Megjöttem egy gyors bekukkra, iszonyatosan fáradt vagyok.
Tüncike,
örülök, hogy van édeasanyádnak melója, bár tudom, hogy mit jelent ez.
A párocskám csak mostanában mertte bevallani, hogy a 800 kg üveg az 3-4 ezer kg volt egy-egy alkalommal, amit kézben cipelt harmadmagával: Nettó nyócvanért, 3 műszakban... a pofáját kéne a sok kapzsi nyomorgató, országsikkesztó, szegénységgyártó korcsnak szétrugdosni!!!
Ebben az országban termelő ember már alig dolgozik...
Hát ez a kor-beosztás mellbevágott, mert ugye én is a 38-at taposom, szóval néha én is rémüldözök, mi lesz, ha...? SZERETNÉK MÉG KISBABÁT!!!!
Barátnőd esete...úgy vagyok vele, mint Betti, a baba érdekében remélem, hogy nem Ő jön...
A vendég-gyerekkel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogyha elmegyek valahová a gyerekemmel, ott mi alkalmazkodunk a vendéglátó szokásaihoz, lakásához. Tehát: amit lehet otthon, azt nem biztos, hogy itt is szívesen látják, veszik, még akkor sem, ha olyan tündi-bündi édes a gyerekem (más nem biztos, hogy annak látja).
A gyereknek meg kell tanulnia a viselkedés szabályait, vagy ha még olyan kicsi, akkor megmondanám a barátnőmnek: figyu, ez a gyerek most mindentszétszedek korszakban van, segítek neked elpakolni a féltett cuccokat, aztán meg visszapakolni, vagy gyertek el ti hozzánk. Az a minimum, hogy felajánlanám egy ilyen baleset után a segítségemet, pénztárcámat, stb.
Melcsike,
örülök, hogy bevált a laptop. Kicsit izgultam, hogy jl működjön, de látom, minden rendben vele!
Barcika elkobozza a laptpot...irgum-burgum, hát kell valami lefekvés előtt is, nem?!
HASLIKÁM,
VÉGRE ITTHON! Valld be gyorsan, nagyon hiányoztunk, epedve vártad, hogy leülhess a gép elé!!!
KÉPEK, KÉPEK!!!!! ÉS SOK BESZÁMOLÓ!
Szintus,
sajnálom anyud babáját, így már én sem lennék biztos semmiben.
Boboka,
aranyos az új avatarod. Remélem, jól vagy(tok).
Betti,
szarügy ez a naptár. Nekem is volt ilyen, én csak lecsuklottam mellé, és azt hittem, megfulladok a sírástól, az érzésektől.
Ma találkoztam a kertvégesi szomszéddal, együtt szültünk volna, ugye most 2 hónapos a kicsije. Tündér, alszik-eszik-nézelődik típus, most is éppen aludt. Meg bírtam állni, hogy ne sírjak, ő büszkén mutogatta, beszélt róla. Bent a lakásban már nem voltam ilyen erős...
Ez a csaj hormonzavaros, totál széthízott (hónapokig nincs menzesze, erről a babáról nem tudta, mikor fogant, csak uh alapján tudták megmondani a szülés várható idejét), problémamentes terhesség, fél órás szülés, jó kisbaba...no, itt a mennyország, úgy gondolom. Az biztos, hogy nem volt stresszes, a férjét és az anyját széthajtotta, délig alukált minden nap (a nagyobbik gyereke Bencusommal egyidős, őt a nagyi vette szárnyai alá, amíg aludt).
Betti, próbál egy kicsit kikapcsolódni Pesten.
Tyű, ma megyeszékhelyünkön jégzápor volt!!!! Tünci, láttad?