Sziasztok!
Lehet, hogy nem tudunk menni a talira
Julkának pici hőemelkedése van, de annyira nincs semmi betegségtünete, hogy lehet, csak a foga. Holnap reggelig eldől.
Darázs- meg egyéb csípésre nagyon jó a petrezselyemleveles bedörzsölés! A piacon alkalmazta egy árus néni rajtam, aztán kikutattam, hogy a petrezselyem illóolaja felbontja a mérget.
Zsuzsi
szegény kicsi Miki
+ te
De igaza van Ildinek, Norkának, nem lehet megvédeni sajnos mindentől a gyerekeket. Ha mégis sikerülne, akkor nagykorában fogják balesetek érni. Hurrá, hogy eszik már, akkor tényleg nem olyan nagy a baj
Az én Zsuzsim tegnap szinte felborította babakocsistól Julkát. Letolta egy árokparton. Nem mérte jól fel a dölésszöget, szegény úgy bömbölt, hogy még őt kellett vigasztalni
Zulu
máris nézhetsz zeneiskolát Malacnak!
Ildi
a farmeres képen nagyon hasonlítanak!
De jó, hogy tudsz képet feltenni! Ügyi biciklizős Ancsi
Norka
serpenyős eksztázis ismerős
Köhögés
Sinupret szirup (gyógynövény), Ambroxol. Ha jól emléxem, az első nyáron babakocsiban rövidben voltak, nyargalászáskor rájuk húztam egy vászon hosszú nadrágot. Már amikor eszembe jutott
Betadine, sebtapasz, sőt van egy oxigénes víz is, ami kipezsgeti a trutyit a sebből, csak nem jut eszembe a neve.
Gombóc
szigeti leírás
nagyon élvezetes helyszíni tudósítás.
Andi
képmennyiség érhető, édes Márk mindegyiken!
Meg kell védenem Mikitestvéreket, bizti nem elég meggondoltak még a szét nem hagyáshoz, soxor a felnőttek sem, és ők még gyerekek. Most nagy, okos neked egy 3 avagy 11 éves, de majd meglátod, hogy nem az
Urszila