Sziasztok lányok!
Tegnap voltunk dokinál és minden teljesen rendben van.
Babóca nem volt ugyan mutogatós hangulatban, (jól összekuporodott egy sarokban) de azért a doki lemérte, meg a végére azért integetett egyet a kicsi kezével. Otthon muszály volt újra megnézni a videot, olyan klasz látni is őt... Amikor rákérdeztünk, a doki azt mondta, hogy hát, ez egy lökött pozíció, amiben itten kuporog, de hát "inkább lányos" baba. Na, a párom vigyorgott is rendesen, mikor kijöttünk, és azóta abba se hagyja az Anna-így-Anna-úgy-ot, pedig mondtam neki, hogy még lehet, hogy Péter lesz belőle...
Képzeljétek, úgy látszik annyit panaszkodtam rá, hogy nem mocorog, hogy szombaton megelégelte, és jól belém rúgott.
Minden egyéb érzéstől teljesen elválaszthatóan tuti jól hasba rúgott.
Persze még nem megy neki túl keményen, úgyhogy csak nevetni kezdtem tőle, de azt nagyon. Aztán azóta is néha néha rúg egyet, tegnap este meg, amikor lefeküdtem, hát olyan rúgkapálást rendezett, hogy azt már a hasamra tett tenyeremen is teljesen jól lehetett érezni.
Sajna, mire a párom odaért - persze - abbahagyta, de azért nem szomorkodtunk. Annnnnnnnnnyira vicces volt tényleg "kívülről" is érezni a mozgást, nem is bírtam abbahagyni a nevetgélést még tök sokáig.
Azt hiszem, tényleg igaza van a sok szakirodalomnak, és ez a legszebb időszaka a várandósságnak. Még most sem bírom abbahagyni a vigyorgást...
Babs.
19+1