Sziasztok!
Leszter,
írtál mailt is? Mert azt nem kaptam... Receptet szívesen, csak továbbítottam, Orsolyé a copyright!
Urszila,
akkor már Beu elküldte neked? A matricafestékes kérdésedre meg nem tudok húdetuti tanácsot adni, próbálkoznék... Én a fagyasztósat nem próbáltam, de ha Beunak bevált, akkor biztos hatásos. Nekem az egyetlen ilyen irányú tapasztalatom az, amit már írtam, hogy ha túl hamar kezdem letépázni, akkor nyúlik meg. Szóval minimum a 24 óra száradás kell neki. De te azt írtad múltkor, hogy bőven megvolt ennyi, úgyhogy akkor sajnos nem tudok jobbat...
PIldi,
bemásolom ide Orsoly receptjét (Orsoly, kösziiiii
), ebben ugyan van egy tojássárgája, de jobbat nem tudok:
tejmentes 1eves szulinapi torta, francia almatorta, de persze mas gyumolcsbol is jo
20dkg liszt, 10 dkg (tejmentes) margarin (persze vajbol az igazi, de ugye mindenki azzal foz, ami jar neki
, 1 tojassargaja, es annyi viz, hogy szepen osszealljon nem tul kokemeny tesztava, fel ora pihentetes utan tobbszor nyujtani, es belesimitani sutobe (a gyumolcstorta alapba a legjobb), jol megszurkalni, es 10-15 percig elosutni, kicsit szint kapjon,
ekozben 4-5 szem almabol keves vizzel kompotot fozni (fel csomag vaniliascukor nem art bele, fahej es cukor csak ha mar szoktatva van hozza a gyerkoc, nalunk az nem volt), villaval osszetorni a suru kompotot, es rasimitani a tesztara, es 2 (vagy 3) almat egesz vekony szeletekre vagni, es azt szepen csinosan elhelyezni korkorosen, be a sutobe, kb. 30 percig meg sutni,
nalunk cukormentesen gyerkoc es a felnottek is ertekeltek
PsAndi,
nem tudom, mit mondana a dokid Anka 71 centijére 13 és fél hósan
. Teljesen jó kis Danid van. Ráadásul még szép is
. És nagyon barátságos, legalábbis velem az volt a talin
, azt hittem megzabálom, amikor nagy vigyorogva adta a kezembe azt a piros izét.
Megyek...
F.