Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajna mi hétfőn kórház, Levi nem eszik, semmi baja csak fogy és fogy. Ez meg kiakaszt, a fene enné meg, hogy nincs egy nyugis hetünk. Tegnap mértem, már a febr. közepi súlyánál tartunk.
Mindent próbálok, nem eszik, nem iszik semmit. Van ötletetek?
Tejcim meg sokkal kevesebb van,hiszen a szopi is csak annyi,hogy ne szomjazzon, max 2 perc.

Ráadásul Petit mindkét munkahelyén kérdezés nélkül több ügyeletbe osztották be, így 9 lesz márc-ban. Most pl. péntek reggeltől vasárnap reggelig szünet nélkül ügyel. Hát normálisak ezek? Én meg csak akkor látom, ha hazaesik aludni, és mindezt éhbérért. Amit a szerződés megkötése óta ki sem fizettek, jan. eleje óta egy centet se.....

Bocsánat most eléggé negatív vagyok, de ez úgy kikívánkozott. Megyek is horrorsztorikat olvasni az étvágytalansággal összefüggő dolgokról, hátha még jobban feldob. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó!
nagyon sajnálom Levit!sok erőt és kitartást valamint mielőbbi jobbulást Nektek.....++++++++++++++++++++++++++
A kórház már tuti????

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Reni! Én is hamar elmondtam, egyszerűen nálunk így volt természetes. Én inkább azt írtam, hogy nagyon megértem-elfogadom, ha más családban máshogyan az.

Zsó. :( Nagyon megértelek. Megint valami ismeretlen...

mtunde

Dorka, igen, szeretném, ha ránéznének. HA azt mondják, nincs szervi baj, akkor maradnak a népi szokások: graepfruit lé, tokaji aszu. Ezeket használták régen étvágyfokozónak. :roll: :oops:
Én meg mindent próbálok bevetni.
Sok minden összejött az elmúlt két hétben, ezért vagyok tanácstalan, mert egyfelől ugye volt egy pici valamije, ami magas lázzal indított, egy nap hasmenés és most is szörcsög picit. Szóval nem 100%os az úrfi, bár ettől még ehetne simán.
Aztán nekem is beköszöntött a "jólét" a fene megenné, ez is tuti hatással van a tejcire.
Meg itt az ideje már a fogzásnak is és nagyon turkál a szájában.
Szóval lehet ezerféle indok, de akkor is sok az a heti 100 fogyi sztem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, jaj, szegénykém! megértelek, h kivagy. ez a nem evés engem is mindig aggaszt... talán hétfőn mondanak neked vlmi okost amitől megynugodhatsz. azért remélem semmi komoly. drukk!!! és levi rosszkedvű? sír? vagy "csak" a nem evés a tünet?
snooopy

Zsó
Drukk, hogy csak a fogak legyenek! Igen, azért az hogy fogy, az minden anyát aggasztana asszem. Amúgy emlékszem, Ivánnál is volt "fényevő" korszak, igaz, ő szopizott...

Tünde
Persze, persze, én is elfogadom, ha msá családoknál máshogy alakul, alakítják. Amúgyis, semmi közünk hozzá, hogy ki hogy csinálja :wink:

Iszonyú a pangás csajok! Tudom, hogy hétvége, de ahhoz képest is! Mindenkit elfújt a szél???? Iván agyát tuti kifújta :roll: Látnátok mit művel ma egész nap.....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Aprooka!
:cry: :oops: :oops: :oops: én is remélem, hogy csak a foga!!! :oops:
amit meg a férjeddel művelnek :evil: :evil: :evil: de legalább ha megfizetnék!!! :evil:

én DE Zsófival TESCO-ban voltam. A Nagyoknak vettem ruhákat 16 ezerért :oops: :D már főleg nyárra (rövid + hosszú ujjú polók, szoknya, vékony naci) + bevásároltam ezt-azt az ALDI-ban. A franc fog torták sütni Szofi bölcsis bulijára ha feketeerdőt lehet venni 800-ért. Ez is piszok guszta volt. Majd magunknak sütök!!! :lol: IKEÁ-ba is beszaladtam, de a pénztárnál lepakoltam és kijöttem. A Nagyok apucival voltak a Pólusban. :D

megyek vissza tejberizst főzni estére. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Renáta, igen én is meglepődtem, h mennyire nincs senki.
mi délelött hordozós klubban voltunk, talákoztam Zsófizsóval, tündéri élőben az a két csaj! :lol:
sajnos Gyuzsót nem tudtuk megvárni, hamar leléptünk, K igen álmos volt már. korán is kelt.
K-t megpróbáltam felkötni a hátamra, mert szeretném majd hordozni, eddig csak elöl hordtam de már 12kg és leszakad a vállam. megmutattak pár kötési módot, de elég rosszul tűrte. idegen volt neki a szitu.
ja és a klubban megtaláltam a szülinapi ajándékom. :lol: egy didymos indio-t! annyira puha volt, és jó volt kötni és szép volt... beleszerettem. már csak szereznem kell egyet használtam mert eredetibe elég húzós, főleg a 300s euró mellett. :lol: :oops:

Hotelról senki nem tud semmit írni?? nem voltatok sehol ami nagyon tetszett? Dóri asszem ti voltatok vlhol, raktál is föl pancsi képeket.
snooopy

Orsi, Alsópáhok, de az piszok drága.

Viszont hozzá közel van Kehidakustány, van vagy 20 panziója. Igaz, hogy pár 100 m. az élményfürdője, tehát nem a panziók valamelyikéhez tartozik, de egy anyuka nagyon dicsérte. Középen van hangszigetelt babaszoba, stb. A panziók közül meg sok bababarát teljesen, mindent adnak. Keress rá neten, a település honlapján fenn vannak a szállások.

Igen, egyenlőre csak nemevés, lehet, h. nincs elég tejem most a kis heti ajándékom miatt, de mondjuk ma már 2x szívtam orrot is szegénynek. Meg nyűgi, de ez lehet fog, szél....ugye anyósoméknál nagy a család, sokat megyünk, hogy azért picit tudjak pihegni, meg nagybevásárolni, de ott vki mindig taknyos. Most akkor tavaszig ne menjek? Peti is csak ott tud aludni egyben 2-3 órát....kizárt hogy segítség nélkül menne most. :oops: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, azt hallottam, h piroska alatt megcsappanhat a tej vagy más ízű lehet és ezért nem esznek.
nekem is volt, gyakrabban kell szoptatni persze ha Levi is hajlandó enni.
snooopy

Tudom és próbálkozunk....mindent bevetek még a családi közutálatnak örvendő tápit is.... :oops: de egyenlőre csak cici, sinlac néha.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
nem is tudom, hogy mit írjak! Biztos tényleg mindent megpróbálsz!!! Neki meg biztos fáj a kis ínye és még sokat is mozog. Tudom a helyedben engem is csak valami azonnali megoldás nyugtatna meg, de ha gyakran cicire rakod .... hátha!!! még így is hogy más lett az íze. Különben két napja Zsófi is kezdni. :oops: Este lerakom és úgy 45 perc múlva felvonyít. :oops: Ő is tömi a szájába az öklét. Ha megfogja a kezem akkor az enyém tömi befele. :? :oops:

Alsópáhok:
ha valaki befizetne minket oda, én akkor se mennék oda vissza szívesen. Szajnos ajánlani nem nagyon tudok, mert mi a Balatonra jártunk inkább JÚNIUSBAN. Ancsa tuti tudna segíteni!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!
Én vagyok, csak egész nap nyüzsi volt. Mentek el a barátaink, akikkel síelni voltunk, aztán Pankát leraktuk anyósnál, mert már megígértük neki két hete, hogy ottalhat. Meg voltunk dm-ben pelust szerezni, meg voltam CA-ban és én is vettem farmert.

Aprooka!
Nem hiszem, hogy megnyugtat, de Peti az elmúlt hónapban kb. 22 dekát hízott, a múlt héten meg úgy tűnik, semmit. Szopik (ami nálunk ugye cumisüveg), meg eszeget is kb 180 gyümit, meg olyan 100 körüli főzeléket, és iszonyú sokat nyüzsög. Én megvárom még ezt a hónapot, és akkor majd beszélek a gyerekorvossal, hogy most mivan. Amikor olyan beteg volt február elején, két hétig nem hízott semmit, sőt fogyott. Anyós azt mondta emiatt és a hozzátáplálás miatt sem híznak ilyenkor. Na, majd meglátjuk. De mutasd meg dokinak, hogy megnyugodj, vagy ne adj Isten, ha baj van, rájöjjenek.

Veronikusz!
Mi volt Alsópáhokon? Mi megyünk két hét múlva elkölteni az üdülési csekkeket.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Megint Annabella? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Zsó, persze vidd orvoshoz is. Esetleg tudok két szopi-tanácsadó ismerőst, ha kell. A menzesz alatt tényleg változik a tej, de aztán visszatér a rendes állapot. És tényleg próbálgasd a cicizést.

Testmozgás: aki csak teheti, csinálja. Max. igyatok többet közben.
Tudom,mindig ezzel jövök, de hát régen dolgoztak is közben az asszonyok, mégsem ment el a tej. A közérzet meg jobb.
Andi, tényleg jót tesz neked is biztos.

Mi ma úttörővasutaztunk, a lányok nagyon élvezték, mi is, ki kellett már mozdulnunk.
Én így a 17 hét leteltével lassan megunom már a róka komát reggelente, de majd csak vége lesz.

Emese, ezek a képek... :)
Veronikusz , mutattam Embernek az alvós képet, ahol Zsófi magában tobzódik a tesók mellett. Hogy asszem' ez lesz a mi sorsunk is... :)

Megyek, lassan fürdetés.

Kép

Kép

Kép
memme

Kriszta!
igen, Annabella! az nagyon bejött. Balcsi, medencék, animátorok, gyerek disco, masszázs, vacsi utáni séta a Corsón :lol: :lol: :lol: én Alsópáhokon halálra untam magam. :oops: :oops: :oops: gyanítom hogy azért sikerült ilyen bénán nekünk, mert ez volt az első GYEREKES üdülésünk még anno Katával. Mindenki más dicséri. Én még a Kapitány hotelt néztem ki Sümegen :lol: meg az mesés Shiraz hotelt :lol: de örülünk, ha a csekkekből fussssa a Balcsira :? az se lesz két fillér :oops: de megéri! most megyünk 3x-ra :lol: :lol: :lol:
Farmer: :lol: :lol: :lol: még én is vadászok majd egy nagyobbat is és akkor ez Szofié lesz :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme!
hát igen! fantasztikus érzéke van arra, hogy ha a nagyok alszanak VÉLETLEN, akkor ő tutira NEM :cry: :cry: :cry: én naív meg mindig készülök, hogy na akkor most ... ő meg ilyenkor végigvisongat két szopi közti időt. :lol: :lol: :lol: :lol: HA viszont a lányok itt tombolnak, akkor ő meg - itt kint a nappaliban a járókában - durmol (vagy síri csendben játszik) :roll: :roll: :roll: már lassan feladom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De izgi! nálatok meg hamarosan kiderül KisKicsi neme!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Csak gyors bekukk...

Levinek mihamarabbi gyógyulást és most már ne ijeszgesd anyudat!!!!!

Orsi: mi voltunk Alsópáhokon, amúgy most nem olyan drága 4=5 éjszaka akcióval, de én sem mennék vissza. Anno leírtam Tündének priviben, hogy milyen gondjaink voltak, majd megpróbálom előkeresni. De én inkább egy jó kis helyre mennék, ami nem extrán bababarát, viszont sokkal jobban érzitek magatokat és nem nagyüzem... Sümegen pl.: mi nagyon jól éreztük magunkat, igaz a gyerekmendence nem babymedence, de Alsópáhokon is 3 lépcsőfok vezetett bele, szóval ott sem lehetett beleengedni a gyereket egyedül... De annyi jó hely van belföldön, attól függ mit szerettek.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Köszi Dóri, nekünk végülis a medence a lényeg, mert K imádja a vizet. órákig tud pancsolni. szóval olyan helyet keresek ahol van gyerekmedence, ahol pici a víz és leér a lába. úgysem engedném be egyedül, de legalább pancsolni tudjon és ne egy úszógumiból nézze csak a vizet.
snooopy

Bori
Minimanóban (meg még pár helyen) most akcióak a Chicco napszemcsik!!! 5-ről, 3ezer! Sztem ez jó ár! Nézz utána! A Minimanóban ugyan azt írja, hogy fiúknak, de teljesen unisex némelyik fazon és pl. bordó vagy narancs metálban már nem is olyan fiús :wink: Én tuti vezsek! Idén már nem lesz jó az egyévesre való :lol: Tavaly még elment :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Orsi!

Debrecen, Aquaticum Hotel a Nagyerdőben. Nézd meg a neten, szerintem szupi!
Mi 2 éve voltunk ott nyaralni. :lol: Árakról nem took nyilatkozni, de az oldalán biztos találsz árakat is!

Renáta!

Egyetértek azzal, amit írtál. Csak Te jobban megfogalmaztad, mint én! :wink:
A mi családunk sem egy "titkolózós" fajta. :wink: Mi is mindent megbeszélünk Adrival a maga szintjén! És igaz, hogy Ő már majdnem 4 éves és többet felfogott a Tesó dologból, mint mondjuk talán egy 2 éves, de azért Neki is új volt a dolog, főleg amikor már "kézzelfogható" :lol: :wink: volt Jázmin! Szóval jó volt az "időbeni" (kb. 18 hetes voltam) felvilágosítás és ahogy írtad Te is, egy idő után (kb. 5 hós lehettem) elkezdett "bombázni" az Ő kis kérdéseivel Tesóval kapcsolatban!
De ahogy Te is írtad és ahogy én is gondolom, csinálja mindenki úgy, ahogy gondolja!!!
És azzal a HSz-mal nem akartam én megbántani Zsut :!: :!: csak az "ütötte meg a szememet", hogy ha jól emléxem úgy írta, hogy - nem akarják előre sokkolni Micát- szóval csak azt akartam akkor is mondani, hogy mindenképpen valamilyen szinten "sokk" az a nagyobb tesónak (akárhány éves is!!!), amikor megszületik a kistesója és talán jobb hozzászoktatni a gondolathoz még pocaklakó korában.
Na mindegy, nem ragozom tovább a dolgot!!! :roll:
Mint minenben ebben is döntsenek az "érintettek" úgy ahogy jónak látják!!!!!

Veronix!

Én a holnap hajnali 5 órai szopi után lógók meg az Ósanba!!! :lol: :wink:
Aztán megpróbálok hazaérni a köv. etetésre, ami kb. 8-fél 9-re esik! :wink:

Na jó, más már nem jut eszembe. Menek fürdök meg olvasok a következő etetésig! :wink:

Szép estét Mindenkinek! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Aprooka!

Nagyon, nagyon szorítok!!! És én is bizom, hogy csak a fogacska!!!
Sok, sok gyógypuszi!!!
És remélem hétfőn már tele pocakkal mentek a kórházba és megnyugtatnak.

Bocsánat, de nagyon dolgoztam, így csak benéztem.

Tigrincs!

Szerdán lesz a műtét???
Nagyon sok puszi, és szorítok!!
És írok ám! NIncs elfelejtve!!!

Miben tudnék segíteni??
Ki akar menni hotelbe?
mondja!
itt van a szállodás!
:lol:
Bár abban ugye nem dolgoztam, csak nézegetem, így a legjobb mert tudom jól kritizálni!
Utazási irodában viszont dolgoztam.
Szóval kinek tudok segíteni???

Kriszta.
Anyós megy nyugdíjba?

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
puszi

ancsaboszi

Sziasztok!

Köszi, köszi!
Talán meglehet a sztrájk forrása, mert egész éjjel kerestük önmagunkat meg a levegőt. Szegény annyira bedáthásodott hogy éjjel is óránként szívtam az orrocskáját. Azokban az egy órákban is, amikor aludt, hangosan nyögött. Úgy sajnálom. Nagyon remélem, hogy "csak" emiatt vágta be a durcit evés téren, még pár nap és kiderül.
Peti tegnap este 8 körül kerített egy gyerekszakorvost (azért van jó is abban ha az ember párja doki :oops: ) szóval azt mondta a csajszi, hogy még várjak egy-két hétig és figyelgessem, mert a fog, mensi, múlt heti láz és fene tudja milyen vírus, meg a most kitörő nátha (pedig mondtam Peti öccsének, hogy 5 lépés távolság, de tutter összefogdosta Levi játékait múlt csütörtökön. :evil: )szóval ezek együtt meghozhatták a nem várt hatást.
Tegnap már az esti mindig várva várt sinlac sem kellett, a tápszer szagára is öklendezett, szóval azt hiszem marad a kivárás.

Ancs, akkor külföldi helyeket is tudsz ajánlani? Horváto? Gyerekbarát persze.....

Orsdi, én is én is hordozós tali. A köv. találkozzunk, ok?

Memme, köszi, már van pár telefonszámom, tudod műtét előtt sem evett rendesen és akkor bőszen hívogattam. Remélem megoldjuk ezt is, ha nem, akkor lehet, hogy majd élek a lehetőséggel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hátha tényleg az van Zsó, hogy egyszerűen csak összejött neki sok minden.

El is felejtetem mondani, hogy milyen szerencsém van: Vidadoktor aug. 16-ig van szabadságon, Tóthdoktor meg aug. 17-től. És bevállal.
Tetszett ahogy beszéltünk, hogy nem "doktoruras". És főként az, hogy a szülésről való gondolkodása sem "doktoruras", dehát ezért kerestem meg. Csaknem volt mindegy az sem, hogy kommunikál. Persze a vizitek alkalmával már találkoztunk és a karácsonyi fellépése sejtetett azért dolgokat :).
Szóval örülünk.

Ehhez képest milyen poén volna, ha KisKicsi aug. 16-ról 17-re kelne útra... :wink:

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok,

Zsó, remélem tényleg csak összejöttek neki a dolgok. ha náthás, és nem kap levegőt nehezen tud szopizni...talán ez is benne van.
OK, a hordozós tali minden hónap első szombatja... nézd meg a mamamin. Nekem Gyuszo ajánlotta, és tényleg tök szupi, csak az volt baj, h férjjel mentem, ő meg az első 10 perc után mondogatta, h menjünk má'!!! :evil: én még meg akartam várni Zsófizsót, meg Zsu-t, így épp végszóra futott be Zsófizsó, köszöntem nekik majd el is húztunk. Meg K délben alszik, így is azért is mentünk. de legközelebb majd tovább maradunk, most egyedül is odatalálok...

Ancsa, én keresek hotelt ahol van gyerekmedence, mivel K imád pancsizni! egyenlőre belföld, egy pár napra kiruccanánk, de nyáron talán horváth-ba is elmegyünk.
néztem galyatetőt, meg amit Dóri ajánlott Sümeg, de még párat azért megnéznék...

Memme, tényleg micsoda mázlid van! :lol:

Tigrincs, milyen volt az auchan, egyedül?? :lol:
snooopy

Sziasztok,

Zsó, most olvasom... Nem jövök tanácsokkal, de bízom benne, hogy "csak minden összejött"... ma hogy vagytok? :roll: (Nem megnyugtatásnak szánom, meg magyarázatnak, de nekem mindkettőm rettenet nyűgös. Benedek ok nélkül sír, és ez most nem hiszti. Jankaszávánk nyugtalan, elromlott az alvókája. Persze ez nálunk 2. napja megy, nem hetek óta.)

Tegnap itt voltak anyósék és sógornőmék. Gyerekek, majdnem hasba szúrtam itt magam csendesen. Amint elaludt Janku, szaladtam is el itthonról (arra hivatkozva, milyen sürgős vásárolhatnékom támadt). Ennyi tömény hülyeséget egyfolytában már régen hallottam. Tőlük nem is számítottam másra, de rettenet. Eleve az egész, ahogy Jankához hozzáállnak, őrület!!! "Kapja most ezt a kis antibiotikumot, majd meglátod, hogy rendbejön magától, nem is kell műteni..." és hasonlók. Szeretem nagyon az olyan embereket, akik úgy gondolják, hogy amennyiben valamit elbagatellizálunk, vagy nem veszünk róla tudomást és a szőnyeg alá söpörjük, akkor az nem is létezik. Na, bocsi. Idejöttem panaszkodni.

Memme, én is itt... :)
vbea

Reni!
Köszi, megnézem! :D

Veronikusz,
ha az egerszalóki Shirazr gondoltál, akkor oda ne menjetek, nem éri meg :? Mondjuk mi télen voltunk, akkor ugye a mdencék száma is eléggé limitált volt, nyáron biztos szebb, de a személyzet annyira kezdő és rosszul is főznek (ez utóbbi nálam legalábbis nagyon lényeges kérdés :oops: :lol: )

Hú, megcsináltam Boginak kb 1 heti kajáját egyszerre, tele is vele már fagyasztó, most pihi.
Vendég

Bori!
:oops: hát ez nem jó hír! :oops: nekem mondjuk csak a hangulat számítana, kaja nem :lol: :lol: :lol: minden esetre most nem fenyeget a veszély, hogy bárhová is elutazzunk. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsó
Jaaaj, ti szegények, hogy mindig legyen valami :evil: Remélem mostmár a napsütés valami t is hoz :D

Eni
Nem csodálom, hogyhülyét kaptál tőlük! Persze lehet, hogy jószándékkal vígasztalni akartak, de hülyeséggel????? "Nembaj, hogy levágta a vonat a lábad, majd egy kis C-vitamin helyrerakja!" :lol: Na szóval kb. ennyire voltak értelmesek, ja :roll:

Memme
Te nem vacakoltál! :D Én csak figyelem egyenlőre az eseményeket, aztán meglátom mi legyen. De részletek miatt megy privi!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hogy mikor kezdünk nővé válni...:

Melinda, Eszter és én is kaptunk ma egy-egy csokor tulipánt. Esztertől inkább visszavettük, mert közelebbi ismeretségbe akart vele kerülni. De hát láttátok volna Melinda arcát, ahogy Apja boldog nőnapot kívánt neki és megpuszilta majd átadta neki a virágot... :oops: :)
Nyilván, rajtam is látta, ahogy Apjával megcsókoljuk egymást, a mozdulatokat meg a hangulatot érezte, de annyira más volt az arca, mint amikor valami játékot kap. Kicsi megilletődött mosoly, vagy nem is tudom milyen szóval mondjam. Nem is akarta, hogy beletegyük vízbe, de lassan megértette, hogy víz nélkül meghal a virág, viszont kompromisszumot kellett kötni:egy szál nála maradt. Merthogy ez az Ő VIRÁGJA... Sertepertélt vele a kis harisnyájában és az alvós pólójában.
Viszont Apja azt mondta, hogy ez a nőnap neki így teljes anyagi csőd. :D Pláne ha KisKicsi is lány... :wink:

Tigrincs für-orr. Meséltem emberemnek Adri manduláját, azt mondta, ő is így járt. A nagypapi vette észre, hogy gond van a fülével. (Próbára tette, egyszer a balba, aztán a jobb-ba suttogta, hogy "Van csokim". És az egyiknél nem reagált.) Hát én nem tudom, hogy mikor vettem volna észre.
Gyors gyógyulást majd a nagylánynak!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Zsó, talán tényleg minden csak összejött. Amúgy most ez extra szél minden 1 évnél kisebb babát NAGYON megvisel. A nagyobbakat kevésbé. Meg persze attól is függ, hogy mennyire érzékenyek. De tény, hogy 1 éves kora alatt nekem mindkettő nagyon sírós és rosszul alvó és étvégytalan volt szélben. Másrészt meg sokszor a betegség is úgy jött ki, hogy 1-2 napig nem volt étvágyuk, és utána jöttek a látható tünetek.

Üdülés: szerintem már szinte mindegy, hova, ami tetszik. Már szinte mindenhol készülnek babaággyal, és sok helyen, ahol van medence, ott van gyerekmedence is.
Mondjuk ez utóbbiak nagyon cselesek tudnak lenni, amikor a felnőtt nem mehet bele. Az 1 évesem meg folyamatosan belebukfencezik. :)

Alsópáhokra én se mennék. Semmi izgi nincsen. Shirazról azt beszéltük férjemmel, hogy egyszer eszünk ott (Bori, most erről lebeszélt), de tök felesleges annyit fizetni a szállásért.

Mi most a bababónuszos akcióval megyünk Sopronba. szerintem nagyon jó lesz, és ott is van gyerekmedence, gyerekvigyázó, stb.

mtunde

Nálam mindkét Mazsola lázas :cry: Ilyen se volt még. Szandi múlt hét közepe óta fájlalta a torkát, cs-p nem is volt suliba, de úgy volt holnap már megy...... Taknyuk-nyáluk egybefolyik, köhögnek......

Zsó: hátha "csak" valami nyavalya lesz. Inni igyon, az a lényeg!

Én is olyan nyomi vagyok, hol fáj a fejem hol nem......

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok,

ismét csak gyorsan, hulla vagyok... Kertet építettünk egész nap, és el vagyok már szokva az ásástól-lapátolástól...

Zsó,
Remélem tényleg csak sok minden összejött... Drukkolok nektek holnap!!!

Orsi,
Kolos hogy van??? Olvastam a kiflit, de azóta?

Heni,
Jobbulást a Mazsoláknak!!!

Memme,
Melinda tündéri lehetett :D

Eni,
Mondanék erre valamit, de áááá...jobb ha nem írom le... Nem csodálom a menekülést.

Na ennyi maradt meg a fejemben...

Reni,
Nem jutottam ki postára a hétvégén, holnap mindenképp feladom!!!

Na, nálunk nem éberebb a kisasszony a széltől, sőt... Délelőtt 2,5 órát aludt a teraszon a babakocsiban, aztán átmentünk anyósékhoz, végignézelődte szépen ücsörögve az utat. Visszafelé ücsörgött, nézelődött, majd azt vettem észre, hogy egyre jobban lóg a feje - elaludt ülve a babakocsiban :D Nnna, ilyet se csinált még ;) Ekkor is aludt egy órát, aztán 6 körül már nyöszörgött, hogy álmos, 7 körül megfürdettük, fél nyolckor már húzta a lóbőrt :)

Megyek, dolgoznom is kell :? Bár nem sok kedvem van, azért (is) lógok itt... :oops:
Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Aprooka,Jaj szegény Levi! Remélem én is hogy csak sok minden, de azért szorítok, és küldök gyógypuszit.
Sajnos nem, ott egyszer voltam, és nem lett a kedvenc országom, és az utazási iroda sem erre specializálodott. De helyet, azért tudok ajánlani, csak most nem jut eszembe a neve, és ott viszont apartmant is. Ahol mi voltunk 3 napot az nagyon jó volt, csak aztán tovább mentünk, és ott már nem. Kár volt. Szóval az egy sziget. És ott van a legmelegebb mert a hegyek közrefogják! És be lehet szaladni a vízbe, és homokos a strand. Szóval nem jutott eszembe, de megnézem, és megmondom. Ok?

Snoopy

Hogy van Kolos???

Először is nagyon köszönjük a cdt-, de sajnos egyik masinában sem megy. Enyémben hang van, de a többiben az sem. Nagyon aranyos vagy, de ha nem haragszol visszaküldöm, hátha valakinek még jól jön. Köszönjük.

és akkor egy kis utazási ajánló itthon!

Mi kétszer votlunk Kehidán, és csak jót tudok mondani róluk, tényleg. Nagyon jó volt. Lara 4 hónaposan volt először, 2007 májusban, aztán a nagy sikerre való tekintettel oktoberben visszatértünk, és akkor ilyen baba-mama csomagban voltunk. Szuper volt, volt úszás és torna is Larának. Tetszett. Ja itt van ilyen babakuckó de nem volt ott sosem senki, így nem voltunk bent.
Végeredmény.
Ajánlom! :-) http://www.kehidatermal.hu/
tavaly csak azért nem oda mentünk, mert Apa azt mondta, jó, jó de azért nem kell itt leragadni.

Most áprilisban meg a Veronikusz által említett Hotel Kapitányban voltunk. Itt is nagyon jól éreztük magunkat. Igaz a wellnes rész nem a legprofibb(ez az egész egy családi vállalkozás, és ez a rész még nem annyira 4csillag, de jó, csak a szolgáltatások) , de a többi nagyon jó, és az is igaz, hogy van gyermekmedence, de nem az ami Kehidán, hogy pancsizni is tudsz, szóval csak wellness fotelben lehet. Itt úgynevezett váróvi van, óvónénivel hat nap alatt nem találkoztunk. De ide be lehet menni, és sok a játék. Viszont itt nagyon látszik hogy vidék, nagyon kedvesek, és nagyon figyelnek a vendégre. Ez sajnos már nem sok helyen mondható el.Kehiádán is nagyon figyelnek rád! És mi a szállodában voltunk, igaz vannak apartman házaik is, de akkor ki kell menni az utcára és hát vizesen.
Én ezt is ajánlom, hisz a pancsi nagyon szuper!!!http://www.hotelkapitany.hu/
és a lovagi torna, ami szombaton és szerdán van, és utána a vacsi is szuper! Meg van állatsimogató, meg lovaglás! Bár más nem nagyon, de pihenni a város zajától. Ja és ha lehet várra néző szobát kérjetek. Mi nem fizettünk érte, nem is kértük, abba tettek, mert először úgy volt hogy nem tudunk menni, mert nincs hely, de aztán lett. Nagyon segítőkészek voltak ebben is. És aztán Lara beteg lett, nagyon köhögött már majdenm indtultunk haza, és akkor ott elmentünk a dokihoz (annak a lánynak a gyermekorvosához, akinél foglaltunk, ha kell a neve mondom)

Szóval tavaly mi egy zalakarosi hotelbe (ha valakit érdekel, leírom a nevét, mert nem akarom itt lehúzni, bár nem ártana) akartunk menni, hú hát nem jött össze, mert már a kérdéseimre sem váalszoltak. Sőt kertjük sincs. Bár már előre le akartak beszélni, mert két rossz tapasztalat is volt, de én nem hallgattam rájuk. De mikor velem is érdekesek voltak, már a levezésben. És utána jött Sümeg.

Itt nem aludtunk csak egy napra mentünk, de szuper volt a wellness rész.
Visegrád
http://www.thv.hu/

Barátaink itt voltak igaz ők is csak egy napra pancsizni, de jó volt.
Mi is ki akaruk próbálni http://www.aqua-world.hu/index.php?lang_id=2

Viszont ha gyermek nélkül szeretne valaki egy kicsit romantikázni távol a világ zajától pár napot, akkor ide!!
Nagyon ajánlom,
http://www.szentorban.hu/ Bár gyermekkel is jó lehet, de itt csak egy medence van. De van nagy játszótér.

Na hát ennyit az utazási ajánlatokról.

ancsaboszi

Veronikusz

Hangulat szuper Sümegen!!! :wink:
mikor mentek Füredre???

Memme,

Anyira édesek lehettek a lányok!!!Kép???

Heni,sok gyógypuszi Nektek!!!
Nekem is fáj már két napja a fejem, szerintem a széltől.

ancsaboszi

Jó reggelt!

Ancsa!
június 25.-július 2.-ig :D :D :D jöttök ti is???? :lol: :lol: :lol:

Bori!
mi lesz a mai szolival??? hogy készüljek? sminkeljek? vagy ne??? :lol: :lol: :lol:

Heni!
ja szegénykék!!! millió gyógypuszi nekik! nekünk "CSAK" az orrunk folyik (két nagynak) + Kata és én köhögünk MÁR MEGINT!!! nem vészes, csak idegesít. :evil: :evil:

szaladok készülni ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ancsa, köszi, jó sok cím,sztem most az oldalszámot jegyzem meg. Bár egyenlőre annyi nyári családi progi van kilátásban, hogy sztem nem lesz belőle semmi de majd meglátjuk. Jó lenne vmit kitalálni, mert ez a Parádsasvár, szóval ezel kicsit befürödtünk sajna és szeretnék végre egy uszis-bababarát helyet.

Veronikusz, Füred? Mi is a közelben szoktunk tanyázni, meg most lesz egy hét Csopak, egy hét Tihany is. Mikor mentek?

Heni, jobbulást Nektek. Én már azt hittem megússzuk, hisz itt a tavasz.

Köszi,köszi az érdeklődést, igen még várunk pár napot aztán meglátjuk. Eni, abszolút átérzem, hogyan várod a pisis pelusokat. Most, hogy Levi ugye a szopiból is visszavett és mellé egyáltalán nem iszik, én is 2 óránként figyelgettem a siralmas helyzetet. Tegnap már csak 2 pelus kellett napközbenre, az sem telt meg egyik sem. :?
De közben meg semmi jelét nem mutatja szomjúságnak, kiszáradásnak bágyadtságnak, szóval éppen elég úgy tűnik.
:?: :shock:

Mára én is letrottyosodtam, így érzem azt amit a Kicsifiú és igaza van, ha utál minden kaját, innivalót. Ha ugyanaz a bibi és Tőle kaptam el, akkor értem, mert úgy fáj a torkom, mintha tűvel szurkálnák.

Orsi, én mindent megteszek, becsszó a csütörtökért, még nem veszett fejsze nyele, de rezeg a léc....Kolos?

Judy, éljenek a nagy alvások. Levi tegnap nem tudott, estére szegény már remegett a fáradtságtól, ilyet sem láttam még. Mondjuk egyszer Peti hugai visították fel szegényt legmélyebb álmából....

Na, megyek, mert ma extra korán kelt az úr és láthatóan álmoska még. Jövök még

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Pocséj éjszakánk volt. Beninek este 10 kor 39.9 volt a láza, s még másfél óra múlva is 39.5 :cry: Akkor hűtőfürdőt próbáltunk, velem együtt sem tudtam 5 percnél tovább bent tartani - az meg lófitty. Remegett, szorított, hogy hideg, fázom, anya ki........ a szívem majd szétszakadt. 1kor megint nurofen, talán jobb lett, de egész éjjel 39 körül mozgott neki. Az aggaszt, hogy alig bírom itatni, nagyon félek, hogy kórház lesz a vége..... Most hívom a dokit, de foglalt.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, nagyon sajnálom! Kitartás és gyere, hogy mi van!

Veronikusz, mi akkor Csopakon. Összefutunk majd?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok,

K már elég jól, igaz nem eszik vlmi sokat, de tegnap már bement egy kis tészta, egy alma reszelve, és anya pizzájából is csipegetett. a a kedve jó, de néha nagyon anyás, és felettébb unatkozik...de ma déután megyünk gyöngyösre a nagyszülőkhöz, ott aztán kényeztethetik. :)

Zsó, sajnálom szegény pici Levi. remélem nincs semmi komoly. náthás még??

Heni, jaj, Ti is! sok sok gyógypuszi!!!

Ancsa, mivel próbálod lejátszani?? párom szerint töltsd le a legújabb bsplayert és a codec-eket hozzá.
és köszi a sok sok hotelt, meg fogom nézni őket.

és a környék milyen ezeknél? mivel nem fogunk 24 órát a hitelben tölteni, kirándulási lehetőség is van?

Veronikusz: ez balatonfüred?? jaj úgy imádom, nagyimnak ott van nyaralója, sajnos mióta papa nincs ő sem volt lenn, romokban álla a ház... sajnos. :cry:
kiskoromban mindne nyarat ott töltöttünk, imádtunk ott lenni. tavaly visszamentünk K-val egy napra, gyönyörű lett a sétány.

Judy, babakocsiban kidőlés... ezek a kölykök mindig akkor csinálják ezt mikor nem is számítunk rá. :) de olyan édesek. :lol:
snooopy

sziasztok,

Heni,
gyógypuszik Beninek!! Remélem nem lesz kórház...

Zsó,
na éjszaka bepótolta a kisasszony... volt egy szakasz hogy 20 percenként ébredt... Lehet hogy volt valami front is, mert hajnalban a párom feje is szét akart szakadni :?
Levi hogy van? Neked is jobbulást meg persze Levi manónak is!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Snoopy!
Örülök, hogy Kolos jobban! mennek még a gyógypuszik!
igen ez Balatonfüred, Hotel Annabella. Nem jöttök le ti is majd nyáron? akár csak egy napra is és akkor már a 3-as tali figyel!!!! :lol: Esetleg 4-es ha jönnek Ancsáék is :lol:

Aprooka!
Jaj! már te is?! :oops: millió gyógypusszancs!
persze hogy talizunk :D :D :D

Heni!
jaj! ez nagyon brutálisan hangzott!!! sok-sok gyógypuszi!!! :cry: :cry: :cry:

Bori!
de jó neked! még alszol???? :lol: :lol: :lol:
lassan el kéne indulnom itthonról!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi lányok, iszogat, meg fél dl tápszer is lecsúszott most meg hajnalban is, szóval olyan 2 dl már túl vagyunk....... Most olyan 38 körül van neki, du. doki.

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz, de lemegyünk!! mondjuk addig még van pár hónap, de előtte úgyis szólsz h mentek nyaralni...majd megdumcsizom párommal. :lol:
snooopy

Orsi!
oké, szólok! :lol:

Bori!
gyere!!!! mennem kéne!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jobbulást Heni-Beninek!

Dóri,, hogy telnek a finis-napok? Van segítséged?

Kép

Kép

Kép
memme

Zsó, gyere majd, ha itthon vagytok... mit mondtak?

Heni-Beni hogy van? Szandi?

Mi jól, megengedek egy halovány mosolyt... :roll:

Én visszatértem bridzsitdzsonszos önmagamhoz... Nem bírtam a hátsómon ülni, nem bírtam kivárni, míg eljutok fodrászhoz, azaz ő eljut hozzánk... be is durrant a fejem anyóséktól, így vettem egy csokibarna tartós hajszínezőt... láttatok már VÖRÖS csokit??? Chilis csoki lehet. :lol: Most röhögök, de bőgtem is. Renáta, azt tudom, hogy te vörös, én is évekig az voltam, de most nagyon nagyon nem akartam az lenni. Semmi ötletem nincs, hogy mit kéne tennem, de így még a tükörbe sem akarok nézni, ááááááááá! Titkon örülök viszont, hogy így gyártottam egy problémát magamnak, és most lehet EZEN dühöngeni. :oops:

Csók a kisbetegeknek.
vbea

Most ment el a doki....
Beninek gennyes mandulagyulladása van, Szandinak meg kezdődő arcüreg.... Mivel baci mind a kettő, így kapják az antibiotikumot. Most kivételesen "örülök" ennek, jobb, mintha vírus lenne, mert annak leküzdése a szervezetre van utalva.

Eni: anno tizenéves koromban a barátnőmmel nekiálltunk életünkben először hajat festeni. Kicsi vöröses árnyalatot szerettem volna - kb. gesztenyebarna az alaphajszínem. Lett belőle egy élénk bordó. :? Szerinted? Kapucniban mászkáltam napokig mire lemertem venni a fejemről. Az akkori barátom meg jól kiröhögött.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni
Hát igen....mire én is megtaláltam azt a színt, amit szerettem volna...Ezek a dobozon feltüntetett és színtáblázatban ábrázoltszínek...semmi közük a valósághoz :twisted: Vagyis, de, a 2rongyos kategórában állítólag valóban olyan lesz...Nemtom. Tesómnak seszínű haja van eredetileg, azon persze, hogy minden olyan lesz. De vettem én is középbarna nevű festéket és fekete lett tőle a hajam :roll: Most rézfényű szőke meg ilyen típusú néven futó festéket használok, ettől lesz olyan, amilyet a képen látni. Ami semmiképp nem szőkés :D Szóval tanács: Mindig legalább 2-3 árnyalattal világosabbat válassz, mint amilyet majd a fejed tetején látni szeretnél! Persze sajnos a vöröses beütésen ez nem sokat segít :roll: Mosd meg párszor és vegyél valami sokkal világosabbat. Azonnal nem fogja befogni, vagy ha igen, akkor is ledobja, de aztán meg lesz a hatás :wink: Jobb, mint a leszívás :wink:

Betegeknek: Millió gyógypuszi!!!

Dóri
Mostmár tényleg ideje lenne napi 1x bejelentkezned :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Látom sok a betegecske! gyógypuszik!!

Veronikusz,
most látom mennyire hiányoltál :D Azért én jól éreztem magam így is, majd legközelebb befekszünk mindketten! Mentetek végül tovább?
Zsófinak is gyógypuszik, remélem, nem lesz a köhögésből semmi!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?