Új privát üzeneted érkezett!

Szia Timcsi! Ciklusod hogy áll? Nem gyanús ez az álomkórosság? :wink:
Farsang? És te mi leszel? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
szerintem mi is ismerjük ezt az érzést, ez nálam is bizonyos időközönként előjön. Pl. ma is eszembe jutott, hogy már közel félidős terhes lehetnék, már biztos megmozdult volna, mekkora lenne a pocakom.... Most ezt leírva is majdnem elbőgöm magam :cry: . De aztán megrázom magam,nézek előre és biztatom magam, hogy nemsokára igenis sikerülni fog. Másképp ezt nem lehet csinálni.
Van egy kedvenc számom a crystaltól, nem tudom ismeritek e, nekem ilyenkor mindig ez jut eszembe, mert annyira igaz:

Ha van még egy álmod
Még van mért felállnod
És menni kell
Egy lépést még tenni kell
Még érzem, hogy menni kell
Még hosszú az út

Kép

Kép
ranita1979

Timcsi:Te hol tartasz a ciklusodban?

Kép

Kép
syl100

Ma kellett volna megjönnie, ha szabályos 28 napos lenne. Viszont nekem SOSEM volt nem hogy szabályos, de még szabálytalan sem. Most meg ugye volt ez a szurkálás is, már mint a Gonal.

A farsangon nem öltözök be, csak tombola árus leszek.

Kép
timcsi82

Timcsi! Lemaradtam valamiről? A tábliban jan.23. az utolsó mensi. Azóta lett volna? Mert ha nem, akkor ez már több mint 28 nap!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Akkor keztem a Norcot, febr 5én jött meg.

Kép
timcsi82

Persze kezdtem, nem látom már a monitort sem , jobb ha megyek, jó éjt!

Kép
timcsi82

Akkor bocs, csak én nem tudtam, vagy a tábli is fals. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Mostanában milyen korai vagyok :shock: .

Dobok egy görbét, utálom. Mikor lesz ebből megint pé??? Időben tuti nem, ha egyáltalán lesz. Már a 10. napon vagyok és még mindig milyen magas. Na ezért utálom a hőmérőzést, csak jól felhúzom magam :evil: .

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita!

Én is korán keltem, csak írni nem írtam. Szeretem mostanában reggel elindítani a napot mielőtt Bogi felkel. Összerendezni a gondolataimat, beírni a reggeli adatokat a görbékbe :lol: ...

Egy nem hozzáértő kérdés: A closty megzavarhatja a görbét?
Ja, és mikor lesz uh? Lesz ugye?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia :D .
Láttalak bejelentkezve. Én is így vagyok mint te. Beállítottam a telefonom, hogy mindig pontosan mérjek, aztán én is beírok mindent, még mielőtt a Hanna ébred, meg összeszedem magam addig.

Nem tudom a closti megzavarhatja e. Lányok, ti tudtok erről valamit???
Hétfőn megyek uh-ra, már előre félek, hogy mit fogunk látni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Bár van tippem, hogy mi lesz. Szerintem a bal oldalon, mert most az jön, ( a nam jó oldalon) lesz egy tüsző, az is pici lesz még. A 2*1 clostitól biztos nem lesz több, arról nem s álmodozok, hogy a jobb oldalon is lesz :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Miért a 2x1 neked kevés szokott lenni? Vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát, hogy őszinte legyek, nem tudom :shock: . Ugyanis a magándokim nem szokott uh-ot csinálni. Először még igen, de miután látta, hogy nem lesz tőle cisztám pár hónap után ez elmaradt. Ez még nagyon az elején volt.
Azt tudom, hogy closti nélkül általában egy volt mindig, felváltva, jobb-bal.
Ez csak olyan megérzés nekem :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Hát szerintem ha closty nélkül van egy-egy, akkor clostyval többnek kell lennie, egy-kettő a jobbon és balon. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

ranita ha magatol van ped,akkor a clostytol bizti tobb lesz ne aggodj.

lucus,a closty megemeli kicsit a hot.

latom tobben padlon vagytok,kell is neha a leeresztes mert nem lehet allandoan bizni,kicsit padlo aztan felallni.

alig varom mar a hetfot.

Kép
monyo83

Lucuzs,
nem 1-1 szokott lenni closti nélkül, hanem egy, egyik hónapban a bal, másik hónapban a jobb oldalon.

Monyo,
reméljük igazad lesz, de én semmin sem leszek meglepődve :roll: .
Lehet, hogy nekem is a clostitól ilyen magas még mindig a hőm???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Jól értettem, csak rosszul fogalmaztam. :oops:

Monyo! Megkérdezhetem mi lesz hétfőn?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
majd gondolok rád hétfőn :? . Akkor még nem jött meg ugye?
Én viszont a closti mellé kikönyörögném pé-től a progit is :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
jaaaa, akkor jó :D .

Monyo megy dokihoz, ha addig nem jön meg neki :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ja, és tegnap rájöttem, hogy a rossz hangulatomnak mégegy oka van: NEM SÜT A NAP :?
Tegnap délelőtt sétálni indultunk és mire kiértünk a sarokra már esett az eső, furdultunk is vissza, azóta folyamatosan esik. Pedig a kék krókuszaim már teljesen kibújtak, a bimbók már csak a napot várják, hogy kinyíljanak. Olyan szép lesz! Már alig várom! Ezért is vagyok feszült... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ha megjon ha nem megyek hetfon dokkerhez .megbeszelem vele a clostyt,nem akarok meg egy honapot varni.

ranita lehetseges hogy a closty miatt magas a hod.progit kapok pe tol.

lucuzs itt is eleg genya az ido bar most kicsit sut a nap.tegnap a szel levitte a terasz tetonket,ilyen muanyag hullamos valami.alig birta a parom visszarakni.

Kép
monyo83

Lucuzs,
ezt mondjuk megértem. Tegnap mi sem tudtunk kimenni, mert egész nap szakadt az eső, rossz így bezárva lenni, meg egész nap lefoglalni a gyereket is. Estére már én is dilis voltam. Most meg megreggeliztünk, gondoltam elmegyünk boltba, otp- be, meg sétálni kicsit. Hát nem elkezdett esni :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Volt itt élet :D
Lucuzs, meg is értem, h. ilyen nyomott a hangulatod, amilyen idő van... Én is depi vagyok ma tőle. De állítólag ma napközben felszakadozik a felhőzet Mo. nagy részén. :)
Monyo,

Képzeljétek, elkezdtem pecsételni, úh. talán megjön!!! A hőm is 4 tizeddel kevesebb, mint tegnap. Viszont dilemmában vagyok ebben a ciklusban, 2 dokinál voltam a közelmúltban:
doki 1: 3.cn-en UH, majd végig követne UH-val 1 stimu nélküli hónapot, aztán csak követk. hó closti, UH és +tesztnél ad csak progit, miután bemérte. (Ebben az nem tetszik, h. megint 1 hónap kimaradna, annyira elegem van már a várakozásból.)
doki 2: mostani mensi 3.cn-től closti, majd közepén UH kontroll, ovutól autom. progi pótlás.

Szerintetek?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Na még 1x :oops:

Monyo, nagyon erős vagy, és kívánom, h. rövidesen sikerüljön nektek a baba!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
én a másodikat választanám :roll: . Esetleg megkérdezném azért, hogy a 10. nap körül nem e lehetne egy + uh. Szerintem neked a progi jobb lenne ovutól, ismerve az előzményeket.

Kép

Kép
ranita1979

Szia Nocciola!

Hát én is a másodikat választanám, több okból is:
- most kezdődne a stimu
- ovu után azonnal progi
- és úgy érzem te is errefelé hajlassz :wink:
Ranitával egyetértek, hogy esetleg több uh-val.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

Most csak egy görbét dobok. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 97600_.png
mókica

Mókica! :lol: Ez nagyon szép! Gratula! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, köszi!

Timcsi, álom kórság??Az jó! :lol: :lol:

Ranita, a closty emelei az alaphőt!

Nagy ma a csend! Vagy mindenki dokinál van?? Akik ott vannak megy a drukk!+++++++
mókica

Sziasztok!
Akkor úgy látom következő ciklustól sokan fogunk clostizni! :wink:
Remélem sikeres is lesz,és ciszta mentes!!!

Ranita:Én is 2x1 szemet fogok szedni!Amúgy régen meg mindig 3x1 -t szedtem.De nem is bánom,hogy most kisebb adag,mert félek nagyon a cisztáktól!Meg persze,hogy az endomat is vissza hozza! :?

Móki:Szépen ível felfele a hőd! :)

Noccolia:Reméljük nem fog sokáig tartani ez a barnázás!

Itt is esik már 2 napja az eső! :evil:

Kép

Kép
syl100

Hú, de péntek van :D .

Mókica,
a ciklus még nem rakott pé-t jelző vonalat vagy megint csak én nem látom. Mintha azt mondtad volna, hogy odatette ahova a ferty. De én nem látom.

Syl,
hát kíváncsi leszek nekem ettől mennyi tüsző lesz :roll: . De már most látom, hogy a pé-t nem nagyon fogja előrehozi :cry: .
Azt mondta a doki, lehet , hogy ez az adag kevés lesz, akkor majd megpróbáljuk többel, de nem 3*1-et mondott, hanem 2*2-t.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita:2x2-t? :shock: Hú az akkor még több!
De hátha elég lesz a 2x1 is!

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Délután el tudtam menni a leletemért, úgyhogy ígéretemhez híven hoztam is:
TSH 3,393 µIU/ml
LH 6,07 mU/ml
FSH 3,54 mU/ml
Oestradiol 1039,00 pmol/L
progeszteron 39,40 nmol/L
testosteron 2,39 nmol/L
inzulin (éhgyomori) 25,4 µU/ml
DHEA-szulfát 7,03 µmol/L

hofeherke

Be kell valljam nem lettem boldog tőle, de ciklus 48. napján miután a metet nem szedtem egy hétig és előtte se tudni mennyi szívódott fel, sok jóra nem számíthattam... :(

hofeherke

Mara! Néztem az értékeidet, tök passz, összehasonlítottam az én eredményeimmel, vagyis csak hasonlítottam volna, mert a legtöbb más mértékegységben van megadva. :? Ami meg azonos, arról nem sokat tudok. :oops:
Orvosnak mikor mutatod meg?

Syl! Neked is szépen alakul a hőd! Na ugye, nem kellett temetni! :wink:

Ranita! 2x2 :shock: ilyet még nem hallottam, az rengeteg.
Én látom Mókica keresztjét, 14. napon van.

Furamokas! Mi volt a dokinál?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Luczus: Amit én leolvastam, az az, hogy az Lh FSH arányom vacak. az inzulinom magas (duplája az őszinek). A tesztoszteron is lehetne alacsonyabb, bár minden határértéken belül van. A progi meg a estradiol szintből mintha arra lehetne következtetni, hogy ciklus végén járok, amit mondjuk nem is nagyon bánnék. Szóval szerintem ez egy tipikus PCO-ra hormonpanel

hofeherke

Dokihoz: Nőgyógyászhoz március végén viszem. Az endokrinológusnak majd februárban.

hofeherke

Mara! A progi meg az ösztraidol nekem is ezt sugallta, de nem vagyok jártas, ezért nem mertem mondani.
Jövő februárban mész endodokihoz? Az jó messze van. Vagy oda nem is kell gyakran járni? Nekem fél évet mondott az orvosom...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mara! Mit jelent a vonalzódon a "9 days to go until mirale"? :oops: 9 nap van még hátra a ciklusból, vagy ilyesmi? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ups... azt hiszem ezt nagyon elírtam... áprilisban megyek, nem februárban... :oops: Szenilis vénasszony leszek lassan :)

hofeherke

"Még kilenc nap a csodáig." Mármint addig, amíg megjön. 60 napnál hosszabb vonit nem lehet csinálni. Pedig nekem néha szükségem lenne rá... :?

hofeherke

Lányok,

vége a barnának, megjött - úgy tűnik 1.cn! :D Nagyon fáj a hasam, ezért most lelépek a munkahelyről, aztán otthonról újra benézek.

Ahogy ígértem reggel, itt délutánra kisütött a nap, remélem nálatok is, és vége a depinek.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola: Küldd tovább hozzám Piri anyót! :wink:

hofeherke

Nocciola! 1.cn!!! :lol: :lol: :lol: Új esély!!!
Akkor így visszaszámolva mikor is lehetett a pé?

Nálunk egy percet sem sütött a nap :? , de legalább már nem esik.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita, ott van a pém a ciklus szerint február 28-án. Mint ahogy a doki mondta. Most meg a fery hülyül be??? Gondolt egyet és áttette márc.3-ra. :shock: Kiérti ezt???? :?

Nocciola, grat pirihez!
mókica

Mókica! Ez a ferty érdekes mindenesetre :shock: ...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Új netünk van! :lol: Kicsit olcsóbb mint az eddigi, kb ugyanolyan gyors, de később gyorsabb is lehet. Itt Sopron külterületén alig van szolgáltató, ezzel legalább egy kis pénzt spórolhatunk.
Kicsit próbálgatom van-e változás... :wink: Milyen gyorsan küldi el az üzeneteimet. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs milyen gyors a net????

Mókica: ne aggódj a ferty miatt lehet majd később visszateszi a helyére....

itt a hétvége kicsit nekem is van időm ...pihizni

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha! :lol: Kicsit gyorsabb mint volt, de egyértelműen érzékelhető, nem csak beképzelem. :lol:

Na de sokkafontosabb, hogy itt vagy, és hétvége, és van időd pihizni! Így is legyen!
Régebben kérdeztem már, most újra, hogy mikorra vagy kiírva? Olyan kiváncsi vagyok. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?