Sziasztok,
azt hittem csak Pesten fuj ilyen szornyen a szel....hat jo lenne ha a hetvegere kicsit javulna, mert ha torik ha szakad mi megyunk Gyomrore, szeretnenk minel hamarabb koltozni
.
Tabati,
koszi szepen megegyszer az infot es jobbulast. Dani elkapta szinten, nagyon csunyan kohog, biztos a szel is szerepet jatszik a dologban, nagyon erzekeny.
Engem megolne a kivancsisag ha nem kerdeznem meg a gyerek nemet
, na persze attol meg nincs rosszabb, ha beszerzed a rozsaszin ruhakat, csinalsz egy kislanyszobat aztan jon a fiu
, merthat ugye meglepetes mindig erhet.
Space,
ismet dokis kerdes, van ott sima haziorvos is, mert azt nem latok a honlapon? Nekunk a ferjemnek kellene, csak jogsihoz az egeszegugyi papir, mert honositani szeretne, sajnos nincs TB kartyaja, igy az enyemhez nem mehet. Ugye magandokihoz nem kell TB kartya, mert ugyis fizet az ember
? Vagy ott a haziorvosok esetleg megcsinaljak TB kartya nelkul is ha fizet az ember (itt nem, de ez egy nagy korhaz ahova en jarok).
Bobty,
igen nagyon jo, hogy igy mindent megcsinal, az egesz csaladnak o javitha a szamitogepeket, nekem meg nagyon jo, hogy apa mindent meg tud javitani itthon. Egyenlore a tohoz mentunk le, biztos jo lesz majd nyaron, most meg hideg volt a setahoz is, de azert legalabb lattuk milyen szepen meg van csinalva. Nekem volt egy kis ugyintezos seta, termeszetesen mindenhova vissza kell majd mennem, de nekem valahogy mindig igy sikerul, ketszer kell mennem
.
Az oviba egyenlore szimpi volt minden, de csak egy rovidke beszelgetes volt, termeszetesen tele vannak vagyon, de a gyerek iskolakoteles, ugyhogy at kell venniuk. Bar reszletekrol nem volt meg szo, mert nem lakunk meg ott.