Új privát üzeneted érkezett!

Reni,
szerintem először jelezd az eladónak, hogy nem azt kaptad, amit ígért. Ha utána nem reagál pozitívan, akkor adj róla negatív értékelést, és még a vaterának is írjál egy jelzést.

Én használok tisztasági betétet, de eddig még nem okozott gondot, pedig nem is valami nagy márka, dm-es jessa zöld dobozos aloes.

KépKép
trinky
 
 


reni, műszaki cucc? volt leírás, hogy mit tud?mert ha volt és maga a vett izé nem tudja azt akkor mindenképpen kérdvissza a pénzt, szerintem van rá esély :!:

Kép
Kép
piciboris
 
 


renike írtam privit :twisted:

Kép
Kép
piciboris
 
 

 
 

Nagyon köszönöm mindenkinek azt, hogy támogat, hogy véleményt ír!! Eddig rágtam magam a soraitokon, és jártattam az agyamat. A lelkem mélyén tudtam, és féltem hogy ezt fogja mondani a doki. A párom nagyon pozitívan gondolkodik ettől eltekintve, és néha nekem is megy a dolog, csak az a fránya idő. Hogy legyek türelmes, majd sikerül...
Igen, hsg-t megbeszélem a magam dokijával, és akkor meglátjuk mi lesz. Az inszemet nem tudom, hogy vállalom-e. Ha átjárható vagyok, akkor végülis igaza van a dokinak, hogy spontán is teherbe eshetek. Bár tetszene az ötlet, hogy stimulálják a jobb petefészket is...
A súlyom meg hát... bántó, de ezt bárki mondaná, akkor is bántana a dolog. Mert ez is igaz. Tudom, hogy fogyni kellene, és ez napi szinten itt van az életünkben. Diétázom, zöldség meg gyümölcskúrán vagyok, és nem eszem tele magam mindennel. Teljes életmódváltás van nálunk (kenyeret sem eszem, esetleg ha teljes kiőrlésű lisztből van)... Egyedül a sport az, amire nem jut igazán energiám... Soha nem leszek vékony, pedig minden álmom. Ja, és a rendelőben kétszer akkora nő is ült mellettünk, neki vajon mondja-e az orvosa. A párom azt mondja ez a legegyszerűbb dolog egy orvos részéről, hogy fogyókúrára bíztat; azt mondja diétázzak, és majd talán attól is megoldódik a dolog. Nem tudom így van-e, de olyan álomkergetésnek tűnik ez.
Azon is gondolkodunk, hogy fogjuk kicsiny lombikra szánt pénzünket, és elmegyünk belőle nyaralni. Mi rengeteget kirándulunk, meg utazunk, ha van rá módunk, hogy kilépjünk a megszokott kerékvágásból, a napi taposómalomból.

Drága Bbilonkám!
Benevezős futást nem tudok vállalni - még a sarokig csak-csak, de amilyen távokat írsz... Sosem voltam futóbajnok, most csak annyiban lenne jó kicsit, hogy mozgunk, és nem tespedünk. Bár valahol azt hallottam a szex fogyaszt :):):) A párom meg támogatja ezerrel a fogyókúrát mozgással :):):)
De a találka így is meg máshogy is összejöhet ám!!!

Reni!!!
Neked azt köszönöm, hogy ilyen őszintén megírtad, hogyan éreztél mások iránt, akik már babások voltak. Soha nem kívánnék senkinek semmi rosszat, ezt úgyis tudjátok. De a barátnőméknél megvan a pici - a születése és az én szülésem között 2 hét lett volna csupán, szóval ha csak egy picit belegondoltok, hogyan érezhetem magam, akkor tudjátok. De persze megdajkáltam a babát, csak visszanyeltem a könnyeimet. Ami rossz, az az, hogy a barátnőm "nehezen" érti meg, hogy min mentem keresztül, és folyton azzal "gyötör", hogy elvesztem. El, igen. Na mindegy!

Mindenkinek köszönöm, hogy velem volt egy kicsit ebben :) Azért ez nagyon jó. És kicsit visszatértem, majd jövök sűrűbben is. Olyan kedvesek vagytok velem...nekem :)
babszi
 
 


babszim, légy erős, megint ezt kérem tőled :lol: és nagyon jó lesz minden :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Renikém! Szerintem is vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Mi is jártunk már úgy, hogy apa valami számítógépes cuccot eladott és a vevő nem olyat akart, vagy neki nem működött vagy valami, és simán visszaküldte, mi meg az árát. Ez így lenne korrekt.

Tisztasági betét.. Én Naturellát használok. A rendes betétjét is "szerettem" amikor kellett! :lol: Sőt, hugimat is megleptem mindegyik fajtával, ő is szereti, de ez illatosított. Kamillás.

Babszi! Hiszen ezért is vagyunk. Segítünk, támogatunk, vigasztalunk, örülünk. Csak gyere sokszor. Számíthatsz ránk!
Elhiszem, hogy nagyon fájt a picit fognod. Nekem az öcsém akkor mondta, hogy babájuk lesz, amikor kiderült, hogy nem sikerült az egyik inszemem. Az én szívem is szétszakadt, pedig nem babát, "csak" egy lehetőséget vesztettem akkor. Aztán kaptam tőle az észt is, hogy ne akarjam annyira, ne görcsöljek rá... Sokáig nem értette, min megyek keresztül.
Menjetek nyaralni! Az átjárhatósági után úgysem lesz lombikra szükség!


Mennyire normális, hogy szinte ég, fáj a hasfalam? Bőr alatt. :lol: Feszül, meg szinte egész nap keményedek is.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!
Köszönöm lányok.
Zel! Azt nem tudom, hogy miért ég,fáj a hasfalad. De ha keményedsz akkor van rá esély hogy a méhszáj nyiladozik. Legalábbis nekem a mult hét elején 1-2 napig elég sokat keményedett a hasam és csütörtökön a doki megerősitette, hogy szűk 1 újnyira nyiltam. Ilyenkor szerintem már nem nagy gond, de azért pihenj és majd emlitsd meg a dokidnak.
Boriska! A 100 az a fájás nagyságát jelöli. Amit Annánál szülés közben produkáltam és már az eléggé fájt. De most nem igazán éreztem. Remélem jól irtam le.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


ZEL!

Köszi már visszautalták a pénzt,szerintem hétfőn a számlámon :lol:
Készül a tested a szülésre :lol: Én semmit nem éreztem,és úgy nyitva voltam.Nem voltak fájásaim.Lukács hamarosan itt lesz :lol:

babszikám!

Ami a szívemen az a számon,sokan ezért nem szeretnek.
Bár én a sorstársaimra soha nem voltam irigy.
aki nem megy át hasonlókon,az soha nem érthet meg :roll:
Hajrá babszi,menjetek csak nyarali :lol:

kicsiboris!
Ébresztő!!!!!írtam privit :lol:
m. reni
 
 


Gyöngyike, ti tuti, hogy nem húzzátok ki a végéig?

Zel, hááááát Lukács trenírozik. Készül a születésre. Nekem is volt kétszer, hogy fájt a hasfalam. Úgy mintha lett volna ott egy nagy kék folt. Elmúlt egy idő után, de nem volt kellemes. A keményedés az én méhszájamra nincs hatással.........., de ha ilyen sokszor van méhösszehúzódásod, akkor már nagyon közel az idő :D :D

Babszi, igaza van Zelnek. Nem lesz szükség már lombikra. Átjárhatósági után irány kirándulni, és visszafelé már hárman jöttök.
Eszembe jutott, hogy hányszor megkaptam én is, hogy nem kell görcsölni és akkor fog sikerülni a baba. Na aki ezt mondja, az biztosan nem tudja mit beszél, persze a jóindulatot nem kérdőjelezem meg.

KépKép
trinky
 
 


Reni, örülök, hogy megoldódott a probléma.

Boris, köszi a függönytippeket. Megnéztem, de sajnos kicsi :cry:
3 méter széles és 1,85 hosszú kellene.

KépKép
trinky
 
 


Ja, még azt szerettem volna kérdezni, hogy mi a véleményetek a légzésfigyelőről? Úgy gondoltam nem veszek, de jönnek a rémhírek a környezetemből.

Szerintetek gáz, ha megmondom anyósomnak, hogy ne jöjjön egy egész hétvégére a kiírt szülési időpont előtt egy héttel? Azt hiszem akkor már nem szeretném őt látni. Eddig eszébe sem jutott segíteni, most meg közli, hogy akkor ő pont ráér. :evil: Az meg, hogy nekünk mi a jó, le van ..arva.

KépKép
trinky
 
 


Hajrá Zel, hamarosan láthatjuk mi is Lukácsot! :wink:

Babszi!
Én maximálisan átérzem amit írtál. Én akkor amikor elvesztettük a babáinkat, még attól is sírva fakadtam egy ideig, ha pocakos nőt láttam. Sőt őszintén szólva én még a mai napig sem tudok úgy kimenni a temetőbe a picikéimhez, hogy ott ne sírjak és ne azt számolgatnám hogy most mekkorák lennének és mit csinálnának. Pedig már itt van nekünk a gyönyörű kisfiúnk, de azért a fájdalom megmaradt.

Trinky!
Nekünk van légzésfigyelőnk, mert engem megnyugtat, hogy éjjel csak rápillantok és látom hogy egyenletesen villog. Sokan feleslegesnek tartják, nekem jól esik, mert nagyobb biztonságban tudom így Csabit.
Mi elvégeztünk hozzá egy tanfolyamot is, ahol elmondták, hogy a legveszélyeztetettebbek az ősszel, kis súllyal született fiúk, illetve azok akiknek a családjában már előfordult ilyen. Hát ezen feltételek közül szerencsére ti nem sok feltételnek feleltek meg.
Ja, és mi nem vettük meg a készüléket, hanem béreljük.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Megoldódott a hasfalas fájásom is! Hát Lukácsom rendesen bekeményítette az egészet, majd produkáltunk egy jó kis jóslósat is, kiemelkedett az egész pockom, és húzódott. Olyan volt mint az izomláz. Gondolom. Mert most már rendben van. Bár éjjel kicsit méricskéltük az időt is. De 20-22 percenként éreztem, majd simán el tudtunk aludni. Azóta semmi. :lol:

Mi is veszünk légzésfigyelőt. Bébiőrrel. Egyelőre azt hiszem, kénytelenek leszünk használtat venni, mert az ismerőseink között nincs senkinek eladó. Aztán meglátjuk, hogy a család be tud-e támogatni egy újba. Bár szerintem egy légzésfigyelőt biztosan nem tesz tönkre egy mami, meg baba sem.
Csak ugyi minket jól,megijesztettek a szívritmuszavarral. Addig gondolkodtunk rajta, de azután főleg nagyon biztosak vagyunk benne, hogy kell egy. Inkább legyen. A bébiőrt meg én mindenképp szeretném. Mivel ha nagyobb lesz Kincsem, a saját szobájában akarom éjjel altatni, és ha nem muszáj, ne kelljen üvöltenie, ha felébred, mert éhes, vagy akármi. Sajnálnám, ha nehéz lenne megnyugtatni!

Reni! akkor minden rendben megoldódott. Vannak korrekt emberek.
Én kedden még totál zárva voltam. Kíváncsi vagyok, Lukács mikor akar kibújni. De emlékszem, Mágneséknek is majdnem egy hónapon keresztül szurkoltunk. :lol:

Trinky! Simán el is tudod ijeszteni anyósodat. Mondd neki, hogy de jó, mert akkor a hétvégén meg tudja csinálni a nagytakarítást!
Ha akkor is akar menni, akkor viszont fogadd el tőle. :lol: Neked meg majd jól fáj a hátad, görcsöl a lábad, úgy, hogy egész nap csak feküdni tudsz, egy jó könyvvel! Na?

Tücsök! Jaj, nagyon nehéz lehet.
És most sírok...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel, lehet, hogy nőnapi meglepit akar Lukács neked. Igazi úriember :D :D

Tücsi, nagy ölelés Neked, irtó nehéz lehet.

Oké, akkor szerzek egy légzésfigyelőt, ha nem is használjuk, legalább itt legyen, ha mégis kellene.

KépKép
trinky
 
 


trin, a babaőr az persze mindenképp jó ha van, szerintem a légzésfigyelőre bent a kórházban is rákérdezhetsz a gyerekorvosnál de végeznek ilyen vizsgálatot is, ha nem lesz semmi gond (nem lesz!!) a babóval akkor szeintem nem muszály, hogy legyen. meg úgy tudom a légzésfigyelőnek igazából egy tanfolyammal együtt van értelme (hogy ha kimarad a légzés, vagy ha nagyobb a gond akkor meg is tudd oldani).

anyós: szerintem mondd el őszintén, hogy most igazából már úgy elvagy, nyűgös is vagy, nem vagy jó vendéglátó inkább majd később jöjjön, majd szóltok + ha beindulna a szülés akkor meg senkivel sem fogsz tudni törődni..

Kép
Kép
piciboris
 
 


zel, nahát ez a nagylegény, jól megijeszt itt minket :lol:
na de akkor semmi gond, csak már szűkös neki a hely, nemsokára látjuk szerintem a sztárfotókat :lol:

gyöngyibaba, akkor neked már valódi fájásaid voltak, vagy a jósló is lehet ilyen erős? bocsi, én nem tudom, mert nekem nem spontán született Lujzi..és azért érdekel is ez:lol: de azért minden ok ugye?mikor mész dokihoz legközelebb?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trinky, nekünk van légzésfigyelő, engem megnyugtat. Igaz, éjszakát Lili baba mellettem tölti, így sok értelme nincs :lol:

Zel, nekem ez a végén izgulós, mikor jön már rész kimaradt, így most veled élem át :lol:

Rólunk: változatosan telnek napjaink :? Már elég sokat eszik Lili baba, de az alvással vannak gondjaink. Nagyon szeret bárhol elaludni, leginkább rajtunk, de a kiságyban nem. AZ éjszakát is rendszeresen mellettünk tölti, bár így alszunk mindketten. Keveset sír, bár vannak nyűgös időszakok: általában délutáni kelésből már csak este lehet visszaaltatni.
Őszintén: nehezebb. mint gondoltam. Vannak kétségeim, hogy jó anyuka vagyok-e. Nagyon szeretném jól nevelni a kincsem. De nem idegeskedem, nem pánikolok, ez rá is hatással van. És még mindig fantasztikus dolog ránézni :lol:
A napjainkba egyelőre semmi rendszert nem sikerült belevinnem, miközben mindenki ezzel fáraszt: 3 óránként enni kell...
Tapasztalt anyukák: egy háromhetes baba már játszik, érdeklődik játékok után? vagy még hiába próbálkozok lekötni a figyelmét?

Kép
domo
 
 


Reni!

Nagyon érdekel az illazosított betét-ügy, mert ilyen tüneteim nekem is hol vannak, hol megszűnnek, és már mindenféle bacira gondolok, pedig semmit nem derített ki vizsgálat. Ma lecseréltem a carefree-t alwaysre, mert talán az illatanyag-mentes, és kiváncsian várom mit szól hozzá a szervezet.

Borcsa, írok majd privit, csak rohanásban vagyok...
babszi
 
 


betéthez én is hozzászólnék: én úgy tudom, hogy egyáltalán nem egészséges betétet hordani (tisztaságit) folyamatosan, mert nem szellőzünk rendesen. Nekem eddig minden orvosom ezt javasolta, ezért csak akkor teszem be, ha nagyon muszáj.
és hát a Lactacidról sem hallottam jókat...

Kép
domo
 
 


domo :lol:
te nagyon is jó anyuka vagy, ez, hogy most aggályaid, bizonytalanságaid vannak tök normális :!: :!: :!: higgyél nekem légyszi, nincs veled az égvilágon semmi gond, én is úgy éreztem, hogy nem vagyok 100-as....aztán ez elmúlt, minél jobban belejössz a dolgokba annál egyszerűbbnek érzed majd az anyaságot:o)

Kép
Kép
piciboris
 
 


domo:
3 hetesen gyakorlatilag még csak néz ki a fejéből :) Én a kiságya ldalára függesztettem fel pár színes kütyüt, de igyázni kell, 2-3 féle játéknál többet egyszerre ne, mert túl sok inger éri, és besokallhat tőle.

Tisztasági:
Nekem azóta vanna ilyen tüneteim, amióta az Utrot elkezdtem nyomni, és kellett a betét. Annával a terhességem alatt végig használnom kellt, és szülés után is sajnos. Most Bencénél is, és megőrültem, annyira viszkettem... Aztán most szülés után hála az égnek már nem kelltt a tisztasági, és elmúltak a tüneteim! :) A kúpot most más miatt kell szednem.. Csak, hogy ne legyen minden kerek.. :lol:

Babaőr:
PÁRTOLOM NAGYON! Nagyon jó, ha tanfolyamot tud az ember hozzá végezni, a Madarászban minden héten van és 2 órás au egész. De ha mégsem sikerül eljutni oda, akkor is nagyon jó! Sok esetben, egy-egy légzékimaradásnál elég, ha csippan egyet, amitől a baba megijed, és elkezd lélegezni.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Trinky! Bármi lehetséges, de szerintem nem maradunk egybe 40 hétig. Szülésznő, doki és szerintem sem.
A légzésfigyelő szerintem is jó. nekünk is van. Igaz tanfolyamot nem végeztünk el, de hálistennek nem is volt rá szükség.

Zel!
Örülök, hogy azért rendben vagytok. Babóca már készülődik. Az hogy zárva vagy nem jelent még semmit.
Mi Annával csütörtökön még minden OK volt, de péntek éjjel magzatviz el és szűk 1 újnyira voltam nyitva amikor bementünk.

Domo!
Szerintem is jó anya vagy, ne aggódj. Majd még jobban összeszoktok.
Ahogy Ági is irta 1-2 szines játékot lógass neki aztán majd meg fogja találni. De még nem most.

Boriska!
Igen ezek fájások, de mivel nekem nem volt Annával jóslóm egyáltalán nem tudom összehasonlitani. Amikor szültem akkor volt ilyen és még magasabb is.
Dokihoz és CTG-re jövőhét csütörtökön megyek megint. hacsak addig nem lesz valami.
Hol jobban hol kevésbé vagyok jól. Például tegnap délután eléggé fájt megint baloldalon a hasam(szokásos) annyira görcsölt, hogy azt hittem mindjárt elájulok.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Domo! De jó! Izgulj velem! :lol: Tényleg érdekes az utolsó pár nap. Ugye? Mágnes?
Ma párom édesanyja mondta, hogy már olyan kíváncsi a picire. Hát mi nem???? :lol: De ha ez így megy tovább, még nekem lesz igazam, és várhatjuk,mint Bencét is kellett!
Szerintem is normális a bizonytalanságod. Sőt, szerintem jó is, mert így tudod, hogy jól akarsz mindent csinálni és nem olyan "ahogy esik" módszert alkalmazol. Érdekel a gyereked. Bár minden baba miatt aggódnának!
Egyébként ma olvastam, hogy ilyenkor még csak közelre látnak a babák élesen, így felkeltheted figyelmét egy 20 cm-re tartott színes dologgal, és pár percig még figyeli is. Tehát játszhattok. Maximum megismerkedik mindennap a kis macijával. Ha pedig elfordul, vagy sír, akkor már nem érdekli!

Tisztasági mééég. Én nem szerettem használni, de az utro miatt kellett, aztán kicsit nem, de később erősebb lett a folyásom. Gondolom, ez az állapotommal jár. :lol: Így most muszáj vagyok. Mákomra viszonylag sokszor nézték, és nem volt gond, baci, vagy gomba sosem.

Trinky! Apa is 8-át tippelt.. :lol:
Én először csak a bébiőrt akartam. ha valamiért becsuknám a babaszoba ajtaját, mondjuk takarítok, vagy épp lenn vagyok a konyhában, vagy a kertbe ugrok ki valamiért, szeretném hallani, ha véletlenül felébred. De közben jött a légzésfigyelő funkció is. Meg a kórházas ijesztgetés. Hiába tudjuk hogy minden rendben, elég egyszer megijedni, nem?

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Domo!
Hidd el, hogy a kisbabádnak az a lehető legjobb, ahogyan te bánsz vele! Egyenlőre azzal telnek a napjai, hogy eszik meg alszik és ezek az ingerek kötik le szinte minden figyelmét. Észre fogod venni, ha másra is kíváncsi lesz, mert elkezdi majd magát tanulmányozni. Én imádtam nézni, ahogy meglepetten és érdeklődően nézegeti a kis kezecskéit. (de erre még egy picit várnod kell) Csabi sem bíra a kiságyat. Bár én az első 5 hétben erőltettem - nem is aludtunk, aztán miután nem maradt segítségem, magam mellé vettem éjszakára és azóta egész éjjel alszik. Kb. négy és fél, vagy öt hónapos volt amikor egyik napról a másikra elfogadta a kiságyat és azóta is abban alszik. Most is úgy gondolom, hogy vannak babák, akiknek meg kell érni arra, hogy kiságyban aludjanak.

Zel!
Ha apának igaza lesz, akkor már csak egy közös éjszakátok van! Igazi nőnapi ajándék lenne! Nagyon szorítok nektek!

tücsökbogár
 
 


zel, hhúúúhhh ez már nagyon a finis :lol: én is annyira kíváncsika vagyok az arcára Lukácsnak :P tényleg zelem, apa otthon tud lenni majd az első 1-2 hétben veletek?

gyöngyike, akkor nálad is már csak a napokat számoljuk?

csajok én nem betétezem, nagyon ritkán ha erősebb középidős mizériám van akkor, menzesz alatt tamponozok :roll: :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasz!

Tücsök! Apával már azt is megbeszéltük, hogy ha nőnapi aji lesz Lukács, akkor egy csomó mindent egyben letudhat Kincsem. Ugye, akkor ő lesz az ünnepelt, mindenki jöhet őt köszönteni. Így a nőnap törölve. Én meg amúgy is egy életre megkapom ezzel a nőnapi köszöntést! :lol:

Kicsibém! nagyon finis. Nem aludtam megint, csak fél négy, négy után. Addig forgolódtam volna, ha ekkor a pocakkal még lehetne. De így csak fájtam, zsibbadtam. Reggelre bedagadt mindkét kézfejem, most is csak úgy írok, hogy feszt javítanom kell, mert szinte kétbillentyűsek az ujjbegyeim. :lol: Zsibbad, fáj a kezem. Nyafi és nyűgös vagyok!
Igen! Apa itthon lesz! Van az öt nap, ami jár, meg van még tanulmányi szabija is, sőt, márciusban még vizsgázni is fog, így mindenképp jó két hetet velünk lesz. Anyukám is jön majd, mert szerencsére lesz egy hónap leállásuk a munkahelyén. Tegnap mondta, hogy erőszakos lesz, és jön mindig segíteni. én meg nagy nevetve, csak annyit, hogy okés, én meg majd szólok, ha sok vagy!

Attól féltem, hogy Lukács koraszülött lesz. Nem mertem kimondani sem. Tényleg a 38. hetet céloztam be, hogy talán addig kibírjuk, de a 32-33 héttől izgultam, hogy még egy kicsit, na még egy kicsit. De, hogy eddig húzzuk, álmomban sem gondoltam volna. Apával tegnap beszélgettünk erről. Ő azt mondta, tudta, hogy mi ilyen ügyesek leszünk! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, olyan érdekes ám nekem olvasni téged, eszembe jutnak a mi utolsó heteink szülés előtt..bár Lujzi korán jött, de mégis annyira jókor, mert bizony már én is kezdtem nyűgi lenni, a kádba csak segítséggel tudtam belépni, na a szőrtelenítésről nem is beszélve :oops: ezekre emlékszem..

meg, hogy aludni sem tudsz...hát milyen fura lesz amikor már ott szuszog a kicsike Lukács, olyan törékenyen, sebezhetően, de jó is lesz nektek :lol: :lol:

anyucid meg nagyon jó hogy megy segíteni, az első napok azért úgy lesznek kerekek, hogy neked nem kell törnöd magad az ebéddel, pakolással :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Úgy látom csajok egyben, erős készülődésben. Utolsó simítások otthon, koffer bepakolva az ajtó mellett, izgulok én is!

trinky, festők elmenetek? Anyósod ott? Nagytakarít?

tücsökbogár, ismered a heilinger terápiát (családfelállítás)? Nekem a kineziológus ajánlotta, de én eddig egy könyvet olvastam csak róla. Rokonanknál, ahol 4-es ikrek születtek, majd elég korán meghalt a legidősebb kisfiú, szokták mondani amikor megmozdul valami a lakásban úgy hogy senki nem nyúlt hozzá, hogy most a bátyus játszik. Heilinger szerint a menyországban élők is fontosak, őket is be kell venni a családba. Ismered?

babszi drága, örülök, hogy jöttél, és nagyon örülök a párodnak is. Tudod, hogy sokkal jobb hozzászólásokat írsz, mint azelőtt? Biztosan nagyon szeret téged! Hová utaztok a lapar után?
bbilona
 
 


zelem, gyönygyike, trin, értetek izgulunk most, ezek a hetek izgik lesznek.... :lol: úgyhogy jelentkezzetek légyszi sűrűn, mert én azonnal azt gondolom már a szülőszobán vagytok.. :wink: :lol: :lol:
odry?????? hol vagy? hogy vagy??????????????????

Kép
Kép
piciboris
 
 


Én meg voltam győződve róla, hogy már legalább olyan hírre jövök, hogy Zelnél elfolyt a magzatvíz.... Vagy van még rá esély ma? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csajok! Ez a kis pöcsös annyira jól érzi magát benn, hogy hogy csak na. Én eszem a sok finomságot, ő meg élvezi az eredményét. Már eszembe jutott, hogy koplaltatással kicsalogatható lenne-e. :lol:
Viccet félre. Éjjel már kezdtem azt hinni, hogy megyünk, de még mindig itthon vagyunk. Egyben. Magzatvíz nem folyt el, sőt nyákdugeszom sem vesztettem még el.
Az éjszakánkat elcserélném egy fél tábla csokira. Valamikor hajnalban sikerült végre elaludni. Megint. De aludtam 10-ig és az viszont tök jó volt.

Ilonám! Az én bőröndöm az autóban van. Ki sem vettük kedd óta. Raktam bele egy olyan kis illatosító párnát, amit a ruhák közé kell a szekrénybe, így már azon sem filózok, nem lesz-e minden ruci táskaszagú! :lol:
Szoba kész, a bölcsőt is összeraktam. Már csak Lukácsra várunk.

Kicsibém! Igyekszem minél többször bejelentkezni! Amíg el nem indulunk! :lol:

Mágnesem! nem tudom, van-e rá esély a mai napon. Azt hiszem kicsit takarítok a konyhában, meg főzök, majd talán nekiállok kertet ásni! :lol: Csak az esélyek növelése érdekében! :lol: Nem tudom, lesz-e ma valami. Lukács mocorog, bár most olyan kis finoman, ébredezőn. Hiába, aki éjjel legény volt, az nappal álmos.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel:
megnyugtatásképpen: nekem egyszer sem ment el a nyákdugóm :)
Sőt,aznap ficánkolt rendesen mindkét csimotám :) Bármi lehet.... Én drukkolok, hogy akkor jöjjön, amikor ti szeretnétek :) (ugye azért kapok majd sms-t?? )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


zel, ..........jajj de izgulok már értetek basszus :wink: ari vagy ha indulásig írsz nekünk az olyan jó lesz ha tudjuk, most jön a kis fickó :lol: kertet ásni, kapálgatni jöhetsz hozzánk is, bár én jobban szurkolok egy kis melegfrontért...hátha...
bölcső is van, de édilli-bédilli :lol:

akkor indulásra készen a csapat :wink: na még egy jó vasárnapi ebédelést, oszt jó pehengetést :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


No Mágnes! Jól megvigasztaltál a nyákdugóval. :lol:
Kapsz! sms-t...
Nekem már mindegy! Bármikor jöhet Lukács! Talán kuncog is benn, hogy nesze, anya, majd jövök, amikor akarok, hiába sürgetsz!

Kicsibém! A melegfront egyszer sem hozta ki ezt kisgyereket. Én a hideget vártam, de az alig van, enyhe. :lol:
Van bölcsőnk. Kölcsön kaptuk. Fehér, fa, szép. Egyszerű. A hálóban van. Amíg picurka, abban alszik velünk éjjel. Vagyis a terv így szól. Napközben meg a saját kis birodalmában!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel, azt hiszem a te méhösszehúzódásaid nálam jelentkeznek. Olyan vagyok mint akit jól megtapostak. Az alvás nekem sem megy, és nagyon szúr alól. Lotti is bágyadt ma, de én is, úgyhogy ezen nem csodálkozok. Főzni kéne, de azt sem tudom mit........

KépKép
trinky
 
 


zel, akkor hidegfrontot kívánok 8) :lol:
nem baj ha megkérdezem nem félsz-e a szüléstől? én féltem..
de sokkal jobb volt mint gondoltam :lol:

többiek?
odry?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Én is azt hittem jövök és már Lukácsról látok képeket..... hát majd.
Azért nagyon szorítok Nektek ZEL!

Boris!
Köszi a hiányolást. Mostanság nagyon sok a dolgom és a párom is a hetet, meg a következőt dolgozza kegyetlenül, így jön megy és alig van itthon. Én nekem is sok a vendég, mert fizetés van és hát a karácsonyra való frizurákon frissíteni kell. Bálint eddig faros volt, épp úgy tapasztalom, h ma hajnalban fordulhatott meg, mert nagyon mocorgott és most sokkal kényelmesebb. Eddig olyan volt, mintha a torkomban volna a feje. Nem hogy lehajolni, már néha lenézni sem tudtam..... Már nagyon várom, hogy június legyen. Nagyon szép a lánykátok. Mi is zsákban alszunk. Olyan cukik. Dávid már megtanult kimászni az ágyból és nagyon édes mikor a zsákban totyog.
Akkor egy 1 hét és lehet nálatok is valami??? Nagyon jó lenne, ha újra látnánk 2 csíkos tesztet. Na megyek, mert alszik már a legény és én is leteszem magamat, mert csak ilyenkor van idő pihenni.

Szép hétvégét Mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Trinky! Te csak óvatosan gyakorolj! Lotti még maradjon a fészkében jó két-három hétig. Legalább!!!! :lol:
Azt hiszem, ugyanaz a jármű gázolt rajtunk éjjel. :lol:
Én már tudom, mit főzzek, de szégyen szemre, vasárnap délután kettőkor állok neki ebédet csinálni.. Apa sincs a helyzet magaslatán. Ő érzi a frontot. Eltettem aludni. Délben azt mondta nem lesz egyhamar éhes, így a kaja miatt nagyon nem aggódok.

Borcsám! Azt hiszem, nem félek, inkább kicsit izgulok, nagyon kíváncsi vagyok és várom, milyen lesz. Jobban tartok a beöntéses részektől. Vagy katétertől. De azt hiszem, ha eljön az idő, ez lesz a legkisebb gondom.

Odry! Csak finoman hajászattal! Bár gondolom, azért nem mindegy, hogy végre a karácsonyi frizuk lenőttek és van meló. Szerintem az év elejét ti is megérzitek, mint is a kereskedelemben. Hű, már túl vagytok a félidőn! Hogy' rohan....
Bálint befordult? Jó hír, csak nehogy meggondolja magát! Még ideje és helye is van.... Dávid mit csinál a pocakodnak? Simogatja?

Mi is hívtuk kis kukacnak Emesét, a húgomat, amikor a hálózsákban mászkált. Tényleg nagyon édesek olyankor.
Lukácsnak is van már zsákja. Krémszínű, mókusos! :lol:
Meg egy még van Emese cuccából is, az pandamacis.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


hát zel, a beöntéstől borotválástól epidurálistól én is tartottam, de amikor ott voltam minden olyan természetes volt, és olyan profin csinálta a szülésznő+a doki, hogy ezek mellékesek lettek, jól érzed te ezeket is :lol: :lol: és olyan bátor leszel, hogy csak na :lol:

odry, na már megijedtem, hogy nem jössz már... :cry:
jajj teszteltem tegnap egy -... :oops: :cry: tudom korai kicsit, de nem érzek semmit.....

Kép
Kép
piciboris
 
 


odry, nem tegnap, tegnapelőtt... :shock: :cry: na az triplán korai volt, ......

Kép
Kép
piciboris
 
 


a lánykám ma babázott.. :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kicsibém! De édes ez a lány!
Nagyon hasonlít rád!!!!
A vonalzód szerint még 6 nap van a ciklusod végéig. Még nem kell tesztelned, Te! :lol: Majd 6 nap múlva. Vagy utána. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel!
Hát nem semmi ez a Lukács fiú! Ugyebár így jár aki ilyen kényelmes kuckót növeszt a kisfiának! Már az én oldalamat is nagyon fúrja a kíváncsiság. Most is úgy jöttem, hogy már biztosan megérkezett a kisfiad, de nem, ő tudja, hogy még van pár napja. :wink: És hát ami jár az jár.

Ilona!
Nem hallottam erről a terápiáról, én csak úgy magamban hiszem, hogy itt vannak köztünk. Nem szokott semmi mozogni a lakásban. Viszont van amikor Csabi meredten néz egy pontot és közben jókat nevetgél, pedig én csak a plafont látom. Ilyenkor mindig szoktuk mondani apával, hogy beszélget a tesóival. Én karácsonykor éreztem nagyon, hogy itt vannak velünk ők is.

tücsökbogár
 
 


Lányok normális az, hogy egyre jobban kezdek betojni a lombiktól? Eddig sosem éreztem félelmet és tudom is hogy mi fog történni, de most valami miatt teljesen oda vagyok tőle, pedig még el sem kezdődött. Lehet, hogy hagynom kellene inkább? Teljesen elbizonytalanodtam.

tücsökbogár
 
 


Lujzit pedig imádom! Nyomj egy puszit a nevemben az édes kis husikás pofikájára! Bocs, csak szét vagyok esve, ezért írom a mondandómat három részletben.

tücsökbogár
 
 


tücsi, nagyon aranyos vagy!!! cuppant a puszi :wink:
tök megértelek, de ne bizonytalanodj el kérlek-kérlek :shock: :!:
ne moooooooooooooooooooooooooost, légyszike :!: jajjh nehéz lehet tudom bár én nem tudom a lombik mivel jár csak gondolom, hogy nem egy egyszerű móka :roll: de te erős leszel, igaz?

zel igaz-igaz, sajnos nem bírtam és reggel teszteltem egy - at, szerintem nem vagyok babás, lehet jobb is...ebben a hónapban nagyon sokat idegeskedtem...
egyben még? írggyá zelem......... :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Zel!
Dávid oda bújik csak és a száját nyomja rá, nála ez a puszi. Ha babát lát akkor mondja, h baba és mutat a hasamra. Dávid sosem ült, legalább is havonta nézték és nem volt ülő helyzetben. Bálint igen és sokáig....nagyon kényelmetlen, mert iszonyatosan feszít. Szerintem nagyobb lesz hosszra, mint a Dávid legalább is így érzem. Remélem nem fordul vissza.... szerintem neki is jobb, mert jobban fér, nem nyomom, h lehajolok. A melót bírom.... csak akkor rossz, ha sokan jönnek és keményedik a hasam. Lassan köszöngetek el vendégektől.
Aki heti azt csinálom, de aki 2-3 havonta jön az már legközelebb nem tud jönni, mert babázok. Szóval Lukács még várat magára.... jó is ott bent. Te bÍrod?

Boris!
Jövök, csak ritkán. Én nem tudom, hogy van időtök naponta ide ülni és írni. Én 2-3 naponta elolvasom és ritkábban írok, mert annyi a dolog. HA Dávid alszik én is teszem le magamat, mert addig is pihenek. Sokat vagyunk apuka nélkül és ha apuka itthon van, akkor meg annyi a dolog és csavargunk. Borka nagyon szép és mondhatom, h tiszta apja. Ne tesztelj már!!!!!!!!!! Pláne ne ilyen hamar. Ne legyél frászban, mert nincs miért. Az már bizti, h jönni fog, csak türelem.

Tücsök!
Na ná, h érthető az izgalom. Mindenki fél és tart az újtól. Aztán meg ha túl vagytok rajta, akkor nem is lesz vészes. Nyugi és minden rendben lesz! Szorítok!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, köszike a bíztatást :wink: Lujzi is ilyen puszit ad :P
jól van na, már nem tesztelek...nincs is miért................:cry:
de legalább megjöhetne, hogy indulhasson a következő hónap :lol:

én azért tudok netezni mert az étkezőasztalon leledzik a gépem, rendszerint bekapcsolva 8) :lol: :lol: amíg Lujzi játszik addig én is tudok netezni :P :P
odry lassan tényleg lassíts kicsit a keményedés nem annyira jó szerintem ha sűrűsödik...meg hát te állsz ami a leg megterhelőbb :oops:

zel?????????????????????????????

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris, édes a kis csillagszeműd. Igazi kislány. :D :D Ne tesztelgess még, hiszen "még 5 nap van hátra a ciklusod végéig". :D

Tücsi, mitől félsz? A hercehurcától ami vele jár, vagy attól, hogy csalódhatsz?
Én is nagyon bizonytalan voltam a második beültetésnél. Most már tudom, hogy attól féltem, hogy nem sikerül, és azt nagyon nehezen bírtam volna ki. A férjem erősködött, hogy vágjunk bele, meg az szólt mellette, hogy nem az orvosom csinálta (kicsit megrendült benne a bizalmam) Na de, az eredmény itt van a pocimban :D :D

Szóval, ha érzel magadban annyi erőt, hogy végig csináld, akkor gyerünk. Szerintem most nagyon jó helyzetből indulsz, hiszen ott van Csabi, aki erőt ad neked.

Zelem, elmúltak a méhösszehúzódások, átküldtem őket hozzád. :lol: :lol: :lol:
Szólj ha odaértek :lol:

KépKép
trinky
 
 


Itt vagyunk. Még egyben..

(Mintha Mágnest látnám....)

Odry! Nagyon aranyos lehet Dávid a puszikával. Unokahugim is puszilgatja a hasam és mondja, hogy baba! Sőt, megpróbálkozott az öcsivel is. Oci lett belőle.
Lukács a 29-30 héten fordult be, azóta tartja a pozíciót! Remélem, Bálintod is észrevette, mennyivel jobb neki így.
Persze, az állandó vendégeket még tartsd meg kicsit, de vigyázz magadra. ( Mondom én, aki február közepéig dolgoztam..) Most hiányzik is a meló.
Bírom még, kénytelen vagyok. :lol:

Trinky! Várom a fájásokat!

Borcsám! Megint teszteltél? Vagy ez még a nagyon korainak a nega eredménye. Nem lennél kicsit türelmesebb? :lol:
Egyébként meg ne kenődj még el, ha esetleg most épp nem sikerült. Képes vagy rá spontán, és ez annyira jó dolog. Max, vársz még egy ciklust. Lujzi majd eltereli a figyelmedet.

Katám! nem szűk a csigaház?????

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?