Új privát üzeneted érkezett!

Benszi, édesek! Rájasimogatás volt az első képen? Mi történt Dorka orrával?
elan

Zsókuci
Gyógyulj meg mielőbb!Remélem találsz egy jó helyet és mielőbb vissza tudtok majd menni.De ha egy üzlet beindul nehéz lesz ám otthagyni :? Vasárnap én is utána kérdezek,mh ügyben hátha aktuális még a részükről!

Elan
Ha marad akkor ua.-t mint ébédre,ha nem marad akkor én is üvegest adok vagy tejpépet.Nálunk is volt már ilyen baleset,megúsztuk egy puplival,jegeléssel.Sajnos ez most egy darabig sűrűsödni fog,készülj!

Vikkata
Persze hogy sajnáltam,majdnem elsirtam magam.De így legalább erősödik a haja (ugye Benszi?),igaz sok van neki,de vékonyszálú.

Benszi
Balu tiszta apja így oldalról :D
gabicsibe

Sziasztok,

Sikerült beszéltem a dokinővel, azt mondta, ha nem hány a gyerek, jó étvágya van, normálisan viselkedik, akkor nem kell bevinnünk. Hát, étvágya az van, mint mindig, zabál :D Szóval megnyugodtam, de azért árgus szemekkel figyelem továbbra is.

Kép
elan

Sziasztok!

Elan, nekünk egy ismerős baba szaladt radiátornak teljes erőből, nála is csak jegelés volt. :shock: Szegény Gabi! :cry:

Gabi! Én úgy tudom, hogy az csak egy tévhit, hogy erősödik. :wink: Vagyis valami babamagazin írta.

Lányok! Nekem is van két kérdésem, alul a két fogunk egyikén van egy kis fehér színelváltozás, mióta kibújt, közvetlen az íny mellett. Szerintetetek létezik, hogy egy baba foga már a kibújáskor a tövénél szuvasodni kezd? Vagy ez csak ilyen színhiba? ÁÁÁÁÁÁ nekem a halálom a rossz fogú gyerek, és lelkesen mosom is a fogát Lőrincnek naponta legalább 2X. Szerintetek?

Másik kérdés, hogy Ti mennyi időnként mentek tanácsadásra, ha nincs baja a picinek? Mert mi már 7 hete tuti nem voltunk, az influenzaszezon miatt a rendelőt meg se közelítem.. :oops: Van olyan, hogy kell menni valamennyi időnként?

Ha esetleg valakit érdekelne babaholmi (a babavárósba tettem fel listát) írjon privit! Nem tudom mit csináljak a cuccainkkal, mert hát helyem az semmi. :shock:
torolve_20130114141731

Vikkata, mi januárban voltunk dokinéninél (az elején), és azt mondta, elég márciusban visszamennünk valamikor. Március végére tervezzük, mert szombaton elutazunk 2 hétre a szüleimhez. Szerintem ha nincs gond, nem fontos már gyakran vinni a gyerkőcöket, legközelebb úgyis csak 1 éves korban nézik a mozgásfejlődést, ilyeneket. Legalábbis hivatalosan.

Na megyek fejni... Gabicsibe, nekem csak nem akar csökkenni a tejem. Így, hogy a déli étkezés kimarad, ilyentájt egyszerűen már szétrobban a mellem, pedig figyelek arra, hogy csak egy picit fejjek le. Na mindegy, nem baj, mert belerakom a főzelékbe, csak macerás...:)

Kép
elan

Benszi

szuperek a fotók,mi történt Dóri nózijával? :D

Bibarkám

:P :P :roll: :roll: :P :P

Elan

én van hogy ugyanazt a főzit adom vacsira mint délben.Örülök hogy nem lett gond a buksibeütésből :D

Zsókuci drága

na végre :D Merre költöztetek?Tök jó ez a Bt dolog,remélem beindul hamar :D Puszi,írj többet :D

NAAAAAAPCSIIIIIIII gyereeeeeeee

Kép
lukrécia

Elan!
Elmaradt a rája simogatás,mert áramszünet volt a Tropicariumban!A szökőkútnál akartak pacsálni!

Gabicsibe!
Szerintem is tiszta apja Balu.Csak a szeme az enyém!Sűrűsödik biza!Gondolj bele,amikor lányka voltál pihe volt a lábadon a szőr!Elkezdted borotválni és őserdő lett belőle,nem? :lol: :lol: :lol:

Luki!
Lefejelte a műanyag sámli lábait,mert fel volt fordítva!De semmi komoly!

Vikkata!
Tanácsadás?Minek?Kb.félévente kijön a védőnő,oszt jóvan.Én nem viszem be őket.Fogra nincs tippem.
Vendég

Elan!

örülök hogy Gábornak nem lett komolyabb baja...

Benszi!

aranyosak a gyerekeid :)

Velünk sok minden történt. Jamina megkapta élete első oltásait. A combikáiba. Eléggé sírt, de hamar meg tudtam nyugtatn. Tegnap pedig jártun Székesfehérváron. Az egyik ügyfelemet ellenőrzi az APEH, és lementünk, mivel még szopizik az én kincsem, vittem magammal. Aranyos volt egész úton. Csak este sírt hajnal 1ig. Nem tudom a front, vagy az utazás viselte e meg, vagy az hogy ittam szénsavasat...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan!

Örülök, hogy nem lett semmi gond!

Witch!

Mi szerdán megyünk oltásra! Kíváncsi vagyok hogy viseli.

Benszi!

Nagyon szépek a gyerekeid! :)

Kép
nika28

Sziasztok, bocsi csak gyors berohanás.

Niki vérvizsgálata teljesen rendben van!!!!
Igy nem lettünk okosabbak miért is hullott ki a haja. Megyünk tovább.

chesti

Chesti!

De jó!
Mondjuk rossz, hogy nem tudjátok a hajhullás okát, de lényeg, hogy nincs baj a vérképpel.

Judit

jucicuki

Gabi felállt a járókában. Na innentől nem fogok unatkozni, gondolom :)

Chesti, a jó vérképnek örülök, a rejtélynek nem. Majd írj, hogy mi van!

Witch, alvás rendeződött? Ilyenkor csak találgatni tud az ember...

Képzeljétek, Gabi este 10-től reggel fél7-ig aludt, nem térek magamhoz :D

Kép
elan

Na és 2 kép.

Rámolós: Kép

Új trükk:
Kép

Kép
elan

húúú de pörög a topik megint :twisted: :twisted:

Chesti
de örülök hogy rendben van a vérvétel,akkor mitől lehet? :oops: :oops:

Elan
nagyon édes Gábor baba :wink: :wink:

Lukikám
jaj de várom már a májust :oops: :oops: puszi

Benszikém
mi van a manókkal??hogy vagytok?képzeld kelkáposzta főzeléket adtam Olivérnak tegnap elött,hááát egész éjszaka nem aludtunk,szegény csak pukizgatott és nyögött :oops: :oops: 2 hét múlva talizunk,nehogy lebetegedjetek :wink: puszi

bibar

Benszi
:lol: :lol:

Witch
Nálunk a mai napig úgy van ha nem a saját ágyában alszik akkor az első 1-2 éjszaka többet ébred aztán megszokja az új helyet és alszik rendesen.(persze ha nem jön a foga)

Elan
Nagy nyugalomra ne számíts,mert ez fog menni most egész nap,volt hogy Boti aludni sem akart csak állni.Folyamatosan esett a fáradtságtól,de csak sokára adta fel.Sokat eldőlt,de mára már ügyesen lavíroz,ha le akar ülni már tudja hogyan csinálja.Boti most kezdett el 4 kézláb közlekedni,és ha fogod a kezét már lépeget is.Ja és tegnap óta fel is űl.Nem is tudom hová rohan ez a gyerek :roll:
Jó utat nektek,ha tudsz azért jelentkezz!

Chesti
Remélem továbbra sem fognak semmi komolyat találni!

Vkata
Mi 2 havonta járunk,én a védőnőre nem várok,mert megőszülök.Olyan sűrűn jár hozzánk!Sajnos én hallottam már ilyet :( ,hogy ilyen korán szuvasodik a tejfog.

Mi is elmegyünk ma egy pár napra, kevesebbet fogok jönni,de azért igyekszem.
gabicsibe

Elan!

Rájöttünk mi volt a gond, elkezdett répát meg krumplit kapni, és valamelyik megfogta, valószínűleg a krumpli, és a poci fájt, de azóta rendben vagyunk...
Gratulálok a felálláshoz, ügyes nagyon, annyira cuki a képeken :)

Gabicsibe!

Nem aludtunk lent, csak kocsikázott a csaj, de az mondjuk tetszik neki :)
Gratulálok Botihoz, nagyon ügyes fiú :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Chesti

örülök hogy minden rendben a kis szépséggel :D

Elan

fogjuk a hálózsákra a szuper éjszakát :wink:
nem tudom miért írod hogy Gábor nem hasonlít Rád,sztem nagyon :roll:

Bibarkám

pussz :P :P :P

Kép
lukrécia

Kiscicám

Kép

Woodstock 2009 :D

Kép

Kép
lukrécia

Zsókuci!

Örülök, hogy adsz "életjelet" magadról, már nagyon hiányoltalak. :D Milyen kár, hogy az anyagiak szabnak határt annak, hogy valaki vállaljon-e gyereket vagy sem. Ez nagyon szomorú. Remélem fel tudod futtatni a szalont és még az idén is belevághattok. :wink:

Lányok!
Gyönyörűek a babák, néha átlopódzok ide és gyönyörködöm bennük. Egyszerűen zabálnivalók. :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Csajok

mi a BMC címe?Diós árok 1 vagy 21?Elküldeném a zárómat.

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Falad csoda szép, olyan ártatlanul néz :)

A cím: Diósárok 1-3 :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Képzeljétek, találtam megfelelő szalont!!!! :D Pesterzsébeten fogok dolgozni, igaz, egyelőre még csak a mostani mellett, de nagyon örülök :D:D:D:D Április közepén nyit (pont jó, Madrid után), lesz egy fodrász, egy fodrászkellékes üzletrész, és én :wink: Lehet, hogy később lesz kozmetikus is, na de ez még a jövő zenéje :D

Ma szóltam a melóhelyemen, hogy áprilistól 6 órában szeretnék csak dolgozni, ráadásul 7-13-ig, de belementek :wink: :P És akkor már 13:30-tól kb. ott lehetek estig! :D Hú, nagyon-nagyon örülök! :D
Biztos, hogy nagyon fárasztó lesz eleinte, hogy 7-20-ig végülis dolgozom, na de, ennyi áldozatot simán megér, csak sikerüljön! :D

Na, csak azért jöttem, hogy ezt megosszam veletek!

Sok-sok pusziiii!

Kép

Kép
zsókuci

Zsokuci

De jó hir. Sikerüljön beinditani a vállkozást. A hosszu müszakhoz meg kitartást. Szoritok. Madridi uthoz meg jó pihenést kivánok.

Lukrécia

Hát ez a csaj, egyre szebb. Ezek a hatalmas szemek. Gyönyörűek.

Fiona

Mi van veletek? Meggyógyult már a család? El vagy veszve.

Kicsi fiam seggen közlekedik. A környezetében lévő tárgyakat próbálja elérni. Próbál négykézlábra váltani, de az még nem megy neki.
Na megyek. Eltört a mécses.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lukikám
gyönyörűséges ez a kiscica :lol: :lol: :lol: a szemüveges nem semmi :shock: :shock: ott rád hasonlit :oops: :oops:

Zsókuci
HURRRRRÁ :P :P de szuper,ügyi vagy nagyon :wink: de kár hogy nincs közelebb Fóthoz :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok csajszikák!!!

Itt egy elveszett bárányka! Vagy lehet hogy inkább birka?? :lol: :lol:
Inkább ugymondanám hogy egy elhavazott szerencsétlen aki mindenhol próbál megfelelni!! :lol: :lol:
Na jo nem nyavajgok nektek! De inkább mégis! :lol: Képzeljétek apa április 3-án indul dolgozni. Csak ez most elég hosszú út lesz. 6 hónap. Majd október 5-e körül jön haza. Sajnos nincs más lehetőség! És én egyedül maradok a gyerekekkel a bolttal és mindennel!! Még egyenlőre fogalmam sincs hogy hogyan fogom ezt megoldani!! És az a legszebb az egészben hogy eközben még a Szabina is elmegy 3 honapra. A teljes nyarat Londonba fogja tölteni. Dolgozni megy egy szállodában lesz szobalány egy barátnőjével. És nekem ezáltal még nehezebb lesz. Mert ha itthon van azért hétvégén segit egy kicsit.
Tudjátok az a baj ha a párom nem megy ki akkor sajnos csak a bolt nem elég! Még a Szabinának is van egy év az egyetemen. Hu csajok nagyon nehéz ez az egész.
Most mondjam a lányomnak hogy ne menjen amikor végre ő is kereshetne magának egy kis pénzt!
Na jo itt hagyom abba!! nem terhellek benneteket!

Csajok a visszaolvasással meg sem próbálkozom!A képeket megnéztem es minden baba gyönyörűséges!!!

Gabi!!

Boti annyira de annyira nagyfius már!!!És olyan gyönyörű!! :lol:

Luki!!!

Falatka édes mint mindig!! Jó a napszemcsis :lol: :lol: :lol:

Benszi!!!

Mi történt a drágaság nózijával???????????????
Nagyon gyönyörűségesek :lol: :lol: :lol:

Zsókuci!!

Nem lesz semmi reggeltől estig dolgozni ám csajszi!!De én szurkolok neked nagyon hogy minden jol sikerüljön!!!

Elan!!

Gábor nagyon édes nagyfiú és nagggggyon ügyes!!
Innen már csak egy ugrás a sugár és futhatsz a kis tökös után!!! :lol: :lol: :lol:

Majd még jövök most fürcsiii!!!

Kép
fiona66

Nnnna itt is vagyok! Már alszik is a drága!! :lol: :lol:

Csajok isten bizony egy ajándék,hogy ilyen jo alvókája van a drágámnak! Kopp kopp kopp!! :lol:
Most próbáltam egy picit visszaolvasni!!

Benszi!!!

Atyaég hát hol találtatok ekkora havat???????????????????
Most nagggyon nagggyon irigy vagyok!! Ugy képzeld el itt nálunk még annyi sem esett hogy legalább egyszer szánkozhattunk volna a Bencével!! Pedig a szánko már ki volt készitve az udvarra!!!

Manda!!!

Nagyon nagyon sajnálom!! Szurkolok hogy nemsokára itt legyen a te időd!! Nem feladni!! Puszi.

Gica!!!!

Kérünk képeket a skacokról!!! :lol: :lol:

Agnese!!

Irtóra helyesek a fiaid!! Milónak gyönyörűek a szempillái!!
Zalán meg annyira zabálni való hogy csak na!!! :lol: :lol:
Volt nekünk is ilyen rugink mint a sárgátok!!

Olvastam a barihimlős hsz-kat és ugy döntöttem hogy beadatom a szerelmemnek. a dokinénink is mellette van. ugyhogy felirattam és megrendeltem a gyógyszertárba. Remélem nem viseli meg majd nagyon. Amugy pocak ügyileg rendben vagyunk az étvágya is visszatért. Egészen megnyugodtam.
Voltunk venni egy pár ruhát és hát öszintén megmondom hogy dobtam egy hátast. Sikerült venni egy tavaszi dzsekit potom 6 ezer ft-ért. :shock: :shock: és egy hozzá illő sapit 2 ezerért. :shock: :shock:
Pofátlanság nem???? Szegény ikresek! hogy csináljátok???
Dobok egy két friss fotót és elrakom magam holnapra :lol:
Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Zsókuci!

De jó, hogy találtál megfelelő helyet! :)
Nincs annál jobb, ha az ember azt csinálhatja amihez igazán kedve van!

Fiona!

Nagyon helyes Bence! :)

Elan!

Gratulálok a felálláshoz! :)
Édes ahogy beharapja az ajkát.

Lukrécia!

Annyira ennivaló ez a lányzó! Azok a hatalmas szemek......! :)

Egy új kép az én kis hörcsögömről :) Kép

Szépen gyarapodunk, már 6,5 kiló. :)

Kép

Kép

Kép
nika28

Sziasztok,

Olyan aranyosak vagytok! :D

Hát, úgy néz ki, hogy folytatódik a jó dolgok hulláma (kopp, kopp, kopp), mert Zozó ma volt egy állásinterjún, és fel is vették! :D:D Ráadásképpen kész a cégünk, holnap mehetek a papírokért, úgyhogy most már cégtulajdonosok is vagyunk :P 8) :lol:

Minden bébi nagyon édes :D Nem győzöm nézni a képeket! :D
Nem is írtam, barátnőmnek megszületett a kislánya múlt héten! Ő is nagyon-nagyon szép és formás babó, és első gyerekként 4 nyomásra kibújt! :wink:

Na puszi, majd még jövök a héten!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Vagyunk. Csak megy a kínlódás a szopival. Még mindig!! A Szoptatás topikba szoktam írogatni, ide már soha nem jutok el. Most is nyöszörög már mindkét fiacskám...
Lesznek szülinapi képek is.

Zsókám! Örülök, hogy alakultok.

Puszi mindenkinek!!!!!

LEGYEN TALI TAVASSZAL?

Kép
Kép
share

Fiona
hú szegény,nagyon nehéz lesz neked :cry: :cry: még a lánykád sem lesz otthon,no de olyan gyorsan elmegy az idő,pikk pakk itthon lesz mindenki :wink: nagyon jók a képek :wink:

Nika
ez a kis hörcsög zabálnivaló :wink: :wink: jó a közös képetek is nagyon :wink:

Zsókuci
jaj de jó,megkezdődött a sikerszéria :lol: :lol: drukkolok nagyon :wink:

Share sajnálom hogy még mindig szenvedtek a szopival :oops: a tali jó ötlet :wink:

elöbb beszéltem Benszikémmel telefonon,és megvitattuk hogy milyen kevesen irnak :cry: :cry: lányok tessék jönni és irni,élesszük már fel a régi topikot :oops: :oops: és beszéljünk meg TALIT,attól majd ujra beindul minden :wink: :wink:

Napcsi
te miért nem irsz???annyira kiváncsiak vagyunk rátok :oops:

és a többi eltünt bari??TESSÉK IRNI!!

Benszikém
:P :P :P én elkezdtem :P :P

Luki
hivjál ha nincs urad majd,annyira kivi vagyok a részletekre :wink: :wink:

rólunk:
betegek vagyunk 3 napja,antibogyót kapunk :cry: :cry: valami bacilus,folyik az orra és köhög,elég szar éjszakáink vannak,na és a fogakról nem is beszélek :oops: :oops: egyébként csúcs fazonom van,mondom neki hogy gyere kiszivjuk a nózit és jön és odafogja a nózijához az orrporszivót,megzabálom :wink: :wink:

Chesti
hogy vagytok??hajhullásról valami?

bibar

Sziasztok!

Most alszik a fiam.

Multkor nem sikerült leirni amit akartam, most gyorsan irom.
Szóval a kicsi fiam balra tartja a fejét. Ez nekem nem tetszet.
Mondtam a dokibácsinak, hogy ezt megnézetném. Inkább tul agódó szülő legyek. Nehezen igent mondot. Voltunk ortopédián, most meg nyaki uh-n. Tornáztatni kell a fejét, amit az o. orvos megmutatot. Nyaki uh meg szerencsére negativ lett. Nincs nagy baj. De jobb utána járni. Egy hónap mulva kontroll.

Fiona HU... Nem semmi egyedül végig csinálni, ami előted áll.
De hamar eltelik az idő és ujra együtt lesz a család.
Örülök, hogy jobban vagytok.

Zsókuci Na hátha elindul a siker sorozat. Szurkolok, hogy összejöjenek a dolgok.

Bibar Jobbulást Olivérnek.

Nika Nagyon szép a kisfiad. Ugy megnyomkodnám a "kishusiját".

Van egy kérdésem. Nem tudom tudtok-e segiteni.
Szoptatós anyukáktól kérdeznék. Nálatok Hány hónapos koráig kellt a gyerkőc enni éjszaka. Mi már 8 hónaposak vagyunk, de még mindig 3 óránként szopizik. Létezik olyan, hogy este szopi utána meg reggel szopi, éjszakát végig aludja. Nappal már eszegetünk főziket is már. Ne nevesetek ki. De hiányzik az alvás.

Na megyek ébredt a gyerek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Bibarkám!
Folytatom :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval csajok!Pöcs kivan mindenkivel!Nem pörög a topik!Mindenki el van havazna elhiszem.Én is csak azért nem írtam,mert minek,senki nem pötyög semmit!Vagy megmentjük ezt a topikot vagy részemről itt befejezve !
Régiek ez nektek szól leginkább!Ez egy jó bagázs volt,de mára szétcsúszott!
Chesti,Motné,Vicuska,Napcsi............... :evil: :evil: :evil: :evil:

Share!
Taliban benne leszek,hátha rendezdik tőle valami.Boldog szülinapot Máténak utólag :roll: :lol:

Jezsoerika!
Ha nem látnak semmit akkor mi a diagnózis?Elég csak a torna?

Luki!
Gyönnnnyörűűűűűűűűűű!

Fiona!
Kemény fél éved lesz anyám nem irigyellek,de ügyes,tlpraesett nő vagy és megoldod!Helyesen döntöttél,hogy elengedted a lányod nyelvet tanulni!Fiad hatalmas és szép! :lol: A nagy hó itthon a kertünkben volt :lol: Köszi a dícséretet!

Nika!
Köszi a dícséretet!
Nagyon szépek vagytok!

Witch!
Neked is köszi a dícséretet!asszem a répa,sütőtök,krumpli ,alma mind fogja a székletet!

Chesti!
Mi lesz a következő vizsgálat?Az jó,hogy legalább a véreredmény jó lett!

Elan!
Grat a felálláshoz!Nagyon helyes a Gábor!

Gabicsibe!
Nagyon ügyes Boti!

Zsókuci!
De jó,hogy megjött a nyerő szériátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hú, Benszi velem ne legyen ki a pöcsöd! Itt vagyok, ilyen szavakra nem tehetem meg, hogy ne írjak! :lol:
Kicsit azért erős volt, nem?

Bibarka, én már nagyon sokszor feldobtam a tali ölteletet de senki még csak választ sem írt! Komolyan, nézzetek csak utána. Én mindig minden taliban benne vagyok, csak szervezzük meg. Mióta kiderült, hogy abban az oviban nem megy, azóta semmi. Áprilisban lesz 1 éve a talinak!

Jerika, nálunk is ez volt!! Rami 11 hónaposan nappal már nem cicizett de éjjel 5-6x is! Így én erővel leszoktattam, mert már kész voltam, nekem is hiányzott az alvás. Miért nevetnénk ki? Mindenki egy cipőben jár. Tanácsot nem nagyon tudok adni, remélhetőleg rendeződtök vagy egy kicsit bekeményítesz éjszaka..

Zsókuci, ha egy üzlet beindul.. :lol: kívánom, hogy most már minden álmod teljesüljön! :D

Fiona Drága, hát nem irigyellek! Igazad van, Szabina most fiatal, most kell megélnie az életet. Kemény csaj vagy hallod-e!! Nagyon aranyos a kis Bence!

Na, akkor tali? A helyszín igazából a gáz..itt Taksonyban gyönyörű nagy ovi van, de ez a helyszín csak nekem jó.. :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska!
Lehet kemény volt,de hatott,mert te is előbukkantál :wink: :lol: :lol:
Tali mehet felőlem!
Mi van az uraddal?Jól vagytok?
Vendég

Lányok

ne legyen már májusig tali,mert akkor költözünk haza,addig tuti nem tudok menni :roll:

Benszi

na ettől a pár kedves szótól biztos mindenkinek megjön a kedve az íráshoz :shock: rakjál inkább képet :wink: :D

Jerika

hát ez nem egyszerű,védőnő mit mond? :roll:

Share

várjuk a képeket!!!! :D

Zsókuci

nagyon örülök a sikerszériának :lol:

Bibarkám

:P :P :P

Kép
lukrécia

Vicuska
emlékszem :oops: :oops: és igazad van,te sokszor felvetetted a talit :lol: na akkor lépjünk a tettek mezejére :wink: már ha van másnak is kedve talizni :wink: hát igen,Taksony nagyon kiesik egy pár embernek,kellene itt pesten találni valamit,mondjuk én nem tudok ovit ahol lehetne bérelni helyet,de hátha van ötlete valakinek :wink:

Csajok!!!!!!!ötleteket kérünk :wink: :wink:

Jezsóerika
nekem is volt egy ovisom aki mindig egy irányba tartotta a fejét,nála sem találtak semmit annó :oops: reméljük nektek a tornától elmúlik :wink: az éjszakai szopit mi elég korán elhagytuk,talán kb 3 hós korában,de nem emlékszem pontosan :oops: olyat is hallottam hogy teával kell ilyenkor kinálni és akkor szép lassan leszokik az éjszakairól.megértem hogy hiányzik az alvás :wink:

bibar

Bibarkám

haha.....mondhatnám bruhaaaa :lol: :lol:
Na jó,akkor nem mesélek....... :wink: :wink: :wink: :P :P

Kép
lukrécia

Lukikám!
Szerintem ez kellett!
Neked is megjött a kedved az íráshoz :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt teszek képet!Majd a következő oldalra :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is bekukkantottam egy kicsit, néha szoktam. Nem azért írom le, mert bárkinek a szemére akarnám vetni, hiszen nincs is kinek és engem senki nem is hiányolt eddig, de én azért szálltam ki a topikból egy pár hónapja, mert Benedek 1. szülinapja összesen két embernek jutott az eszébe, Benszinek és még valakinek. A többiek hiába olvasták, le se szarták, hogy ilyen is van. Amúgy nem szoktam az ilyen dolgokon kiakadni, csak éppen másnak meg bírtatok kívánni, szóval nem esett jól. Na én akkor úgy gondoltam, ha ennyire érdekli a kedves babás topiktársakat, hogy mi van velünk, akkor részemről ennyi és azóta nem is írtam. Most csak azért tettem, mert úgy látom azóta sem változott a hozzáállás és mindenki csak saját magával van elfoglalva, ezért nem pörög a topik, szerintem...

Jezsoerika! Benedek 16 hónapos lesz egy pár nap múlva és még most is 1-2-3-szor szopizik éjszaka. 1 hónappal ezelőttig 4-5-ször is szopizott, de akkor én is egy kicsit fáradt voltam, és nem adtam neki, csak mikor nagyon ordított meg vergődött, így 1 hét alatt elértük, hogy csak 1-2-szer kérte éjjel. és ez így is maradt. A gyerek 1 éves koráig a szoptatási szakemberek nem javasolnak semmit az éjjeli szopik csökkentésére, mert a gyerek szempontjából nem indokolja semmi. Szóval 8 hónapos babával még nyugodtan várhatsz. persze ha nagyon fáradt vagy, próbálhatod csökkenteni. Nálunk erre esély sem lett volna abban a korban, annyira követelte. Sőt ha éjjel nem kapott eleget nappal pótolta. Majd írd meg a fejleményeket.
gombahölgy

Gomba, teljesen jogos, talán én sem kívántam, de hidd el nem bunkóságból, és maga sem értem miért, pedig irtó cuki a fiad, szóval nem személyes okokból, én bevallom sokszor figyelmetlen vagyok.
Szóval, én is nagyon érzékeny vagyok a lányommal kapcsolatban, megértelek, és most megkövetlek!
Gyere, rakj fel képet, már biztos igazi férfi a fiad! Naaaaa...
Jerika, szopi ügyben tök jó amit Gomba írt, bizony keménynek kell lenni, de én is 11 hónapos koráig vártam vele.

Na, Lányok tök jó, Benszi kiugratta a nyuszit a bokorból, most mindenki írja le miért nem jön, mi esett neki rosszul, hogy aztán megint egy szuper kis topic pörögjön itt.
Nekem épp nincs ilyesmi bocsika! Mindenkit nagyon csipázok. Még ha vannak nézet eltérések is.

Kép

vicuska2007

Gomba
ez a le se szartatok szerintem merész ide,biztos van akinek elkerülte a figyelmét esetleg,no de valljuk be a te figyelmedet is elkerülte jó pár gyerek szülinapja elötte valszinű :oops: :oops: szerintem ez nem azért van mert nem birjuk a másikat,figyelmetlenség.
egyébként meg ha már itt tarunk kedves babás topiktársunk téged sem sürün érdekelt kivel mi van :oops: :oops: na és azt mondjuk én személy szerint kikérem magamnak hogy csak saját magammal vagyok elfoglalva,ahogy látom ritkán irok magunkról viszont mindig irok a többieknek,reagálok kérdésekre stb...

na de nem azért lett felpörgetve a topik hogy vitatkozzunk,hanem hogy ujra a régi legyen :lol: :lol:

bibar

Gomba

Én viszont részemről kikérem magamnak hogy csak saját magammal vagyok elfoglalva.Szinte soha nem írok magunkról,mindig csak másra reagálok.Azért mert képet rakok fel?Vagyunk és voltunk így ezzel páran...... :roll: És remélem leszünk is. 8) Mert engem érdekel.....Ja mégsem,hiszem csak magammal vagyok elfoglalva.. :roll:
Én mint "kedves babás topiktárs".

Kép
lukrécia

Bibarkám...

nem véletlen hogy ugyanazt írtuk..... :roll:

Kép
lukrécia

Vicus,
ezt olyan szépen írtad, hogy akkor jövök én is a kis sérelmemmel... :) Nekem az esett rosszul, hogy törtem magam azzal a közös bloggal, jót akartam vele, aztán senkit se érdekelt... :cry: :cry: :cry: Pedig szerintem nem lett volna rossz, abban is segíthetett volna, hogy mindenki képben legyen, hogy melyik babának mikor van ünnepe... Na, mindegy!

Próbálok majd jönni ide is, bár tudom, hogy Te olvasod a blogomat, és képben vagy velünk. :wink: :D

Szép estét mindenkinek! :)

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

én még nem olvastam köztetek ilyet, mi ez a morcogás? :oops: :shock: Megijedek... :lol:

Luki!

én személy szerint imádom nézni a fényképeket, és olvasni mindenki baját, mert ebből tanulok. Ha leírja valaki a problémáját, és más azt meg tudja oldani, akkor mind tanulunk belőle. Én pl hálával tartozok Benszinek a szemzug maszírozós tanácsáért, mert azóta nincs manónak baja :) Sőt, ezt a módszert már tovább is adtam :)

Benszi!

ezektől most van kaki rendesen, egyik sem fogja a pociját... :) Csak a szagot érzem, és meg se nyikkan, na jó, nyög egy kicsit :lol:

Örülök, hogy pörög a topik, de remélem hamarosan a manókák válnak a téma középpontjává :)

Fiona!

Kitartás, nem lehet könnyű...

Nika!

Tényleg kis hörcsög a pici fiad, nagyon édes :)

Zsókuci!

Örülök, hogy találtál helyet...

Gomba!

Én sajna nem tudom mikor van a fiacskád szülinapja. Nem rég járok ebbe a topikba, régen csak be be néztem néha néha, csak azóta jövök szinte mindig, mióta megszületett az én kis csodám :) Általában csak akkor veszem észre a szülinaposokat, látom a vonalzon... Bocsi...

Lányok!

Nem akarom elkiabálni, (kopp kopp kopp) de mióta átttértünk a pürés táplálkozásra anyatejjel kiegészítve, nem jelzett a légzésfigyelő :) én olyan bodog vagyok :) Ja, és a lány már 5180g , és 66 cm.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Mamm
azért engem is érdekelne hogy mi van veletek :wink: tudod régen olvastam a blogodat,aztán nem tudtam reagálni a dolgokra mert nem sikerült,irtam is neked és szépen leszoktam róla,no meg itt mindenkiről olvashatok,nem vagyok egy nagy blogolós :oops: :oops: szóval azért jöhetnél ide is és rakhatnál képet arról a szépségről :oops: :oops:

bibar

Witch

na örülök hogy megoldódott a légzésfigyelős-dolog,elég félelmetes lehetett.Mi köze lehet a kajához?
Én pont azt írtam a fényképekről,tanácsokról amit Te,talán félreértettél....

Csajok

tök jó,mindenkinek van vmi sérelme??? :( Mamm,még Te is... :(

Kép
lukrécia

Mamm, igen én rendszeres Zsófi fun-blogoló vagyok, csak nem sűrűn írsz oda! Múltkor majdnem 1 hétig nem írtál semmit, pedig naponta kukkoltam! De aztán jóvá tetted az apukával alvós képpel! :D

Azért úgy érzem én is foglalkozom másokkal is.

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?