Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi....nem figyeltem :( szégyellem is magam.
A kiskönyben még az utolsó mensitől számítva van beleírva a szeptember 30., de az október 14. az új időpont.

Csináltál online tesztet amit megmutatja milyen gyors is?Próbáld ezt!

http://www.speedtest.net/

Üdv.
Aisha
aisha

Felteszem az én eredményem :)

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Mara: neked is emelkedettebb a tsh, ami pajzsmirigy alulműködésre utal, illetve a testosteron is lehet emiatt emelkedetted, nekem legalábbis ezt mondta hétfőn a doktornő.

Kép
timcsi82

Mókica :) átpasszolom a laptetőmet neked, ha a többiek nem sértődnek meg :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, köszi szépen. :lol: :lol: :lol: Remélem szerencsét hoz.....
szóval szeptember végi- október eleji babád lesz??? Dejó! 8) :lol: :lol:
mókica

Aisha! Mi úgyis alaulmaradunk, ha verseny van, de ez nekünk már így is nagy változás. :oops: :lol:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jó reggelt Csajok!

Ma reggel 36.5 a hőm! :lol: Ugyanakkor mértem mint eddig, aludtam is eleget, betegnek sem érzem magam, úgyhogy várom a következő pár nap eredményét. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

Ranitának és aki még mondta (bocsi már nem emlékszem ki :oops: ) volt igaza: a 2. hőesés lehetett a pé, a 30.napon. Azt elszalasztottuk, mert a nyákból, addigi hőből és hasfeszülésből arra következtettem, h. inkább már beágyazódás van, és a hasfeszülgetés miatt kihagytunk akkor jópár napot.
Döntöttem, nem várok, 3. naptól closti, 10-11. nap környékén UH, és már az ovutól progi. Most megpróbálom így.

Meli,
majd ha legközelebb módosítod a táblát beírod nekem az utsó ciklus kezdetre: március 6, + segédanyagokhoz: Mastodynon csepp, closti. Köszönöm szépen.

Sziasztok, búcsúzom, most megyünk körbenézni lakberendezés ügyben. Szép hétvégét nektek!

Küldöm a pirit tovább :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Kedves Fórumozók!

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan kitöltöttétek a kérdőívem:) Kérem, aki PCO-s és még nem töltötte ki (és esetleg mostanság akad 10-15 perce, és van kedve hozzá), az még töltse ki, nagy segítség lenne.

A kérdőív a következő linken elérhető:

http://spreadsheets.google.com/viewform ... WhyRnc6MA..

Kitartás, szép hétvégét Nektek,

Marianna
molnar.marianna

Lucuzs nem volt ez verseny :) csak azért mutattam, hogy ez segít megítélni hogy mi van. Pl ha úgy érzem a netem lassú, akkor csak ráküldöm erre az oldalra és tudom mi van. meg lehet a szolgáltatónak is mondani :)
mondjuk mi sok szolgáltató közül választhatunk, nem úgy ahogy te mondtad...

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

De nagy a csend :D .

Lucuzs,
csak nem :D :?: . Jól megugrott, kíváncsi leszek a holnapira.

Itt az enyém. Semmi változás. Hogy nekem milyen hőm van, nem tudom :roll:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Nocciola,
jól döntöttél :D .

Képzeljétek, nekünk meg holnap lesz 10 éve, hogy megismerkedtünk apával. És én elfelejtettem :oops: :oops: :oops: . Apa mondta tegnap. Nem szoktunk soha évfordulókat tartani, dehát a 10 év, az 10 év. Úgyhogy elmegyünk egyet vacsizni, meg beiktatunk egy mozit is. Olyan régen voltunk már így kettesben valahol :oops: :D

Kép

Kép
ranita1979

Kezd fájni a torkom vagy mi :roll: .
Délelőtt Kép voltunk, most meg kellene Kép valamit.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,

grat az kerek évfordulóhoz, ez már szép. És érezzétek nagyon jól magatokat! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon tudok jönni, tegnap nappal dolgoztam, most meg mindjárt megyek éjjelre!

Aisha,
még mindig nem jött meg az e-mail, lehet, hogy valami gond volt a rendszerben? :shock:

Nocciola,
táblit átírtam! :wink:
Hozzám már küldhetnéd pirit, mert kezdem elveszíteni a türelmemet!

Lányok,
ma megint elbizonytalanodtam. Lehet, hogy mégiscsak elkezdem szedni a clostyt a köv.ciklusban.A nőgyógyászom azt mondta, hogy mindenképpen lesz uhu követés, ne aggódjak, és így talán lenne pé-m is! Csak még nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy tényleg ezt szeretném!Mondjuk még piri sincs sehol, úgyhogy gondolkodhatok még egy kicsit! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ranita,
boldog évfordulót! Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,
én csak azt tudom mondani, amit múltkor: a helyedben adnék még 2-3 hónapot a metnek, és 3-as kezelésnek. Fiatal is vagy, nem régen szeded, lehet, h. magától is rendeződget az a ciklus, s miután ilyen szépen megalapoztál neki, (ha addig nincs spontán baba), akkor jöjjön csak inkább a closti. Így kevesebb esélyt adsz a cisztáknak.
Én 6 hónap met után tettem az első próbát clostival, most már 9 hónapja szedem, így újra megpróbálom.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Ranita gratulálok a kerek számhoz. 10 év nagy idő!

Én most elugrok férjecskémmel az utazási kiállításra. Már olyan utazhatnékom van! Jók legyetek!

Kép
timcsi82

Ranita,

boldog évfordulót!
Vendég

MEGJÖTT PIRI!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Végre hőmérőzhetek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Lányok!

Ranita! 10 év! :) Boldog évfordulót! :lol:
Én is nagyon várom már a holnapi meg a holnaputáni hőmet! :lol:

Meli! Gratulálok a pirihez! Jujj de jó! Akkor mostantól te is hőmérőzhetsz! Az sok mindenre fényt derít majd.
Ezért is osztom Nocciola véleményét, hogy a clostyval még tényleg várnod kéne. Az én orovosom is 6 hónapot mondott, hogy addig semmi, aztán ha nem lesz spontán baba, akkor jöhet a closty.

Nocciola! Hogy sikerült a lakberendezős körbenézés?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi lányok Kép

Meli,
osztom a lányok véleményét. Nem hinném, hogy előbbre lennél a clostival, lehet, hogy attól sem lenne pé ( nekem pl sose volt tőle, amíg ciszták voltak) vagy jól becisztásodnál. De persze a te döntésed.
Hurrá piri :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Lányok,
annyira aranyosak vagytok! :D
Igazából egy kis lelki megerősítésre volt csak szükségem.Meg nagyon el voltam kenődve, hogy még mindig sehol sincs piri, de mikor ezeket nektek megírtam, rá fél órára meg is jött!
Biztos megijedt! :wink:
Úgyhogy most újult erővel vagyok, és nagyon bizakodón! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, most láttam a üzid, semmi ötletem nincs miért nem küldte el az e-mailt. sajnálom, neki kellene megint futnunk :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha! Jó, hogy mostanában ilyen sokat itt vagy! :D

Meli! Ha szeretnéd szívesen segítek a fertilityre beregelni, meg elmondom, amit eddig tudok a használatáról. Gondolom, ha nekiállsz mérni a hődet, jó lenne valahol vezetni is! :)
Majd beszéljük meg mikor érünk rá mindketten és akkor megpróbálkozhatnánk. :wink:

Amúgy én nemsokára biciklizek, aztán itt leszek, mert apa elmegy a haverokkal este, Bogi meg remélem hamarosan elalszik.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép estét!

Meli, hurrá piri :D én is osztom a lányok véleményét várj még a clostyval. Én másfél év met szedés után kezdtem a clostyt.

Ranita, grat a 10 évhez.

Lucuzs, kiváncsian várom a holnapi hődet!!!Drukkk! :lol:

Enyém hő reggel : 36,9.

Ma sütöttem kenyeret. Fini lett. Palacsintát is sütöttem az is fini lett.
mókica

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 84000_.png

mai görbe....

Meli, lécci vedd ki nekem a béres cseppet meg a c vitamint a tábliból. Köszi!
mókica

Lucuzs,
köszi szépen, hogy felajánlottad a segítségedet, de Aisha-val már nekiálltunk, bár valamiért nem küldte el az e-mail címemre a jelszót :evil: Ezt nem értem miért csinálta!
Apácska elmegy?Akkor egész este tudsz velünk dumcsizni! :wink: :lol:
Én ma egész éjjel leszek, épp dolgozom! :?

Mókica,
nagyon finiket sütöttél!Nyami! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, próbálkozom velük. Szeretem a fincsi kajákat és e mellett jó lenne ha egészséges is lenne.
mókica

Meli! :lol: Igen ráérek veletek dumcsizni! :lol: Szuper, ha Aisha segít neked! Akkor lassan lesz is hőgörbéd! :wink:

Mókica! Tetszik a görbéd! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
igen, Aisha szegény segít, de nehéz dolga van velem, egy kicsit nehézkes a felfogásom! :oops: Meg valamiért a fertility nem szeret, és nem engedi, hogy regizzek! :evil:
Apácska mikor ér haza?Meddig leszel?
Sajna nekem katasztrófális ez az éjszakám! :? Jó lenne már hazamenni! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Rossz lehet neked ekkor is dolgozni. :?

Nem tudom még meddig leszek, apa sem tudom mikor jön. Bogi nagyon nehezen aludt csak el, kb. 10 körül :shock: , úgyhogy csak azután tudtam biciklizni egyet, most fürödtem, hajat mostam, megszárítom, és ha még bírom netezek egyet.

Remélem Aisha tud segíteni neked! :lol:
Lehet majd én is zargatni fogom, mert kb. még a 10%-át sem használom a fertinek, annyi mindent tud, én meg annyi mindent nem értek. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
Voltunk a Material centerben, még csak az ötletgyűjtésnél tartunk, de találtunk érdekes dolgokat. Ma megyünk a Max city-be, meg lehet az IKEA-ba is. Na meg tegnap jött 3 érdeklődő megnézni a lakást. Jó lenne mihamarabb meg is venné valaki.
Ja és voltunk még színházban is este, jó kis nyüzsis nap volt.

Mókica,
szép a görbéd nagyon, így tovább! :D A fincsi kajcsikat teljes kiőrlésű cuccokból csinálod? Palát mivel szoktad édesíteni? (Jujjjj, de éhes lettem, tolom is be a reggelit.)

Meli,
most látom, h. működött a telepátia, átért a piri :D. Aztán méregesd a hőd.

Csajok, nekem most annyira görcsöl a hasam, pedig ma virradt a 3.cn-ra, h. éjszaka is felébredtem. Ilyenre nem is emlékszem, max.1 napon szokott jobban fájni. Na mindegy lényeg, hogy van, ezért sírtam annyit, v. nem? :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Jó reggelt!

Nocciola! Jó kis hétvégétek van! :)
Hasgörcs :?
És akkor ma kezded a clostyt?

Tegnap apa jó későn jött haza, nem alutam eleget a mérés előtt, pedig így is később mértem :? . Szóval 36.4, de ezzel semmit sem tudtam meg. :cry: Várom tovább a holnapot!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Nőnap alkalmából én is teljes értékű nőnek érezhetem magam.... :lol:
(Figyeljétek a vonim!)

hofeherke

Lucuzs,
te se tudsz rendesen aludni, ha a férjed elmegy otthonról? :D
Képzeld én sem, pedig nem aggódom, nincs semmilyen parám, de valahogy akkor nem vagyok álmos, v. ha elalszom is, felébredek amikor hazajön (máskor szinte soha nem ébredek fel hangosabb zajokra sem).

Igen, elkezdem ma a clostit, tiszta nyomi leszek, mert nekem fájni szokott a fejem tőle, de ez van. Így az 1 spontán ciklus-monitor elmarad, de amúgy se szívesen szánnék most rá ennyi pénzt pluszban. Nagy csodát úgysem látnánk: vagy lenne spontán pé a 20-30 nap között vagy nem, ebből milyen újdonságot tudnánk meg? Utána az a doki is adná a clostit... Szóval igazatok van.

36.4? Ha 6 óránál kevesebbet alszol, akkor elvileg felmegy... dobsz egy görbét, h. hogy néz ki az egész?

Timcsi,
milyen volt az utazási kiállítás? Kinéztetek v. foglaltatok valamit?
Jajjj, utazni, azt mi is imádunk. Most idén lehet nem fér bele egy nagyobb utazás a ház-projekt miatt, de azért jó lenne vmit kigazdálkodni... :roll:

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Mara,

ez szupi, akkor hozzád is odaért a piri, amit küldtem. Gratulálok! :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola: Ideért ;) Köszi szépen!

hofeherke

Mara! Gratulálok a mensihez! :lol: Spontán mensi ugye?

Nocciola! Az aláírásomban ott van állandóra a görbém. Így egyszerűbb, és a ferty frissíti is, úgyhogy semmi dolgom vele. Meg mutatja az előző ciklus görbéjét is, úgyhogy látszik a változás. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Luczus: Köszike! Spontán, de 53. napra jött meg... Azért legalább megjött! :)

hofeherke

Mara!

Gratula a spontán mensihez!

Lányok bocsika h mostanában nem vagyok oly aktív de egyszer az életbe 30 éves az ember, és engem egy kicsit megvisel.
Napok óta buli van nálunk azért nem jelentkezem sűrűn, de igérem nem tart soká és akkor jövök hozzátok.

Pusza jók legyetek! :lol: 8)
Vendég

Loviné, boldog 30-at!!!

Mara, grat a mensihez!

Nocciola, igen teljes kiőrlésű lisztet vagy graham lisztet használok. Kevés fehér liszttel vegyítve. Kb. 2/3 teljes liszt és 1/3 fehér liszt az arány. Palacsinta tésztába nem teszek semmi cukrot. Egyszerű az ok: bármily kevés cukor kerül nálam bele, akkor sütésközben leragad a szerencsétlen. :D Töltelék meg bármi amit szeretsz. Túró, lekvár. Tegnap volt mogyorókrém is... :oops:
Ma teljes kiőrlésű rozsliszt és fehér liszt keverékéből készült nokedli a paprikás csirkéhez. :lol:

Mai hőm: 37,0 Igaz későn keltem 9kor....
mókica

Sziasztok!

Loviné,

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Móki a görbéd nagyon ígéretes!! :wink:

Na, az enyémről ez nem mondható el! :( Ramaty!Nekem még pár nao és megfog jönni,érzem! :?

Kép

Kép
syl100

Loviné,
boldog szülinapot! :D

Mókica,
:wink:
Dobsz egy görbét?

Mara,
gratula a spontán mensihez!
Akkor most többünket is meglátogatott egyszerre piri! :D

Nocciola,
sajnálom a görcsöket! :(
Ha találtok butort, hozz ám róla képet! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 70400_.png

Meli, itt van a görbém....

Syl, hát ez bizony mensisen néz ki! De legalább nem maratoni hosszúságú..........
mókica

Annak is örülni fogok,ha nem fogok előtte sokat barnázni!

Móki,de szépen ível a görbéd! :shock: :)

Kép

Kép
syl100

Syl, kb még 10 napig így lesz. aztán meg kitudja? Lehet szépen bezuhan...
mókica

sziasztok.

most csak roviden.

mara grat az 1cn hez :wink:

ranita boldog 10ik evfordulot :wink:

lovine boldog szulinapot :wink:

a gobek szepek,egyik jobb mint a masik,lucuzs drukk hogy holnapi hod igazolja hogy volt pe.

en csutortokon abbahagytam a progit es meg mindig nem jot meg,maskor megjott masnap. :roll:

Kép
monyo83

Lucuzs,
bocsi, de béna vagyok, mindig csak a katicáig néztem a képernyődet :oops: Lehet ebből bármi, még korai nyilatkozni, de szorítok természetesen. :D
Mókica,
gyönyörű görbe, így tovább! És a nega gondolatokat ne is engedd magadhoz ("10 nappal később bezuhan"), olyan szépen alakul a görbéd, tényleg ígéretes!
Loviné,
Nagyon boldog szülinapot kívánok! :D
Syl,
sztem. max. 3 napon belül kiderül, h. mensi jön -e...

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Monyo,
Lehet lemaradtam valamiről: de csináltál még újabb tesztet, neg. lett, ezért hagytad már el a progit? :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?