Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden rendben lányok!!!!!!
Jó helyen van! Láttam is!
Annyira boldogok vagyunk hogy el sem tudom mondani!
Azt mondta doki nem meri 100 %-ra mondani, de úgy látja élő magzat, egy jobb géppel nézve már látnánk.
Lehet folytatni a reménykedést lányok, bízzatok!
Mi apával most nagyon boldogok vagyunk, kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást.
Most pihizek egy nagyot!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angie28 de jó!!!!!!!!!!!! Gratula vigyázz magatokra! 8)

Kép
Kép
melisch

na megint egyedül vagyok :evil:

Kép
Kép
melisch

angi gratulaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
melisch én vagyok csak olvasgattam a neten..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is vagyok, végre enyém a gép!

Dius: akartam írni mi van veled, mert nem voltál! De ha akcióztok akkor mindent értek! :lol:

Mi 2004-ben vettük a babakocsit 100.000Ft volt, de ugye hordozóval együtt meg stb.

Melisch: fürdőruhát vigyél a szaunába meg törölközőt és ha szégyenlős vagy akkor még a törcsit is magad köré tekerheted :wink:

Angie: jajj, de jó hír, hogy minden oké, minden rendben is lesz. Mikor mész legközelebb? És tiéd a laptető is, ez csak jót jelenthet :wink:

Adiadi: nem ma mentél dokihoz? Minden oké? Jelentkezz!

És a többieknek is tessék bekukucskálni!
Apa megnyerte a fogmosatást és az altatást is 8)
Itt esik az eső egész nap :evil:
Már majdnem berendezkedtünk a szalonban, holnap még visszakerülnek a szekrények, meg fel kellene fúrni négy "falisztendert".csak apósom ment sógoromékhoz és vitte a szerszámokat, így Apa nem tudja a héten megcsinálni.

királylány

milyen isteni jó nyereményt nyert a párod......gratula neki!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány köszi a tippet a fürdőrucit láttam a tegnapelött a csajokon :wink: Akkor lassan kész az uj müterem? De jó!
nita mi érdekeset olvasgatsz?

Kép
Kép
melisch

Melisch: alakul.
Nita: most kergette be az ágyba, ha én altatom akkor ilyenkor már alszik.........vagy legalábbis úgy csinál :?

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: csak te meg én?

királylány

látod :cry:

Kép
Kép
melisch

Lusta banda! :lol: Mindenki alszik vagy akció van :wink: :lol:
Apa volt ma dokinál, és azt mondta neki, hogy ha nem használ az orrspray akkor valószínűleg arcüreggyulladása van :? Jó fej, a múltkor meg azt magyarázta milyen káros az orrcsepp/spray. Ígí akció kilőve egy időre :? Mondtam én neki, hogy a márciust kihagyjuk, nem hitt nekem :roll:

királylány

hát királyány sajnálom miért kapott csak orrsprayt? Nekünk is kimarad ha itt lesznek anyáék nem igyazán lesz kedvem még összebujni sem, hát még minden második nap pont 12-18 nap lesznek itt :lol: :lol: :lol: akkor még kondi sem lesz :cry:

Kép
Kép
melisch

Melisch ezen a dokin nem tudok eligazodni. Meg volt fázva, aztán már oké volt, de nem kapott rendesen levegőt és észrevette, hogy a mandulája környékére van tapadva valami váladékszerű amit úgy szedegetett le az ujjával. Keresgetett a neten is aztán visszaballagott a dokihoz. Ha nem múlik el neki akkor átmossák az orrát. Brrrrrr........

királylány

itt vagyok.....de nemsokáig mert mindjárt itthon van a párom.kb fél óra mulva...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány sajnálom, én azt gondoltam csak az enyémnek van bérlete a dokinőhőz :lol: :lol: :lol: olyan h :wink: mar beteg és minden frászt elkap.

nita akkor már nics sok hátra :wink:

Kép
Kép
melisch

ilyenkor telik a leglassabban az idő....de bizti siet mert délután rendeltem pizát és várja a konyhába.......hogy megegyék....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita én is azt vacsiztam nyam-nyam :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: nem sűrűn beteg, hála a jó égnek, mert olyankor halálán van.
Nita: pizza? Nem rossz, bár én elvagyok nélküle, de mi is szoktunk rendelni.
Megyek aludni, mert holnap fárasztó napom lesz, megyek step aerobic-ra 17.15-18.15-ig, hulla leszek mire hzaérek, nem bizti, hogy lesz energiám jönni. Viszont nem kell holnap vásárolnom, mert ráérek szombat du. Ez tök jó, csak vasárnap kell főzzek. Nem kell reggel rohannom. Délután Gábor anyukája megy Bencéért az oviba és ott is alszik.
Jó éjszakát!

királylány

én is elköszönök, este nekem is kondi de gondolom jövök hiszen holnapután szombat lehet aludni :lol: :lol: :lol:
Jó éjszakát!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok csajok!

Olvasgatalak ám benneteket :wink:

Angie: Gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Betty: Tegnap megcsináltam a sütit! Isteni lett!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem valahogy nem megy ez a kötelező összebújás :oops: . Olyan muszájból van. Szerencsére párom nem is erőlteti, pedig tegnap este lett volna kétnaponta.... Ti hogy bírjátok.... Soha nem voltam nagy démon.... Ma este pedig színház. A csodálatos mandarin és A kékszakálú herceg vára lesz terítéken. :wink:

Kép
kicsi80

Angie28!
Gratulálok!!! :D

Adiadi!
Nem tegnap voltál ultrahangon?
Vendég

Na látom nem nagyon maradtam le!!!
Minden oké mindenkivel???
Angi gratula.Olyan gyorsan mennek a hetek,jó lenne kicsit lassítani rajta.
Betty!Nem jött a barátnőd!Az enyém se tud,nem kapott e-mailt,írt az adminisztrátornak,de le se sz@rja...
Adiadi hol vagy???
Boganna????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

sziasztok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok ismét!

Itt vagyok, mérek. Most voltam uszizni. Rég éreztem magam ennyire jól :lol: :lol: :lol: Szikrázóan süt a nap 8) én pedig a pincében teljes sötétségben mérek :twisted:

Kép
kicsi80

Mit terveztek délutánra?

Kép
kicsi80

Nita! Minden ok veletek?

Kép
kicsi80

kicsi ha a páromat nem veszem figyelembe akkor minden oké.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pont ettől tartottam :( Akkor nem változott :?: Azért nyugi, amennyire csak lehet!

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gratulációt, aranyosak vagytok! :lol:
Kedden még mondta a dokim ugorjak be a kórházba és megkukkolja, hátha látszik ott, hogy élő. Meg eltelik még pár nap, akkor "már" 6 hetes lesz.

Kicsi,
kimeredt a szemem, amit írtál, hogy szikrázóan süt a nap.
Sajna itt egész nap esik, sőt tegnap is egész nap esett! :cry:
Ettől még álmosabb vagyok.
A kötelező összebújásban van vmi.,nálunk apának okozott nagyobb problémát, ő is úgy érezte, hogy nem spontán, olyan erőltetett.

Melinda
nekem még lassan mennek a hetek itt az elején :lol:
Duna,
te hogy vagy? Van már tünet?
Nekem most 1-2 napja nincs hányinger, csak álmosság.
Ennek egy picit nem örülök, mert lehet nem kislány, ha nem hányok! Jó lenne megtapasztalni milyen egy csajos, de én mindegyikkel boldog vagyok! Örülök, hogy sikerült!

Kép
KépKép

angie28

ma nagyon bunkó vol.....reggel annyit sírtam........egész délelőtt nem is etem,csak miuán elment...... :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na, Nita, ne törődj most ennyire vele!
Könnyű mondani, mi?

Kép
KépKép

angie28

Szia Angie!

Párod hogy vette rá magát mégis? Én arra gondoltam, vihetnénk bele egy kis változatosságot. Csak úgy spontán a nem spontánba :lol: :lol: :lol: :lol:

Reggel itt is borult volt, nem is hoztam napszemcsit. Már megbántam 8)

Kép
kicsi80

nem is törődök vele......lesz@rom..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi,
igen én már a második hónap próbálozásnál tudtam, hogy nem szabad állandóan erről beszélnem és úgy csináltam, mintha nem kötelezően kellene együtt lennünk.
Elcsábítottam! :oops:
Volt, hogy nem 2 naponta, hanem 3.

Nita, ez a beszéd! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok! Vagyok en is, csak nagy mosasban. A vendegek utan egy kicsit osszegyult. Mar 5 adagnyit kimostam es meg egy ugyanennyi hatra van. Mar azt sem tudom hol szaritsak. Kicsit lefaradtam, pedig meg a nagytakaritas hatra van es nem artana fozni is vmit. Nem is tudom miert akarok mindent egy nap alatt megcsinalni :shock: -- Nalunk apanak egyaltalan nincs ellenere 2 naponta osszebujni :)
Vendég

Próbálok én is arra gondolni, hogy nem kötelező, de nagyon nehezen megy.... :( Tiszta dilis vagyok. Ugye?

Kép
kicsi80

Foleg hogy most o is nagyon akarja a tesot.
Vendég

Nita! En abban hiszek hogy a baba a hozzaallasunktol fuggetlenul akkor jon amikor akar. En ismerek olyat aki legalabb annyira turelmetlen mint en es neki masodik es harmadik honapban jottek a babak. A stressz valoban lehet akadaly de turelmetlenseg nem feltetlenul = stressz.
Vendég

Bocsi Kicsinek szantam!
Vendég

Nita! Most biztos te is erzekenyebb vagy, de akkor sem varhatja el a parod hogy most allj neki tavaszi nagytakaritasnak, amikor alig jott ossze a teso. Kicsit oda kellene neki mondogatnod ilyenkor.
Vendég

Angie34! Értem én értem.

Kép
kicsi80

Angi! Gratulalok! Kedden mar elvileg szivhang is lesz. En is akarok mar uh- ra menni!
Vendég

Betty! Feldobod ma a tablicskut? Olyan szepen megcsinaltad! Szerintem a mi topikunknak van a legszebb tablaja :) Koszonom!
Vendég

Sziasztok!

Proballak visszaolvasni benneteket, de annyira elenk a topic, hogy nem megy :lol:

Mindenesetre nagyon nagy gratula a babaknak es drukk a tobbieknek :D

Sajnos jo par hete nem jartam itt es par napja is csak bekoszontem...alig van idom mostansag a munka es a mint fent is emlitett csabitasi kiserletek kozott :)
Kicsi, egyetertek...nehez a "kotelesot" spontan dolognak feltuntetni.. :oops: :lol:
Vendég

Francesca! Neked van mar gyereked, vagy az elsovel probalkoztok?
Vendég

Angie, nem meg sajnos nincs ...csak egy rossz elmeny a multbol
Szoval elso (de nem egyetlen!!!) gyerek projekt :lol:

Ahogy nezegettem, azert most itt inkabb mar a 2. vagy 3. babaval probalkozok vannak tobbsegben...illetve hasonlo aranyban
Vendég

en kis naiv azt hittem, a baba jon majd konnyen...hiszen mindenki attol felt regebben, hogy "jaj, csak megjojjon..."

nuh, az elet ugy latszik kicsit megsem ilyen egyszeru...ha tudtam volna, nem parazok annyit korabban :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást!
Mi is vagyunk, néha hányingerrel küszködve de elég jól tudom már kezelni. Annyira gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű az idő itt 14 fok van és hétágra süt a nap, komolyan ilyenkor az embernek minden rosszkedve tova száll. Mondjuk mi most jól vagyunk. Nita fel a fejjel rossz lehet hogy nem tudtok összebújni, lehet párodon is ez látszik, feszültebbek a pasik ilyenkor. Találjatok ki valami mást. :wink: :wink:

Ma nekem is olyan kedvem van, lehet elcsábítom az én kis férjemet. :wink: :wink:

Angie, én gratulálok, biztos minden rendben lesz. Én már most érzem hogy ez a terhesség más mint Levivel. Reménykedem azért mert kiscsajszi lesz belőle.

Duna veletek minden ok? Pocaklakó rendben van? Kislányoddal most már ti is sokat lehettek a levegőn végre jön a tavasz, legalábbis remélem.

Kicsi, lehet hülyeséget kérdezek, te nem a 2. kerületben dolgozol? (Hermann ottó utca azt hiszem) Mi ott laktunk, és ott volt mellettünk egy ilyen laboratórium szerű.

Angie34 igazad van nekünk van a legszebb táblicskunk! Még egyszer köszi Betty. Veletek mi újság?

Melish én azért bevállalnám az összebújást főleg hogy most kiváltottátok ezt a szurit. :wink: :wink:
Kép
Kép
boganna07

Sziasztok!

Dia, Melinda, nagyon szépek a babakocsik :wink:

Mucus, drukkolok ezerrel!!!!!+++++++++++ :)

Melisch, most halkan kell csináljátok akkor, ha a szülők ott lesznek. :lol:

Angie, nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!!!Vigyázz magatokra!!

Babicsek, mi volt a dokinál?? Tüszők???

Kicsi, örülök, hogy jó receptel tudtam szolgálni, bár az elismerés a tiéd! :wink:

Melinda, nemtudom mi van az ismerősömmel, tegnap írt egy e-mailt, hogy sikerült be regisztrálnia a babanetbe......azóta eltűnt :shock: :lol: Majdcsak ideér..... Én pontosan megadtam a topic nevét, úgyhogy......

Nita, sajnálom, hogy a pároddal még mindig fasírtba vagytok! :(
Mi a franc baja van??? El tudja mondani??? Az idegeskedés nem tesz jót neked!!! :(

Endzsi, mindjárt dobom is a táblákat!
Kérésed számomra parancs! :lol: :lol: 8)

Francesca, mizújs veletek, hol tartasz a ciklusban? Egy vonalzót nem akarsz dobni??? :wink:

Naggggyon szépen süt a nap, én is kivirultam most :lol: :lol:
15 fok van!!!! Hááállleeellúúújjjaaa!!!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?