Új privát üzeneted érkezett!

huvelyben.

digi 37.2
higany 5percig merve 37.5

asszem megmerem mennyi lesz a reggeli,hogy lesz ebbol nekem menzim :twisted: :?:

Kép
monyo83

Monyo,
ez elég magas hő szerintem, de ha ma nem jön meg, reggel mindenképpen mérj!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Monyo:Ez tényleg nagyon furcsA!!! :shock:

Kép

Kép
syl100

Ti aztán nem vagytok semmik Kép
Én is beszállok mindjárt :D .

Kép

Kép
ranita1979

Monyo,
és az ismerősöd 10 nap után abbahagyta a progit és nem jött meg neki??? Vagy hogy volt, nem tudod???

Én egyébként csak 3 percig mérek higanyossal, nyelv alatt. Ugyanannyi, mit 5 perc után, kipróbáltam többször is :roll: .

Nnnna, enyém hő :
reggel :36.5
most :37

Kép

Kép
ranita1979

ranita megprobalom megkeresni hogy volt a csajnak.pontosan nem emlekszem es nem akarok hulyeseget irni.

Kép
monyo83

ranita privi ment.

Kép
monyo83

Monyo, ment vissza privi :D .

Kép

Kép
ranita1979

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 56800_.png

Na dobok egy mai görbét!

Aisha, ha ebből baba lesz én nagyon fogok neki örülni. :D
mókica

Mókica,
nekem tetszik ez a görbe :D

Syl,
pont azon gondolkoztam, hogy te mensi előtt akár 7 napig is szoktál barnázni. Most meg mindjárt itt a ciklus vége és semmi. Ez jóóóóó :D

Kép

Kép
ranita1979

Na töröltem pár kérdéses adatot a fertilitys görbémből, így már nem szaggatott a keresztem. De ugyanazon a napon maradt.
Pont a pé környékén volt két nap amikor megpróbálkoztam a méhnyak vizsgálattal, nem is volt belőle gond, de az objektív megítéléshez nagyobb gyakorlatra lenne szükség. Ezért inkább kivettem az adatokat, és úgy tűnik tényleg ezek zavarták a fertyt.

Most már csak az a gond, hogy pont a pé előtti 2 napon nem voltunk együtt, csak a hőemelkedés napján. :? Szóval csak apa katonáinak a túlélésében reménykedhetünk. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
remélem apácska katonái hiper-életképesek, és ez a hónap nektek is meghozza a várva-várt sikert! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita,
én a Duphastont v. bármilyen sárgatest pótlást csak akkor merném abbahagyni, ha kizárt a terhesség (a teszt neg. min.15 nappal az ovu.után). A sárgatest-elégtelenség esetén a pótlás hirtelen megvonása progi esést okoz, így mensit csinálhat, nem?
Kacsi,
gratula, és várjuk a további jó híreket!
Mókica,
szép hő, szorítok nagyon.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Monyo! Eclipse! Mennek a drukkok holnapra!

Én meg elteszem magam holnapra, várva a holnapi hőmérőzést. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi, a drukkot mindenkinek! 8) Majd meglátjuk mi lesz belőle...

Loviné, Napvirág merre vagytok?

Babszika, ha erre jársz jelentkezz!!!!!!!!!!!! Hiányzol innen! Ölellek! Puszi
mókica

Nocciola,
ez nekem is eszembe jutott. Arra gondoltam, úgy kellene csinálnom, hogy pé + 10-11. nap csinálni egy tesztet és ha negatív csak akkor hagyom abba. Egy 10-es tesztnek akkor elvileg már ki kell mutatnia. Rendelt már valaki innét a netről tesztet? Azt honnét lehet vagy hogy megy ez???

Kép

Kép
ranita1979

Monyo,
most olvastam a privid. Így akkor jó lenne, nem?

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggelt!

Nekem a reggeli hőm 36.2, ezért a ferty el is vette a keresztemet, meg a kedvemet is. :cry: Úgyhogy gyorsan rendet rakok, aztán megyek gyógyítom magam a napsütésben! :roll: Kertészkedek egyet! :D :D :D

Monyo! Eclipse! Drukk, és majd írjatok! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Lucuzs,
:cry: :cry: :cry: :cry:
Hogyan tovább? Vársz még?

Mennek ma a drukkok akinek kell.

Én egyre jobban érzem a hasam meg mindenem. Néha olyan szúrások jönnek a jobb oldalamba, hogy csak na.

Ja, rendeltem 10-es teszteket, aztán majd tesztelek. Pedig én utálok csak úgy tesztelgetni :x

Kép

Kép
ranita1979

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Szerintem még kb 3 nap. A doki azt mondta, hogy úgy mint tegnap még pihi, aztán esetleg mától vagy holnaptól ákció :D :D :D

Nekünk meg márciu 5-én volt a hitelünk kamatfordulója, várom a levelet, hogy mennyit fogunk fizetni a következő egy évben. Drukkoljatok, hogy ne kapjak szívinfarktust :? .

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

reggeli hom huvely higany 5 perc:37

Kép
monyo83

Ranita! Igen, mindenképpen várok még, nem adom fel ezt a ciklust!
Hajrá pé! :lol:

Monyo! Az jó magas, nem?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ranita ha ugysem 10dpo ig karod szedni a progit mint ahogy a doki mondta akkor szedd 14dpo-ig es aztan hagyd abba ha nega a teszt.

lucuzs :cry: pedig anyira szoritottam a pe-ert :cry:

Kép
monyo83

ennyi sose volt progi nelkul :shock: azt meg ugye mult csutortokon abbahagytam.

Kép
monyo83

Monyo,
csak úgy vagyok vele, ha még szedem 14.dpo-ig és ha negatív a teszt, akkor még napokba telik utána kire megjön. Lehet egy hét is. Nem akarom, hogy megint így elcsússzon, mikor most meg lenne egy normális kb 32 napos ciklusom :? .

Akkor pedig volt pé, csak kérdés, hogy mikor :roll: . Na, majd ma talán okosabbak leszünk. Mikor mész dokihoz?

Kép

Kép
ranita1979

ranita ugy csinald ahogy jonak latod,menni fogsz meg UH ra :?: honan fogod tudni mikor van az 1dpo :?:

Kép
monyo83

ja este 17.30 ra megyek de csak holnap delutan jovok a hirekkel,bent alszunk anyoseknal.

Kép
monyo83

Monyo,
majd meglátom.
Onnét tudom, hogy én nagyon megérzem a pé-t. Kb fél napig nagyon szoktam fájni, aztán elmúlik. Innét tudom, hogy mikor van. Ehhez a naphoz számítva mindig pontosan 14 napra jön meg. Innét tudom.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Kacsi: GRATULAAAAAA!!!!!!!!! De jó,hogy ilyen „hamar” sikerült!!!!! Drukk,hogy minden rendben legyen!!!! :)

Eclipse: durva dolog ez a válság Van remény vagy kilátás másik melóhelyre? Vagy most a babaproject alatt nem keresel? Ha esetleg összejönne a baba a felmondásig,akkor is elküldenek? Nem lehet valahogy még egy pár hónapot betegácsival kitolni?

Ranita: én úgy tudom pé után kell elkezdeni a duphastont,és nem szabad abbahagyni amíg ki nem zárható a terhesség. De igazából nem tudom, csak mintha így emlékeznék…. De izgis a görbéd! Le ne csússzatok a pé-ről! ;)

Aisha: azért ez a hányinger nem olyan rossz,nem? :wink: Jó érzés tudni,hogy VALAKI az oka,nem? Hogy érzed magad? Pocifeszülés,meg ilyenek vannak?

Mókica: Szép a görbe nagyon! Eddig úgy tűnik,hogy úgy megindult,mint aki le sem akar jönni! :shock:

Monyo: jajjj, de izgulok érted!!!! Hő fenn, holnap doki…tesztelsz előtte?

Lucuzs: azért látszik nagyon a görbén a met hatása! Szerintem lesz ebből még hamarosan pé!

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág! Köszi a bíztatást! :roll: Rámfér most, elég jól elszöntyölödtem. :cry: Szertnék nagyobb eredményeket látni!

Lassan te is várod a pét! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: én látom a javulást a görbédben,az tuti! ;)

Holnap megyek átjárhatóságira, drukkoljatok!
A 13. cn-on lesz. Most egy kicsit megijedtem,mert ma feljebb ugrott a hő és tegnap éreztem is a jobb oldalam. Lehet,hogy hülye kérdés,de mi van akkor ha most korábban volt pé és utána lesz e vizsgálat? Ez baj,vagy meg lehet még ettől csinálni?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Napvirág, a mai hőm már nem ilyen szép. Csupán 36,7-et mértem reggel... szóval nekem nem tetszik. :?

Lucuzs, pedig nagyon drukkoltam, hogy pé legyen... :(

Monyo, nagyon érdekes a hőd! Lehet mégis van ott valaki?
mókica

Sziasztok lányok! Nagyon köszönöm a gratulációkat!
Végre sikerült elérni a dokimat, azt mondta, hogy 26-án menjek hozzá, hogy lássunk is valamit. Ezt még valahogy kibírom, de azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba a metet!!! Én eddig azt hallottam, hogy szedni kell legalább az első 12 hétben!!! Ti mit tudtok erről?

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Ma találkoztam egy ismerősömmel, terhes. Kb annyi idős, mint én lehetnék :cry: . Nem tudtam róla.
Látom, hogy néz rám, mi a reakcióm, én meg mosolygok, közben meg azt érzem, hogy megfordul velem a világ. És persze ő meg sajnál engem.
Nem tehetek róla, de eléggé megviselt.
Hiába vagyok pozitív, ez annyira nehéz. Ilyenkor úgy érzem, hogy próbálkozunk, próbálkozunk, de minek.
Miért vagyok én ilyen szerencsétlen? Miért lesz mindenki terhes, akit ismerek, én meg közben szenvedek? Olyan igazságtalan az élet és utálom magam.
Ne haragudjatok ezért..... Kicsit elment a kedvem az élettől is :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi, a met tájékoztatójában valóban ez szerepel, hogy babásak nem szedhetik. De itt a forumon találkoztam pár emberrel akik egész várandóságuk alatt szedték.

Drága Ranita!

Teljesen megértelek ezzel kapcsolatban. Én is sokszor érzem, hogy totál selejt vagyok. Mert körülöttem mindenki babát vár, gyereket szül, gyereket nevel. Csak én nem. És tudod nekem az is nagyon rossz benne, hogy nincs egy gyerekem se. Jó tudom ez kevés vigasz..... És ezt nem is rossz indulatból írtam. Mert nagyon is megértem a gyerek utáni vágyad.
Hidd el lesz tesója Hannának! De most annyi rossz történt Veled, hogy ezeket a dolgokat a tested nagyon megsínylette. Rendbe kell jönnie annak is és a lelkednek is. Persze könnyen oszt az ember tanácsot... Én hiszem, hogy itt valamenyien babázni fogunk. Fel a fejjel csajszi! De ha úgy érzed akkor bőgd ki magad!!
Még egy: Az élet szép. Minden nap történik valami csoda, ami jobb kedvre deríti az ember lányát. Keresd ezeket az apró pillanatokat és máris jobb lesz. Mosolyogj a világra és meglásd az visszamosolyog Rád!

Mai napban az a csoda, hogy süt a nap.

Ölellek! Kitartás! Puszi
mókica

Kacsi!
Írtam a másikon is, de most nézem, hogy 26-ra hívott a dokid.Hááááááááááááááááát nem tudom.Én július 20-án teszteltem +-at, és 21-én pont mentem vérvételre MM-be, magamtól kértem progit meg HCG-t is(amúgy pajzsmirigy miatt kellett mennem)Délutánra millió telefonhívás árán(örök hála Angélának :wink: )meglett az eredmény, és már akkor kiderült, hogy alacsony a progi, és pont aznap du.rendelt a nőgyógyász is, aki nem engedett el, soron kívül fogadott egy szabad 10percben(mázli hegyek, tudom)És az igaz, hogy semmit nem láttunk, de rögtön kaptam utrogestant, és így nem lett semmi baj.Ki tudja mi lett volna, ha csak akkor megyek, mikor már a terhesség is látszik. :roll:
Nem szeretem én bántani a nőgyógyászokat, de annyi ilyet hallok sajna.Pláne ha valakinek kockázati tényezője is van(PCOS).Egy pcos nem lesz (vagy nem biztos)hipp-hopp újra terhes, ha nem sikerül.És hány olyat hallottam, hogy "Majd legközelebb okosabbak leszünk!"És ezt doki mondta! :evil: :evil: :evil:
Szóval, te tudod, de én biztos, hogy ha más nem, magánlaborban villámgyorsan nézetnék progit!És nem akartam beledumálni, pláne nem paráztatni, csak segíteni!Lehet, hogy nem lenne semmi gond, de én magamról tudom, hogy nem játszanék a tűzzel.Olyan sokan annyit várunk babára, nehogymár egy vérvételen múljon!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Sajnos nem biztos hogy utazunk így haza...még nem döntöttünk.
Igen a hányinger néha megnyugtatt, hogy igen valaki odabent van.

Kacsi: zebrapárom, én sem örülök neked hogy csak 26-án mész dokihoz. Az én dokim a vetélés után azt mondta, azonnal hívjam ha pozitívat teszteltem, rá 1 hétre megvoltak a vérvételek és az első uhun is túl voltam. Szóval próbálj kicsit erőszakosabb lenni!!!

Móki: ebből baba lesz ehhez így kell hozzáállni :) hajrá tőlem mennek a drukkok :)

Meli: esténként vagyok, akkor össze tudunk futni a ferty miatt.

Ma egyébként itthon vagyok mert tegnap lázas voltam és ma szeretnék csak pihizni és remélem a láz is eltűnik.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, láz??? :? Gyógyulj hamar! Sok-sok mézes citromos tea.
Hát nem tudom hogy ebből baba lesz e..... Majd kiderül. Nem is élem bele magam.... Ha babó lesz nagyon fogok neki örülni!
mókica

Sziasztok!
Zazzy, Aisha! Köszi az infókat! Most ott tartok, hogy írtam egy mailt az MM-be a dokimnak és kb. 1 óra múlva felhívott telefonon! Tök rendes volt, mondta, hogy a 12. hétig mindenképpen szedjem a metet, mert a magas inzulin vetélést okozhat. Hallgatok rá és szedem továbbra is. Majd megmondom a nőgyógyásznak, hogy mégis szedem.
Zazzy! Ha az MM-be betelefonálok, hogy szeretnék egy vérvételt, akkor azt megcsinálják?
Már azon is gondolkodtam, hogy holnap reggel elmegyek simán a nőgyógyászatra!

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Ha nem megy máshogy a vv, akkor nekem is lenne egy tippem. Nálunk a laborban működik, hogy beutaló nélkül kéred a vv-t, és fizeted. De arról fogalmam sincs, hogy egy hcg vagy progi mennyibe van.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Felhívtam az MM-t, holnap reggel megyek hcg-t és progit nézetni! Egy nap alatt meglesz az eredmény! Köszi lányok a segítséget! Nem akarom megadni az esélyt, hogy bármi probléma legyen! Most még azon is elgondolkoztam, hogy nem kellene-e másik nőgyógyász után néznem...

Kacsi

kacsi80

Meli! Mai hő?

Mókica! Raksz majd fel görbét?

Syl! Hőjelentés?

Loviné! Te aztán jól megünnepelteted magad, hogy nem érsz el hozzánk! :wink:

Princzike? Charlott? Furamokas?

Délelőtt kertészkedtem egy kicsit, most meg aludtam egy órácskát, így azért jobban érzem már magam. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, itt a hőm...szerintem gagyi....
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 43200_.png
mókica

Te Mókica! Ez nem beágyazódás :?: :!: Pont a 7. napon vagy, a ferty szerint! Nem gagyi ez! Csajszi! Hajrá! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki!Mindjárt megőrülök ...miért is lenne ez gagyi??? :shock: Teeee!! :wink: Várjuk ki a végét,ráérsz majd akkor szomorkodni!!!

Mondjuk nekem jár a szám!! :oops: Dettó így állok hozzá!De az én görbém tényleg gagyi! :roll:

Monyo:Csak holnap este jössz??Ne máár!Szép a hőd!

Kép

Kép
syl100

Syl! Amit Mókinak írtál, az rád is érvényes! :lol: Várjuk ki a végét! :wink: Ez nem gagyi :!:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi!
Örülök! :wink:
Nőgyógyász (is)a te döntésed, de ha már most így áll a methez, mi lesz később?
Nekem a 20., 24.heti terhelésem tökéletes volt, abba kellett volna hagynom, de nem mertem :oops: és jól tettem, 30.héten elszállt a cukrom, újra diétáznom kellett.(előtte mindent bírtam, kiéltem magam)
Most csökkentem, 38.hétre abbahagyom, mostmár nem lesz gond :wink:

Kép
Kép
zazzy

Amúgy szerintem az olyan nőgyógyász, aki még terhesség alatt is pártolja a metet, ritka mint a fehér holló :( Én az enyémmel maximálisan elégedett vagyok, mindig rábólintott a belgyógyász javaslatára, sőt neki be mertem vallani, hogy nem merem abbahagyni, és azt mondta, hogy ha már eddig szedtem, szerinte se kéne bekavarni.Ennek nagyon örültem.Persze ez nem javaslat volt, meg semmi, láttam is rajta, hogy nem szeretné, ha mondjuk számon kérném ezt rajta, de jól esett, hogy így gondolta, és meg is mondta!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Nem volt ma olyan nagy forgalom! :?
Sajna én se tudtam jönni, dolgoztam! :evil:

Kacsi,
nagyon jól tetted, hogy hallgattál a lányokra, minél előbb megéri nézetni hcg-t, meg progit!

Zazzy,
jajj, nemsokára szülsz!
De jó! :P

Lucuzs,
nagyon szép volt a kép a krokkuszról, szép is kerted lehet! :D

Ranita,
drága, ne keseredj el!
Van egy barátnőm, neki a 40.terhességi héten kellett megszülnie a halott kisbabáját.Mondta, hogy még most is elszorul a torka, ha csak rá gondol, de ő nem is szokott már arra gondolni, hogy a kicsi most mennyi idős is lenne, mert azt mondta, hogy akkor tuti megőrült volna! És 1évvel később, egy gyönyörű babának adott életet, aki csodaszép, és imádják!
Hidd el, nemsokára lesz Hannának kistestvére! :wink:

Mókica,
ez a görbe egyáltalán nem gagyi, sőt!
Mennek hallkan a drukkok! :wink:

Syl,
szerintem Te se temesd ezt a ciklust, még semmi sincs veszve!

Loviné,
tényleg jó nagy buli lehetett, ha még mindig nincs vége! 8) :P

Monyo,
mennek a drukkok a dokihoz, minél előbb írj, hogy mi volt!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ma reggeli hőm 35,6
Hát, ez se sokkal jobb, mint a tegnapi! :? :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?