sziasztok!
Bocsi, tényleg keveset vagyok. De mostanában olyan sok dolgom van.
Csucsu
De aranyos lehetett, amikor betettétek a plüsst a kiságyba. Szerintem én is ezt fogom csinálni, mert már nagyon várom, hogy nekünk is legyen ilyen élményünk.
A zuhanykabinnal az lesz, hogy valószínűleg májusig megvesszük. Kinéztünk egy szépet. Van benne 6 fúvóka, azt hiszem füst színű üvege van (nem emlékszem rá pontosan, mert sokat megnéztünk), rádiós, tetőzuhanyos. És az ára is elérhető. 109 ezer volt. Ezt szeretnénk megvenni, de még nem tudjuk, hogy az adóvisszatérítést rászánjuk-e.
De még mostanában meg kell venni, mert a régi már épp hogy szét nem esik.
Bridget
Látom te sem unatkozol. Van bőven mit tenni.
A fűszeres krumplit a netről néztem ki. Vettem grill fűszert, és ezt összekevertem olivaolajjal. A krumplit hasábokra vágom, és megforgatom ebben a fűszerben. Fóliával kibélelem a tepsit, és olajjal megkenem az alját. Ebben sütöm ki a kruplit. nagyon finom.
a tallit sajnálom, ha nem jön össze, de megértem én, hogy a család fontosabb. Nem haragszom, ha nem tudunk találkozni. Majdcsak összejön egyszer.
Mik ezek a Lufthansa pontok?
Remélem a barátnőd jóslata megvalósul.
Én az utroval kapcsolatban nem tudok neked mondani semmit.
Nócika
Drága Kis Szívem! Miért is kellene megvárnod, hogy ámment mondjak a képek felrakására. Hát kérdés nélkül is küldheted, persze, hogy felrakom. Máskor is nagyon szívesen. Még kérdezni sem kell, csak írd oda az emailhoz, hogy tegyem fel, és már teszem is.
Nagyon szép darabok egyébként. Nagyon kímélt állapotban vannak. Szerencsétek van. És hová állítottátok be a kiságyat? Melyik szobába?
Micsoda nőnapi ajándékod volt.
Nem semmi srác ez a Péter gyerek.
Zsu
Nagyon vigyázz magadra/tokra te lány!!! Veszélyeztetett terhes vagy! Ne tessék erőlködni, meg ilyenek!!!!!!!! Most ne foglalkozz azzal, ha van némi kis por, vagy épp fel kellene söpörni. neked most az a dolgod, hogy pihenj!!!! Apácskád meg jó lenne, ha segítene. Még mosni is tudna, ha akarna. Szerintem.... Féltelek, és nem szeretném, ha valami baj lenne. VIgyázz nagyon magadra, és ne ugrándozz! Tessék feküdni!!!!!!!!! Oksi??? És most érezd magad egy kicsit letolva. De csak azért, mert tényleg aggódok érted!!!!
Kitty
De jó, hogy visszajöttél!!!! Annyira örülök neked!!!!
A barátnődet nem értem. Nem is szeretném kommentálni, mert a végén olyat írok, amit nem biztos, hogy kellene, mert a barátnődről van szó. Sajnálom a babát.
Neked nagoyn szorítok, hogy beteljesüljenek a terveid. A 2011 nagyon jó év lesz.
Én szeretném, ha még az idén megszületne a babám. De erre egyre kevesebb az esélyem. De jövő nyárig mindenképp szereteném, ha megszületne.
NŐnap:
Apa reggel vörös rózsával jött haza munkából nagoy kis drága volt.
A kollégáim is nagyon kitettek magukért, mint eddig soha. Kaptam egy nagy csokor virágot, és egy jó nagy szívdobozos bonbont. Nagyon jól esett. Meg is érdemelték az almás sütit. Meg is ették mindet.
Ma reggel olyan voltam mint a mosott rongy. Tegnap meló után nem akkor feküdtem le, amikor szoktam, és felborult a rend. Éjszaka rosszul aludtam, ma pedig már 6-kor felijedtem. Aztán kimentem a nappaliba, hogy legalább apát hagyjam aludni. itt azért még szunyáltam egy-két órácskát. Aztán elmentünk apával bevásároln, és után főztem. Nem rég kajáltunk.