Sziasztok!
Nem vesztem el, csak kicsit sűrű volt a hétvége.
Szóval, múlt héten egész végig fúrtak, fargtak a szomszédban, így szinte minden nap menekültünk valahova, hogy egy kcsit legalább csönd legyen, mert a fejem majd szétrobbant.
Pénteken tornázni mentünk volna, de Szabi nem akart aludni délelőtt. Közben újra kezdődött a kopácsolás a szomszádban. Mondtam, én nem ezt már nem bírom, ínkább elmenekülünk anyuékhoz Tatára, másnap úgyis jöttek volna Tomi köszönteni.
Szabi a Moszkva térnél aludt el, onnan Biatorbágy 15 perc, amior odaértünk úgy aludt, mint akit fejbevertek. Nem volt szívem felkelteni, meg sok köszönet se lett volna belőle a tornán. Így inkább mentünk tovább. Jól megleptük a szüleimet a munkahelyükön, akik végre élőben is eldicsekedhettek az unkájukkal.
Szombaton jöttünk vissza, menet közben bevásásrlás Budaörsön, apa heveri itthon a péntek esti bulit. Utazás, boltozás sima ügy, a kisfam, mint egy angyal, úgy viselkedett.
Vasárnap jöttek a fősulis koleszos alkótársaim - déleltőtt főzés takarítás ezerrel, délután vedéglátás, este hulla fáradtan ágybadőlés.
Ma 5-kor úgy döntött a kis Drága, hogy reggel van. 6-7-ig még sikerült visszalatatni. Délelőtt aludt másfél órát, addig kicsit rendet raktam magunk körül, összerektam a kinőtt ruhácskákat. Aztán mentünk a kolleganőmékhez, akinek 1 hónapos a kisfia. Vittük a ruha ellátmányt is. Szabi nagyon jó kisfiú volt, nem adta elő a sikítós drámáját.
Szabi megint 4 óránként kel éjjel, napközben gyakrabban cicizik kevesebbet...gyanítom, hogy jönnek a fölső fogak. Az alsók is így kezdődtek. Félek, azt a cicim fogja bánni, mert a kis Drágának előbb van foga, mint esze. Hiába mondom, hogy nem szabad, meg, hogy fáj és nézek szigorúan, ő csak mosolyok, mert nem érti, mit akarok. Biztos, hogy cseszegeti a felső ínyét is a foga, mert az ujját sem szopizza már, hanem rágja.
Szabi is imádja a kanalat, kiveszi a kezemből. A Protexint simán megissza a pohárból úgy, hogy egy csepp sem megy mellé. Az ásványvizes üveget is kinézi a kezemből. Szóval, a harapás és az érdeklődése miatt lassan úgy vagyok, hogy bár nagyon szeretem amikor szopizik, azt hiszem egyre inkább várom a Ht-t. De szerencsére minden nap legalább egyszer van harapásmentes evés, így még nem szállt el a lelkesedésem. Különösen mert olyan keményen megküzdöttem érte. MA pl. még egszer sem harapott meg.
Susy - Apa nevében is köszönöm a köszöntést! Hihetetlen, hogy milyen figyelmes vagy!
Dytke - Nálunk 5 nap volt a 2 alsó fog között. Sajnálom, hogy ennyit szenvedtek. Szabi picinek aludt így rajtam, aztán, ha már elég mélyen szunyált lecsúsztattam óvatosan magam mellé. Mostanában elég kacifántosan alszik el ő is.
Becsengő - Nagyon sajnálom, ami apukáddal történt! Drukkok mennek!
Gabesz - A 3 hós oltás Szabit is kiütötte, napokig hőemelkedése volt. A mostanin gyorsna túl voltunk. Drukkolok,hogy az alvás csoda ne 3 napig tartson!
Iricc - Jobbulást a pici Milosnak!