Sziasztok!
Itt mielott lement a nap 10 perccel elotte sutott ki, elotte semmi napocska nem volt (most aposomeknal vagyunk Borsodban). Azonnal rohantam ki Timivel, hogy ha mar videkre jottunk, legalabb levegozzon is kicsit
Vedono:
Hat errol en is regelhetnek. Akihez a Timi tartozott novemberig, mert akkor valtas volt egy idiota volt. Semmihez nem ertett, gyakorlatilag egyetlen kerdesemre se tudott valaszolni amikor 2x kijott hozzank. 3 hetesen koltoztunk ebbe a lakasba, azota ez a 2 vizot volt nalunk es telefonon 1x beszeltem vele. vagyis magasrol tojt rank, ha bementem a dokinohoz oltasra a tanacsadoba meg sem ismert minket. Elegge ciki volt neki, amikor idegenkent kezelt es kivettek a kartonomat az aktai kozul. Szoval egy vicc!!!
A valtas ota egy sokkal kepzettebb, sokkal kedvesebb vedonot kaptunk, mondjuk meg o sem jott el hozzank, de a kiskonyvet amikor elhoztam mar nagyon szimpi lett. o biztosan nem fog minket ennyire hanyagolni...
Szerintem nehezebb jot kifogni, mint rosszat beloluk.
Hizas:
En mar 3 kilot hiztam, Timivel eddig csak 1-2 kilo jott fel, ami azert baj csak, mert most 8 kiloval tobbrol indultam, ugyhogy mar majdnem ott tartok, mint amikor szulni mentem.
A 4 kilo nalad viszont nem hinnem, hogy egyaltalan emlitesre melto lett volna. Szerintem egyszeruen minden trendet tulmagyaraz az, aki abszolut nem ert hozza.
Kata nagyon szep a pocid mar!!!
Ovi:
Nekunk is mondta a vedono, hogy a keruletunkben az elv az, hogy 5 eves kor elott egyaltalan nem kell helyet biztositani, vagyis ha akarok a lanyomnak helyet mar most nezzek korul, mert a helyzet amugy katasztrofalis... Szerencsere mi nem is nagyon ragaszkodunk hozza, hogy mar 3 evesen oviba menjen, majd talan 4 evesen mar kicsit fontosabbnak fogom tartani, de lehet megszivatom magam a ket gyerkoccel majd otthon.
Afp:
Na en ma ezen idegesitettem magam nagyon fel. Hetfon voltam integralt teszten es meg nincsen meg ma sem az eredmeny, pedig ott azt mondtak csutortokon vagy penteken lesz meg.
Sajnos nem tudok mit tenni, de remesen bosszant!!! Igy is mar 2 napja nem tudok aludni az elozmenyeink miatt az afp nekem nagyon fontos lett volna... (mar volt egy nyitott gerinc miatt megszakitott terhessegem)...
A testsuly az mindenkeppen kell hozza, mert magasabb testsulynal alacsonyabb eleve, ezert ahhoz kell merni. Nem ertem miert nem kertek most tolem sem,
bar a kombinalt tesztnel megadtam, azota meg mondjuk csak 3 kilo a valtozas, talan az nem szamit annyira.
angelita:
Nem mindenkinek van tej ivos teszt, lehet nalad sem lesz. Ez az OGTT, vagyis terheleses cukor vizsgalattal ven nehol helyettesitve. Nalunk pl. ilyen van hivatalosan. Nem a tej+zsemle. Az, hogy mikor van az attol fugg. Nekem az elozmenyeim miatt (inzulin problemak terhesseg elott) mar volt is 1x, a 20. heten megint lesz, de ugy tudom a 28. het korul szoktak hivatalosan csinalni, de ebben nem vagyok biztos, mert nalam ebbol hivatalbol tobbet es maskor csinalnak.
Magunkrol:
En jol vagyok, leszamitva, hogy a derekam nagyon sokszor faj es elkezdtek a hohullamok is idonkent megtalalni. El nem tudom kepzelni mi lesz velem nyaron.
Szerintem bekoltozom a balaton kozepere...
Mar irtam regebben, hogy a 10. het ota erzem potty babankat, de sajnos az utobbi napokban nem, biztos ez is az afp miatti idegeskedesem miatt van. O is biztos lapit.
Timi lanyom megakadalyozza, hogy surun tudjak hozzatok jonni, ugyanis mostanaban kikeszit az alvasi szokasaival. Hetekig nem aludt jol (reszben beteg volt, reszben kiderult, hogy egy multi vitamira allergias lett es attol kohogott ejjel), most meg kb 10 napja elaludni nem kepes csak 3 oranka konyorges utan... ilyenkor ferjecskem mar regen alszik es en is hulla vagyok. Pedig ugy elvezem, amikor par percre be tudok olvasni a jo kis aktiv topikunkba... Azert igyekszem jonni.
Torna:
Jarok a Szent Imrebe terhestornara. Szerintem szuper, bar kicsit sokan vannak, de igy igazi a hangulat.
Jar meg innen valaki a sok ott szulo anyuka kozul? Talalkozhatnank, megismerkedhetnenk... :wink.
Jogara jar valaki? Uszodaba? Tapasztalatok?
UH:
Hat en csak remelem, hogy kedden mar kiderul nalam, hogy ki lakik bent. Egy kis benazas miatt ugyanis 2x megyek 18 heti uh-ra...
Le se irom, hogy alakult igy, olyan ciki.
A lenyeg, hogy a keddet varom, az apf miatt a hetfot is, mint a messiast!!!