szép jó reggelt mindenkinek! Huh, el sem hiszem, hogy itt vagyok!
Bejci, jajaja! végre jön a jó idő! Múltkor akkorát sétáltunk, hogy mind a 2őnknek enyhe izomlázszerűsége lett
Ez a hétvége sajnos nekünk nem jó, de a köv. már igen. Odri, akkor jönnétek Ti is? Holka, Rád is számítunk
NAti, Ti is jöhetnétek! Meg bárki, akinek van kedve hozzá.
Képet nem tudok feltenni egyelőre, mert a telóm sz
ervízben van... én arról töltöm fel. A Gyuláénak meg nincs meg a telepítőlemeze.... (pasi). Ha visszakaptam a telóm, akkor majd elárasztom a topikot!
Hogy miért nem jöttem? Egyrészt, ami nagyon befolyásolt, és ami miatt hajszálon múlt, hogy ne töröljem magam, az egy másik fórumbeli lány. Említésre sem méltó...., de nagyo nhiányoztatok volna TI!!! úgyhogy nem töröltem magam.
Liza már 3napja hihetetlen jó alvó! A kisasszonyt 9kor fektetjük és 9kor, után lassan kezd reggel ébredezni. Fel sem kel.
A fényképeken a gyerkőcök
éééédesek! Megzabálom őket!
Elkezdtük árulni ingatlanossal is a házat, és mormoljuk az imákat, hogy mielőbb vegyék meg. De ha valaki ide már eljön, tuti megveszi, mert nagyon szép. Az egyik ingatlanos srác is mondta: "ha nem lenne még házam, azonnal lecsapnék rá, mert nagyon szép, pofás kis házikó". Anyós meg... meg após
wháááááááááááááááááááááááá! Kezdik a hülyeséget, lelkileg fenyegetőznek, meg hülyeségeket beszélnek