Új privát üzeneted érkezett!

Árnika Aloe Verat én is iszom már hónapok óta, de én berry nektárosat, az emésztésemet nekem is rendben tartja.
Az IR-es diétába meg úgy iktatom be (mivel gyorsan felszívódó), hogy délután, vagy este iszok egy-egy kupicával.

Nyulasz jobbulást kívánok neked, és jól teszed, hogy most elmész a háziorvoshoz.

Vizkrisz ez az IR-es dolog kényes téma nagyon, nekem tavaly júniusban derült ki, és azóta még csak most állt helyre januárban, szóval a vékony nőknek tényleg nehezebb beállítani, kemény diéta, rengeteg mozgás és meforal gyógyszer kell hozzá, habár egyes orvosok szerint a vékony nőknél nem kell annyira komolyan venni az IR-t. Én komolyan vettem és közben meg ez idő alatt az endom terjeszkedett újra és újra. Ördögi kör.
Én először a db-i meddőségin keresztül csináltattam meg a terheléses inzulint, aztán az eredménnyel mentem Dr. Valicskó Viktóriához. Azóta meg csak a doktornőhöz járok ez ügyben ő ír beutalót a terhelésesre oda a helyi SZTK-ba.
De egy másik fórumon olvastam, hogy Miskolcon is van egy nógyőgyász-endokrinológus, aki ért az IR-hez, és ő ad beutalót oda valahová Miskolcra, csak azért írom le, mert neked az esetleg közelebb lenne. Dr. Sikó László: www.nogyogyaszat.eoldal.hu

Rana én is gratula a 6. héthez.
brizo

Megjöttem...nagyon csúnya a torkom,tiszta váladék is,és még fertőző is.Maripen extrát írt fel a dr-nő,gyorsan fel is hívtam a nőgyogyimat,azt mondta szedjem nyugodtan.

Brizó,örülök,hogy túl vagy rajta,és endómentes lettél :D
Vendég

Nyulaszka!
Akkor gyorsan vedd be és tessék bebújni az ágyba forró mézes-citromos tea társaságában!!!

Brizo!
Örülük, hogy endómentes lettél. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a következő lombik.
Remélem nem baj, ha leírom a véleményem. Enyém doki szerint lombikot nem zavarja az endó, és ez tényleg igaz, nekem aktív endóm van és sikerült. Volt amit nem tudott kiszedni, mert félő volt, hogy átszakad a hashártyám is, és ott az a frány csokiciszta a bal petefészlemben, amit ahányszor leszed, annyiszor jön vissza. Most is ott van. és a babákokat nem zavarja. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Nyulasz!
A frászt hozod rám! Ilyenkor betegeskedni?! Fertőző??? Atyám! Hűtsed a tested, szedd a gyógyszert és szundizzál! :arrow:

Brizo!
Csak hogy megjöttél! Örülök, hogy endomentes lettél!!!! Hajrá kövi lombik!!! :wink:

Egerecske!
Szeretném kibirni jövő péntekig!!! Addig örlődöm. Nagyon változik a hangulatom…. :?

Szezso!
Épp ideje volt jönnöd! Gratula a jó eredményhez! :wink:

Estike!
Fantasztikus!!!!!! Kisfiú!!! (ebben van már gyakorlatod???!!!!) :lol:

Skrisz!
Köszönöm a drukkokat… kellenek :)

Katavirág!
Remélem nekem is szerencsés lesz a péntek 13!!!!
Neked kitartás!!! Én megpróbálok kitartani!!! :)

Zsófi!
:D
dezsina

Zsófikukac persze hogy nem baj, hogy leírod a véleményed.

Nekem meg ez a véleményem: ahány orvos annyi féle vélemény, én még nem hallottam egy orvostól sem, hogy az endo nem befolyásolja teherbeesést, de nekem méhsövény is volt, és az is negatívan befolyásolja a megtapadást, mivel akinek sövénye van, sokkal kisebb a méhe.
Meg nekem egy éve az első lombik óta folyamatos alhasi fájdalmaim voltak és ez valszeg mind az endo miatt, főleg a lombikos stimuknál.
Meg doki szerint attól is függ, hogy befolyásolja e a terhességet e vagy sem az endo, hogy hol kinek és mennyi található.
Neked szerencséd is van, hogy endo mellett ilyen fiatalon sikerült az első lombik.
Én nem vagyok már ilyen fiatal (32 leszek), két sikertelen lombikon túl, úgy akarok menni a következőre, hogy megtettem mindent annak érdekében, hogy mégnagyobb esélyem legyen.
Sok olyan nőt ismerek aki endo miatt nem esett teherbe. Állítólag az endometriózis a legalattomosabb női meddőségi probléma.
Két éve debiben nekem is kiszedték az endomat, de nem tudták mindet, de most egy speciális dokira bíztam magam.
A pesti dokim nekem is azt mondta, hogy bármikor visszajöhet, mert megvan a hajlamom, úgyhogy minél hamarabb lombik.
brizo

Dezsina meglásd szerencsét hoz a péntek 13-a
brizo

Brizo!
Mindent meg is teszel!!!! :wink: Jöhet a sikeres lombik!!!! :D
endo hess, hess, hess...
dezsina

a kép,hát itt nem igazán jól látszódik,de az alsó bébi integetett...
Kép

Dezsinám,ha kibírod,én annak nagyon örülök :D
Vendég

Nyulasz, de édesek. Szépen egymás mellett. :lol: Jobbulást kívánok neked!!!

Estike, gratulálok az eredményhez és a kicsi fiúhoz! :D

Brizo, örülök, hogy túlvagy rajta. Ronda dolog ez. Épülj fel hamar, és szüljél sok-sok gyereket! De legalább egyet! :wink:

skrisz72

Skrisz,inkább egymás alatt :lol:
Vendég

Te Nyulasz!
nem akarlak megilyeszteni, de ezek egyáltalán nem nyúl formájuak :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Brizo!
Persze, hogy megteszel mindent, ez a normális!!!! :lol: Én nem a teherbeesésre, hanem a lombikra írtam, hogy nem befolyásolja az endó. Enyém doki szerint valószínű megtermékenyülni nem tud a petécske, de ha kint megcsinálják, akkor már nincs gond. Nálunk bejött. Viszont a méhen belüli problémák nagyon is nagy problémák, ezért szupi, hogy volt hiszteród is!!!! :wink: Most biztosan sikerülni fog.
Sajnálom, hogy Nálad még ez a hülye IR is nehezíti a dolgokat, mert az endó is éppen elég nagy baj. :roll:
Nekem amúgy súlyos endóm van-volt, az egész bal oldalam érintve van. Érdekes, hogy a jobb teljesen tiszta. :roll:
Mikor kezdhetitek a lombikot amúgy???

Dezsina!
Hát én butus ma még nem id küldtem drukkot. De most gyorspostával meeeegggyyy!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++

Nyulasz!
De édes Nyúlbogyók! :lol: És igazából is így egymás felett vannak, vagy egymás mellett???

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Brizo: de jó, hogy vagy! Hiányoztál ám!

Estike: szívből örülök a jó eredménynek!

Nyulaszka: jobbulást! Édibédik a babák!

Szezso: ugye-ugye, aki nem jön gyakran, lemaradhat,..... :wink:

Rólam: alakulok! :D Több tüszőt számolt ma a dr, bízom benne, hogy leszívásnál is így lesz. Hormonok is alakulnak, vasárnap újra megyek, punkció valószínű kedden-szerdán. :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsinám,bizti azért,mert a fülük még nem nőtt meg :lol:
Kukacka,egymás alatt-felett vannak.
Puszi,szuper!Nagyon drukkolok!!!
Vendég

Sziasztok

Nyulasz jobbulást, fülnélküli nyúlbogyók gyönyörűek :)

Puszi drukk+++++++

Brizo üdv! hajrá stimu, akkor kövi ciklusban már kezdhetsz?
Én úgy tudom, hogy attól is függ elvileg a sikeresség, hogy endo hol helyezkedik ,nem?
No ez az Ir és aloe összefüggés eszembe sem jutott, köszi. :)

Till köszi, de azt a honlapot én is ismerem.

Skrisz bocsi elfelejtettem, küldöm. :)

A végén kiderül hogy fele topik használja aloet. Én azt hallottam, hogy a forevernek van vmi babás csomagja. Ma újra iszom belőle, vszinű már úgysem megyek sehová.

Hajnóca sajnálom migrént :( Nekem is van, állítolag hormonoktól . csak nekem pirihez köthető. vagy közvetlenül elötte, vagy alatta, de annyira hogy szédülés, hányinger, hányás társul hozzá.
Egy pár hónapja iszom a cicka-palástfű kombinációt , azóta ezt megúsztam.

Kukacka sejtettem :)
Én Apát már régen felkészítettem, hogy lehet kb. egy év cölibátus. :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Kép

skrisz72

Estike
Kisfiú :lol:
Egészséges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Till
Védőnő :lol:
Én megmondtam az enyémnek, hogy nem megyek tanácsadásra... :wink:

Nyulaszka
Algopyrin szedhető terhesség alatt... az ide-oda rakott borogatások helyett hatékonyabb egy langyos zuhanyozás...
Jobbulást!
Nyúlbogyók édesek!

Szezso
Jó, hogy rendben vagytok! Fogad?

Brizo
Örülök, hogy sikerült a lapar. Mielőbbi regenerálódást!

Puszedli
Hajrá tüszők!!!
Vendég

Sziasztok!

Estike, gratulálok a makkegészséges kisfiúhoz.

Nyulasz, jobbulást. Talán emlékszel, engem is elkapott terhesség alatt a nyavalya, és még lázam is volt. Nekem a langyos vizes zuhany jött be. Az a legkevésbé ártalmas, és mindig levitte a hőm. Esetleg a Belladonnát is kipróbálhatod, ahogy Szezso is írta – ha a Maripen nem viszi le a lázad. Gyógyulj meg gyorsan!
Fantasztikus ez a kép!!

Brizo, örülök, hogy túl vagy rajta, és javulsz. Keddi varratszedéshez drukkok, bár nem is fogsz érezni semmit (én sem éreztem). Ja, és a műtét utáni lombik sikerült :wink: .

Puszi, további tüszőérlelő drukkok.

Hajnoca, nekem a Kefalgin jött be. Fájt a fejem, és ha a szokásos fejfájás csillapítók nem segítettek, akkor gyorsan egy Kefalgin, és már ki sem alakult a migrén.

Katavirág, babaragik.

Dezsi, Neked is küldöm a ragasztót minden mennyiségben. Megértelek én, hogy nem akarsz vasárnap tesztelni, de azért a péntek egy kicsit távoli. Hogy bírom ki addig :oops: :P ???

Kép
petne

Petne, hogy van Julcsi? Jártok még tornára?

skrisz72

Brizó! Örülök, hogy túlestél és jól vagy. :D Klassz, hogy apa ott lehetett, így biztos sokkal könnyebb volt. Remélem, hogy a baba (babák) nálad és Zsófinál örökre elnyomják azt a szemét endot!!! :twisted:
Nyulasz! Sok jó tanácsot megszívlelni, meggyógyulni!! Kényeztetést tűrni és tűrni! :lol: Babók édesek, tapsifűl nélkül is :lol: :lol:
Skrisz! Köszi. Kérlek táblázatba beleírni fiatal ÚR nevét, Péter, Petike, Petibaba
Puszi! Örülök, hogy alakulsz! :D :D :D
Petné! Köszönöm :D Kéretik nem hergelni Dezsit, naná, hogy bírja addig :lol: :lol: Julcsinak egy puszit kérek átadni :!:

Nettelen vagyok, csak annyit írjatok, hogy simán visszaolvashassak hétfőn!!!

Kép
estike66

Nyulasz!
ja, szóval a fülek... :D
amúgy pont most nyilalt belém a fájdalom, hogy két csomag pelenkát kell vennem. :roll: Augusztusra.... :roll: Kész anyagi csőd lesz ez a válság idején :D :D
(azért igyekszem behozni a lemaradást és szintén két csemetét produkálni, mert a pelenkákra nekünk is szükségünk lesz, de novemberben :D )
lázad? Én is a hideg ill. langyos zuhanyt ajánlanám...

Petne!
most telt le a fele a várakozásnak... :arrow: még bírom. ET+6 vagyok.
sorolom, hogy miért kellene a pénteket megvárni:
február péntek 13. kezdtem a stimut
március péntek 13. kell tesztelnem
a teszt napján leszek ET+13. napon
és 13 éve vagyunk együtt apával.
(tudod, hogy nem vagyok babonás, meg ilyesmi... na de valamit ki kellett találnom :D :D :D )

Puszedli!
na, beindult :!: :!: :!: :D megagigadrukkok a punkcióhoz!!! Addig tüszőnövesztő energia indul :arrow: :arrow: :wink:

Skrisz!
köszi a táblát! Olyan jó ott fent lenni a tetején és annyira vágyom rá, hogy hirtelen az alsón is rajta legyek, persze egyenlőre utolsókén! :)

Zsófi!
ahogy meglátom a vonalzódon a babákokat, azonnal átjönnek a drukkok mondás nélkül is :D :wink:
dezsina

Estike!
:D :lol: Hétfőig sokat kell majd visszaolvass! készülj!!!
dezsina

[quote="dezsina"]E írta:dezsinastike!
:D :lol: Hétfőig sokat kell majd visszaolvass! készülj!!!
Ez tuti fix! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Jé! Idéztek engem :lol: :lol: :lol: :lol: figyuzod Estike :?: :lol:
dezsina

Köszönöma zuhanyzós tanácsokat...arra emlékeztem,hogy gyerekkoromban beültetett anyu a kádba,és elkezdte lehűteni a vizet,csak most a babák miatt nem akartam,és nem tudtam,vajon a zuhany is jó-e...mostmár tudom!
Dezsinám,várunk a kék táblában sok szeretettel :D Hajrá 13 :D
Skrisz,köszi,hogy megelőlegezted a vegyespáros titulust,bár a nunis még nem 100% csak valósznű,de ha mégis kukacos lesz,gondolom nem sértődik meg,ahogy Estike Petije sem :wink:

Április elsején megyek Hajdú dr-nőhöz,egy hónap van még addig,nem tudom,hogy fogom kibirni,most egy hétig tuti nyugodt leszek,de a második hét már alig szokott elvánszorogni.Dokim szerint egyenlőre nem indokolja semmi,hogy kéthetente menjek.
Vendég

Brizo
Örülök, hogy túl vagy mindenen!!!Eddig nem tudták, hogy sövény van a méhedben?Vagy azóta nőtt oda? :?
Aki IR-es, annak a terheléses cukrot nézik folyamatosan?Vagy mást is?

Köszi a Miskolci doki elérhetőségét, sztem kipróbálom.

Zsófi
Reméljük a terhesség alatt felszívódik az endod!!!

Ma akartam vv-re menni, a nagylabora...de inkább majd a házidokinál levetetem jövő szerdán mert oda neem kell oly korán menni meg nincsenek sokan, 1000 ft-on meg már nem múlik.
Hőm amúgy 36,8 volt reggel, szóval nem lesz tatósan magas...de akkor várhatóan lehet mégis megjön nemsoká.Ittam is ma megint cickát ennek örömére egy pohárral.De még semmi.

Nyulasz
Gratula 2 szépséghez és jobbulást!!!

Estike
Gratula az egészséges fütyköshöz!!!
vizkriszisback

Vendég

Vkrisz: nekem ellenőrzésnél éhgyomi cukrot és inzulint, és terheléses cukrot és inzulint néznek mindig.

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz!
megtennéd, hogy a táblába beírod nekem, hogy teszt péntek 13? Hátha ez is szerencsét hoz :roll: :)
köszi :D
dezsina

Dezsi, ennyi sok meggyőző érvvel nem tudok szembeszállni. Hajrá péntek 13!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
petne

[quote="dezsina"]
írta:
dezsinasorolom, hogy miért kellene a pénteket megvárni:
február péntek 13. kezdtem a stimut
március péntek 13. kell tesztelnem
a teszt napján leszek ET+13. napon
és 13 éve vagyunk együtt apával.
(tudod, hogy nem vagyok babonás, meg ilyesmi... na de valamit ki kellett találnom :D :D :D )

Hát Dezsi ez nem semmi. :D
Akkor tuttira be kell jönnie a 13nak és pénteknek.

Ez a sors, hisz véletlenek nincsenek. :wink: :D :D :D

Amúgy hány pötid lett múltkor?
Csak nem 13? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szép jó reggelt!

Ma is korán keltem, nekünk suli van ma. :(
31.cn,37,2!!! voltam reggel...igaz 2kor feküdtünkle...voltunk moziban ...az új Will Smith film...elég jó volt. :)

Ja, teszt nega..nem vártam mást...csak sok a tesztem...

Pusz
vizkriszisback

Sziasztok!
Én még mindig nagyon rosszul...várom,hogy teljenek a napok,hogy jobb legyen.
drukkjaim mennek mindenkinek!
Vendég

Hú de kihalt a topic! :shock:

Nyulasz
Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vizkriszisback

Sziasztok!

Muszáj az endósoknak elújságolnom. Most hívott egy lány, akivel együtt műtöttek, neki a méhében is volt endó. Túl van 2 műtéten, gnrh szurikon, aszem 3 lombikon és 2 fagyis beültin. És 9 hetes terhes, spontán!!!!!!! :lol: Szóval soha nem lehet tudni!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Nyulasz: még mindig lázas vagy??? Jobbulást!!!

Mabe: fogamat betömték már múlt héten, azóta oké minden :-D

Dezsi: hajrá 13!!!

Estike: én még nem is gratuláltam a jó hírek miatt :oops: így most gratulálok! :-)

Voltam dokinál, minden rendben. Csak gyors UH-t csinál, mert szerdán úgyis megyek a kórházba hozzá, ahol jobb a gép, akkor lesz a nyakiredős genetikai UH. Akkor majd megmér, megnéz mindent pontosan. Kaptam képet, de csak a hasi Uh-ról, és nem látszik rajta sok minden...

Ma turiztam magamnak egy Levis kertészgatyót, meg egy farmert összesen 5000-ért. :D

Szép hétvégét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Ma voltunk a szüleimnél vidéken. Julcsi jól viselte, és tündériek voltak a 2 éves unokaöcsémmel.

Nyulasz, gyógyulj meg!

Vkrisz, sajnálom a nega tesztet. Majd legközelebb :wink:

Dezsi, Katavirág +++++++++++++++++++++++++++++++

Többiekre is gondolok!!!

Kép
petne

Vkrisz: a fenébe! :evil:

Nyulasz: jobbulást!

Szezso: szijjjjja!

Dezsi és Kata: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsi, Kata és Puszi,
én vagyok itt a háttérsugárzás, remélem érzitek! Nagy drukk mindenkinek!

Nyulasz,
Vegyespáros!!!! :D Tök jó!
És gyógyulj meg gyorsan.

Skrisz,
köszke a tápblát!

Brizo,
most sikerülni fog, meglátod! A múltkor lehet, jobb is volt úgy, mert a sövény esetleg bekavart volna. De most már kész a pihe-puha ágyikó, jöhetnek a kisbrizók.

Vkrisz,
neked is borzasztóan háttérsugárzok itt! Csak annyit szeretnék még az IR-hez hozzátenni, hogy ha az jön ki, hogy IR-es vagy, várd meg a lombikkal az első olyan kontrollt, ahol az eredmények is jók már. Mert ha esetleg csak lassabban áll helyre az inzulinod, akkor kár lenne az utolsó tb-s lombikot elpazarolni, mikor később sokkal jobb esélyeid lennének. De legalábbis mindenképp beszéld meg ezt is hozzáértő dokival.

Lányok,
nagyon gáz, hogy ma elmentünk fürdőbe apával? Csak a hidegebb medencébe mentem be, és semmi gyanús tünetem nincs. Ugye nem volt nagy felelőtlenség? (de ha az volt, légyszi, szóljatok...)

Pusszancs

Kép
kisbuta

Márc. 8-a nőnap
22 indok miért jó nőnek lenni:

1. Nem a mi dolgunk, hogy egy férfit randevúra hívjunk. Ha mégis megtesszük, igazán bevállalósnak
fogunk tűnni.

2. Teljességgel kizárt, hogy nemkívánt erekciónk legyen egy üzleti megbeszélés kellős közepén.

3. Minden süllyedő hajóról minket kezdenek kimenteni először.

4. Ha a reggeli rohanásban kapkodva húzzuk fel a nadrágunk zipzárját, akkor sem eshet meg, hogy
sérülést okozunk saját magunknak.

5. Nem csorbul a büszkeségünk, ha nem bírjuk egyedül áttolni a könyvespolcot a másik sarokba.

6. Háromszor annyi férfit tartóztatnak le, mint ahány nőt. Azaz, vagy túl jó betörők vagyunk, vagy
elég ravaszak, hogy másra kenjük.

7. Ha lusták vagyunk ahhoz, hogy borotvát fogjunk a kezünkbe, nekünk elég egy hosszú nadrág.

8. Egy tábla csoki és egy Szex és New York-DVD még a legszörnyűbb napunkat is megédesíti.

9. A statisztikák szerint a nők öt évvel tovább élnek.

10. Nem vagyunk gyávák, még akkor sem, ha torkunk szakadtából végigsikítozzuk az egész horrofilmet.

11. Többszörös orgazmus - van még kérdés?!

12. A férfiak azt gondolják, hogy mindig erősnek kell tűnniük. Pedig mi tudjuk, hogy néha sokkal
jobb, ha kimutatjuk az érzéseinket. És ez enm azt jelenti, hogy egy barátunk tanácsára megpróbáljuk
kifacsarni a mangót az orrlyukunkkal.

13. A nőknek megvan az a kiváltságuk, hogy egy nehéz munkanap után leglább két órát relaxáljanak a
habok között a fürdőkádban.

14. Nem érezzük magunkat alsóbbrendűnek, ha a kedvesünk jóval többet keres, mint mi.

15. Anélkül is tudunk flörtölni a pasikkal, hogy szemmel láthatóan észrevehető lenne, mennyire
mozgatták meg a fantáziánkat.

16. A női mosdóban nem fordulhat elő velünk, hogy a mellettünk állók az intim testrészeinket
hasonlítják össze a sajátjukkal.

17. Nagy szerencsére nekünk nem nő orrszőrzetünk! :)

18. Minden kedélyállapotot és dühkitörést ráfoghatunk a hormonszintünkre, hiszen éppen ciklusunk
elején, közepén vagy végén vagyunk.

19. Mindössze két bűvös szó: Johnny Depp

20. Párban is kimászkálhatunk a vécére anélkül, hogy ez bárkinek feltűnne és gyanús lenne.

21. Nekünk minidg igazunk van! Még akkor is, ha tudjuk, hogy annyira talán nincs is... :)

22. Tudjuk, ha a nagy Ő-vel van dolgunk!
brizo

Kellemes nőnapi vasárnap reggelt!

Skrisz Kisbuta Estike Petne hamar felépülök, pikk-pakk jöhetnek is a kis brizók Kép

Nyulasz jobban vagy már?

Vkrisz nekem a éhgyomi+terh. cukor inzulinon felül nézetnek mindig pajzsmirigy hormonokat is.
én is sajna a nega tesztet :cry:
nekem is sok tesztem van, még mind amit Rana által kaptam, alig várom, már hogy kipróbálhassam :wink:
méhsövényt nem látták eddig

Árnika te ugye a sima aloet iszod, állítólag a berry nectaros jobb a női bajokra.
brizo

Boldog nőnapot!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Még mindig belázasodom,de csak késő délutánra,reggel valamivel jobb a helyzet...torkom is már picit jobb,bár még mindig küzdelmes nyelni.

Dezsinám,annyit gondoltam rád,olyan nehezek ezek az utolsó napok...jajj,hogy bírod?Nagyon-nagyon drukkolok,és légy ügyes,bírd ki 13-ig! :wink:
Katavirág drukkok neked is!
Puszi,ma uhu?Sok szép tüszikét kívánok!

És mindenkinek boldog nőnapot!!!
Vendég

Szép boldog nőnapot csajszik!!!

Kisbuta
Szerintem nem gond a hiheg fürdő...sokan járnak úszni is.
Nekem még 2 támogatott lombikom van mert csak 3 beülti volt. :D Ha kiderülne az IR, persze hogy halasztanék.

Kukac
Az ilyen jó híreket én is nagyon szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Gratula a barinődnek!!!

Brizo
Jó ez a nőcis táblázat. :lol: Mihamarabbi babásodást neked is!!!Akor neked majd egyből megy a lombik amint felépültél vagy kapsz vmi kezelést?

Nekem 32.cn, hőm 5.25-kor 37, nyolc előtt, amikor végül felkeltem 37,2.Teszt nega. Ja, hozzáteszem, hogy megint 2 előtt feküdtünk le...szomszédoltunk. Ja és én nem aggódom még a nega teszt miatt mert lehet, hogy tényleg csak a 27-28.napon volt a pém...szóval akkor meg valóban feleslegesen szórom Rana tesztjeit.

Tegnap voltunk mi is nőnapozni, párom nagymamájánál, aztán uncsitesóméknál gyűlt a mi családunk.Valamelyikük-már nem tom pontosan-azt álmodta az éjjel, hogy terhes vagyok és ő ezt egy másik ismerősünknél is megálmodta anno és be is jött. :lol: Remélem tényleg boszi a csaj vagy röntgen szeme van. :lol:

Petné
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!! :D Édik lehettek a babócák.
Tegnap rajtam is csüngtek a tesóm gyerekei.Jó volt. :D
vizkriszisback

Boldog nőnapot mindenkinek!
Kép

Nyulasz, jobbulást neked. Babákok nagyon édesek, szépen látszanak az UH képeken. Örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek és ilyen egyszerre.

Dezsina, nagyon drukkolok nektek!

Estike, egészséges :D :D és kisfiú :D . Örülök, hogy rendben van minden.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!
köszönöm mindenkinek a drukkokat!
feladtam. tegnap migrénem volt, mint ahogy minden mesi előtt. (és most is fáj. ameddig bírtam nem vettem be a gyogyimat, de aztn nem bírtam tovább a fájdalmat) És tegnaptól már nem úgy húzodik a hasam alja, ahogykéne, hanem görcsöl és nyilal, ahogy minden mesi elött, amikor is leválik a mnyh.
kivagyok elegem van. Dunának menni van kedvem hogy ilyen buzi velem az élet
dezsina

Jajj,Dezsinám,most mit is mondjak...hidd el a jelek semmit sem jelentenek!!!Nem baj,hogy gyógyszert vettél be,az első két hétre azt mondta a dokim,hogy nyugodtan bármit,mert még nincs biológiai kapcsolat a baba és anya között.És nem válik le a nyálkahártyád,és az se baj,ha mensis érzéseid vannak...utrót nem ám abbahagyni!!!!!!!!!!!!Majd mi bízunk helyetted is!
Vendég

Sziasztok!

Dezsike! Ez még csak ET+8. Hogy adhatnád még fel??? Ne félj, csak higgy! :!:

Kata, teszteltél? :?:

Nyulasz, további javulást! :!:

Mindenkinek puszi :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Dezsina, most nyomatékosan kérlek, hogy se ma, sem holnap ne tesztelj! A hülye fájások meg tünetek nem mindig jelentenek rosszat. Csak az ember a legrosszabbra gondol egyből. Nyomasd az utrót és pihenj sokat.

Puszedli, drukk a tüszőcskéidnek mára!

skrisz72

Dezsi!
Irgum-burgum!!!!! Ezt Babákok üzenik! Nem jelent semmmit, hogy mit érzel, fejfájás a hülye frontok miatt van!!!! Tessék bízni a babáidban, akkor engedem, hogy feladd, ha negatív a vérvétel, de nem lesz az!!!!Ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák, ott vannak a Babák! :wink:

Puszi!
Tüsződrukkkkkk!!!!!!!!!

Kata??????????

Vizkrisz!
:cry: sajnáom a nega tesztet!

Kisbuta!
Hát én nem merek fürdőbe menni, pedig az uram minden hétvégén megy úszni, szaunázni. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. :wink:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?