Sziasztok!
Képeket majd csak este tudok adni, mert apa elvitte a kábelt dolgozni, és ott is felejtette. Na persze, az úgy volt, hogy amikor kórházban voltam, hordta magával a gépet, hogy bármikor kellhet. Majd bevitte a munkahelyére, mert a babaszoba képei még rajta vannak, és a kollégáinak mutogatta.
Tej... Nekem simán beugrik a napi liter. Van, hogy még több is.
Esetleg kedves menedzserünk kitalálhat valami jó dizájnos dobozt neki! És árusítom is!
Babszi! Egy csomó optimizmus jön soraidból! És örülök neki! Azért egész más, hogy látszik valami fény az alagút végén, ugye? Remélem, az új doki szimpi lesz.. Ha nem, keresd fel a Dévai intézetet. Dévai doktor szigorú, de van egy társa Vass doktor, ő nem. A mozgás tényleg jó hatással van a tüszőkre. Nekünk az intézetben, ha lassan akartak elindulni, javasolták is a nap 20 perc kocogást. Csak vigyázz a térdedre! Vagy jó cipőt vegyél, vagy ne betonon fuss!
Gyöngyi! Szép pocc! Épp ideje, hogy elmenjen a türelmed.
Már elég rendesen megkínoz Gergőd. Azért ne előzz be kéérlek! Még ráér kibújni a kölyökmanó!
Mágnes! Biztosan minden rendben lesz Bencével. Ilyen ügyes, nagyfiúnak nem lehet baja!!! Szorítok értetek, de tudom, hogy minden okés!
Mi elég sokat aludtunk éjjel. Meglepően sokat. Bár többször felkeltetünk, sőt még bogyót is keresetünk, mert annyira fent volt a savam, simán vissza tudtam aludni, ha Lukács is végre elpihent. De szerintem ő is elfáradt az előző éjjeli produkciótól. Vagy talán gyűjti az erőt!