Új privát üzeneted érkezett!

susytunder persze hogy lehetséges hogy mondja .....anya...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, köszönöm a kedves fogadtatást..
Rendben nem mondom többet azt, hogy öreg vagyok, csak a férjemet hívom vénembernek. :lol:
A mentőzés...7éve vagyok vonuló mentőtiszt, meg 5éve állomásvezető is egyben, de egyre rosszabb a helyzet. Bizonyos helyekre már félünk kivonulni, mert annyian vannak, és mindig megfenyegetnek minket, meg egyéb hasonló jók...
Meg minél jobban divatba jön a feljelentgetősdi, annál stresszesebb a dolog. El se tudjátok képzelni, hogy mi mindenért feljelentenek minket!
De ezektől függetlenül még mindig szeretem. Gyerekkori álmom volt, hogy mentőtiszt legyek. Nem orvos, hanem mentőtiszt. Aki esetleg nem tudná a különbséget a kocsijaink között: van szállítókocsi: 1ápoló+1gk.vezető. Van esetkocsi: 1mentőtiszt+1ápoló+1 gk.vezető. És van rohamkocsi: azon van oxiológus szakorvos, de abból minden megyében csak 1van.
Én sürgősségből ugyanolyan képzést kaptam mint egy orvos/vagy még jobbat/ de máshoz nem értek. Szóval egy megfázással nem tudok mit kezdeni, de ha életveszélyben vagy azt megoldom! :D
Hát a mentőkről most talán ennyit, majd egyszer-kétszer elmesélek 1-1 esetet, főleg ami szüléssel stb kapcsolatos és valamiért különleges volt, jó?
Megadom az adataimat a táblába, persze!Mindjárt megnézem, hogy mik is kellenek!
ronci

ronci majd téged hívlak amikor menni kell szűlni..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nem tudom, hogy időben beérnénk-e veled! Legfeljebb mentőben szülsz... :lol:
Mindjárt megnézem hol van Halásztelek, mert szégyen ugyan, de nem tudom!
ronci

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nitácska, fogadd el a felajánlást. Én is mentőben születtem :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, még csak két kismamánk van. Tegnap teszteltem, negatív. Így viszont lehet, hogy meg kéne nézetnem, miért szédülök két hete egyfolytában... Na sebaj, majd egy hónap múlva. Legalább be tudom fejezni a fogyókúrámat is :wink: :lol:

Manka, reggel eszembe jutottál. Marci csak egyszer kelt fel éjjel, de amint megkapta a cumit, aludt is azonnal vissza. Ráadásul apa volt az ügyeletes :wink: Szóval kaja nem volt, haladunk :lol: :lol: :lol:

Ma voltam Marcinak vásárolni. Hétfőn megyünk wellnesselni, vettem neki pelusos fürdőgatyát, meg ha már ott jártunk, kapott napszemüveget is. Délután felpróbálja mindkettőt, lefotózom :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát Nitácska megnéztem, kicsit messze laksz az ellátási területünktől, de...majd jó időben szólsz, mondjuk úgy 3,5órával minimum hamarabb és akkor oké a dolog! :)
ronci

Brigi, mentőben? Ilyen gyors volt a Marci? Bendi is akart új napszemcsit, de majd ha kicsit jobb idő lesz. Mert neki az ezüst színű már nem felel meg, mert nem menő... :shock: Mi van??? :)
Hova mentek wellnesselni?

Ronci, nem semmi. És a koraszülött mentők tényleg azért mennek olyan lassan, mert a gyorsaságtól, meg fékezéstől agyvérzése (vagy más baja) lehetne a piciknek? Ezt azt hiszem olvastam vhol, de lehet, hülyeség. :oops:

Utálom a szelet. :evil:

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!Szia!
Szerintem hékás úgy értette, hogy Ő született mentőben, ugyhogy Ő volt gyors. Vagy inkább a mentők lassúak..akkor még Nysa-k voltak.. :D /most nem a korodra céloztam, de egy 15éve még azok voltak/
Nem mennek olyan lassan a koraszülött mentők sem, de egyébként a pozitív de főleg a negatív gyorsulás senkinek sem jó, főleg nem az icipici babáknak, mert nekik még sokkal kevésbé alkalmazkodó mindegyik rszervendszerük a külvilággal szemben. Ugyhogy nem hülyeség amit írtál, vigyázni kell rájuk nagyon. :)
Meg hát ugyebár mi menet közben is dolgozunk a betegeken, állva, ugyhogy csak lightosan tudunk száguldozni. :lol:
ronci

Jaj, tényleg :oops: Hoppá, nem tudok olvasni... :) Nem baj, nem kell a munkámhoz :)
A keresztanyám meg otthon született, mert nem ért már ki a mentő (na, az meg főleg régen volt, azt hiszem 49 éve-volt akkor mentő? )

Nekem mondhatod a gyorsulást: én olyan rosszul vagyok autóban (kivéve, ha én vezetek), hogy öröm látni...Főleg a főnököm vezet úgy, hogy padló gáz-satufék-padlógáz-satufék. Sztem akkor simán zöld a fejem, mire kiérünk ügyfélhez. Nem baj, egyszer kijön a kisróka, aztán többet nem vezet így (vagy nem visz magával).

Szerencsére nem tudom, mit csinálnak egy mentőben: sosem voltam még belül egyben sem. Most volt ősszel egy munkahelyi banzáj Tihanyban és ott voltak mentősök is (orvosok is, ápolók is, biztosan mentőstiszt is): meg lehetett nézni a mentőt, meg azokat a táskákat, meg megtanítottak egy olyan félbabán szívmasszázsolni. Volt rajta egy mérő: nagyon erősen kellett nyomni, hogy sikerüljön zöldre változtatni.

Te nem félsz a fertőzésektől?

K.

Kép

Kép
kinga82

Ronci értette jól, ÉN születtem a mentőben. Ráadásul a lóversenypálya mellett parkolt le a mentő. A faluban meg úgy terjedt el, hogy anyuék lovizni voltak, amikor megindult a szülés :lol: :lol: :lol:

Marcival nem hívtunk mentőt. Kocsival akartunk menni, de pont lemerült az aksi. Szóval taxival mentünk. Aznap hazaküldtek, aksit feltöltöttük, apa egész délután járkált le a kocsihoz beindítani, hogy töltődjön. Másnap reggel meg megint nem indult, megint taxit hívtunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát igen, már korán értik a gyerekek a divatot. Marci vigyorgott a Minimanóban, amikor próbálgattuk, hogy melyik szín áll jól neki. Itthon meg alig lehetett lefényképezni, mert nem volt, akinek mutogassa magát, és vette volna le állandóan :lol:

Zalacsányba megyünk pihizni. Ha érdekel, http://www.wellnesskastely.hu/

De azért megmutatom a kis vagány vizimentőmet. Jó egy kis nyár ebben a rohadt szeles időben. És a családban csak őt lehet fürdőruhában fotózni...

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás! Nagyon profi az új szerkótok! Megmutattam férjemnek még Ő is vigyorgott rajta, hogy mennyire vagány!
Kinga! Alapelvem, hogy még véletlenül sem érek beteghez kesztyű nélkül! Mire én kiszállok a mentőből addigra már rajtam feszít a kesztyű. Van tutti vészhelyzetes védőszemüvegünk is, de azt már annál inkább kevésbé használjuk. De egyébként természetesen félek. Egyszer szembe köhögött egy hajléktalan, hát legszívesebben a szemembe öntöttem volna a fertőtlenítőt. Tiszta ideg voltam miatta!
Amúgy nálunk max.12hetes terhesen lehet dolgozni, aztán kötelező táppénz: a fertőzés illetve a hasbarúgás/elég gyakori :D / veszélye miatt. Igaz, hogy addig a legérzékenyebb a magzatocska, dehát....ez a szabály.
Csináltam magamnak vonalzót és tiszta büszke voltam magamra, hogy elsőre sikerült. :lol:

Kép
Kép
ronci

Brigi, ez csúcsszupi :) Nagggyon vagány a Marci. Lovizni? Ezek a jó kis pletyik :) Azért Marci születése sem volt akármi. A taxis nem idegeskedett?
Zalacsányt ismerem, a szüleim onnan kb 25 km-re laknak :) Mennyi időre mentek?
Mi a 7végén (ha Bendit nem műtik) Zalakarosra akarunk menni, de szigorúan kettesben. Sem Apa nagy gyerekei, sem a Bendi nem jön velünk. Egy kicsit kettesben akarunk lenni, és pihizni, beszélgetni, amire itthon mostanában nincs idő.

Ronci, a szabályokra nagyon jellemző, amit írsz. Valahogy mindig fordítva működnek. Tessék :?: Gyakori hasbarúgás :?: Szerintem mégis jobb, hogy nem az eü-ben kötöttem ki... :D Talán a betegeknek is. :lol: Hát, akkor csak óvatosan, most meg főleg. :) Kívánom, hogy minél hamarabb legyen táppénz :wink:

Szép estét!

Kép

Kép
kinga82

Szép/Szebb Napot!

Brigi
Tuti menő Marci fiú! :lol: És ez a beállás! :lol: (Zéti még nem teszi le mindkét talpát, az egyiken mindig pipiskedik)
Nekem is kell ilyen naci. Minimanós? Mennyi pénz volt?
Hüp-hüp, sajnálom a negatív tesztet. Na, sebaj, majd akkor ismét együtt kezdjük.
Kellemes pihenést Nektek!

Ronci, én '07-ben ültem mentőben, az vitt be vetélés gyanúval a Délpestibe. Nem mondom, hogy élveztem, viszont a mentős(ápoló?) nagyon rendes, jófej pasi volt. Látta rajtam, hogy a félelemtől már szürke voltam, szóval tartott egész úton.
Ez a ciklusos vonalzó tetszik nekem, minden hónapban frissíted, igaz?

Kinga
Jobbulást Bendinek!
Érdekes, már én is észre vettem magamon az "anyósos" tulajdonságokat. Félek nehogy rosszul reagáljak le egy csajos eseményt. Fiús anyuka vagyok, ez van! Kapok róluk közös képet, majd megmutizom Nektek.
Én is fejlődési ugrásra tippelek, bár a nyáltenger fogzás jele is lehet. Immáron 6 hónapja!
(én is a Vásárcsarnokba jártam:wink: )

Susy
Szerintem is simán mondhatja már Kristóf, h anya! :lol:
Miket mond még?

Manka

Én is próbálok elfordulva, nevetve örülni a huncutságoknak4 Fő a következetesség, ezt mondogatom apának is!

Kima
Nálunk is ez volt 2 hete, mielőtt kibújtak az első fogak. Dávidnál evés közben vettük észre a fogacskáit, semmi nyűg nem volt. 4 hónaposan bújt ki az első. Ebből én csak azt tudtam leszűrni, h minél később bújik ki a foga, annál nagyobb nyűglődéssel jár! :(

Minden elismerésem a Tiétek, fogyózós Csajok!
Nem tudnám végigcsinálni amit Ti!
Gondoltam egyet reggel, és nekifogtam egy gyümölcsnapnak.
14 óráig bírtam :oops: , nagyon savanyú volt a kivi!

Brigi, olvastam a blogodban Marci súlyát, hát szépen beelőztetek minket! Zéti lassan már vagy 3 hónapja tartja a súlyát. Tegnap egész nap ezen rágódtam, elképzelhető, h nem eszik eléggé táplálóan? Semmi fűszer, semmi liszt, semmi sajt. 1 hete eszünk már joghurtot. 3-as tápit kap reggelire, meg vacsira, de egyre kevesebbet. Estére alig eszik meg 150ml-t, reggel meg már 6-kr kukorékol, mert éhes. Őrület, hogy a másodikkal nagyobb gondban vagyok, mint az első gyerekkel voltam. Besz@rás! :oops:

Kinél mennyi baba van tervben?
Vendég

Kriszta, köszi. Remélem, jobban lesz hétfőre. Már így is a nyarat tervezgetem, mert ki kell írnom a szabimat...
A képet várom :)
Én most kezdtem vásárcsarnokolni, mert eldöntöttem, hogy sem gyümit, zöldséget, sem husit nem veszek többet hipermarketben. És már nem ott veszem a tésztát és a savanyúságot sem :) Már rámköszönnek :)

Szerintem ne aggódj a Zéti miatt, nem fog éhen halni. Gondolom, nem csak harmatcseppel és fénnyel etetitek. A Kismamában is a W. Ungváry Renáta kislánya hónapok óta nem hízik, meg a Bendi is stagnál nyár vége óta. Relax!!!

Nálunk még ez a Tesóbaba sem volt tervben sokáig :) De most úgy néz ki, maradunk a kettő közösnél. :oops:

Na, eltűnök, egész nap nem sikerült maradandót alkotnom...

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Hékás
Marciról a Made in Hungária jutott eszembe. nagyon vagány! :)
ÉÉÉs elkészült a pulcsi, amit anyukád kötött, majd dobok róla képet, nagyon szép lett. :)

Kriszta
Elég sok mindent mond, csak néha valahogy megfeledkezik róla, és van, hogy egy ideig kussba van. :)
Baba, mama, memme ez én voltam eddig, apa meg epa, a kutyust meg ugatja, mostmár aja ez is én vagyok. Hami az a kajcsi, iszi az inni akarok...szóval alakulunk.

Kép
Kép
susytunder

Hú, Ronci, ez a hasbarúgás nem semmi. Nem is gondolja az átlagember, hogy ilyenek is megesnek!!! A lábát törném az ilyennek, pedig nem vagyok valami agresszív fajta :wink:

A taxis nem idegeskedett, sőt. Az elsőnek hiába erősködtünk, a kórház ajtajáig vitt minket. A másik meg direkt a Thökölyn vitt, mert tudta, hogy ilyenkor jót tesz a rázkódás, merthogy így könnyebben kijön majd... Persze óvatosan ment, én meg röhögtem hátul :lol:

Már én is vágyom egy kettesben eltöltött romantikus hétvégére... De csak egy-egy mozi vagy színház fér bele egyenlőre, nem adom oda egy egész hétvégére Marcit a nagyszülőknek. Ő még kicsi (és szerintem még jópár évig az is marad nekem :wink: )

Kriszta, minimanós a gatya, 3.500 körül volt. 3 fazon volt, de szerintem ez a legdögösebb :)

És hát igen, Marci elkezdett gömbölyödni. Eszik is szépen. Soha nem evett ennyit. Bámulja a Minimaxot, és tátog. Észrevétlenül, pillanatok alatt eltűnik bármi. Ha nincs mese, nem eszik csak hisztizve :twisted: A kaja kb ilyen: reggeli: tejpép, tízórai puding/joghurt/túrókrém vagy gyümölcs, ebéd főzelék, de csak heti 3-4x husival, uzsi gyümölcs vagy puding/joghurt/túrókrém, vacsora virsli vagy kenyér sonkával, kenőmájassal, körözöttel. Elalvás előtt meg kb 250 ml 3-as tápszer...

Én is ha csak tehetem, piacolok. Zöldség, gyümölcs, husi, savanyúság, juhtúró onnan, a többi máshonnan. Csak ne lenne ilyen pocsék idő... Csütörtökig ugyebár nem leszek itthon, de pénteken megyek, feltöltöm a polcokat :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Van pár képem :D
Kép
Kép
Kép
Kép

Később még beugrom, ha itt lesz a mama. :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Manka

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk, Zolónak, és Zolának!

Kép

Mindenkinek Kívánunk Boldog Nőnapot!

Kép
Vendég

Manka
Kriszta megelőzött. :)

Boldog első névnapot Zolónak!

Kép

Kriszta
Nagyon jók a képek! Zéti egy tünemény. Micsoda haj és szemek... :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy
Köszönjük! :lol: :lol: (a szeme tőlem van, csak az enyém barna:D)
Nagyon sok mindent mond Kristóf! A fő, hogy ti értsétek!:wink:

Látom mindenki családozik! Nálunk itt lesz pár napig anyósom, egész nap rajta lóg Dávid! Nagyon szereti mindkét fiú. Végre itt a tavasz is csak ez a fránya szél ne fújna, olyan csavaroghatnékom van....
Vendég

Hát úgy látom ma nem nagyon jár erre senki. Én vagyok, mert a drágám ilyenkor mindig focizik.
Kriszta!
A vonalzómat még nem tudom, hogy minden hónapban frissítem-e, mert még csak 1napos. :) De majd 1hónap múlva tudni fogom, hogy frissíteni kell-e.

Amúgy Kriszta ha Te is szereted az anyósod, akkor tök tutti, hogy ott van nálatok, ha meg nem... :lol:

Na ez az üzenet aztán mindenről szólt összevissza, ez király! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.03.25 20:20-kor.

Kép
Kép
ronci

ronci időbe fogok szólni!!!!!!!!!!!
helyesek a gyerekek nagyon!!!!!!!!!!

sikerűlt a vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!mehetek nagyvizsgára :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Gratu a vizsgádhoz!!!!! Akkor most happy vagy és remélem nincs semmi lélekkeserítő körülötted!? Mikor lesz a nagyvizsga?

Kép
Kép
ronci

a nagyvizsga április 20-án lesz...a másikrészét még nem tuják...
holnapra kérek még drukkot,megyek uh-ra!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mennek a drukkok!!!! Majd írd meg egyből, hogy mi volt!!!

Kép
Kép
ronci

persze amint tudok írok! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mindenkinek köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Susy – szerintem is lehetett az anya. Miért ne? Én is sokszor hallok értelmesnek tűnő szavakat (apa, ap, baba, mamama, aja) Zoló szájából, és még tudatosnak is tűnik, így nálatok pedig főleg el tudom képzelni! Ügyes Kristóf, hogy már ennyi mindent mond! Olyan imádnivaló kis hangjuk van, nem?

Kinga –
Bendinek jobbulást! Én is piac függő vagyok, de legjobban akkor kaptam rá, amikor elkezdtük a hozzátápit illetve az életmód váltást

Hékás – nálunk a helyzet változatlan alvásügyben min. kétszer kelünk, de néha többször is, már megszoktuk, ha lehet ilyet mondani. Szédülések nálam is vannak, meg is lepődtem, pedig még nincs zöld lámpánk. Ki érti ezt? Én a fogyira fogtam. Marci nagyon vagány a fürdős szerkóban! Sajnálom a negatív tesztet. Régóta megy élesben a dolog?

Kriszta – mennyi a súlyotok? Nálunk bizti, hogy több! Mi nem is eszünk ilyen mennyiségeket és hasonlókat eszünk mint ti, de ezt tudod is! Ne parázz! Nekem is a Kismamás napló jutott eszembe és egyébként sem hiszem, hogy az éhhalál fenyegetne, annyit esznek amennyi kell nekik, én ezt nem erőltetem, mert csak rossz táplálkozási szokásokhoz fog vezetni. Ja, és kérem szépen elégedettnek lenni a reggeli kelésével, lehetne ez rosszabb is (én tudom), minden csak viszonyítás kérdése! Sajnálom a nyügit, most nálunk is van. Nagyon édesek a képek!

Babatervek – én az elején kettőt akartam, aztán a párom már négynél tart, szerintem háromban kiegyezünk, imádtam pocakosnak lenni és most pedig elolvadok a kisfiamtól, átértékelődtek bennem a dolgok!

Nitacska – gratulálok a sikeres vizsgához! Miből volt? Holnapra drukkolok én is!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nita, gratulálunk a vizsgához :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nitácska
Én is gratulálok neked! Ma pedig drukkolok. :)

Brigiék kiváló idő választottak pihire, ez az idő remek gyerekcsináló idő. Így szokták mondani. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Csajok, csak bekukkantottam, még nem olvastam vissza.
Susy, lehet, hogy gyerekcsináló idő, de nem jön össze... Apa dolgozik, én meg beteget ápolok :S Utazás elhalasztva...

Manka, még csak ez volt az első próbálkozásunk

Nita, gratulálok, és mesélj mi volt UH-n

Most rohanok, majd még jövök vissza

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
Szegény ti, és szegény kis beteged. Gyors gyógyulást kívánok!

Kép
Kép
susytunder

Csak gyors kérdés elejéig ugrok be, mert beteg vagyok :(

Ti mit adtok /adtatok 8 hónapos korban a gyereknek enni. Értem ez alatt azt, hogy mit eszik a kicsi reggelire és vacsira? Marci nagyon sovány és meg kellene kicsit hizlalni....

Brigi!
Nagyon tetszik a napszemcsis kép :D

Kima
Kép
Kép
kima75

sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, juhé!!!! :lol:
Akkor duplán lehet örömködni!

Kép
Kép
ronci

Kima
Mi 8 hónaposan leginkább főzelékeket ettünk, hússal. Nem tudom tejterméket esztek e más, vagy kenyérfélét, tojás még kilőve...
a www.babaszoba.hu oldalon van nagyon sok babarecept különböző kortól kategorizálva, esetleg nézz szét ott.
A banán és az avokádó kalóriadús. Az avokádót kikeverheted sajttal, és kis falatkákat készíthetsz belőle, vagy ami még jó lehet a tejpép.

Kép
Kép
susytunder

Nitácska
Örülök az örömödnek, nagyon szupi:)

Kép
Kép
susytunder

köszi csajok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Ez aztán a dupla öröm, nem aprózód, csak így tovább! Gratula a vizsgához! :wink: Nagyon ügyes vagy, és erős, vérömleny tűnőben!
Tesóbaba szépen növöget! :lol:

Kima
Este, reggel mi 3-as tápit eszünk. Tízóraira most vezetem be a túrókrémet, plusz kap gyümit is. Ebédre főzelék húsival, uzsonnára gyümölcs.
(ma megetette anyós vajas kenyérrel :evil: annyira utálom, ha más akarja megmondani nekem mit adjak a gyerekemnek enni :evil: ajánlani lehet, sőt arra kíváncsi is vagyok, de amikor azt mondják, hogy jaj, szegény gyerek, miért éheztetem ilyen ízetlen kalóriamentes kajákkal, na akkor lángol a burám :evil: )
Vendég

kriszti mond meg anyósodnak,hogy nem szereted ha olyannal etetik amiről te nem tudsz...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi - itt is! Jobbulást nektek!

Kima -
reggelire tápszer, tízóraira gyümölcs, ebéd főzelék husival, uzsonnára tejpép, vacsi először főzelék husi nélkül, fürdés után tápszer, éjjel tápszer.

Nitacska
- jaj de nagyon örülök, ez aztán a jó hír!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Mankabi,Ronci!
Ha jól emlékszem én még nem üdvözöltelek Titeket itt! :lol:
Ritkán szoktam jönni,de azért én is ide tartozok! :oops: :oops:

Képzeljétek voltam ma a védőnőnél.Nagyon aranyos.Majd egy hónap múlva kell mennem újra hozzá.

Nita!
Nálad minden rendben?Én nagyon küszködök a hányingerrel,rosszullétekkel.De még ha csak reggel,ez nálam változó.Van,hogy egész nap pocsékul érzem magam. :cry:
De remélem ez csak jó jel,hogy a baba így jelzi,hogy minden oké vele. :wink: :wink: :wink:
Gratula a kis 41mm-eshez! :D :D :D
Ja,és a vizsgádhoz is gratula!

Kima!
Jobbulást Neked!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
A kisfiad nagyon komoly azon a képen,de később a lányok omlani fognak utána!Nagyon jóképű csávó lesz belőle! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
A kislányod meg tündéri!Azok a szemek!!! :D :D :D :D

Hékás!
A Te kisfiad is naon vagány abban a szerkóban és napszemcsiben!Nem kezdi túl korán a csajok hódítását???? :oops: :oops: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Ha ebben a ciklusban nem sikerült, mi is 2010re tervezzük.
Igez, nekem ez már a 8.év, amióta probálkozom, csak közben férjet váltottam :D
Velük minden rendben, én pajzsmirigy alulműködő és Pco+Ir vagyok. De már minden rendben ezzel.
Eddig mást nem találtak.
Vendég

Beneildi, Zénéildi

Boldog névnapot nektek!

Kép

Napsugár
Üdvözöllek köztünk! :)

Kép
Kép
susytunder

Ildik! Nagyon boldog névnapot Nektek!!!

Kima, nálunk Marci ekkor már ette a tejtermékeket, szóval krémtúró, joghurt, puding ilyenek mentek. Kapott tejpépet, gyümit. Ezeket váltogattam tízóraira meg uzsira. Ebéd főzelék husival, vacsora gyakran kenyér vagy zsemle valamivel (virslivel, sonkával, sajttal, sajtkrémmel, vajkrémmel, kenőmájassal, körözöttel). Nem is mondtad, megjött végül? És Neked meg jobbulást! Mi a baj?

Nitácska, csupa jó hír! Örülök, hogy szép szívódik fel, ezek szerint teljesen fel fog. SZUPEEEEER!

Sziszkó
, fontos, hogy szimpi legyen a védőnő, mert elég sokat fogsz vele találkozni... A rosszulléteket sajnálom, de vigasztaljon a tudat, hogy állítólag 12 hetes korig tart. A felén már túl vagy
:wink:

Napsugár
, üdv köztünk, örülök hogy ránk találtál. Ha leírod az adataidat (életkor, lakhely, mit szeretnél kisfiú/kislány, kórház, esetleg testvérek neve), bekerülhetsz a táblánkba. De ha most sikerült is a baba (aminek azért drukkolok), attól még maradhatsz. Látod, van két 2009-es kismamánk már :wink: :lol:

Csajok, nekem hiába negatív a teszt, még nem jött meg... Nekem mindig baromi rövid ciklusaim voltak, de várok a 28. napig, aztán tesztelek megint. A fene érti ezt...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Azta Brigi, csuriban az ujjam! :wink:

Sziszkó
Nekem ez hatalmas Bók, hogy kislánynak nézted Zétibébit! Köszönöm! :lol: :wink:
A hányinger az a lehető legjobb jele annak, hogy tapad a baba, és a szervezeted reagál a babára. Az első 120héten történik a legnagyobb fejlődés a babában, szívja az energiádat

Ildiknek Boldog Névnapot! :P
Vendég

Kriszta! 120 hét?????????????????????????? Úristen, akkor Marci nagyon koraszülött volt... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kriszta
Apa is kislánynak nézte Zétit. :)

Brigi
Először nekem is negatív volt a teszt, aztán csak nem jött meg, és apa unszolására vettem még egyet az már két csíkos volt. :lol:

Kép
Kép
susytunder

[quote="hékás"][ írta:hékásb]Ildik! Nagyon boldog névnapot Nektek!!!

Kima, nálunk Marci ekkor már ette a tejtermékeket, szóval krémtúró, joghurt, puding ilyenek mentek. Kapott tejpépet, gyümit. Ezeket váltogattam tízóraira meg uzsira. Ebéd főzelék husival, vacsora gyakran kenyér vagy zsemle valamivel (virslivel, sonkával, sajttal, sajtkrémmel, vajkrémmel, kenőmájassal, körözöttel). Nem is mondtad, megjött végül? És Neked meg jobbulást! Mi a baj?

Nitácska, csupa jó hír! Örülök, hogy szép szívódik fel, ezek szerint teljesen fel fog. SZUPEEEEER!

Sziszkó
, fontos, hogy szimpi legyen a védőnő, mert elég sokat fogsz vele találkozni... A rosszulléteket sajnálom, de vigasztaljon a tudat, hogy állítólag 12 hetes korig tart. A felén már túl vagy
:wink:

Napsugár
, üdv köztünk, örülök hogy ránk találtál. Ha leírod az adataidat (életkor, lakhely, mit szeretnél kisfiú/kislány, kórház, esetleg testvérek neve), bekerülhetsz a táblánkba. De ha most sikerült is a baba (aminek azért drukkolok), attól még maradhatsz. Látod, van két 2009-es kismamánk már :wink: :lol:

Csajok, nekem hiába negatív a teszt, még nem jött meg... Nekem mindig baromi rövid ciklusaim voltak, de várok a 28. napig, aztán tesztelek megint. A fene érti ezt...

Köszike a kedves fogadtatást!
Adataim:
Én 37, párom 44.
Nekem már 8éve nem sikerül a baba.
Bp-en élek.
Korház még nincs kinézve, 2 lehetséges, Kútvölgyi vagy Baross Ies.
Mindegy, hogy fiu vagy kislány.
Testvérek nincsenek, első babám lenne.
Páromnak már van 2 feénőtt gyerkőce.

Most várom a jövőthetet, azaz nem várom a mensit.
Mivel 10es érz tesztek árulásával is foglalkozom/110ft db/, igy én már a 9.dpo-tól tesztelek, ami csüt.reggel lesz.
Más bnőknek már ilyenkor kimutatta.
Vendég

Ildik!

Sok boldog névnapot kívánok, legszívesebben idevarázsolnák én is
egy tulipánt - az a kecvenc virágom - , mint Susy, de nem tudok :?

Hékás!
Miksával nekem is volt negatív tesztem, és mégis lett belőle poronty - próbáld meg azért 2 nap múlva is. :)

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?