Szép estét mindenkinek!
Már alig vártam, hogy jöhessek, de munka is sok volt, meg a számítógép is a csigával vetekszik, de örülök, hohy mindenki megvan. Jó, hogy Anukról jó híreket hoztál, Ékesanyu, azért Anuk tényleg az egyik alapember itt a topicban
(remélem nem sértek meg senkit ezzel).
Lányok, úgy irigyellek Titeket, akik mentek 4D-re, azért nyugisabban telnek utána a napok, miután látjátok, minden OK. Most nem panaszkodom, egy hét múlva én is mehetek dokihoz (ilyennek eddig azért sosem örültünk
). Olvastam, hogy mindenkinek végeztek cukorvizsgálatot, elhatároztam, hogy megkérem a dokit, nekem is csinálja meg, akkor is, ha nem szokás. Ráadásul egy unokanővérem pont terhesség alatt lett cukros, és sajnos úgy is maradt a dolog...most emlékeztetett épp rá. Sajnos ráadásul az édességet sem vetem meg egy pár hete, pedig az elején csak sósat kívántam.
Heni, kíváncsi vagyok, mit szólnak a magzatvíz mennyiségére Neked, mert nekem is jóval nagyobbnak tűnik a pocim, mint a könyvekben, és anno mondta is a doki, hohy van bőven víz, de azt nem, hogy ez valami rosszat jelentene...én erről a gyomortelítődéses dologról még nem is hallottam, remélem nem is kell utánaolvasnunk... Mikor mesélsz a kolléganőidről, előtör bennem a nosztalgia, az enyémek is pont ilyenek voltak, főleg 1-2 idősebb (persze nem korfüggő) - barátnőmet is mindig paráztatták, hogy milyen kicsi a hasa, nem lesz ez a gyerek retardált?!
Hmmm, sok nő egybezárva, mit is várunk
Ugye tesztek fel képeket a topictaliról? Kár, hogy nem lehetek ott, megismerni, kik is vannak a babanetes felhasználónevek mögött. Milyen profi Magdi a képed - a tárgya is, meg maga az alkotás is...
Azt hiszem Banka vetette fel a háton alvást: nálam ugyanez van egy hete, szinte mindig háton ébredek, csak úgy jó, de félek is, valamit nehogy elnyomjak.
Jaj, a mesék, én úgy szeretném, ha a pici is szeretné azokat a régi meséket, amiken mi nőttünk fel (persze nem erőltetném), mint pl. a Mézga család, Süsü, Vuk (ez a csúcsok csúcsa nálam) még a régi csehszlovák mesefilmek is...egy továbbképzésen együtt laktam egy velem egyidős cseh lánnyal, és nosztalgiáztunk, olyan vicces, hogy ezek a dolgok összekötnek minket
Persze nemcsak a mese lehet káros. Tegnap egy dokumentumfilmet láttam, 9 éves kislány két fiú osztálytársát az iskolában
elégítette ki, szájjal
teljesen le voltam döbbenve. mikor a rendőr kikérdezte őket, azt se tudták, mi az, csak látták a tévében, meg apuci videóján. Teljesen ledöbbentem, mekkora felelősség szakad ránk, mindettől távol tartani a mi gyerekeinket. Na jó, ez még odébb van, de nagyon elgondolkodtatott!
Ez a lábdagadás egyébként törvényszerűen előjön, vagy egyéne válogatja? Vendégségben többször volt, hogy küszködöm a cipőmmel, és mindig kérdezik, dagad-e már a lábam. Ez nemcsak magas vérnyominál van?
Na jó, eldugulok, kitartást a tanuláshoz, felújításhoz, meg a babaváráshoz!