Angel!
Köszi, aranyos vagy! Igen szerintem is jó, hogy megnézett a doki bá, mert így legalább kiderült a P3 és kezeljük. Remélem tényleg csak egy gyulladás aztán nem lesz se híre se hamva mire jön a baba. Egyébként én gy értettem, hogy egy hónap után lesz a kontroll, ahogy elkezdem a kezelést, de nem tom. Kissé elkábultam csak az csengett a fülemben amikor beszéltünk, hoy kisműtét....
És hát igen, jó lenne, ha már egyszer összejön egy kisbaba ilyen sok nehézség után, akkor nem lenne gond. Dehát ez már csak így van. De nem hagyom magam elkámpicsorodni, mert a kisbabókám nehogy már azt higgye, hogy ilyen elnekődős az anyukája.
Lois!
Én is 25-re terveztem a családalapítást, de párom tíz évig emésztgette, hogy csak én vagyok neki az igazi, mire elvett.
Addig nem próbálkoztunk a babával, utána meg kellett 3.5 év mire fogant. De boldogabbak vagyunk, mint valaha.
Skrisz!
Szerintem és nagyon szép a tábla, és az Eszter névhez meg kitartás.
Egyébként júl.30-ra vagyok kiírva, de ráér beírni, mert jövő héten lesz uh, és akkor már hátha tudom azt is, nekünk kis Tomi lesz vagy Nikoletta. Bár a lánynév az még nem eldöntött. Ja és nagyon édi az uh képetek! Olyan csoda, hogy milyen aprócska és máris milyen formás kis pofija van.
Nyulasz!
Gyógyulj mihamarabb!!! Olyan szép a kis vegyespárosod!!! Páromnak is megmutattam, mert annyira jó látni. Én is erről álmodtam, de így is nagyon boldog vagyok, hogy egy kisbabám van.