Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
Tesóka, itt a tavasz, mindent bele
Van egy tök jó oldal, csak azért ajánlom, mert írtad hogy jóstesztezel... amik ezen az oldalon vannak, tuti bejönnek (önvizsgálat, mikor próbálkozzunk...
)
http://babatervezok.otthona.net/
Már én is várom, hogy végre kitavaszodjon
Madárcsicsergés, virágok, zöld levelek, és a tavasz illata, hjajjj de jó is lenne
Barbi, nálunk is ez van. A Peti kari óta náthás, ha épp nem, akkor odamegy a Ricsi, rátüsszent és kezdődik előről
Kitartás
Mikorra tervezed a munkába állást?
3. baba?
Gabó, nem lehet egyszerű
Nem irigyellek, munka után még otthon is melózni... pedig hát ez vár majd rám is
mondjuk remélem még addig eltelik egy pár év
Flóráról nem teszel képet??!!!! Olyan rég láttam és bizti nagyon helyes kislánnyá cseperedett!
Köszönjük szépen a kedves szavakat
Átadtam a Petinek
vigyorgott
Ma először megfogta a csögőt! És a Ricsi adta a kezébe, olyan büszke volt magára
Mostanra elmondhatom, hogy sokat fejlődött a Ricsi is. Simán szórakoztatja a Petit, énekel neki a maga módján, hintáztatja a hordozóban, odaadja neki a játékait,... Végre nincs lelkiismeret furdalásom, hogy ilyen hamar akartam a tesót
Ééééés már volt olyan nap hogy reggeltől estig, keléstől fekvésig csak hárman voltunk, nagyon nagyon jóóóó volt, de piszok fárasztó
Elaludt a Peti amíg öltöztettem a Ricsit, mentek a mamával a boltba... így most hordozóban szellőzik, pedig úgy elmentem volna csak kettesben egyet babakocsizni de nem akarom felkelteni, mert akkor szopi, büfi és mire végzünk hazajön a Ricsi és akkor megint nem tudunk elmenni
Tényleg igaz, hogy ha jövő februártól oviba akarjuk járatni a Ricsit akkor már most be kell majd iratkozni??????
Na felkelt a Peti, megyek, hátha hamar végzünk és kimehetünk egyet kocsizni
Mekora, el akartam küldeni és valamiért másik ablakban jelenítette meg és kiírta hogy error így megmaradt amit írtam....
lementem és majd elküldöm később
na megyek