Új privát üzeneted érkezett!

Szép vasárnapot, szép nőnapot, szép Zoltán napot!

Kép

Brizo! :lol: :lol: :lol: :lol: Felolvastam Apának! Bizonyos részeknél nagy átéléssel nevetett! :wink: :lol:

Dezsina! Na idefigyeljél. Amíg az ember nem lesz terhes, NEM HISZI EL, hogy a mensis tünetek a TERHESSÉG JELEI is lehetnek. Ráadásul ez a 8. nap, kb a beágyazódás ideje!!!! Szóval ha pici barna vagy rózsaszín lesz, attól se ijedj még meg (lásd beágyazódási vérzés). Hányadik cn-on vagy egyáltalán???? :?: És hány naposak a ciklusaid???? Könyörgök ne add még fel, hanem bízzál még, mert lehet, hogy ezen múlik!!!! Az Utrot is nehogy abbahagyd!!! :!: :!:

Nyulaszkám, jaj szegénykém, de azért mostmár napról-napra jobb, ugye????? Gratula szép egyforma babapárhoz! Pláne, ha vegyes!!! De ha nem, oda se neki! :D

Estike! Csodálatos hírek!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!! :D

Kisbuta, sztem se gáz, hogy fürdőben voltál, ha nem volt forró a víz (bár ha abból is gond lett volna, mára már kiderült volna, de remélem továbbra is minden oké). Mondjuk sztem ne csinálj belőle rendszert azért, jobb vigyázni (fertőzések miatt). De egyszer-kétszer tuti nem árt.

Szezso drága, örülök, hogy te is jól vagy. :)

Kata :?: :?: :?: :?:

Puszedli! Tüszinéző UH ma, ugye??? Minden jól fog menni, érzem. :)

Vkrisz, teszt még tényleg korai volt, drukk a többi zebrásodásához!

Többieknek is puszi.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, ha itt vagy, gyere gyorsan a laptetőért!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

itt vagyok
dezsina

köszönöm a fejmosást.
kicsit el is sírtam magam a nyomoromban, hogy milyen aranyosak vagytok
akkor még a 10% esélyhez adok még5-t. nem 3mat. igy lesz 13% :P
26. napon vagyok és 28napos a ciklusom
dezsina

Halihó!

Dezsi: úttörő becsület szavamra kijelentem, hogy a mensis tüneteik a terhesség jelei is lehetnek!!! Nekem olyan erősek voltak, hogy biztos feladtam volna, ha nem tesztelek pozitívat et+9-en. De előtte Apa megígértette velem, ha negatív lesz, akkor sem adjuk fel, mert akkor még simán lehetett volna nega is...
Ezzel most nem tesztre akarlak buzdítani, csak arra, hogy bízz!!!!

Kata: neked nem ma volt a tesztnap?

Kisbuta: ha a víz minősége jó, nem lehet baj. Mi már jártunk olyan wellness hotelben, ahol nem babásan sem mertem belemenni a vízbe...

Brizo: bizony, azok a Rana-féle tesztek nagyon jók, már több helyen bizonyítottak, meg még fognak is :wink:

Vkrisz: hajrá spontán bébi :-D

Nyulasz: de azért nem túl magas a lázad, ugye? Ez különben influenza? Még meg sem dicsértem a Nyúlbogyókat :-D

Puszi: szijjja 8) és drukk az UH-hoz!!!

Rana: jó volt olvasni a soraidat, olyan kismamisan boldogak :wink:

Lassan indulunk ebédre a szüleimhez :-D

Boldog nőnapot Mindenkinek! :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, na azért vannak mélypontok is, különösen, amikor Apa halálba idegesít a hülyeségeivel (lásd Brizo táblázatában a 21. pont), mint pl tegnap is. :roll: :?

Dezsi, nem mondanánk, hogy reménykedj, ha nem lenne rá okod! :D Az meg, hogy babákkal a hasadban a Dunának menj, az különösen nagy butaságnak hangzik! :evil: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Dezsikém, én sajna nem vagyok még kismami, de a migrénre szeretnék reagálni, ezen a héten végig olyan migrénes rohamaim voltak (most is éppen kezdődik egy újabb), hogy azt hittem megőrülök, tuti hogy a frontok miatt van! Szóval nem feladni, én nagyon bízom benned!

Kata, holnap lesz vérvétel ugye? Nagyon drukkolok a magas hcg-hez!

Puszikám neked meg tüsző növelők mennek folyamatosan!!!

Mindenkinek puszi! ;-)
Vendég

Kislányok!
Ennyi érv után szabad nekem negativan gondolkodni :?: szerintem nem.
köszönöm. igyeszem... pénteken tesztelek, addig meg szedem a gyogyikat.
dezsina

Hahó!

Megjöttem:kb. 8 tüsző van, abból 2 kicsi, többi közepes, ma még Gonal, szerdán lesz a punkció!

Dezsina: extramegagigadrukkkkkkkkokkkkkkkkkkk!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csak pozitívan, ha nehéz is, ok???????

Kata: ??????????????????????????????????????????????????

Nyulasz: jobbulást!

Boldog nőnapot! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszikám, eddig ügyes voltál! Szerdán háromszorosan is izgalmas nap lesz! :wink:

Dezsike, szabad negatívan gondolkozni, de csak nagyon ritkán ám! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsinám :D gyere csak,ha elbizonytalanodnál :D hajrá péntek!...és 13+++
Szezsó,nem magas,38.2-ig megy fel minden nap,de nagyon nehezen viselem.Gondolom a terhesség miatt.Mert egyrészt ugye a terhesség és a változások is megviselik a női szervezetet,az ikrek duplán,és erre a láz :evil: 20 éves koromig,amíg újra ki nem vették a mandulámat,illetve ami visszanőtt,addig évente kétszer voltam vele beteg,40,4 fok volt a legmagasabb láz,de átlag 39-40 között mozgott...hát,nem emlékszem,hogy ilyen szarul lettem volna :roll: ...ez szerintem nem influenza,hanem torokgyulladás...bár orrom is folyik,az a legkevesebb...étvágyam meg egyáltalán semmi...
Puszikám,dejó :D remélem elégedett vagy a nyolcassal? :D Nagyon drukkolok!!!
Vendég

Dezsi, ez már egy kicsit jobb hozzáállás, még egy kicsit igyekezz! :wink:

Puszi, szuper hírek, csak így tovább és minden rendben lesz! :D

Szezso, örülök, hogy már rendben vagy a fogaiddal! :)

Rana, mostanában sose ugrál a hiperaktív szürke egér... :(

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszi, további növekedést a 8 kis csöppségnek!

Dezsi, én is azt mondom, ne add fel. Az a pár nap további reménykedés mindent megér!! Fontos, a pozitív hozzáállás, tudod.
Nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++

Kata??????????????????????????????????????????????????

Nyulasz, most már aztán tényleg monnyon le ez a mocsok lázas betegség!!!

Többieket is ölelem.

Kép
petne

Dezsina, látom sikerült hatnunk rád! Örülök. :lol: Tessék egy kicsit pozitívabbnak lenni!

Puszikám, extradrukkok mennek a tüszikéidnek!

Katavirág??

skrisz72

Nem tudjátok mi van Csibével? Megvolt a hisztero??

skrisz72

Dezsina
Egy virtuális fenéken billentés megy neked...
Csak semmi negatívkodás!!!!!!!

Nyulasz
Jobbulást neked!

Puszedli
Ez már egy kosárcsapat... cserejátákosokkal :wink:

Kisbuta
Ha olyan helyen voltatok, ahol megfefelő tisztaságú a víz, akkor semmi gond... kismamiknak előnyös az úszás, a víz alatti torna... :wink:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Juhéjjj!!! Köszönöm, Rana, most már sokkal jobb a közérzetem! :lol: :lol: :lol:

Kisbuta, szerintem sem lesz baj, igaz én csak szabad vízben fürödtem, de te most nehogy kipróbáld! :wink: :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok

Rana :lol: ez jó
randi jövőhéten?? kell menned vmerre?

Dezsina NEM FELADNI! ez a két hét mindig a leghosszabb, de megéri türelmesnek lenni :)

Nyulasz betegség MONNYON LE! próbálj napi 3*1000mg C-vitamint nyomatni.

Brizo :lol: ez még Apának is tetszett.
Mikorn kezdessz??
haolltam hogy a berrys ajánlott, de Én most először egy szakembert szeretnék, hogy a kérdéseimre válaszoljon.

Kisbuta Én úgy tudom, hogyha zárt a méhszáj akkor szabad fürdőzni, persze megfelelő vízben.

Puszi sok drukk szerdára++++++++

szerintetek elképzelhető hogy a lapar bekavart, és most volt ovum?

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Hali!
Na végre fléledtetek! :lol:

Nyulasz
Hát gondolom milyen megerőltető és kellemelen lehet most a láz.Jobbulást!!!C vitamin sztem is jól jöhet, minimum 1000.

Rana
A férjed a babaproject ideje is járt szaunázni?És te? Mert mi szeretünk...de nem merünk mert azt írogatják, hogy nem tesz jót a spermiknek.

Dezsina
Tényleg nem feladni még!!!Az, hogy normál ciklusban milyen hosszú a ciklusod, most nem számít...legfeljebb ha tudod hanyadik napon szokott lenni akkor a péd és hogy most mikor volt...de még az se biztos. Nem feladni!!!!Bízni bízni bízni!!!Hány naposak voltak a babók beültikor?

Árnika
Bekavarhatott.Nekem is bekavart sztem mindig.Mivel utána is vérezgetett...bár leginkább csak az első után...nem tudtam, hogy most akkor ez pé vagy nem...de aztán megjött rendesen is tán. Hőmet sztem nem mértem akkor, hisz úgysem akartunk sze*elni abban a ciklusban.Ti igen?Ha elég jól vagy. :D

Egerecske
Fel a fejjel neked is! :D Kicsit el vagy kenődve...nem...?

Most keltem fel amúgy...vmikor pihenni is kell :wink: ...de közben megint németet hallgattam ám. :D Hőm viszont 2,5 óra alvás után 37,5. :D Na mindegy...volt már magas hőm eddig is...így most legalább asszem volt pém, csak nem tudni biztosan mikor...sztem kedden irány Debi...egy kis ellenőrzés.
Az utron már én is gondolkodtam....lehet kellene szedni...de én már semmi t nem merek...majd az ellenőrzés után...ha tényleg volt pé...jöhet a támogatás...de ha nem ...akkor nem akarok bekavarni. :?

pusz
vizkriszisback

Vkrisz, a kérdés Kisbutának szólt, nem nekem. :D Apa még életében nem szaunázott, de nem is fog, mert utálja. :lol:

Árnika! Szerdán megyek a Kaáliba UH-ra. Ott talizhatunk, ha gondolod. Kövi ciklusban már megy az inszem????

Csajok olyan furán érzem magam, mintha lázas lennék, pedig nem vagyok az. Meg mintha a hideg rázna. :roll: Ja meg állandóan szomjas vagyok.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,akkor igyál sokat,és c-vitamin neked is,nehogy bújkáljon valami benned...a babákon kívül :wink:
Köszönöm mindenkinek az együttérzést...
Dezsi,kitartás,tudom most ez a legnehezebb!!!
Vendég

Vizkrisz nem akarok itt bajt a fejemre, akiknek no szex van :lol: :wink: , de igen huncutkodtunk , miért ne. Dokit kérdeztem , azt mondta bármit lehet, jól vagyok, nem vérzek. Igazából nekem nem volt egyik után sem semmi bajom.
Ezt a hőmérőzést figyelem, sztem Te egy kis pilledés után is egyből mérsz :lol:

Rana szerda ok.
Addig még pontosítunk.
Nekem nehogy vmi bajod legyen, mert megverlek :wink: :lol: hallgass ellöttem szólókra.

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Rana
Bocsi. :oops: :D

Árnika
Néha hőmérőfüggő vagyok...tudom. :oops:
De ismerem az összefüggést, kora reggel x 2 órával később kb x+2, du meg x+legalább kettő de akár 4 is.

Na szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Lanyok, koszonom a drukkokat, de sajna nem vagyok terhes :cry: De! 2 fagyiert mehetek rogton :wink: Marmint a kovi ciklusokban. Remelem, szepen feleldenek. Egyesevel szeretnenk oket tovabbra is. Ha nem jon ossze, 2 honap mulva ujabb stimu. De csak osszejon mar :!: :wink:

Amint latjatok, hamar kilabaltam a kezdeti sokkbol. Sokat szamit, hogy van egy kisfiam mar. Igy nagyon bizom, hogy hamarosan sikerul :!:

Dezsi, nagyon szurkolok :!:
katavirag

Katavirág :cry: :cry: :cry:

Rana
Meleg ágy, forró tea, C-vitamin...
Vendég

Szép jó reggelt!

32.cn, hőm 37,1 5.30kor, teszt nega...még van vagy 5db. :wink:

Kata
Sajnálom!De hajrá kövi!! :D
vizkriszisback

Katavirág! Sajnálom, de látom rendben vagy. Egyszer mindenkinek sikerül- Neked többször is!!!!!
Dezsina! K......va hideg a Duna ilyenkor, konzultálj Sirillával! Minden érvet felsoroltak apci meleg ölelő karjai mellett, nincs mit hozzátennem. Hallgass a nálad sokkal okosabbakra :D
Rana! Remélem megelőzted a bajt! :D
Nyulaszkám! Ma már sokkal jobban leszel meglátod. Azért még kérd az ágyba a reggelidet :D
Petné! Nagyszülők elolvadva? :D
Krisz!Most esett le, hogy Te függő vagy :D
Puszi! Drukkjaim!!! Kismamiknak pocaksimik!

Kép
estike66

Szépjóreggelt!
Katavirág,sajnálom :( hajrá fagyibébik!
Dezsinám,ma is nagyon sokat gondolok rád!Vajon kibírtad? :roll:
Estike,igazad van,ma már picit jobb...tegnap estére végre nem ment fel a lázam,37.8-nál megállt,és aztán elkezdett visszamenni.Persze ma még sehova sem megyek,de holnap már kellene...Pociképet nem raksz fel?Meg Petiről egy sztárfotót?
Vkrisz,ezek szerint későn volt pé-d?
Rana,hogy vagy?
Puszi,tüszidrukkok mennek!
Vendég

Sziasztok, Kedveskék!!! :D

Csak gyors bekukk, este jövök bővebben!!!
Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kata, sajnálom. :( De tényleg jó, hogy előre nézel. Megkérdezhetem, hogy miért csak egyet kértek mindig vissza????

Till, ritkán jössz. :(

Nyulasz, örülök, hogy már picit jobb.

Nekem semmi bajom (lekopogom), lehet, hogy csak terhességi tünet volt? :roll: :wink: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, terhességi tünet is lehetett. Nekem a 9. hétig volt hidegrázás, és a fázás mai napig van. Egyfolytában lázat mértem, mert úgy éreztem magam.

Kép
kata05

Kata! Végre valaki hasonló tünetekkel! :D :D :D :D :D :D :D Eddig csak Apa mondogatta, hogy "Dehát terhes vagy!" :D (Én is egyfolytában lázat mérek) Most jut eszembe, neked is volt cisztád is. Lehet ez is közrejátszik.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szerintem annak semmi köze, inkább a hormonok. Úgyhogy nyugi, élvezd a kismamiságot!! :D

Kép
kata05

Dezsinám,jelentkezz!!!Hogy vagy?Aggódom... :roll:
Rana,örülök,hogy semmi komoly...
engem most hívott a védőnő,hogy ma délelött eljönne,itthon vagyok-e. :shock: nem túl korai???Mondtam neki beteg vagyok,így nem jön...
Vendég

sziasztok!

mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a drukkokat a fenékbebillentéseket :)
lelkem kicsit jobb. (kicsit rosszabb néha)
mesis enyhe görcseim vannak, 2 napig fájt a fejem, most múlt el, picit megy a hasam =ezek nálam mesis tünetek... :(
nem adtam fel. Pénteken hajnalban tesztelek...

Puszi!
gratulálok!!!! Nagyon ügyi vagy!!!! Drukkok mennek!!!
dezsina

Babás film megy a national geographicon!

KépKép
zsófikukac

Dezsina, gigaszurok megy neked!!!!++++++++++++++++++++

Katavirág, sajnálom. És nagyon irigyellek a hozzáállásodért. Nagyon klassz csaj vagy, hogy máris előre nézel, és nem sopánkodsz. Le a kalappal!!!

Puszikám, tüszőnövelők mennek!!!!

skrisz72

Dezsinám,mensis tünet=babás tünet :D hányszor gondoltuk,éreztük,hogy sikerült,aztán mégsem...ennek most sikerülnie kell!
Kukac,odakapcsoltam.
Vendég

fel akartam venni, hogy majd megnézem, ha aktuális lesz... de persze nem mertem tegnap beállítani, mondván negativ hangulat.

Katavirág!
:( nagyon sajnálom! Máris gigadrukkok a fagyisoknak!!!! :wink:

Skrisz!
a szurok :lol: nagyon bejön nekem :D

Nyulaszom!
a próféta szóljon belőled. Már csak 4et kell aludnom...
dezsina

Dezsi!
Én az ősszel felvettem, majd letöröltem, mondván, minek. :roll: Aztán most a télen meg a fejemet vertem a falba, mert úgy megnéztem volna... pénteken már Te is bánni fogod. :lol: Drukkok mennek!!!

Kata!
:cry: Örülök, hogy ilyen pozitív vagy! :wink:

Puszi!
Tüszőnövelők!!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Kata: sajnálom. Szuper viszont, hogy máris kezdhettek!!!

Dezsina: nagggggggyon drukkkolok!

Én este repesztek, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Kata, sajnálom, de látom, előre nézel. Helyes!!

Dezsi, örülök, hogy kicsit jobban vagy. További megagigadrukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babás filmet én is láttam (illetve inkább csak hallottam, mert vasaltam közben). De még így is potyogtak néha a könnyeim.

Puszi, hajrá tüszők!

Kismamiknak pocaksimik, spontánosoknak drukkok.

Kép
petne

Puszikám,hajrá repi :D
Petne,boldog második hófordulót Julcsinak :wink:
Skrisz,ó,már 19.hét...lassan félidő :D
Dezsinám,bizony bánni fogod!!!És tényleg már csak 4-et kell aludni :wink:
Vendég

Sziasztok!

Katavirág, sajnálom! Úgy tűnik most cserben hagyott a megérzésem, teljesen biztos voltam benne, hogy sikerült most neked!

Puszikám, hajrá tüszőrepi!

Árnika, a lapar nekem is bekavart és lett egy jó erős PÉ-m utánna, aztán a pé után két héttel rendesen megjött!

Dezsikém, továbbra is nagyon szorítok neked! (Az előbb beszéltem Ibolyával: április 9-re kaptam időpontot a Tanár úrhoz!;-))

Lányok az ikres filmet én láttam már régebben és tényleg nagyon-nagyon érdekes és szép volt!

Puszilok mindenkit!!!
Vendég

Tücsikém,az már csak egy hónap :D
Vendég

Nyulaszkám, igen már csak annyi! Igazából kell is még nekem azaz 1 hónap+ ha jól tudom legalább féléves váró lista van a lombikra, szóval egy kicsit még odébb lesz a lombik, de addigra 100%-osan rá leszek hangolódva a babák fogadására! Hála a pszichológusomnak!;-)
Vendég

Hali Csajok!

Én is jelen, csak hétvégén itthon volt Apa és nem volt erőm géphez jönni.

Mennek ám a drukkjaim!!!!!!

Nyulasz! Jobbulást!

Kata! Ölelés és hajrá sítáboros bébik!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tücsi!
fantasztikus!!!!! szeptemberi sorszámokat osztanak most! úgyhogy okt. nov. re számítsz!!!!
hajrááááááá!!!!

Nyulaszom!
elmúltak a görcsök, talán fájdogál, de nem tudom.... hogy fogom kibírni ezt a négy napot. nem mintha akarnék tesztelni, nem akarok, mert nagyon nagyon félek.... fejem néha még bele bele nyilal.

Petne! Puszi! Zsófi! Estike! Katavirág! Vizkriszi! és mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!!!!
:)
dezsina

Nyulasz
Ha én azt tudnám?!
Holnap délben uh.
Most mennem kell tanítani...

Pussz
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?