenkinek!Legyenek jo szomszèdok! :wink:

Na! Jo èjt ès szèp àlmokat!
Vendég

Azt hiszem én is megyek aludni. legyetek jók.

Jó éjt lányok.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Párodnak mondd meg nálunk jobb szomszédokat nem is találna, ha bejön a lottónyeremény. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Meli!A RIU tènyleg szuper volt!A Costa A deje-n a RIU Palace-ban voltunk,tènyleg szuper volt.A recepcion mondtàk ,hogy december,januàr a fö szezon ès ,hogy a fiatalok inkàbb a playa De Las Amerikas-ra mennek ,vagy Puerto De La Cruz-ba ahol több a bulis hely.
Vendég

Èn is megyek!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Eddig visszaolvastam, meg fél szemmel néztem a feleségeket.
Holnap írok többet :)

Leda, jó, hogy itt vagy :wink: már hiányoltunk nagyon :)

Hasli, tényleg nagyon szépen leírtad a helyet, nagyon szép lehetett :)

Puszi nektek, jó éjt
Vendég

Jó reggelt.

Megint én vagyok a legkorábban kelő? :lol: Merre jártok?

Hasli

Tudtam hogy jó lesz. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.11 21:07-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Megint olyan szürke idő van, semmi kedvem semmihez.Nem tudna már legalább néhány órát sütni a nap?
és úgy néz ki mondhatom le a dokit, mert egy napra megjött, aztán semmi két napig, most megint valami.így nem fog elmúlni szerdáig..
Aztán meg megy szabira és csak húsvét után jön vissza...

Na megyek konyhagályára...

KépKépKép
tünci28

Tünci

Még addig van egy hét, majd a hétvégén meglátod mi lesz, hátha. Most már ha már kaptál időpontot, helyettesitenek, akkor már ne ám ennyire kicsesszen veled piroska. :evil:

Én is ebédet csinálgattam délelőtt. Rakott krumplit, az előkészitése aprólékos azért utálatos, de ez a kedvencem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lányok!

Én ma spagettit főzök-fincsi,mi? :)

Tünci te merre laksz Mo-on?Remélem most is bejutsz a dokihoz!Azután csak egy hónap múlva jön vissza?De jó ezeknek a dokiknak,mennyi szabadság.........

:?
Melcsike az fincsi kaja,kolbásszal csinálod,v.darált hussal?

Leda,bocsi én új v.ok,te merre élsz?
szintus

Lányok küldene nekem valaki iwiw-re meghívót????

Aki küld annak leirom priviben az e-mail cimemet,ok?

Köszi valakinek :D
szintus

Hello Szintus!

Én nem vagyok iwiw-en, de a többiek igen, bizti van vkinek meghívója!

Én Fejér megyében lakom, egy kis községben.

Én is remélem, hogy bejutok, de még mindig semmi igazi..pedig egy hét kb kell, tehát ha legkésőbb holnapig nem elsz valami ,akkor mondhatom le...Párom azt mondja ,menjek akkor máshoz.De annyira nem szeretnék magyarázkodni..hogy mért ilyen a vágás, mi volt, hogy volt...
tünci28

Igazad van Tünci inkább menyj olyan dokihoz,aki ismer,mint,hogy mindent előröl kell,hogy elmondj neki!
Ez a doki ismeri a történetedet!

H a pedig akkor jutsz be az se keseritsen el,addig is regenerálodik a szervezeted!Most ne haragudj,hogy megkérdem,de milyen a vágás?(ha kellemetlen,ne válszolj,tényleg bocsi ha rosszat kérdeztem)
szintus

Már meg is van a meghívó köszi,köszi,köszi :D
szintus

Már regisztráltam is :)

Aki beszeretne jelőlni az iwiw-en annak leirom a nevemet,hogy ne én kérdezgessek mindenkit végig,várlak benneteket

puszi

A becses nevem:Ikotin Szintia(Szinti) :)
szintus

Szintus

Nem talál az iwiw-kereső :( próbáltalak megkeresni. Találtam két Ikotin nevezetüt Temerinből ,de téged nem talál a kereső.

Majd még meg próbálkozok vagy valamelyikünknek már rajta vagy a iwiw-jén? Hátha úgy nagyobb szerencsével járok.

Amúgy én kolbászt teszek a rakottkrumpliba.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike hát nem tudom!Még nem vagyok senki ismeröse!

Még ujonc vagyok!!!

Ird le te kérlek a neved és majd én megkereslek :wink:
szintus

Sziasztok!
Itt is szakad az eső.... :(
Olyan is a kedvem is. Igazából semmihez nincs is.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, szerintem se mond le semmiképp a dokit. Hátha addig elmúlik majd. Ha meg mégsem, nem szép dolog tudom, de még aznap is lemondhatod, ha nagyon sok van piriből. De reméljük nem kell lemondani.

Én is dokit váltottam anno, nem kellett sokat magyarázkodni. Egyszer elmondtam, meg most januárban nagy vonalakban kb. fél perc alatt, hogy Lackónál mi is volt a probléma és ennyi.

Szintus, este felé megkereslek majd az iwiw-en :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?