Sziasztok!
Fannikának utólag boldog névnapot!
Olivérnek utólag boldog szülinapot!
Ildi!
Boldog névnapot!
Cory!
Kitartás! Hogy van az Urad? Valamit nem tudunk segíteni?
Edit!
Hogy tetszik Levinek az óvoda? Te mikortól dolgozol?
A szemeden van herpesz?
Jújjjjjjjjjj, ez nagyon durva lehet!
Melitta!
Szegény kis Szofica!
De azért ez a jobbik eset! Hányás megszűnt? Nekünk Déva takonykórságánál a félig ülve, vagy ölben altatás jött be.
Nálunk Déva legalább egy hónapja nem esett hanyatt, erre tegnap háromszor is.
Az utolsónál Keve bohóckodott, egy macit tett a szeme elé, úgy kezdett hirtelen futni, Déva meg pont elindult felé... Olyan lendülettel ütköztek, hogy még Keve is esett egyet. Dévára azt hittem, hogy szétloccsant a feje, még meg is pattant a becsapódás után, pedig mindez a szőnyegen történt. Éjjel is vacakul aludt szegénykém, de valószínűleg csak a hetedik fog volt a bűnös, ami mára bújt ki.
Eszti!
Szegénykéim!
Annyira rossz olvasni, hogy ilyen sokat vagytok betegek! Nagyon szorítok, hogy Benyó füles dolgait megoldja a tubus, Te meg akkor nem szedsz majd össze tőle mindent. Már csak két hét...
Gyöngyi!
Szerintem nagyon jól döntöttél! Így már nyugodtabb vagy? Ki lesz a doki+szülésznő? Egy utolsó pocakfotót dobsz?
Angi!
Te meg ne utolsót!
Nancsi!
Férjed teljes cirkós fűtés+vízszerelést is csinál? Csak mert költözés előtt állunk, és még nem döntöttünk, hogy utána hogyan tovább, de ha lepusztult lakást veszünk, akkor a felújításnál szólunk.
Vidáman zajlik nálatok az este!
Keve javulgat, halványodnak a pöttyei. Tegnap azért elvonszoltam a saját doktor néninkhez. Ő azt mondta (és benne bízom), hogy akkor a tüszős mandulagyulladás mégis vírustól lehetett, és néha a vírus+antibiotikum csinál ilyen mellékhatást pár nap múlva. Tehát nem allergia!
Én gyerekeim egyre jobban "összenőnek", sokat játszanak együtt. Keve egy csomó mindenbe igyekszik bevonni Dévát, tegnap a rendelőben pl. nem a vele egykorú gyerekekkel játszott, hanem Dévával, mutogatta neki a pelenkázók alatti "alagutat", meg a képeket. Itthon is ez megy.
Mai párbeszédünk:
Keve: Déva, toljál ki engem a biciklivel!... Déva! Nem hallod?!... Déva! Válaszolj!
Én: Keve, volt már olyan, hogy a Déva válaszolt?
Keve: Igen, amikor kisfiú volt.
Pár napja:
Délelőtt fél 10-kor mondtam Dévának, hogy menjen, ébressze fel Kevét. El is ment kétszer is, de nem járt sikerrel. Harmadszorra már én mentem, Keve ébredezett. Déva is bejött, odabújt a báttyához, közben mondta, hogy "Jaaaaajjjj!". Erre Keve: "Anuszi! Küldd ki innen a Dévát, mert csúnyát mondott rám!". Kérdezem tőle, hogy miért, hát csak azt mondta, hogy jaj. Keve: "Igen, de közben valami csúnyát gondolt!" :lol