Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina, a 10. napig mindenképp bírd ki! :lol:

skrisz72

Ki kéri a laptetőt? :wink:

skrisz72

Én?! :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz!
kibirom én a 13.-ig is!!!! :D csak ne jöjjön meg! és legyen pozi a tesztem.
na, megint görcsölget :?

Puszi!
jó repeesztést! :wink:
dezsina

Dezsi: szúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááááááááá!!!!
Dezsibabák: tessék kapaszkodni Anyába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Tücsi!
Annyira örülök, hogy nekivágsz és ilyen jó a kedved!!!! :lol:

Puszi!
Hajrá tüszőrepi!!!! :lol:

Krisz!
Van már nevetek???

KépKép
zsófikukac

Dezsi
Babákok kapaszkodnak!
Vendég

Dezsi,
egy egész kád szurkot küldök, és ha negatívkodsz, még madártollban is megforgatlak! Nekem is tök mensis vérbőségem volt, csak azért nem görcsöltem, mert én sima mensinél sem szoktam. Pont olyan volt, mint mesi előtt.

Kata :( sajnálom. De majd a következő biztos sikerülni fog.

Vkrisz,
szauna ügyben se nem Rana, se nem én vagyunk a te embered, hanem Kukacka, mert ő írta nekem, hogy övé-apa eljár szaunázni minden héten. Enyém-apa olyan ritkán megy, hogy abból nem lehet messzemenő következményeket levonni.

Köszi a válaszokat lányok. Kicsit aggódtam, de szemre legalábbis rendkívül tiszta volt a víz. Természetes vízről meg szó sem lehet: még nem-babásan is csak akkor mennék be a Balatonba, ha termálvízzel lenne tele.

Jött apa, kényeztetem.

Nektek sok szurok és sok puszi, kinek mire kell4

Apropó, Puszi, sok szurok szerdára!!!

Kép
kisbuta

Dezsina
Küldök babatapit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Puszi
Jó repesztést és sok petikét!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zsófi
Mindjárt 16 hetes leszel!Hogy rohan az idő!!! :D

Párom ma du-ra szabit vett ki :D , a szomszéd csaj dolgozik, ő meg intézkedett.A motort is összerakta, be is indult, ment vele pár kört és jól el is ázott mert itt esik. :D Honap se sokat dolgozik mert ugye kirándulunk Debibe!

Na szép jó éjt mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

Dezsi++++++++++++++++++++++++
Puszi++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta!
olyan megnyugtató, hogy neked is voltak mesis tüneteid! :)

Baba!
:) köszi! Régen voltál... 29. napon vagy? Nem kell tesztelni?

Vizkiszi!
:) köszönöm! Jól jönnek a tapik :!:

Mabe!
köszi! nagyon kellenek a drukkok!

Puszi!
köszi! és drukkhegyek neked punkcióhoz!

azért elmesélem, hogy hol picit mintha görcsölne, hol meg inkább csak fájdogál! Szedem a gyogyikat, próbálok pihenni és pozitiv lenni. a tegnapi és tegnapelötti negativ hangulatom már nincs meg, mert reménykedem nagyon. Holnap már csak egy nappal kevesebb lesz! és eljő az igazság pillanata :) csak jó erős két csíkos legyen :)
dezsina

Rana, mi azert szeretnenk egyesevel beultit, mert nem akarunk ikreket. Az elso lombikom, ami sikeres volt, ket babos beulti volt, igaz, csak egy babank lett belole, de akkor elsore mindegy volt, ikrek-e vagy nem, mert annyira szerettunk volna babat. Meg sietnunk is kellett, mert epp csak nehany hetet voltunk Magyarorszagon. Most viszont, igy, hgy van mar egy gyermekunk, mas a helyzet. Ha 3x1-es beultetset valasztunk, az eselyeink ugyanolyan jok, mint ha 2-ot ultetnenk vissza egyszerre. Szoval ezert.
Most csak azon izgulok, tuleljek a felolvasztast. Mik ilyenkor az eselyek? Tud valamelyikotok olyan kismamarol, akinek fagyis babaja lett?

Dezsi, amikor en terhes lettem Oliverrel, ET+8 naptol ET+14-ig mensis tuneteim voltak :wink:
katavirag

Jó reggelt!

Majd jövök még, csak gyorsan Katavirágnak: Petne csodaszép Julcsikája és az én Babucim is fagyis baba :lol: :wink:

A necces része a felolvasztás, nekünk 5 db 3 napos embriónk volt fagyasztva, ebből 3-an maradtak és 6 sejtesen kaptuk őket vissza.
Majd kérdezz rá az asszisztált hatchingre (AHA), Tapolcán fagyasztott beültetésnél rutinból alkalmazzák.

Na, megyek ébresztem Apát :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Nagyon jó időnek néz ki :D
Kép
Dezsinám,hű,bírod még?A legnehezebb napok,kitartás!És csakis zebrás lehet az a teszt,mert a többi is mind az volt!!!
Puszi,repi megvolt?
Kisbuta,én meg pont a balaton,velencei-tó és ilyeneket részesítek előnyben...szerencsére sose volt még semmi bajom,bár most nem merném beválallni.
Vkrisz,jó kirándulást debibe.
Vendég

sziasztok!

Nyulasz!
nem is kívánok tesztelni :shock: csak a pénteket várom. annnyira félek a csalódástól!

Katavirág!
akkor reménykedem tovább... mert fáj a hasam.... :?
dezsina

Halihó!

Nyulasz: hogy vagy? Remélem egyre jobban! :-)

Dezsi: nagy adag kitartást küldök!!! :-) Aludj sokat, úgy jobban telik az idő :-D

Skrisz: boldog 19. hetet! :-D már csak 1 hét a félidőig :-)

Puszi: milyen volt a repesztés? :-D

Zsófika: lassan mész AFP-re, ugye? Vagy kihagyod? :roll:

Vkrisz: jó kirándulást! :-D

Egerecske: miket tündérkedsz össze a konyhában a héten? :-D

Itt gyönyörű idő van!!! Láttam reggel őzeket :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
köszi! na de munka közben??? szunditani???? :lol: :lol: :lol: amúgy az a baj, hogy nem is vagyok fáradt... na de mindegy. már csak 3mat kell aludni...
Gratula a 14. héthez!!!!!!! :D igy kezdődik egy igazán szép nap!
dezsina

(((((((((((((((((((Katavirág)))))))))))))))) :cry:
Nagy ölelést küldök!!!

Dzsikém,
kitartás!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nekem az 5. naptól kezdődtek a mensis görcsök, és úgy húzott a hasam, hogy szinte biztosra vettem, hogy megjön, még betétet is vettem...most tárolhatom még jó sokáig :D )

Puszikám,
folyamatosan drukkolok!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(és köszi a blogra küldött anyagot, amint hozzájutok, feldobom!!! :P )

tillidian

Védőnő sztori:
(Puszinak már említettem)
tudjátok, meséltem, hogy enyém védőnő milyen jó fej...No a telefonban majd kiugrott a bőréből, de pénteken úgy tűnt, rossz lábbal kelt fel :? , mert elkezdte nekem nyomni a szöveget, hogy milyen gyakori a lombik babáknál a fejlődési rendellenesség, lám az egyik kismamájánál olyan baba született, hogy teljesen beteg, azt sem tudják, mi baja...ja, és hogy ne várjam ám, hogy a kombi teszt vagy a hasbaszúrás majd kimutatja, hogy mizújs, mert azok sem 100asak :evil: -köszöntem szépen! :twisted: Próbálok nem gondolni rá...

tillidian

Dezsinám,te egy hős vagy :D
Szezsó,köszi már sokkal jobban...
Till :shock: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Nyulaszom!
pozitiv hős szeretnék lenni :!: :P :P :P :P

Till!
köszi! egyre jobban bízom benne, hogy tán nekem is sikerülhet.
dezsina

Sziasztok!

Till, én úgy tudom, hogy egyáltalán nem gyakoribb százalékra a fejlődési rendellenesség, mint a normál terhességnél. (Ne haragudj, nincs időm bizonyíték után kutatni, talán valamelyik lány megteszi...) De nehogy emiatt idegeskedj! :!: Tényleg nem lehet olyan jó fej... :x

Dezsi, hidd el, hogy sikerülni fog! Csak bízz!!! Nagyon-nagyon drukkolok neked!
:)
Puszi, neked is!!!!! :)

Katavirág, jó, hogy nem törtél le! Ölelés neked és nagy drukk a következőhöz! :!:

Vkrisz, aranyos vagy, tényleg egy kicsit rosszabb passzban vagyok, mindig nehezen viselem a tétlen várakozást. S lehet, hogy csak jövő hónapban kezdünk...

Szezso, tervezzek neked étlapot :?: :lol: Ma csirkeleves és milánói makaróni lesz, este lehet zsemlét sütök... Ja, lehet téged csak a sütik érdekelnek, még nem tudom a következőt, de ígérem, szólok. :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Mabe, gratula neked és Bocikának a 14. héthez! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Jaj Szezso, bocsánat, nektek is nagy gratula a 14. héthez! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Mabe!!!
Gratula Neked is a 14. héthez!!!! :wink:

Egerecske!
:) köszike!!!
dezsina

Köszi a gratulákat! :-D Mabe, remélem Neked is jó napod van, mert nekem nagyon :wink:

Egerecske: nálam kb 10 óra tájban - félúton reggeli és ebéd között - jön egy éhséghullám, úgyhogy a kaja mindenféle formában érdekel, még olvasnivalóként is :-D

Dezsi: az álomkór később szokott jönni :wink:

Till: remélem egyik füleden be, a másikon ki, amit a védőnő mondott…hihetetlen…:evil: szerintem meg véletlen volt, hogy beteg lett az a baba. Különben is lombiknál a kevésbé versenyképesek a beültetésig lemorzsolódnak...

Nyulasz: örülök :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Till!
azért vannak nem normális emberek! :evil: Tudtál erre valamit mondani? Mármint a védőnőnek?
dezsina

Helló!

Itt nem süt a nap, csak akar, de nem megy neki,...

Jelentem repiszuri megvolt!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Till: itt is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!

Mabe és Szezso: gratula a 14. héthez!

Dezsina: drukkkkkdrukkkkkdrukkkkkk!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Gratula a 14 hetes kismamáknak!

Dezsina, ma is ment ám a gigaszurok!

Puszedli, már csak egyet kell aludni!++++++++++++++++++++++

Kukackám, van nevünk, Eszter lesz a kislányunk. :D

Till, ezek szerint mégis minden védőnő egy idióta. :evil:

skrisz72

Skrisz!
szurok, igen, köszönöm... :D kell, kell....

Puszi!
délelött kellett repeszteni?
dezsina

Dezsi: neeeem! Tegnap 23.00kor! Punkció holnap 10.30kor.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok

Nyulasz már jobban vagy ugye? remélem megfázás elhúzott a balfenéken :)

Dezsi már csak HÁROM napot kell aludni, hogy csodás kétcsíkossal megörvendeztess bennünket :)

Skrisz szép neve lesz lánykádnak
jelölés: még szerencse hogy nem Én, mert másra hittem hogy Te vagy Te :oops:

Till védőnénid monnyon le! :evil: :evil:
semmivel sincs nagyobb esély beteg babához, mint a természetes úton fogant társaiknál, mitől lenne.

Mabe Bocika elött voltál laparon?grat 14-hez

Vizkrisz gyere majd eredménnyel. jó kirándulást itt :)

Cicamama hányra mész kaáliba? most népszámlálás lesz ugye?
nekem dokizás elött jó lenne tali , írok tel.számot

Szezso neked is grat 14-hez

Katavirág sajnálom, de az viszont jó hogy vannak fagyik. Viszont lenne egy kérdésem:akkor Őket most egyesével fagyasztották le?

Tücsi nagyon örülök neki hogy jobban érzed magad, soraidból is árad a jókedv, optimizmus :) Te szedsz most metet?

Puszi sok-sok drukk holnapra+++++++++

Én már várom nagyon pirost, hogy kezdhessek, és közben piszokul félek is az egésztől :oops: :roll:
bár tudom pozitívan kell hozzáállni, de nem tudom hogy fogom túlélni újra ha nem sikerül.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika: sehogy, mivel SIKERÜLNI fog!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Árnika, fel a fejjel kislány! Meglátod minden rendben lesz, csak mindig a következő lépésre koncentrálj! :)

Puszi, hajrá punkció! Hatalmas drukkok! :!:

Nyulasz hogy vagy, hőemelkedés van még? Tudsz nyelni már?

Skrisz, szép neve lesz a kisasszonynak! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Gratula a 14 hetes Kismamiknak!

Dezsi!++++++++++++++++++++++++

Puszi! ++++++++++++++++++++++++

Persze mindenkinek nagy drukk!

Kismamiknak pocisimi!!!!

(Csajok! Vannak eladó kisfiús rucijaink, ha valakit érdekel.)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!:-)

Kukackám, nagy ölelés neked!;-)

Dezsikém, nagyon ügyes vagy, hogy kibírod péntekig, főleg, hogy átkukucskáltam a Forgácsos topicba és láttam, hogy van egy zebra párod!;-)

Puszikám, drukk a punkcióhoz!!

Mabe, Szezsó, gatulálok én is a 14-ik héthez!

Skrisz, nekem is nagyon tecc a név választásotok!:-)

Árnika, szerencsére tényleg jól vagyok most már lelkileg! Nem, most január óta nem szedem a MET-et ezért is akarok áprilisban egy terhelséses vizsgálatot meg megyek Tűű dokihoz is, mert attól tartok butaság volt abbahagynom, azóta éjjel nappal éhezem: éjszaka 3-kor fel kell kelnem enni, és félhatkor amikor egyébként is kelnem kell már megint éhen pusztulok...hízni sajna nem hízok, most hogy az elmúlt hónapban pánikoltam visszafogytam 47 kilóra...
Gondolkodjunk pozitívan! De ha mégsem sikerülne, biztosíthatlak hogy túl fogod élni, mert tudom hogy te is sok mindent túléltél már a babával kapcsolatban, szóval tudom hogy erős csajszi vagy! Hajrá!!:-)

Rana, Egerecske, Nyulaszkám, Estike, Hana, Hajnóca, Kisbuta...jaj lányok nem tudlak benneteket felsorolni! De tényleg mindenkinek nagy puszi!!!;-)
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a 14. héthez!

Puszi, drukkok holnapra +++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, ragasztós drukkok ++++++++++++++++++++++++++
Te tényleg egy hős vagy. Igazság szerint arra gondolok, hogy ha ezt is másképp csinálod, mint eddig, akkor a vége is más lesz, mint eddig :wink: :D

Skrisz, Eszter nagyon szép név.

Till, védőnő :evil:

Kép
petne

Csajok,ezután legyetek szívesek repesztéskor jelezni Dezsinek,ne kavarjátok szegényt össze... :mrgreen:
Bocs,Dezsi,nem bírtam kihagyni :D
Puszi,holnapra egy nagy adaggal+++++++++++++++++++ :wink:

Igen,már jobban,és a torkom is sokkal jobb...
Vendég

Petne!
:D ugye!!! sikerülnie kell!! csak hibernáltatnám magam erre a 3 napra. vagyis miket beszélek, csak szerdát és csütörtököt kell kibirjam.... a kedd fele már bőben letelt :P
köszi a raganyót!!!! :wink:

Tücsi!
te kis hamis, meglestél? nagyon pozitiv kis csapat jött össze... :D Téged is várni fogunk amikor kezdessz!!!!
Úgy örülök, hogy a régi Tücsi vagy!!! :wink:

Hanna!
köszi köszi!!!! nagyon köszi!!!

Árnika!
nem is értem miről beszélsz :roll: Hát persze, hogy sikerülni fog!!! :wink:

Nyulasz!
most hogy vagy? Lehűtötted már a kis testedet?
dezsina

Lányok, örülök, hogy mindenkinek tecc a lányka nevünk. :lol:

skrisz72

Dezsina
Kitartást... drukk megy!

Skrisz
Szép nevet választottatok :lol: :lol: :lol:

Till
Ne hagyd magad!

Árnika
Júliusban volt a laparom... akkor derült ki, hogy mindkét petevezetékem el van záródva. Bejelentkeztünk a Kaáliba, megcsináltattunk minden előzetes vizsgálatot és nov-ben kezdtünk...
Vendég

Köszönöm!!!!
Vendég

Tücsök! Örülök, hogy belevágtok. :wink:

Till! Védőnőhöz nem is szólok..... :twisted:
Ja, az AFP alapján Olivér is Down kóros baba. Szóval, Kismamik azzal ne is foglalkozzatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ugye, mi tudjuk, hogy minden baba egészséges!!!

Kép
hanna30

Dezsi, hát lebuktam, vagyis lebuktattam magam! :oops: Igazságszerint már akkor is olvasgattalak benneteket amikor még a Kaáliba jártam...nosztalgia vagy mi?!;-) :lol:

Hanna, köszi!;-) Szoktam nézegetni a képeket Olivérről, annyira édes a bogár póz ahogyan alszik! Jaj, és akkor nem írtam, de szana-szét bőgtem az agyam amikor a párod írt Olivér nevében; próbáltam felolvasni a páromnak de nem ment a bőgéstől... ő viszont nagyon jót szórakozott rajtam!:-)
Vendég

Tücsikém! Édes vagy. :) Elképzeled, amikor nekem behozta kinyomtatva szülés után? Én ott olvasgattam (volna), de nem láttam a könnyeimtől. Örülök, hogy belevágtok. Tiszta szívből drukkolok!!!!

Kép
hanna30

Tücsi!
volt most velem egy lány aki a Kaáliból jött át. Azt mondta ég és föld. Véleményt nem mondhatok, hiszen még a közelében sem voltam a Kaálinak és nagyon sokat szeretik, talán itt nem is hallottam negativ kritikát, talán egy két nővér, ha rossz napjuk volt... No de a lényeg a lényeg, bárhol is kezdessz, örülök, hogy jól érzed magad!!! És szerintem az intézet jó választás (ez privát véleményem) :)
dezsina

Hanna köszi-köszi, a drukkokat még raktározzd egy kicsit mert csak október-november körül kerülünk sorra!;-)

Dezsikém, nekem van összehasonlítási alapom, ezért is döntöttem úgy hogy visszamegyek hozzájuk!;-) Igen, ezen a fórumon én is csak jókat olvastam a Kaáliról, szóval tényleg izlések és pofonok...+ gondolom aki évek óta oda jár őt már biztosan kedvesebben fogadják... ezen most már nem rágódom, úgy tűnik nekem valamiért szükségem volt erre a kis "kanyarra"!:-)
Vendég

Tücsi!
és milyen jó, hogy igy gondolod! meglásd, sikerülni fog!!! :wink: Már drukkolok is Hannával együtt :D :lol:
dezsina

Dezsi, aranyos vagy! :oops: Most mennem kell a vonathoz!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Merre jártok Lánykák?

Én kivasaltam, megfőztem, rendet raktam,... felkészültem rá, hogy pár napig lehet nem fogok semmit csinálni! Mondjuk múltkor semmi bajom nem volt punkció után, de jobb megelőzni,.... Meg így nyugodtabb is vagyok!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?