Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem nagyon volt időm átolvasni az irományokat,mondjuk úgy,hogy csak végigszaladtam! :oops:
Minden betegeskedőnek mielőbbi jobbulást kívánok!

((((((((((((((Nóri!))))))))))))))))

Rólunk: Mi is betegek vagyunk Franci tegnap este elaludt aztán gyorsan fel is kelt és hányt egy nagyot,aztán hajnalban megismételte,meg a hasa is ment,és hőemelkedése volt! :( Most alszik,remélem gyorsan átmegy rajta ez a nyavaja! :(Holnap majd megmutatom doktornéninek! Hát röviden ennyi,futok is tovább.
Vendég

sziasztok

Zoltánoknak boldog névnapot!

Erika nektek pedig boldog évfordulót!

Nekünk érdekes éjszakánk volt. Kis Pisti alig akart elaludni, mire elaludt Emma mindent kitalált csak,hogy ne kelljen aludni. A végén kiszaladt,hogy furcsa hangot hall és nagyon fél aludhat-e velem. Na jó mondtam de akkor Pisti majd félni fog egyedül. És mit ad Isten Pisti tényleg félt egyedül mert 11 óra körül keservesen elkezdett sírni és Emma üres ágyára mutogatott. Így aztán fogtam az ágyamban alvó Emmát és átvittem az ágyába. Így megnyugodott a fiú és visszaaludt. De hajnali háromkor átrohant Emma ,hogy megint fél, s persze erre Pisti is felébredt, úgyhogy a végén mind a ketten az ágyamban landoltak. Remélem ebből nem lesz rendszer eddig olyan ügyesen aludtak külön.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Hajni! Jobbulást Francinak! :cry: Na, akkor majd mondom Lilinek, hogy ne várja a bnőjét :cry: Remélem, tényleg csak az 1 napos nyavaja lesz nektek is....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Betegeknek jobbulást!!! ++++++++

Nóri! Nagyon örülök, hogy anyud azért valamelyest javul! Nagyon szurkolok, hogy ez a javulás ne is maradjon abba!
szilbee

Sziasztok!

Zoliknak boldog névnapot kívánok,

Erikáéknak pedig boldog évfordulót!!

Kép

Este majd még visszajövök, úgy hallom Marciék jönnek vissza a biciklizésből! :)
judit_79

Zoltánok Boldog Névnapot!!!

Erika!
Boldog Évfordulót!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

sziasztok

Épp megírtam a levelet Pistinek és pont akkor kaptam tőle is egyet. Úgyhogy más országban ,de pont egyszerre írtunk egymásnak :lol: . De nagyon örültem, mert így végre tudunk majd kommunikálni. Legalább tízszer el is olvastam gyorsan.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Erőm nem sok van most írni,sajna a 2 kicsi beteg :(
Milán péntek óta köhög nagyon csúnyán,hőemelkedései voltak,ma késő délutánra már 38,8 volt a hője :( Mivel a doktornénik nincs itthon így gyorsan elszaladtunk az ügyeletre.Sajna ott nem gyerek orvos volt.Azt mondta a doktornő légcsőhurut,itthon olvasom a papírt heveny bronchitis van ráírva.Nekem úgy rémlik a 2 nem ugyanaz :roll: Mindegy,reggel megyünk a dokinénihez.Augmentint kapott egyébként Milán.
Hazaértünk az ügyeletről,Luca kihányta azt a 2 falat vacsit amit megevett :( Fürdés előtt 38,4 volt a hője :( Kapott kúpot,8kor már aludt is.Kíváncsi vagyok az éjszakánkra :(

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntőket :)
Mi is hasonló szépeket kívánunk a Zoltánoknak :)

Erika:Nektek pedig itt is Nagyon Boldog Évfordulót!!!

És persze én is kívánok minden kis és nagybetegnek mielőbbi jobbulást!!!!

Ha lesz erőm pótolom a múltkori írásom,ami elszállt :evil: És még beszámolok a szombati napról is,itt voltak Valiék,szülinapoztunk :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jobbulást minden kis betegnek!!
Kép

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Először is kis és nagybetegeknek jobbulást!!!!Én is megint nátháska vagyok :? Lucának is folyik orra de szerintem a fogmanók dolgoznak,de nem engedi megnézni!

A tegnapi játszóház szupi volt.Oda is felmerészkedett Luca ahova a nagy gyerekek!:) Nemsokára rakok képet,csak fel kell töltenem,meg még pizsiben ücsörgök itt :oops:

Erika,hogy sikerült a tegnapi napotok?

Nóri,az már jó,ha anyukádnak megy a felülés..szépen lassan a többi is menni fog!

Liz,na legalább netezni tudtok majd!:)

Hajni,majd hívlak :wink:

Franciskának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Fanninak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Képek a játszóházról!

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés:
Doktornénit megjártuk,azt mondta az Augmentint egyenlőre ne adjam Milánnak.Kaptak mind a 2-en Prospant és bryonia cretica bogyót.Milán még lázas,mindjárt megyünk Ceglédre, beküldte doktornéni mellkas rtg-re :( Dg-nek Bronchopneumóniát írt,igaz csak kérdőjellel :( Ha ott végeztünk ismét dokinéni,lelettől függ,hogy Milán milyen gyogyit kap még :(
Kész vagyok,alig aludtunk,hol az egyik,hol a másik sírt föl éjjel :cry:
Ráadásul Zolcsi is elkezdett köhögni,meg a torkát fájlalja :(

Franciskának és Fanninak mi is Boldog Névnapot kívánunk!!! Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lucuska!
Jobbulást a gyerekeknek!!!!

Tündi!
Nem semmi csajod van neked!
Hogy milyen ügyesen felmászott és lecsúszott,azta :shock: ,gondolom te jobban féltél lentről mint ő fenntről :D

Franci!Fanni!
Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!
[img][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/890/890557mqjj9h1g4x.gif[/img][/img]

Kép

Kép
katlina

Hali!
Kép
Hajni! Tegnap mondtam Lilinek, hogy Franci beteg, nem megy bölcsibe. Ma reggel, mikor ébresztettem, mondtam, megyünk bölcsibe, mi volt az első kérdése? "Fjanszi megdódult már?" :lol:
Hogy van amúgy?

Most telefonáltak, holnap viszik át anyumat a MÁVba. Úgyhogy ma még lesz egy köröm a Hetényibe, a papírokat intézni :?

Katlina! Ti hogy vagytok már? Mikor jártok erre? :wink:

Móni! Gyerekeknek jobbulást! És miért nem kell neki az antibiotikum? :shock:

Tündi! Jók a képek, Luca meg hát nem hazudtolta meg magát :lol:

Mi meg a Tisza parton voltunk tegnap. Kisasszony engem is karbantartott, mivel messzire motorozott tőlem és már nem hallotta, mikor kiabáltam neki :? A híd lábánál állt meg, nem tudta eldönteni, hogy most az aluljáróba menjen, vagy a Tiszámak :evil: Hát nem köszönte meg, amit kapot úgy hirtelen :?
Kép
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móni,jobbulást a gyerkőcöknek! Tanácsadásra vitted be őket?Nem néztek rád csúnyán?Mert általában nem szeretik az anyukák,ha beteg gyerkőcöket visznek be tanácsadási időbe...
Mi volt a rtg-n?

Katlina,különösebben nem féltem :) Mert puhára esett,ha vmi kemény talajra érkezett volna az más lett volna! :) Inkább büszke voltam rá,hogy milyen kis ügyes.Azt hiszem ezt tőlem örökölte..az oviban szerettem fejjel lefelé lógni a korlátról,1x utánozni próbált egy gyerek,leesett és betört a feje :? Utána nem lóghattam,de sulis koromban otthon a hintaálványony gyakoroltam ugyanezt:)Szóval a merészségét tőlem örökölte,na nem mintha az apjának gondja lenne ezzel.

Kép
Kép
tundi24

Francinak nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Fanninak szintén nagyon Boldog Névnapot!

Kép
szilbee

Kicsit megkésve, de a Zoltánainknak boldog névnapot kívánok:

Kép

Francinak és Fanninak pedig:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Tündi, nem semmi csajszid van!!! Azta, milyen magasról le mert csúszni! Na, hát de volt kiktől örökölnie :wink:
Apátok dolgozik már?

Móni, jobbulást! Jól megmászkáltatnak ebben a rossz időben! Miért kell mellkasrötgen? Tüdőgyulladás gyanús, vagy miért???
Egyébként Csongiéknál is rengeteg gyerek beteg, nem tudom, ő meddig bírja még. Napok óta köhög és taknyos, legszívesebben otthon tartanám, de hát ez már suli, nem ovi....így húzzuk ameddig lehet.

Nóri, na el is hiszem, hogy jól leteremtetted Lilcsit! Én is ilyen veszélyhelyzetben tudtam a legkövetkezetesebben "ordítani" a gyerkekkel. Mindig úgy voltam vele, hogy inkább azért sírjon, mint azért mert baj történt!
Anyukádnak továbbra is jobbulást!

Vali, a barátnőm nevét priviben megküldöm.

Az átigazolásos mizériát nem írnám le ide, akit érdekel annak priviben.

Évi és
Kép
csongianya

Nóri!
Tegnap akartalak híni de elfelejtettem :oops: ,majd délután felhívlak!

Kép

Kép
katlina

Zoltánok! Boldog névnapot!Kép

Franciskának és Fanninak is boldog névnapot kívánok! Kép

Jaimee! Nagyon boldog évfordulót Nektek! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Először is köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Egyszerűen nem tudtam gép közelbe jutni,mert Máté nem engedte.Nagyon beteg volt 3 hétig piros volt a mandulája,másfél hétig 38-39 fokos láza volt,nagyon náthás volt szegénykém alig kapott levegőt.3 hét alatt 4 féle antibiotikumot kapott és egy hörgőtágítót.Ez mellett Fannink is mandulagyulladása volt és Apa is bele esett az infulenzába.Azt hittem sosem gyógyulnak meg.

Tündi!

Hogy érzed magad?
Lucus elég nagy lány már!Olyan kis aranyos!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Na végeztünk már ebben a pocsék időben :(
Hát Lucának és Zolcsinak "csak"bronchitise van :( sajnos Milánnak tüdőgyulladása :cry: Nagyon odavan szegénykém,most épp az apja nyakában ül,úgy nézi a mesét.

Tündi:Nagyon édes Luca és milyen ügyi :)
Igen,a tanácsadóban voltunk,dokinéni hívott oda már kora reggel.Az az igazság,hogy nem tudom volt e egészséges gyerek ott :( Mind köhögött,folyt az orra :(

Nóri:Anyukádnak még mindig jobbulást kívánok!!!Lilcsi nagyon cuki,gyönyörű csaj :) Motoros témák nálunk is szoktak lenni :?
Antibió kell,csak nem az Augmentin :( Ezt kaptuk:Sumamed forte,majd 3000 ft volt :( Plussz amit reggel kapott és a tegnapi,amit dobhatok ki :( Dehát ez már csak ilyen sajnos :(

Évi:Köszi neked is a köszöntőt,Zolcsi azt üzeni simán elfogadja az autót :lol: Igen,sajnos a gyanú be is igazolódott :(

Katlina:Köszi neked is :)

Linda:Ti jobban vagytok már???

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri,okos lány Lilcsi!Nem hiszem,hogy ne várt volna meg,de azért iylenkor tényleg elkél egy kis fejmosás!Olyan cuki aképeken,hogy megzabálom :)
Anyukádnak továbbra is jobbulást!!!

Évi,igen dolgozik apa.Majd a felújításra vesz ki szabit...Holnap elvileg megkezdjük a dobozolást,és vmelyik este meg jönnek a haverjai kipakolni :?

Ivett,jó hogy írtál!!!Gyere azért kicsit sűrűbben!Jól beleestetek akkor a betegségekbe :?

Móni,igen kora reggel odaszokta hívni a gyerkőcöket..amit meg is értek..de hát a szülők nem díjazák ami megint érthető..Pl ma annyian vannak,hogy nem kaptunk időpontot,csak holnap fél1re.Pedig szokta mondani,hogy ha látom,hogy nincsenek csak menjünk át,de azt mondta ma 8ig tele van.És Luca akkor már alszik,igaz fél1kor szokott ébredni,így előbb kell majd letennem..de 2re meg szolnokra kell mennem Jakabhhoz!Úgyhogy sűrű lesz a dolog!
Jobbulást az egész családnak!!!!

Köszönjük a dicséreteket a képekre!Hát mozgékony gyermek az tuti...

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Franciskának és Fanninak is nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Írni már megint nincs időm... De majd pótolom :)
judit_79

Csonginak boldog születésnapot!!!

Fanninak és Franciskának boldog névnapot!
jaimee1

Sziasztok

Bejelentkezek én is.olvaslak azért benneteket,de a tempót még így sem bírom felvenni :oops:

Kicsi és nagy betegeknek jobbulást kívánok.Sziszi is egyik nyavajából pottyan a másikban-igaz nem vészes...de mingíg van valami.most épp a füle fájt tegnap-úgyhogy a héten megint itthon.

Nekem megvoltak a suliban a modulzárók..eredményt még nem tudunk :?

Lassan Zsoltinak is itt a beíratkozás a suliba- a Belvárosiba megyünk.múlt héten volt játszóház az iskolában...kicsit félve indult el-nem tudta mire számítson,de szerencsére nagyon tetszett neki :)

Kissé megkésve,de:

ERika.NAGYON BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK

Kép

Zolik,Franciska,Fanni.BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

CSONGI.NAGYON BOLDOG 8. SZÜLINAPOT
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Csonginak nagyon sok boldog 8-dik születésnapot kívánok!

Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Fanninak és Franciskának boldog névnapot kívánunk!
Kép

Csonginak boldog szülinapot!
Kép

Kép
pimelinda

Már meggyógyultunk! :D ha lesz egy kis időm, jövök írni is.

Kép
pimelinda

Csonginak boldog 8. szülinapot!!!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2009.03.10 11:39-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Csonginak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!:)
Kép

Ma rohanásban vagyunk,késő délután jelentkezem!:) Megyünk uh-ra,szurkoljatok,hogy minden oké legyen,és megtudjam ki lakik bent!:)

Kép
Kép
tundi24

CSONGINAK!

Kép
Vendég

FANNINAK!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés: Franci már egész jól van,még tegnap ment a hasa,ma még nem volt semmi!Viszont tegnap én is beteg voltam,ugyan az mint Francinál, :? ma meg Dávid is rosszul van :( Szóval a vírus szépen végigmegy az egész családon! :(
Vendég

Sziasztok!

Tündi! Klasszak a játszóházas képek. Lemaradtam: Hol van ez??
Ja és feltétlenül számolj be arról, mi volt UH-n :)

Mindegyik kis betegnek mielőbbi jobbulást. Úgy látszik mindegyik gyerkőc átesik valami nyavaján, ez egy ilyen időszak :(

Évi! Csonginak nagyon boldog szülinapot!!

Nóri! Marcinak is pont ilyen kis motorja van, de már nem használja :) Lilinek nem kicsi már? nagyon édes a képeken.

Most már jöhetne a jó idő, mert elegem van a télből. Mikor ma reggel megláttam a havat, hát nem örültem! :? De most legalább kisütött a nap.
Mi szombaton kint voltunk a szolnoki csatán, volt valaki? Bár nem a legszerencsésebb időpontban kezdődött, mert pont alvásidőben, délután 2-kor volt. Rengetegen voltak, oda kellett furakodni a korláthoz, hogy a kicsik lássanak. Marcinak tetszettek a lovasok, de mikor ágyút sütögettek, az annyira nem, be kellett fogni a fülét :)
Mivel kint voltunk majdnem két órát a levegőn, úgy elfáradt, hogy este 6-kor bekumott a kanapén :)
Tényleg, márc. 15-én lesz valami pacis felvonulás, tudtok erről valamit, hova érdemes menni és mikor?
judit_79

Sziasztok!

Köszönöm szépen Csongi nevében a köszöntéseket! Délután megmutatom neki őket!

8 éve ilyenkor voltunk készülőben a kórházba.... válogattam kis képeket, ha nem felejtem el holnap behozom és beszkennelem:)

Évi és
Kép
csongianya

Kép[b]Csongi!
Boldog Születésnapot!!![/b]

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Elmaradásaim: :oops:

Zolcsinak Nagyon Boldog Névnapot!

Franciskának és Fanninak Nagyon Boldog Névnapot!

Erika: Nagyon Boldog évfordulót!

Csonginak Nagyon Boldog Születésnapot!

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Tegnap este fogorvosnál voltam és gyökérkezelni kell az egyik fogamat. Ma is voltam délelőtt 10-kor előtte meg a védőnőknél voltam. Kereken 60 kiló vagyok. A vérnyomásom most kicsit magas volt de ez betudható a fogorvosnak is mert félek kicsit. A haskörfogatom pedig 98 cm. Délután 5-re pedig megyünk mi is a dokihoz.

Most megyek mert a sütőben bent van a rizsfelfújt.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Tündi! Beszámolót!! Csenge vagy nem Csenge? :lol:
És a cipőbolt milyen volt? Érdemes elmenni?

Kriszti, hát te sem vagy egy nagy "csomó"! :lol: 60 kila terhesen.... :lol:

Katlina! Nem jó a vasárnap, vendégek jönnek Dombóvárról. Nem tudom, mikor, ne tudom, meddig, de ...na...érted :wink:

Évi, várjuk a képeket, otthon ne hagyjad!!

Judit, Lili még nyomja a motorral :wink: Bölcsiben is jó neki. Mikor megvettem, a 2 méretből a nagyobbat vettem, le sem ért róla a lába, azt hittem sose lesz jó neki, most meg... :wink:
MÁRC.15

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!
Köszönjük a köszöntést mindenkinek :)

Csak pár szó rólunk.... Dia még mindig itthon majd holnap viszem vissza a dokihoz, most éppen én vagyok úgy,hogy inkább eldőlnék mint ülnék...elkaptam én is valami vírust :(
Már hangom is alig van...az orrdugulásról meg ne is beszéljek :( Most gyógyit szedek....
Holnap már remélem Diust is gyógyultnak nyilvánítja a doki mert csütörtökön már nem tudjuk hová tenni apa is megy Pestre dolgát intézni...
Meló jó ma pl. ügyfeles voltam lent :)

Francinak, Fanninak!!!
Boldog Névnapot!!! :)
Kép

Csonginak!!!
Boldog Szülinapot!!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

sziasztok

FRANCINAK , FANNINAK BOLDOG NÉVNAPOT

CSONGINAK PEDIG BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Én megyek is pakolni (a kórházba szükséges cuccokat), csak megvártam Pisti levelét. Holnap megyünk kis Pistivel a kórházba, ha minden jól meg csütörtökön már jövünk is haza. És hát miért is ne menne minden jól?! Azért gondoljatok ránk jól jön egy kis pozitív energia. Kicsit elanyátlanodtam így Pisti nélkül és olyan szép levelet írt,hogy el is kezdtem pityeregni itt a gép előtt.
De már összeszedtem magam megyek is a dolgomra(most már nyugodtan tudok pakolni,hogy letettem a gyerekeket aludni). Csütörtökön jelentkezem addig is szorítsatok nekünk.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Megint csak egy gyors beköszönésre van idő :(

Csonginak Nagyon Boldog 8. Szülinapot kívánunk!!!! :) Kép

Egyenlőre még nemnagyon javulunk :( sőt Luca este is,reggel is lázas volt,napközben 37,5-37,8 volt a hője.És a légzése is kezdett aggasztani :( Délelőtt szinte csak sírt,alig eszik :cry: Fölhívtam dokinénit,4-re kaptunk időpontot,azt mondta ráhallgat.
Még jó,hogy Milán aludt,így őt itthon hagytuk Zolcsival.Fél 6 volt mire bejutottunk a rendelésre :( Megszúrták az újjacskáját,szegénykém úgy sírt,rosszul esett neki :cry: Szerencsére az eredmény rendben volt,de eléggé le van tapadva a váladék neki.Míg bent voltunk 2x is inhalálta dokinéni,meg kaptunk itthonra infrás masszírozót,azzal kell masszírozni Lucának és Milánnak a hátát.Holnap jön doktornéni,megnézi őket.Remélem holnap már jobb lesz,ma katasztrófa volt az egész napunk :(

Kriszi:Köszi neked is :) Fogorvoshoz kitartás,én is bevagyok tojva tőle :oops:

Tündi:Én is kíváncsi vagyok :wink:

Évi:Várjuk a képeket :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lizocska:Kitartást és minden jót Nektek!!! :) Biztos minden rendben lesz :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt! :)

Nóri,hát úgy néz ki nem Csenge...de azt mondta 50%...de azért ne éljem bele magam,hogy lesz ebből még jány...Azt mondta olyan mintha látna egy herezacskót...
Végülis az egészség a fontos,de valahogy mégegy csaj jól jött volna...
Vettünk szandit Lucának 3000ft píz volt!Nagyobb méretekből azért még volt választás...2000-3000ft-ok.

Kriszti,majdcsak túl leszen ezan a fogorvoson...De szeretnék én 60kg lenni alapból is,nem még terhesen!:)
Én 102cm haskörfogattal kezdtem :oops:

Lizocska,kitartás!Minden rendben lesz!!!

Móni,remélem a ma éjszakátok már jobb volt!Mi is meglátogattuk rendelés előtt doki nénit,de szerencsére csak a fogaktól van ez az iszonyat orrfolyás,csak sajna lefolyt neki a torkocskájára is,így kaptunk rá bogyókat,majd ma váltom ki.

Judit,ez a játszóház abonyban volt,de csak 1 napos volt. www.megajatszohaz.hu itt tudsz utána nézni mikor hol van...

Hajni,jajj de jó,hogy jobban vagytok!Sztem szombaton felugornánk uszi után,ha jó nektek!De majd csörgök addig :D

Vali,nektek is jobbulást!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nóri! De jó, köszi szépen az infót! Akkor a lovas bemutatóra lehet, hogy kimegyünk, feltéve, hogy nem ilyen vacak hideg szeles idő lesz.

Lizocska! Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen! Küldök egy kis pozitív energiát: ++++++++++

Móni! Mielőbbi gyógyulást Milánnak és Lucának!

Tündi! Hű, már ilyen korán meg tudják mondani a nemét? Habár az 50 %-ot én is megmondtam volna neked :wink:
Ha tényleg fiú, akkor beváltak a jóslások! :)
judit_79

Sziasztok!

Tündi:Az éjszakánk kicsit már jobb volt,Luca egyszer sem ébredt :) Milán volt 1-2x ébren,szomjas volt,köhögött csúnyán,meg az orra volt dugig :(
Ma már nincsenek olyan nyűgösek,lázuk sincs most,remélem már nem is lesz.Viszont az orruk dugig,és rettenetesen köhögnek :( A gyógyszerbevétel kész tortúra,eddig ügyesek voltak,de gondolom már elég volt nekik :( És a Sumamed,az meg valami förtelem,nem is csodálom,hogy Milán sírva eszi meg :cry:
Jobbulást nektek is!!És a kis kukis sem rossz ám :wink: Lényeg az egészség :)

Judit:Köszönjük nektek is :) Jó lenne mielőbb kilábalni ebből a kórságból :? Mához 1 hétre megyünk Pestre kontrollra,remélem addigra rendbejövünk.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Liz: Szorítok nektek, minden a legnagyobb rendben lesz csak ne aggódj tudom könnyű ezt mondani vagyis írni.

Móni: Jobbulást Lucának és Milánnak. A héten már nem kell mennem fogászatra de a jövő héten kedden igen. Egyet gyökérkezel kettőben meg tömést cserél mert nem jól zárnak a tömések. De szerintem a kisfiam élvezi ha "kínozzák" az anyját mert végig mocorgott amíg a székben ültem néha amiket odabent művelt jobban fájt mint amit a fogdoki csinált. :)

Évi: A képeket ugye nem felejtetted el. :)

Tündi: Emlékszel nekünk először azt mondta, hogy 60%, hogy kislányunk lesz és a következő uh-n meg már 99,9% mondta, hogy fiú úgyhogy még bármi lehet. :) Zsolti azon drukkol, hogy a haskörfogatom elérje 105 cm. :) Mostanában folyamatosan Gombócnak szólít. :(

Tegnap a doki mindent renden talált és most kivételesen megmutatta a kislegény az arcát is. Zsolti azt mondta helyes kis fickó. Erre én: "még jó hát mi alkottuk". :D A méretei: BPD:86mm; TT:91mm; FL: 63mm.

Továbbra is jobbulást mindenkinek. Most úgy nézz ki mi is beleesünk valami nyavajába, mert Zsoltinak fáj a torka nekem meg folyik az orrom. :(

Csütörtökön éjszaka pedig megyünk vásárolni a Tescoba. Már alig várom megveszük azokat a dolgokat amiket még nem vettünk meg babócának meg nekem a kórházba. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Évi! Hol maradnak a képek???Remélem nem felejtetted el? :wink:

Vali! Diust gyógyultnak nyílvánította doki néni?Remélem igen!Örülök,hogy tetszik a melóhely! :D

Lizocska!Ne izgulj,minden rendben lesz!Megy a pozitív energia++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várjuk majd a beszámolód,ha lesz majd időd hogy-mint volt a kórházban!

Nóri! Nállatok mi újság? Anyukád,hogy van?

Móni! Örülök,hogy már jobban vannak a gyerekek!Remélem mostmár túl lesztek rajta!

Tündi! Szóval lehet,hogy kisfiú lesz! :) Tényleg,és akkor mi lesz a neve,vagy apa nevét kapja majd?
Eddig úgy néz ki,hogy szombaton nem csinálunk semmit,úgyhogy gyertek nyugodtan,de addig úgyis beszélünk!
Hol vettétek a szandit Lucának??

Cleo! Jó,hogy írtál! :D Sziszike remálem már jobban van?
Zsoltika várja már az iskolát?

Melinda! Örülök,hogy meggyógyultatok :D Jól elhúzódott nállatok ez a fránya betegség!

Judit! Hát én is remélem ,hogy 15-én gyönyörű idő lesz,mert mi is szivesen kimennénk a lovasbemutatóra!
Amúgy is elég volt már a rossz időből,jöhetne már a tavasz,az a kedvenc évszakom! :)

Erika! Olvastam a másik topikban,hogy rossz a kedved,remélem hamar elmúlik!A kép Rékáról annyira cuki! :D Mond,lehet neki egyáltalán nemet mondani mikor ilyen szépen néz rád???? :D TUTI ,HOGY NEM!!!! :D :D
Vendég

Kriszti! A fogdokitól én is parázni szoktam,de jobb ha most megcsinál mindent,mert szülés után már nem nagyon lesz időd ilyesmire!És lehet,hogy akkor már a pici fiad sem élvezné ezt a helyzetet! :wink: :D
Mond,hogy tudtok ti éjszaka vásárolni a Tescoba??Én még ugyan nem próbáltam,de mondjuk ha este mentünk vásárolni,nekem olyankor már nem volt kedvem nézelődni,mert fáradt voltam!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?