Sziasztok,
Végre, van egy szusszanásnyi kis időm. Visszaolvastam mindent.
Zsiby, sikerült a széket kicserélni? Akartam már máskor is kérdezni, hogy dolgozol-e még vagy betegácsiban vagy?
Baba, jobban vagy már? Javul az állapotod? Talán nem figyelted, de még a műtéted előtt írtam, hogy én elvileg 0%-os Holdnál születtem (1975.02.10; 16:45). Szerinted, mi a következő Jónás időpontom? És az azt követő?
Hogy vagy? Könnyebb már a mozgás? Azért a dokinak, aki úgy megijesztett a műtét előtt (aki azt mondta, hogy majd kiveszik a méhedet, stb.) kicsit megütögetném a buksiját!
Móni, hamarosan miattad izguljuk végig a napot, amíg nem jelentkezel a jó hírrel szerdán.
Hugi, micsoda hírek!
Nagyon jó esélyekkel indultok! Szerintem ez a 10 petike az ideális. Nem kevés és nem is sok. Szuper!
Szerintem szerdán már tüszőrepesztő, aztán pénteken leszívás. De izgi! Izgulsz már?
Szerintem, V. doki azért drágább, mert egyszerűen ennyi az értéke. Ez minden cégnél így van. Minél tapasztaltabb, okosabb és ügyesebb vagy, annál többet érsz és az időd is annál drágább. Elég rosszul érint engem is ez a hír, hisz én már képtelen leszek máshoz járni szerintem. Mondjuk, Hausman doki nagyon szimpi. Ambiciózus, fiatal. Talán egy kis Vereczkey? Azért fura nekem ez az egész V. doki drágább, mint a többi történet, mert igazából, más nincs.
Kósa külsős, csak oda viszi a betegeit. A nagy bajusz doki bácsi a reprodukciót most tanulja, szerintem Hausman is betanulós. Benedek meg érsebész.
Noki, én is teljesen zakkant vagyok.
Főleg ma és leginkább délután, este. Lehet, hogy a frontok, jönnek mennek. Nem is tudom, mit lehet ilyenkor tenni, hogy elkerüljenek ezek a tünetek. Nincs valami homepátiás bogyó időjárás változás érzékenységre? Ja, és a sebeim is nagyon viszketnek olyan 2-3 napja.
Képzeld, az üllői barátnőm most hívott, 8 hetes kismama ő is. Összehozlak egyszer már Titeket!
Andy, te kis szuszókás. Micsoda mormota lettél.
De így van jól. Pihenj csak, amennyi jól esik. Legalább alszol helyettem is, mert én mostanában totál alvási zavarokkal szenvedek.
és persze tök fáradt vagyok.
Kockáspléd, végre-végre, elérkezett ez a pillanat is.
Küldöm a sok-sok ragacsot! A párod már most tud valamit és úgy látom, teljesen szolidáris veled, ha már most ennyiszer vacsizik.
Mikor lesz a vv? 2 hét múlva?
Fáncsika, te olyan feledékeny lettél, hogy azt is elfelejtetted, hogy bekukkants?
Mizu veled? Jól vagy, ugye?
Mindenkinek nagyon szép estét vagy napot ? !