Új privát üzeneted érkezett!

Erika: de jó, hogy biztatsz, titkon ilyesmire számítok én is!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Néhány kép, hogy teljen az oldal:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anna a nyílt napon:

Kép

Jázmin épít: ketchup, majonéz, mustár...

Kép

Jázmin olvas:

Kép

Kép

Máté fényképei Jázminról:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Helló!

Mindenki odakinn van???

Andi, Jaimee: köszi a megnyugtatást, igazából nem is foglalkoztat már nagyon a dolog, mióta a doki csírájában elfojtotta hál’Istennek a parázásomat… :D És a mostani Kismamában pont a kis súlyú gyerkőcökről van egy számomra nagyon szimpi cikk. :wink: A Hetényi szülészetét bemutatót már nem találtam olyan szimpinek… Szinte az is kétségessé vált számomra, hogy ott szültem-e közel egy éve. :shock: :roll:

Réka akkor frappánsan megoldotta a szopi-dolgot!

Szami! De szépek vagytok!!! Jázminnak az alvós képen Csőrikés a felsője? Bocs, ha nem jól láttam, de Dorkának van sztem ilyen, az Csőrikés.

Judit! Jobbulást a leányzónak! Az klassz, hogy jó a meló. Szerencsés vagy a rugalmas munkaidővel! És igen, képet kérünk a kandallóban lobogó tűzről!!!

Kata? Merre vagy???

Dorka! Örülök, hogy minden okés Kistörpétekkel! Aki ezek szerint nem is olyan kicsi! :wink: Dátum szerint mikorra is vagy kiírva?

donkoaniko

És a laptetőőőőőőőőőőő Jaimee -é! :wink: :wink: :lol:

donkoaniko

Sziasztok!

Meg vagytok dícsérve, nagyon ügyes fórumozók vagytok, nem írtatok sokat!

Szilbee! Köszi a hiányolsát, elkezdtem a 3 hetes gyakorlatot. Kész vagyok. Mármint fáradt.

Szami! Jó volt képeket nézegetni, rakjad csak! Nem is gondolná az ember, mire jó a ketchup és a mustár! :lol:

bbj Judit! Örülök, hogy hamar visszaszoktál! Bár elég sűrűn találkoztál a "munkatársakkal"! :D

Babónak sajna folyik az orra, meg reggelente ébredéskor köhög. Úgyhogy holnap délután megyünk dokihoz... Én nem tudok vele itthonmaradni, apja meg nem tudom, hogy hogy fog tudni itthon maradni vele... Szóval értitek. Még jó, hogy az elmúlt két hétben volt "egészséges" Balázs...

Betegeskedőknek jobbulást!

Ennyi, megyek postára, aztán gyerkőcért.

Olga

Kép
juhaszolga

Szami: Gyönyörűek a csajok! Ugyanolyan rucijuk van? Nagyon csini.
Jázmin nekem hihetetlenül sokat nőtt, változott. :shock: Hát igen, mondjuk nagylány már, mindjárt kerek 2. :shock:

Anikó: Miket írtak a cikkben? Érdekelne. Derégen nem vettem Kismamát!

Olga: Babónak is jobbulást! +++
jaimee1

Olga! Jobbulást Balázsnak!

Katlina! Robika hogy van?

Jaimee! Idézek párat:

„Mivel 24 órás rooming-int biztosítunk, az anyák rendszeresen találkoznak a gyerekorvossal és a csecsemősnővérekkel is. Ez nagyon fontos egy olyan kórházban, ahol az anyák nagy részének sok-sok információra, tanulásra van szüksége ahhoz, hogy odahaza is biztonságban legyenek a kisbabák.”

„ Az anyák csak a 4.-5. napon térhetnek haza egészséges újszülöttjeikkel”

„Az alternatív vajúdóban kád, bordásfal is van, de csak ritkán tartanak rá igényt a kismamák”. ( Ja, mert ők annyira de annyira kínálgatják… :roll: )

„A szülésen szívesen látott segítő az apa, a testvér, az édesanya, de a jelenlétet egy gyorstalpaló tanfolyamhoz kötik. Nem sok apa él a lehetőséggel.”

„Az ún. szülőszobai rutin, a beöntés, borotválás kötelező, de nagy vívmányként könyvelik el, hogy beöntés helyett választhat a vajúdó kúpot, ami kevésbé kellemetlen, viszont ugyanolyan hatásos.” :shock:

„Általános a gátmetszés, a főorvos határozott véleménye, hogy a repedéssel járó következmények miatt nem érdemes kísérletezni.”

„Szülés közben csak nappal lehet fájdalomcsillapítást kérni. Éjszaka legfeljebb a közkeletű nevén kéjgázként ismert fájdalomcsillapításra van mód.”

Igaz, mi kihagytuk a szülésfelkészítőt, ott lehet, ezeket elmondják. :wink: :roll:

donkoaniko

1. :shock: :shock: Gyerekorvos? Viziteken. Ja.

2. 3. napon otthon voltam sárga újszülőttemmel, tejbelövellés sehol.

3. Én ragaszkodtam a jó kis labdámhoz, nem vágytam vízbe, se falra.

4. :shock: :shock: :shock: Ezt még nem hallottam. Így együtt mindenki vagy vagyvagy?

5. Esse hallottam, de jól hangzik. Bár a beöntésnek sem a beöntés rész a rossz, sztem, hanem ami azután jön. Szal...mindegy.

6. Ez sztem nagyon doki függő.

7. Ez mit jelent? EDÁT?
jaimee1

Anikó!
köszi, hogy írtál pár sort, érdekel engem is hát cöcöc. vannak benne csúsztatások...

Szami!
miylen magas Jázmin? Anna gyönyörű, mint mindig

Olga!
Balázsnak is jobbulást.

Továbbra is élvezem a munkát, nagyon sokat dolgoztam ma is, egy perc megállásom nem volt, de ez a jó. Bár Misi szerint lesz ez még így se.

Leti is elkezdett köhögni, Grétivel ma Misi volt megint dokinál, este 39,5 volt a láza, klacidot kapott.

holnaptól nem vagyok, megyek szegedre okosodni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Megvagyunk,szerintem ne gyógyulunk,de majd holnap doki bácsi eldönti,hétfői "csúnyán köhög kicsit takonyos tünetből"-még csúnyábban köhög,hatalmas náthánk talán múlóban de láza is volt,két napja teán él mert más nem csúszik le a sok takonytól szóval rosszabb mint volt

Kismamát én is olvastam-meglepett pár dolog benne

Kissúlyó részt is elolvastam-vltál is eszmbe Anikó! :wink:

Szami!
Csajok csudaszépek!

És ennyire futotta,olyan a fejem mint a méh kas csak zsong és zsong........megyek feküdni

Kép

Kép
katlina

Áve.

Vera, neked még nem írtam asszem :oops: , hogy nem, nem járunk a Ringatóra. Nem köti le Lucit... Úlláccik sikeresen elültettük benne a metálmuzsika csíráit :mrgreen: (Egyébként a mekis reklám végén a párá pápá pááááá-t szépen leénekli :D )

Kata, sztem a fürdőkádas képetekre sem írtam semmit, pedig annyira teccik!!! Nagyon édesek a fiúk így együtt (is) :)

Andi, igen, kisfiúnak monták Pöttömöt :)

Szami, és Máté? :lol: Csak fotózgat? :) Szépek a lányok!

Dorka, de, punnyos vagyok újabban...pedig hol van még a vége?! :)

Judit, dejóóóó :D Akkor nem volt nagy megrázkódtatás a visszatérés :) Gyógycupp a lányoknak!

Katlina, Robikának is :( +++

Anikó, végrehogymá Doci kilábalt a frányaságból :D
Csak pislogok itten a Kismamás cikk-részleteken :roll: Én is veszem rendszeresen, de most még nem vettem meg.
Kúpról szó sem volt... Éshátugye én szerettem volna KÁDban vajúdni :twisted:
Nekem a 4-5. napos elengedés fájdalmas pont. Lehetne előbb is - ha a babának egyébként semmi baja.
Repedés: nohát én repedtem (kicsit, és nem is a végbél felé...), semmi bajom tőle. De sztem is orvosfüggő a gátmetszés. Az enyém szerencsére nem csinált.

[quote]d írta:e a jelenlétet egy gyorstalpaló tanfolyamhoz kötik.

He? Jajjistenem, ezek a brazilos túlzások...

Kedden dokibácsi, úgy váááárommán :D

Judit
Kép

Kép
balwin

ÉN is lebetegettem :cry:

Kép

Kép
katlina

Katlina jobbulást nektek!!+++++++++++++++

Andi

Kép
Kép
andii

Nagyon punnyad a társaság! Új téma: ki hol találkozott a párjával? Mi a Dami uszodában a 15-ik szülinapomon. Azóta járunk. :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Hali!

Ne haragudjatok, de nem tok reagálni... (pedig szeretnék).

Nem tom mi van velem, de 7fő óta totál hulla-nulla vok. Mondjuk elkapott a takarítási láz is... most meg nem"tom miért de fáj a fészkem (mintha 3 napja pé-m lenne folyamatosan...)

Jövök amint újra fitt és fiatalos vagyok!!!

Pussz!
szilbee

Én meg annyira szét vagyok esve agyilag, hogy a felhasználónév rublikába kezdtem el írni, amit akarok... :oops: :oops:

Igazából napok óta várok valamit... folyamatosan várok... akarom, hogy valami történjen... de meg ne kérdezzétek, mi... :roll: :oops: elég rosszul érzem itthon magam, így megyünk... délelőtt, délután mindig valahová, hogy gyorsabban teljen az idő...

Szamóca: nagyon szépek és egyre szebbek a lányaid :lol: És hát a gyermeki kreativitás... :lol: Az első képen a csajok szerelmes áhitatban vannak vagy tényleg beszunnyadtak?

Katlina: jobbulást kívánok Nektek!!!

Andii: úristen... azóta együtt?! :shock: :lol: Mi 2002.dec.22.-én találkoztunk apával Kőbánya-Kispesten a Szolnok felé tartó vonaton. Ő lent állt a peronon, onnan pillantott meg engem ahogy megállt a vonat ... és pont volt mellettem egy üres hely...

Jaimee: ja gyerekorvos... a szülőszobáról leérkezetteket nézik meg a rendes délelőtti viziten, utána pedig csak akkor ha a hazajövetel miatt kell megnézni (kivéve, gebasz van a babával) Szóval 2x. Ennyi. Na milyen ügyes Réka!!! Tartsa meg a jó szokását az éjszakai alvással kapcsolatban. Ja! Tejbelövellés 4.-5. napon van jellemzően... az nem volt baj, hogy 2.-3. napon még nem volt tejed... (Jaimee! laptetőd volt tényleg!)

Mi sem voltunk tanfolyamon még egyszer se. A lényeg, hogy a zsilipruhát kifizesse az ember, onnantól kezdve senkit nem érdekel semmi. Meg hát kúp?! :roll: Ilyenről szó nem volt.

Én meg szoktam venni a Kismamát... annyira jó cikkek vannak benne... mindig tanulok valamit.

Dorka: tök jó, hogy minden rendben! Nem biztos, hogy olyan nagy babóka lesz... azért ne ijedj meg! Lehet az is, hogy a vége felé lelassul a fejlődése. Szabi jó nagy születési súllyal érkezett... :roll: :lol: Inkább ne legyen 4 kiló felett Ketteske sem (Nimród elegáns név :wink: ), mert szegényt naponta többször is szurkálják majd akkor a cukor miatt...

Bbj: annyira jó, hogy ilyen lelkesen mentél vissza és jól érzed magad!!! Hát a csajoknak gyógyulást! Te meg okosodjál és egyben jó kikapcsolódást! A klacid az mi? Antibigyó?

Olga: milyen foglalkozásokat tartasz? Mit csináltok a gyerekekkel?

Most pedig bemenekülök a Plazaba, apának veszek még szép kötött pulcsit... nagyon jó áron (talán 1500ft) vannak és jó minőségűek.

Szilbee: szerintem ez az idő is.... pedig jövő héten szerdáig ilyet mond... csak talán kevesebb esővel...

Kép

Kép
szolkata

Hola.

Dorka, neked is elfeledtem :oops: , hogy dejó, hogy minden oké továbbra is Kistörpétekkel :D A méretek meg...hát szokták néha félremérni :wink: Én most spec a benti mozgolódás alapján úgy érzem, Hunor még nagyobb is, mint a kora alapján kéne (ugye eddig még mindig kisebb volt) :roll: :lol: Osztán kedden majmegméri dokibácsi.

Amúgy ha valakire nem reagálok, nehogy asziggyétek, hogy azé van, mer bunkó vagyok (najó, vagyok bunkó is, de ez a topictól független...ehehehe), egyszerűen csak agyilag zokni vagyok :(

Katlina, neked is jobbulást! +++

Tanáka? Hát mi csetelés közben gabalyodtunk egymásba Apával, 2001 nyárvégin :mrgreen: Egy hónap múlva találkoztunk először személyesen. 2004-ben meg itten költöztünk össze :)

Szilbee, Kata, én is hasonló cipőben :? Ráadásul az uccsó 2-3 reggel qrva szédelgős voltam/vagyok, a kaja sem segít...még ülni sem jó, csak vízszintesben létezni.
Kitartás...majcsak jön a felvidító Napocska :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Andi: 15. szülinap óta? :shock: Aszta....de szép!

Balwin: Ti nem jöttetek haza Lucussal a 3. napon?

Mi lehet ez? Vérnyomás? "Jobbulást" !! Lucus jókislány amúgy? Van aki segítsen, ha nem vagy jól?

Kata: Igen, de Réka tök sárga volt, kékfényezték, szúrkálták és hozzátáplálták...Azt hallottam, hogy az ilyen babákat nem engedik addig haza, amíg az anyukának nincs teje. Legalábbis más kórházakban. De mondjuk nem panaszkodom, jobb volt itthon.

Csak fene tudja, ha újra kezdhetném, talán adnék itthon tápszert Rékának. :roll: Úgy érzem egy kicsit, hogy éheztettem egy hétig, csak hogy anyatejes legyen. Persze nem szándékosan, csak a rutin hiányában. Laptetőt konstatáltam. 8)

Szilvi: ++++ Gyanús vagy te nekem ennyi laptetővel. :wink: :wink:

Katlina: Jobbulást! ++++++
jaimee1

Helló!

Katlina! Jobbulást!++++++

Szilbee! A takarítási láz lehet ott a ludas... :wink: Tessék gyorsan új erőre kapni!

Balwin! Mindjárt itt a kedd! :D Lucus jól van? Enged valamennyire pihizni?

Kata! Na véééégre! :D Jól mondod, a zsilipruha a lényeg, nekünk ezt meg is mondta anno a kórházi védőnő, hogy egyedül az a feltétele az apás szülésnek. :wink:

Jaimee! Minket is "kezdődő élettani icterus"-szal engedtek haza. Hétfőn született Dorka, csüt.-ön jöhettünk. Bár én is alig vártam.
Jaj, a hozzátartozók külön! Mit nem gondolsz, Te! :wink: Bár sztem egynémely színesbőrű biztosan igénybe venné a nagycsaládos szülést... :lol:

Andi! Én is 15 voltam, mikor Apát megismertem. Bár 12 évesen láttam először egy ballagáson, már akkor megtetszett. :wink: De nálunk már volt amolyan hatásszünet, aztán csak itt vagyunk. :lol:

Egyre faszább álmaim vannak. :shock: A legújabb: részt vettem az FBI Gy. F. elleni akciójában, mivel kiderült, hogy ide Ladányra ő telepített be egy gyanús alakot, akinek 6 hamis, harapós kutyája volt, meg egy nagy drogültetvénye. És vmelyik nagyáruházban lefüleltük Fletót, rálőttek a kommandósok, sajnos kilehellte a lelkét.

Most szóljatok hozzá! És még pocakos se vagyok! :shock:

donkoaniko

Csak röviden...

Balwin! Portalanítás közben meglestem a dvdket és rája vagyon írva a Circuszosra hogy 1. Évad! Tutira köll akkor lennie másodiknak is... Ha megyek felétek, akkor majd szólok,... már ha kell még.

Erika! Na azon lepődnék meg!!!
szilbee

Anikó: nálunk is volt egyszer 1 hónap külön. De ez még a tini időszakban volt. Ti hol ismerkedtetek össze?

Kata: nagy hatással lehettél apára!

Balwin: tök jó sztori a tiétek is. Annyit hallok ilyen ismerkedésről és végre ismerek is valakit akinek ennyire bejött!
Terhesség végén én is nagyon szédelgős voltam, időjárástól függetlenül. Pihenj amennyit jólesik, bár egy másféléves mellett ez nem egyszerű.

Én a császár miatt 5 napra jöhettem haza mind a 2x. Nóri egyáltalán nem volt sárga, Maja talán otthon, de ebben nem vagyok biztos, csak én láttam egy kicsit sárgábbnak. Nekem nincs különösebb rossz véleményem a kórházról. Ja, az első alkalommal nagyon tré volt a wc higiéniája.Fúj.
A cikkre én is kíváncsi lennék. Kúpról én sem hallottam. Én éjszaka is kaptam gerinc érzéstelenítést, bár gondolom ez műtétnél evidens.

Szami: a lányok csodaszépek! Alvós kép nagyon király!

Szilvi: már tavaszi nagytakarítasz? Én addig várok vele míg kinn tudok ruhát szárítani mert benn nem férünk ha nagyüzemben függönyt, plüssállatot stb. mosok.

Mikor lesz idén húsvét?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Én is vagyogatok, csak írni nem nagyon jut időm. Mindig van valami. Most pl. lejárt a mosógép már vagy egy órája. De tán kibír még 10percet :D

Andi, húsvét szerintem ápr.12-13án lesz, asszem legalábbis :roll: Már én is csinálom a tavaszi nagytakarítást, de még jó hogy tegnap nem pucoltam ablakot.

Hú, nem semmi hogy 15éves korodtól együtt vagytok!!! :shock: Mi gyors tempóban nyomtuk, 2001 nyarán ismerkedtünk meg, tipikus bulis találka volt :D, 15hónap múlva esküvő, esküvő után egy évvel Bence (az első ház. évfordulónkat a kórházban ünnepeltük), majd Jázmin. Most vagyunk 6 és fél éves házasok :)

BalwinJudit, ti is akkor kb. így, csak nálatok Luci kisebb :)

Kata, a tiétek olllyan romantikus. Mint a filmekben ;)

Hát én Jázminnal kiharcoltam a korán hazajövetelt a kórházból, mert hétfő este született császárral, de már péntek reggel hazajöttünk :) Eredetileg miattam csak hétfőn jöhettünk volna, mert a doki nem volt hétvégén és nem tudta volna kiszedni a varratokat. Így megbeszéltük hogy inkább kedden visszamegyek hozzá, csak engedjenek haza. Mosonyi doktorbácsi közbenjárt :)

Szami, annyira szépek a lányok! Az első képen így elaludtak mindketten az öledben? Ez nálunk elképzelhetetlen sajnos. Pedig néha úgy vágynék rá hogy fogjam alvás közben :D

Anikó, az álmod :D de nem lenne rossz... ;)

Jaimee
, szerintem jól csináltad hogy nem adtál az elején tápszert! :) Akkor nem is igen szopizott volna Réka.

Dorka, naggggyon csinos vagy, szépséges a pocid. Jó nagy, nem? Nekem nagyon tetszik a Nimród név :)
Mikor találkozunk? ;)

Niki
?
Ti hogy vagytok? Veletek is szívesen összefutnék már valamikor! ;)

Hétvégén jön valaki a légvárvilágra és a szolnoki csatára?

KépKép Kép
76vera

aki játszóbölcsibe készül: most egy hónapig szünet lesz, majd április 6tól lehet újra járni, talán addigra olyan idő is lesz hogy kint leszünk az udvaron (és kisebb az esély bármilyen nyavalya elkapására ;) )

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera! Mi valószínű megyünk légvárazni, az utolsó fordulóra.

Andi! Anikó! Én is meglepődtem a 15 éves korom ótá-n. :shock:
Kata! Ti meg tényleg, mint a filmekben... 8)
Mi munkahelyen... :lol: húh, de romantikus! :lol: 2003 augusztusában (1 évvel azután, hogy ott kezdetm dolgozni) költöztünk össze.

Kata! Ezen a héten hospitálok, jövőhéttől tartok foglalkozásokat. Mese-vers, ének, környezet, vizuális, tesi. Matek nincs, mert kiscsoportban vagyok, csak bele-belecsempészünk itt-ott egy kis matematikai tartalmat. Egyébként a mostani időszak a közlekedésről szól. A mostani és jövőheti hét az autókról, az azutáni két hét a vonatokról.

Nagyon mást nem tudok írni. Nagyon tré az idő, kész vagyok. Legszívesebben befeküdnék az ágyba...

Na pá!

Olga

Kép
juhaszolga

Bocsi... mozdonyos mesét kerestem... ezt találtam helyette:

Komolytalan statisztika a nászéjszakáról

Mit csinál a vőlegény és a menyasszony, ha a lakodalom fáradalmai után végre zárt ajtó mögött marad? Nos, korántsem azt, amit az emberek általában gondolnak. Állítólag a kíváncsi szociológusok megkérdeztek 100 menyasszonyt és 100 vőlegényt, és a következők derültek ki:

MENYASSZONYOK:

1. Száz menyasszony közül pontosan 100 azonnal a tükörhöz lép, s vizsla szemmel nézegeti magát.
2. Kilencvenkettő dorgálni kezdi az újdonsült férjet, hogy milyen ügyetlenül viselkedett a gyűrűcserénél.
3. Nyolcvanöt kritizálja a vőlegény nőrokonainak az öltözködését és viselkedését.
4. Hatvanhét leül az ágy szélére, s elkezd sopánkodni, mert felszaladt a szem a harisnyáján.
5. Ötvennégy megkísérli, hogy nyomban számba vegye, milyen nászajándékokat kaptak.
6. Harmincnyolc bekapcsolja a tévét.
7. Huszonkettő jajgat, hogy mennyire szorítja a cipő.
8. Tizenöt azt kiáltja: Vigyázz, elrontod a zippzárat!
9. Nyolc kér „valamit" fejfájás ellen.
10. Öt azonnal és feltétlenül beszélni akar a mamával.
11. Három elkezd csendben pityeregni.
12. Egy megkérdezte a férjét, hogy tulajdonképpen hogyan is hívják.

VŐLEGÉNYEK:

1. Száz vőlegény közül pontosan száz az ujjait az inggallér mögé dugja és kijelenti, hogy borzasztóan meleg van.
2. Kilencvenegy idegesen végigkotorássza az összes zsebét és vagy zsebkendő vagy cigaretta után kutat.
3. Hetvenhárom zavarában teljesen oktalanul csendesen nevetgél magában.
4. Hatvannégy ismételten meglazítja a nyakkendőjét és több pohár vizet megiszik.
5. Negyvenhárom gondosan ellenőrzi, vajon be van-e az ajtó zárva.
6. Harminckettő azonnal elkezd számolni, hogy mennyibe kerül a nászút.
7. Huszonhét tüstént leveti a cipőjét és masszírozni kezdi a lábát.
8. Tizennégy elnézést kér, majd az aznapi újsággal elvonul olvasni a WC-re.
9. Nyolc lemegy a szálloda portájára, hogy valami (bármi!) nincs rendben. Megesik, hogy egyik-másik sohasem tér vissza.
10. Öt szemrehányást tesz a feleségének, hogy a vendégek egyikével flörtölt a vacsora alatt.
11. Kettő megkérdezi az újdonsült feleséget, hogy van-e nála elég pénz.
12. Egy kijelenti, hogy tévedés volt az egész, másnap váljanak el.

Olga

Kép
juhaszolga

Szép estét!

Olyan a fejem, mint a méhkas... Az elmúlt napok... brr.... Annnyi programunk van-volt, hogy máskor két hétre is elég.

Ma pl. délelőtt Máténak volt nyílt nap a suliban. Nagyon élveztem, mert annyira aktív volt (ami első-másodikban egyáltalán nem volt rá jellemző), néha majd' kiesett a padból a jelentkezéseivel. Amin meglepődtem: matek pluszon (ezt egy felsős tanító néni tartja) a testek felszínét (kocka, téglatest) számolták! Negyedikben! :shock:

A lányok tényleg aludtak a képen! Mindkettő egyszerre fáradt el, ami nagy ritkaság azért! Mátét még mindig nem könnyű fényképezni, úgyhogy Róla adós maradok még egy darabig új képpel. És igen, egyforma a ruhájuk. Judit, most 86-os ruhákat hord Jázmin, majd lemérem. Magasnak tűnik? Vagy éppen kicsinek?

Mi 1995. október 17-én randiztunk először (szeptember 5-én kezdtem azon a munkahelyen, ahol ő már akkor 10 éve dolgozott), karácsonykor összeköltöztünk, következő évben összeházasodtunk, 2,5 évre rá megszületett Máté.

Ja, és mi voltunk Máté születése előtt apás felkészítő tanfolyamon! Igaz, utólag, feleslegesen, mert a császár miatt nem jöhetett be. És én mindegyikkel az 5.napon mentem haza. Még a koráról is Annával!

Betegeknek jobbulást!

Szilbee, én is olyan nyomi voltam (igazán nincs rá konkrét okom, fogalmam sincs mitől van/volt), de ma bementem a virágboltba, meg a kedvenc dekoros boltomba és beszereztem a tavaszi díszek alapjait, hétvégén díszítünk Annával és Mátéval, s valahogy ettől jobb kedvem lett. Vettem 3 szál fréziát, olyan tavasz illata van! :lol:

Jaimee, holnap megyünk, nagyjából 10 és 12 között, ha még mindig jó.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami! Mi meg 1995.10.16-án jöttünk össze... :lol: Volt vmi a levegőben, úgy tünik... :lol:

Andi! Szerintem Ti nyertetek! :lol: Én 16 éves és 10 hós voltam, mikor elcsattant az első csók.

Vera! Köszi az infót!
szilbee

Sziasztok,

m is vagyogatunk, fáradtság itt is akad... De csak a szokásos.

Kicsi és nagyobb betegek? Ki hogy van??? Katlina, neked is jobbulást... :(
Gréti, Dorka, Balázs?

Anikó, máj. 22. a várható nagy nap, még 11 hét... Már nagyon várom!!! :) A hetényis cikket olvastam, hasonló reakciókkal, mint te... Néha csak lestem...

Szami, jók a képek, szépek a csajszik, Máté meg nagyon ügyesen teljesít akkor továbbra is a suliban! Biztos az új suliban is így lesz.

Szilbee, jó volt a tegnap!!! Ha láttok olyan kardot, szerezzetek már be nekünk is kettőt, nagyon bejött a fiúknak!
ÉS nagyon finom volt a sütid!!!!!

Andi, még én sem voltam 16 éves, mikor 1996-ban Petivel megismerkedtem, épp biliárdoztunk mi is, meg ő is a barátjával. Aztán azóta együtt... 2005-ben lagzi, 2007-ben Szabi, 2009-ben Kistörpe... Fontolva haladók vagyunk :)

Kata, csak nem az idő múlására vársz? :) Néha mi is csak megyünk, boltozunk, hogy valami történjen, amikor már uncsi minden játék (főleg nekem :roll: )
A 4 kg feletti babákat szurkálják? Ú, nem is hallottam!!!! :shock: Igyekszem 3,99 kg alatt tartani akkor!

Judit, majd gyere egyből, mikor kedden végeztek dokinál!!!
Várjuk a híreket Attila Hunorról! :)(Tényleg, név már biztos?)
A kúpról most hallottam én is, nem tudom, van-e olyan hatékony, mint egy beöntés...
És hazajövetel: remélem rendben lesz minden, és húzunk haza mielőbb majd!!!!
Fannáék jól vannak?????????

Judit, jó Szegedezést!!!

Jaimee, én sem kívántam se bordázfalazni,s e kádazni, de a labda nekem is bejött!

Vera, mikor jártok errefelé? Bölcsibe melyik nap jártok? MI főleg csütörtökön, de legközelebb csak ápr. 9-én megyünk, illetve holnap, ott is ebédelünk! :) Kíváncsi vagyok, hogy jön be SZabinak a helyzet, a koszt.

No lépek fürdeni, aludni!!
Jó éjt!!!

Kép
Kép
dorkáék

Hát se a mai nap se a hétvége nem lesz valami napos még mindig.... így, ami rettentően idegesít... nem tudják csinálni a bejárónkat hétfőn... Pedig ilyen esős időben leginkább már csak hajóval lehet átjutni... :cry: :cry:

Jó fiatalon megismerkedtetek a párotokkal többnyire :shock:

És mindenki az első házasságában van? Én nem.

Niki: bocsi, mindig elfelejtem írni, hogy a telóm csak nagyon halkan pittyen egyet, ha sms érkezik, ezért nem hallottam meg a múltkor... Bocsánat. Dorka meggyógyult?

No ki is beteg még és hogy van? Balázs? Gréti?

Dorka: szerintem igen, az idő múlását várom... de csak azért, mert a jobb időt várom... mehessek kifelé a kertbe, mossam le a teraszt, kirakjam a leandereket, fűszellőztetés, műtrágyázás... futórózsát is szeretnék ültetni... sok mindent.... no meg várom a májust ... de én nem azért, mint Te ... :wink: :lol: ... mi akkor kezdjük a hozzátáplálást... Igen, a 4 kiló feletti babákat cukros gyanúsnak titulálják, így elég sokszor össze-vissza szurkálják, hogy megnézzék a vércukor szintjét... (idióták... kínozzák szegény épp a világra kerülteket... :cry: ... én abba is belebetegedtem, hogy Marcitól is vettek egyszer vért az utolsó napon... sose felejtem el...)

Nagytakarítotok? Uramatyám! Nekem ilyen nem jut eszembe... legalább is egyenlőre....

Olga: nálunk ezen a héten és a következőn téma a vonat ... teljesen át vannak szellemülve a gyerkőcök. :lol:

kicsit továbbállok...

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

bocsi hogy nem jövök mostanában de még nem is fogok a jövöhéten sem szerintem, mert totál el vagyok havazva.
A szakdolgozatomból meg van ugy 18 oldal, a kérdőívem ki van kézileg számolva. Jövőhéten három vizsgám lesz.
De közben olyan beteg vagyok vagyis most már ugy nézz ki kezdek jobban lenni. De tegnap olyan beteg voltam hogy csak nah....lázas voltam meg minden, de kedd óta jövőhétig megint dolgozok a DM-ben.
De tegnap anyukámat elütötte egy kocsi elaludt a sofőr de szerencsére jól van csak a könnye bánta egy picit, meg a derekát ütötte meg.....de nem is kell kórházban feküdnie meg semmi....HÁL ISTENNEK!!!!!

Bettike jól van, oviba jár bár változatlanul nem akar ugyhogy rólunk ennyi!

Puszilunk mindenkit!

Kép
kbernadett

Helló!

Betti! Jobbulást!!! Szegény anyukád! :shock: :( Gondolom, nagyon megijedt! Hol ütötték el?

Andi! Apa focizott, mi meg sokat jártunk barátnőmmel a meccsekre... :wink: Aztán kialakult. :)

Kata! Neked akartam... Nekünk meg Kőbánya felső-Újszász vonatjegy van eltéve a babanaplóba. :) Apa ugye vonattal sietett a szülésre. :D Vettél pulcsit?

Jaimee! :shock: Dehogy éheztetted!!! :) Így csináltad jól. Nem úgy, mint én. Néha úgy érzem, nem harcoltam meg eléggé a tejcsiért... :oops: Akkor mindent megtettem, utólag kevésnek látom. Pánikoltam. De sajnos nem tudom visszacsinálni. :cry:

Nálunk süt a nap! Bár délelőtt meg esett az eső. :roll:

Azért, hogy nehogymár minden oké legyen nálunk, sikerült szert tenni egy csúnya pelenkakiütésre... :cry: :cry: Nem a popsija piros, hanem a nunija. Mióta beteg volt, elég sok folyadékot magába dönt elalvás előtt. Aminek az lett 2 egymást követő délután a következménye, hogy átázott, hasig pisisen ébredt ( hason alszik ). Gondolom, pont ott áztatta-csípte ki a pisi. :cry: Eddig soha nem volt ilyen gondunk. Van itthon Sudocrem, Neogranormon, sima popsikenőcs, de nem látok nagy javulást. Most megvontam a törlőkendőt, langyos vízzel mosom le, na meg kb. fél óránként cserélünk pelust.

donkoaniko

Anikó! Szellőztesd a nuniját. A levegőztetés jót tesz! Ha meg gombás, akkor lehet egy incuri pincuri canestent belekeverni a popsikrémbe...

Bocsi... csak ennyi... Dév az ölemben!
szilbee

Kata: Én vagyok a kivétel/kakukktojás :roll: . Biza betöltöttem a 27-et vastagon, amikor apával találkoztunk. Hogy mikor, az meg itt van a vonalzómon. Házasságból az első. Lesz. Egyszer. :roll: :roll: :roll:

Kata, beugorhatnátok hozzánk is, ha nagy mehetnéketek támad!!! Bármikor!Tényleg így várod a hozzátápit? Mondjuk, én nagyon élveztem a kóstoltatást, próbálkozást az új ízekkel, szerencsére jó alanyom volt Réka, kedvelte az újításaimat.

ANikó: Sudocream nekünk még mindig használt. És próbáld kicsit pelus nélkül hagyni...bár nincs éppen trópusi idő. Jobbulást Dorcinak!

Szami: Nagyon örülök,hogy találkoztuuuuuuuuuuuuuuunk! Máskorismáskoris!

Betti: Jobbulást neked és anyukádnak!

Vera: Köszi a játszóbölcsis infót!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.03.06 13:29-kor.
jaimee1

Na Szilvi is ugyanazt írta. :lol:
jaimee1

Javulgatunk mi is!Végre!
Vagyis Robika,de mintha én is :wink:

Mi 2004 szept.1-én találkoztunk elősször,akkor még mind kettőnknek volt pótkocsija,így nem volt több csak nagy adag érdeklődés a másik után,mindeketten szakítottunk a régivel de úgy hogy előtte semmit nem beszéltünk egymással-egyéb annyit hogy mit kérsz-ennyibe kerül-heló,vagyis én sem ő sem tudtuk hogy már szabadok vagyunk aztán az eggyik ismerősünk világosított fel mindkettőnket,így jöttünk össze 2004.nov.12-én,azóta is együtt :D

Szilvi!
Jöhetne valami táltos ló hozzám is aki meghozza a kedvem a takarításhoz :wink:

Dorka!
Már csak 11hét????,Mindjárt itt van!Szabi már egyedül eszik?(nálunk Robika nem hajlandó-pedig megmutatta már hogy tudja ezt a műveletet is!)

Betti!
neked is és anyudnak is jobbulást!!!

Kép

Kép
katlina

Anikó, Dorci antibiotikumozott? (nem emlékszem, végülis kapott e :oops: ) Mert Lucinál spec. 3 hétbe tellett, míg az antibigyós kezelés után kijött peluskiütést el tudtuk tüntetni. Még Sudocremmel is, pedig az nálunk egyébként látványos eredményt hoz.

Többit később :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Köszi a tanácsokat! Canestent is bevetjük akkor. Meg most fürcsi előtt meztelenkedés. :)

Balwin! Igen, kapott! Amoxicillint. Hatással lehet a pisi összetételére ennyire?? :shock: Mert egyik ismim is egyből azt mondta, azért jöhetett most ez elő nálunk. Nálatok a popsi is olyan volt?

Judit! Hazaértél már az oskolából?

Katlina! Végre jobban vagytok!

Jaimee! Nőnapon jöttetek össze? :shock: Az tök jó, így tuti az ajándék. :wink: Hogyan ünneplitek a mostani évfordulót, lesz vmi extra vacsi, ilyesmi? :wink:

donkoaniko

Sziasztok!
hazaértem, végigolvastam, most az én fejem is zúg....

Kata!
sztem Te nyertél romantikus találkozás ügyben!

Judit!
a tietek számomra si érdekes... (sosem cseteltem)

a mienk nem nagy szám 1998 február 4.-t írunk (18 voltam) kimentem fordítani a céghez (éppen lógtam a suliból) Misi meg akkor már jó pár hónapja ott dolgozott. terefere, másnap vacsora aztán azóta húzzuk...1999 február 14. eljegyzés(gondoltuk volna, hogy 8 év múlva aznap szülünk?) 2003. okt. 4. esküvő.

Kata!
csinálják a bejárótokat? miből lesz?

Betty!
elaludt? atya ég, még jó, hogy nem lett semmi nagyobb baja! Jobbulást mindkettőtöknek!

még lenne mit írom, de tegnap 5 kor keltem, 6 kor lett vége a sulinak ma meg 8-3-ig töltötték a kis okos bukinkat, hoyg még okosabbak legyünk

Anikó!
kár, hogy csak álom volt! bár sztem rajtunk már az sem segítene...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, tiétek találkozás télleg romantikusos :D Meg sorsszerűs.

Szilbee, köcönöm cééépen, de a Zúj részek (akko ezexerint a második, sokadik évad) érdekelnének, mer az elsőből akkor nekem is megvan felvéve a második fél évad :|

Betti :shock: Nagy mákja volt anyukádnak! Jobbulást neki!

Anikó, azt nemtom, hogy pisiösszetételre hatással van é, de dokibácsink szinte rosszallóan mondta (nem ő írta fel az antibigyót, amikor Lucinak mandulagyuszija volt), hogy az antibigyó legyengíti az immunrendszert... Lucin még kicsi piros kiütések is voltak a végtagjain...nem sűrűn, csak itt-ott 1-2, de akkoris.
Nem, a popsija nem volt olyan, "csak" az egyik combtőredője a nuni mellett...de féltenyérnyi területen.

Judit, akkor ez fasza maratoni fejtágítás vót...
Ehehe...én imádtam csetelni, asszem kicsit függő is voltam. De mióta összeköltöztünk, nem csettegek/günk :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó: Mi la legjobb barátnőm esküvőjén találkoztunk. Nőnapra esett a frigy. :roll: És a Szolnoki Csatás buli is pont aznap volt, még a Kossuth téren...úgyhogy végig lőttek a ph-s szertartás alatt,nem is gyengén. :lol:

Áh, nem tervezünk semmit, nem szoktunk, de kaptam egy szééép csokor virágot. :D

Judit: Jó sokáig voltál akkor menyasszonka. :) Dejóneked!
jaimee1

Sziasztok!

Anikó: szájpenész után sokszor jön elő pelenkakiütés. Lenyeli, végigér alul is kiüti. Van rá boraxos popsikrém. De ha már múlik, akkor levegőztetés és szerintem a canesten-más popsikrém kombináció is tökéletes.

Olyan jó volt olvasni a találkozásokat. Milyen érdekes hogy alakul az ember sorsa. Szerintem is a Katáé a legromantikusabb, de a Katlináéké is tök jó, hogy egymástól függetlenül érezték, hogy a másik az aki kell.

Dorka: tényleg nemsokára itt a nagy nap!

Betti: durva amit írsz. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.

Andi

Kép
Kép
andii

Szép jó reggelt!

Süt a nap!!! :lol: :lol: :lol:

Jaimee, én (mi) is örvendtünk, Jázmin még mamánál is emlegette "Jétát" :lol: Csak egy csokrot kaptál?! :wink: :lol:

Ja és én is már a 23-hoz közeledtem, mikor találkoztunk. Szerintem ez is "benne van", hogy az elején elég gyorsak voltunk, bár már az első együtt töltött este (éjszaka - átdumálva :oops: ) után azt éreztük: ezer éve ismerjük egymást.

Megvan az MRI eredménye, de úgy tűnik, mutat valami bibit: a csigolya artériában (gerincverőér) nem találtak áramlást, a BNO kód szerint: Az arteria vertebralis elzáródása vagy szűkülete. Jövő héten kér időpontot az újabb kontrollra, aztán majd meglátjuk, mi jön ezután.

Betti, kész szerencse, hogy anyukád ennyivel megúszta! :shock:

Na, ha kelnek a csajok, kezdjük a díszítést, aztán jöhet a főzés, mosás, tanulás (két versenyre készülünk Mátéval, brr), délután Csaba elviszi magával a lányokat, vidéken van dolga, de csak pár perces, inkább az út hosszú.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hola.

Lemaradt tennap :oops: Jaimee, nem, a 4. napon jöhettünk haza (ha jól számolok :mrgreen: Csütörtökön szültem, hétfőn délután engedtek el. Mert Luci fogyogatott (persze, mer nem volt tejem...és ha még benttartanak, akkor nem is lett volna).
Azé se értem az újságcikkes 4-5 napot, mer a hivatalos álláspontjuk is az, hogy a délután 4-ig megszült anyukáknak 3 nap, császáros anyukáknak meg 4 nap van bent előirányozva... Vaccsak értelmezés kérdése? :roll:
Nomindegy, nekünk az a 4 éjszaka katasztrófa volt, nem bánnám, ha most max. 2-3 lenne.

Szami, hát... legalább találtak végre valamit...hátha közelebb kerültök a probléma megoldásához!

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka, 11 hét :shock: :D Én a 30. hetet várom veszettül...akkor elkezdek csomagolni :mrgreen: No nem indulásra, csak hogy meglegyen... Jameg áttúrom Luci cuccait, egy-két fiús ruci táncsak van benne :roll: Bár veszegetem a mini body-kat :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok,

Kata, valahogy a jó időt, nagytakarítást én is várom már, de most nem húsvét előtt, hanem inkább május elején akarjuk nagggyon kitakarítani a lakást, Nimród érkezésére... MOst jön a panaszkodás: oooolyan soká lesz még!!! Szeretnék már ott tartani! Bár nem mondom, jó adag félsz van bennem, hogy bírom/bírjuk majd két picivel-kicsivel... Egyre inkább ez motoszkál a fejemben, a szüléstől továbbra sem félek.

Judit, bevásárlásokat megkezdetem én is (1-es pelus... kibonottam... NAGYON PICIKE!!!! :)), de még nem rakom össze, csak pár hét múlva... De elvileg megvan midnen már, ami a kórházba vagy itthon kell. Ja, az 1-es tápszert nem készítettem be a konyhapolcra... :roll: Titkon lehet, valami csodában reménykedem... De tuti meglesz az is, mire hazajövünk, még egyszer azt a tortúrát nem akarom végigcsinálni, mint Szabival. Mai napig előttem van a kis arca, ahogy éjjel 4-kor nyitott szemekkel, apatikusan nézett csak, és már ereje sem volt sírni... csak éhezett, és aludni sem bírt... :(

Betti, atyám, mi történt anyukáddal!!! Még jó, hogy viszonylag kis sérülésekkel megúszta!!!
DM-ben remélem még összefutunk!!!! :)

Szami, és mit mondtak erre a diagnózisra? Kezelés, ilyesmi?
Haladtok a tavaszi díszekkel?

Anikó, minden okosság elhangzott előttem, remélem alakul gyorsan Dorka bőre!!!

Többiek?????

Kép
Kép
dorkáék

sziasztok

Úgy másfél-két évvel ezelőtt járogattam ide, talán páran még emlékeznek, csak aztán egy évig nem volt netünk nemrég lett újra. Eddig a másik szolnoki topikba írtam csak, de most jutott eszembe,hogy itt is jártam azelőtt. Gondoltam ide is újra benézek. Nálunk annyi a változás,hogy elköltöztünk egy kertes házba, és május 7-re vagyok kiírva a harmadik babónkkal.

Andii gondoltam én is beírom az ismerkedésünket (bár téged még nem ismerlek remélem nem gond ,hogy rögtön így belepofátlankodom a témába). Szóval mi egy rock-kocsmában ismerkedtünk meg, a zenegépnél álltam a barátnőmmel Pisti épp arra ment (elég egyszerű okból: arra volt a mellékhelyiség), odalépett és odaadott két db százast ezzel a szöveggel: lányok rakjatok be nekem valami jó zenét. Én akkor épp egy halódó kapcsolatban voltam(ott is volt a srác csak akkor már nem nagyon törődött velem). Szóval beraktunk zenéket és később mikor már indultunk volna összefutottam Pistivel és megkérdeztem tetszett-e neki a zene , amit betettem. Azt mondta igen , elkezdtünk beszélgetni és valahogy (azelőtt sosem tettem ilyet)elkértem a számát. Még aznap éjszaka megbeszéltük sms-ben a másnapi randit. Persze a másik srác rögtön az első randink után repült. Így hivatalosan pont február 14-től vagyunk együtt 2005. A harmadik randiktól pedig gyakorlatilag együtt lakunk (először szüleimnél aztán albérlet stb.), ja és két hónap múlva már Emmával voltam kismama. Esküvő pedig két év múlva volt 2007. július 14-én.
Bocsi kicsit bő lére sikerült, csak pont ma utazott el két hétre külföldre Pisti és pont ez a téma előhozta a jó kis emlékeket.

Nem is írok többet, mert rögtön elegetek is lesz belőlem.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Betty! Remélem anyukád hamar felépül! Szerencse, hogy "csak" az ijjedtség volt nagy.

Kata! Második? :D Nem gondoltam. Nálunk még egy se volt. :lol: Mármint a házasságig sem jutottunk el. Nálunk én voltam akkor kapcsolatban (együtt éltem valakivel), csak apa elszeretett tőle! :lol:

Nagyon nem tudok mit írni, hulla vagyok.

Jaimee-éknek boldog évfordulót kívánok holnapra!

Olga

Kép
juhaszolga

Lizocska! Üdv újra! És gratula a harmadik babóhoz! Történet jó volt, hogy kicsit bővebb "lére" volt engedve! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Nagy rohanásban vagyunk, így csak két képpel jövök. Tegnap délelőtt fociztunk, délután elkezdődtek a szülinapozások a barátokkal, ma meg megyünk anyuékhoz szintén ünnepelni.

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?