Új privát üzeneted érkezett!

Tünci

Én még mindig reflexszerűen elfordulok ha meglátom azokat akik akkor szültek amikor én, hogy azt higyjék hogy nem veszem őket észre. De nem is értem miért van mindig igy, de sajnos igy van. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Most le kell lépnem, mert jönnek ki a dolgozók és ellenőriznem kell a táskákat.

Még visszanézek hátha fent lesztek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem is az hogy szívtelen, csak nem érdekli,nem az ő baja.próbálok nem haragudni rá ezért, hiszen együtt dolgozunk.

Nekem ez már elmúlt, legalábbis legtöbb anyukával szemben.a munkahelyen összefutok sokukkal.legtöbben nem szólnak semmit, jó is így.

Hettuli régen volt, már kb a harmadik trimeszterben lehet..

Boboka hol van?
tünci28

Na újra vagyok!

Igen már Hettuli ott tart, mert amikor utoljára irt megirta hányadik héten jár, és akkor egyből az jutott eszembe, hogy ez volt az én terhességem vége. :cry:

Bobokát lehet az álommanók fogságba ejtették. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Képzeld ma bedöglött az automata kapu, és most is mondtam aki ki akar menni az tologassa. Rendesen neki kellett feküdniük. :) Ma még a müszaki igazgató is tologatta. :?

Kép

Kép
melcsike70

Látom már egyedül maradtam. Jó éjszakát akkor nektek.

Holnap otthonról irok.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Ma eléggé fáj a fejem biztos eső lesz. :evil:

Ki hogy aludt?

Legyen kellemes napotok!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!
Nem hogy fog esni, itt már szakad az eső......Tavasz illlúzióm elmúlt.
10.-re kell mennem a dokihoz, de tiszta kába vagyok. Alig bírta felkelni. Nagyon későn aludtam el, sokat gondolkodtam, bámultam a sötétet...úgy látszik a sötéttel haverok leszünk lassan.
Azt álmodtam, hogy a közeli ismerősömnek most szültetett kislányát megmutattam, hogy kell tisztába tenni, mert nem tudta.
Még a terhességem alatt álmodtam, hogy visszaadták a kisbabám egészségesen, hogy tévedés volt, ne haragudjak, és a védőnő akkor kezdett el tanítani, hogyan kell szoptatni...akkor úgy hittem, visszajott, ez a baba egészséges lesz, azért álmodtam ezt, mert minden rendben lesz.

Tudjátok, sokszor gondolkodom, hogy tavaly sem találtam indokot, de jó, rendben, elfogadom az élettől, hogy bűnhódni kell valamiért, valakiért, rám mérték, rendben, viszem, viselem, de hogy kétszer már? Hát mi jön még? Mi az, amiért ennyire büntetnek, amit így eltekertem a 30 évem alatt?
Nem találom a magarázatokat, összefüggéseket...

De nem is nyavalygok már, majd a dokinnál 10-kor, megyek is csinálok valami ember fejet magamnak, bár hozzá mindegy hogy megyek, de azért....

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ne gondold nyavalygásnak, mert mi egyáltalán nem gondoljuk azt. Most te vagy akit lelkileg segitenünk kell legfőképp. Kivel osztanád meg a gondolataidat ha nem velünk. Majd ird meg mit mondd a doki.

Kép

Kép
melcsike70

Bocs Melcsike, tegnap bementem vacogni az ágyba.Egész éjjel annyira fáztam, pedig feltaláltam a takarószigetelést.takaró-pléd-pléd-takaró....
Reggel kérdi a párom:Amikor tegnap délben sütöttem a húst és szellőztettem és kikapcsoltam a kazánt, utána gondoltam rá, hogy visszakapcsoljam?
U,hát nem, elfelejtettem.Hát ezért fáztam úgy.

Betti, mindenképpen jelentkezz, hogy mit beszélgettetek.Már későn szólok, de tőle is hozhatsz szakvéleményt a háziorvosnak a táppénzhez.Nekem ajánlgatta anno.

itt nem esik, de naggggyon fúj a szél.hideg lehet kinnt.
tünci28

Sziasztok csajok!!!

Itt nagyon pocsék idő van,brrr.....
Esik,fúj és hideg is van,mi már jártunk kint,voltunk inhalálni

Az éjjel türhetően aludtunk!És ti?

Jártatok már csajok Szerbiában?

Én már több helyen is voltam M.o.-on!
Pl.B.Pest,Szeged,Maglód,Vecsés,Jánoshalma,Bugac,Kalocsa...

Sok rokonunk kivándorolt M.o.-ra!

Pusszancs nektek!!!
szintus

Szintus!

Képzeld én még soha ,sehol nem voltam külföldön. :D

most már itt is esik az eső,szürke az ég.pedig ma már ki kell mozdulnom, mindenképpen megyek a temetőbe, mert két napja nem tudtam.pont tegnap gondoltam, hogy most már viszek valami cserepesvirágot, megnézem mik vannak a virágárulánynál.

Írtóra nyilall a hegem...

KépKépKép
tünci28

Megjöttem!
Szintus, párom vajdasági, minden héten megyünk.

Betti
Kép
betti0412

Nagyon hasznos volt, hogy elmentem.

Megpróbálunk egy módszert, de az pesten van, de egy napos végül is, a családállítást, bővebben nem tudom még, de adott egy könyvet, hogy szerezzem be, hogy készülni tudjak.
Amit megértettem, annyit jelent, hogy megnézzük a családban, generációkban van-e valami elfojtott, eltitkolt dolog, gyermek, amelyeket most én gyászolok el, mert nincsenek elgyászolva, nem kapták meg a nekik járó tiszteletet esetleg.
Tudomásom van dolgokról és már nekem is jutott eszembe ez, de nem boncolgattam soha semmit, mert féltem, mi jön a felszínre.....
Meg lesz májusban születés terápia, 4-5 fő, épp ezen okok kiderítésére, megoldás keresésére, azonban az olyan erős lelkileg, hogy gyakran testi változást is okoz, ezért, megelőzi egy mélyinterjú, ki alkalmas rá, ki nem, és ha pont babakészülődős leszek, akkor nem engedik.
Meg kértem, hogy érdeklődjön valami megbízható természetgyógyász után, aki orvos is lehetőleg, el szeretnék menni hozzá.
Javasolta ő is, hogy testileg, lelkileg tisztuljak meg, tegyem le amit cipelek, hogy ne befolyásolja a következőt.
Meditációban gyógyítsam a méhem, ahogy tanultuk, bizonyított, hogy pl. daganatos betegeknél is segít a gyógyulás elgondolása, arra való ráhangolódás.
Egyébként erősebbnek lát mint múltkor, de talán azért, mert a vészcsengő mindig ott volt háttérben, nem hittem el teljesen a boldogságot, valahol készültem a kudarcra is.

És még sok mindenről dumcsiztunk, de azt már nem is tudom itt megfogalmazni.
Én megcsinálok bármit, ha használhat és ami még belefér az én hitembe is.

Betti
Kép
betti0412

Lehet, hogy el kell kezdenem a racionalizmustól kicsit elrugaszkodni...

Ki tudja meddig esik az eső?

Tünci, meg szoktad érezni az időt a hegen?

Betti
Kép
betti0412

Olyan az idő, hogy megebédelek, tegnapról még maradt, a reggelit elblicceltem, utána meg betakarózók egy pléddel és alszok.

Fél 3.-ig, mert mennem kell a lakásos csajszihoz.

Betti
Kép
betti0412

Utánanéztem a terápiának a neten, hát mondanak valamit.

Betti
Kép
betti0412

Húúú,utánaolvastam.Így elsőre inkább nem értem ,mint igen..

kíváncsi vagyok, mit tapasztalsz majd.

ezek szerint a családi életemet befolyásolja, mondjuk a nagypapám 70 évvel ezelőtti élete?Azt eddig is gondoltam, hogy a szűkebb család,amiben felnőttem a viselkedésünkre, személyiségünkre rányomja a bélyegét.Elkezdtem gondolkodni a tágabb család életében jelentős eseményekről..
Legkorábbra viszemenőleg(dédpapám törvénytelen gyerek.)Nagyszülőknél számtalan korán meghalt kistestvér.Anyu-apu szüleinél számtalan törvénytelen abortusz.Közeli családtagnál két gyermek örökbeadása..Egy kupac alkoholista, boldog házasság talán egy-kettő..
De hogyan hathat ki ez a mi gyermekvállalásunkra?Mert azt értem, hogy nagy terhet ró ránk, mondjuk egy alkoholista szülő mellett felnőni,de ha ebből ép lélekkel felnövünk és szép családot alkotunk a párunkkal, akkor is visszük tovább?
Mert ez esetben bátran le is mondhatok arról, hogy lesz valaha...A család többi tagja,ahol van már baba meg tovább örökíti a nyomort és boldogtalanságot.

Még olvasok belőle, de ebben a pillanatban inkább nem akarom elhinni.

Betti, Neked mondott valami pontosabbat a dokinő?
tünci28

Helinger terápia. Van egy ilyen nevű intézet, annak a honlapján olvastam.

Betti
Kép
betti0412

Akkor azt olvastam én is, így van rá sok találat a googleen.
Hú, kicsit ijesztő ,nem?

nézem a híreket:313 az euró..Mit is mondtak, mikor veszik át a kormányzást?Szerintem ideje lenne...
tünci28

Ő sem szakértője ennek, azért küld el rá, de valami olyasmi, hogyha nincseneke az elvetetett,, elvesztett gyermekek kellően elgyászolva, nem kapták meg a megfelelő helyet, valaki később, aki elég erős felvállalja a gyászukat, elvesztésüket, valaki keresni fogja őket is.....a megoldatlan problémák későbbi sorsokban visszaköszönnek. álítólag.
Még azért emészteni kell, de hát ha én is visszagondolok, innen nézve abból kellene kiindulni, mennyi abortusza volt anyumnak, mert annyi még nekem is hátravan?
Remélem kettőnél megállt..... :cry:
Soha nem kérdeztem róla, mert attól féltem olyat hoz fel, amit nem tudnék neki megbocsátani, de lassan el kell vele beszélgetni, mert tudni akarom mi várhat még rám, illetve a jelentkezés kérdőívéhez is kellenek ismeretek. Vannak kérdések, amit nem tudok megválaszolni magamtól.

Betti
Kép
betti0412

Éppen most olvasom én is. Eléggé furcsa igy első nekifutásra. Gondoljátok, hogy ez ennyire befolyásolhatja a mi saját családalapitásunkat. Én még igy először elég szkeptikus vagyok eziránt. Vagy lehet nem értettem meg még egészen?

Kép

Kép
melcsike70

320.-nál....

Kormányfőnk rohangál a világban kölcsönért...de már nem adnak.

Tünci, még én sem olvastam végig az oldalt, mert elaludtam, egy órát szundiztam, esik kint az eső, ilyenkor jókat lehet.

Ja és ad igazolást, nem is kértem, ő ajánlotta fel. Egyébként megvárom a keddet, mint mond a tisztelt főorvos, szerintem még jó, ha nem büntet meg táppénzcsalásért, hogy egy hete már itthon vagyok. :(
Majd meglátom.

Csinálok egy kávét, egy fél óra múlva mennem kell a lakberendezőhöz, pedig kimozdulni sincs kedvem...

Betti
Kép
betti0412

Betti

Most hogy ezt leirod, az én születésem után nekem lett volna egy húgom, de nem sokat tudok róla, csak annyit hogy nyitott hátgerinccel született volna, azt hiszem de valamiért nem tarthattam meg anyám. De végül is nekem Bogikával semmi bajom nem volt. Sem neki sem nekem. Hogy azért történt volna meg velem.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ne hidd, hogy nem vagyok szkeptikus én is....de meglátjuk.
Egy próbát megér nem? Utána meg le tudom szűrni, mit hagyok meg belőle, használt-e, érdemes volt-e. Mindenképp javasolta a dokinőm, ő rosszat nem akarhat, ha nem tetszik az is egy tapasztalat talán.

Betti
Kép
betti0412

Még a végén megérjük hogy idő előtt megbukik a forintunk? Vagy mi van most? Már lassan nem is hallok csak szlovák és osztrák hangokat, mert annyira megéri nekik átjönni vásárolni. Olcsón váltják a forintot. Itt meg emelkednek az árak, mi meg szivunk. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Persze próbáld meg, végül is sok mindennel igy van az ember. Sőt élőben lehet, hogy jobban meg is lehet érteni ezeket a dolgokat.

Kép

Kép
melcsike70

hát én most be vagyok tojva a forint miatt rendesen..most akkor mi lesz?meddig hagyják ezt?
tünci28

Hát én nem tudom, de komolyan lányok, semmmi luxust nem használunk, nem veszek semmit, mosópor, sampon, öblítő..stb., tegnap a DM-ben a kezemben forgattam két szemfestéket, hogy de jó lenne és inkább visszaraktam.
De nem jövök rá, hogy hova megy a pénz. Ennél is rossszabban kellene élnünk, de hát az már valahogy nevetésges.

Betti
Kép
betti0412

Ömlik ez a szemét eső, de utálom. :evil:

Boboka merre van?

Kép

Kép
melcsike70

Azt mondják, sokkal nagyobb baj van, mint amit bemondanak.....
Attól félek, hogy nemsokára robban majd, mi is a hitellel a nyakunkon, szép lesz.

Van egy köny: Thomas Schafer: Ami a lelket megbetegíti és ami meggyógyítja. Ezt ajánlotta még, hogy olvassam el, már megtaláltam, lehet kapni.

Olyan kába vagyok, iszogatom a kávémat, de olyan gyengének érzem magam, nem is tudom, mit mondok majd a csajnak, mit szeretnék, még nem is gondolkodtam ezen, de most nem is tudok.

Betti
Kép
betti0412

Kicsit le kell feküdnöm,alig kapok levegőt,holnapra össze kell szedni magam.

később benézek ki,mit intézett.

Már itt is esik, jól eláztam a boltig,postáig meg vissza.
tünci28

Én is megyek, összerakni a lakást.....

Lányok, itt már sütöget a nap, kicsit! Küldöm arra is.

Betti
Kép
betti0412

Ja Betti is úgyis megy a lakberendezőhöz, majd én is felnézek később. Azért próbáld meg összeszedni a gondolataidat, a lakásotok legyen olyan amit te szeretnél, ne amit a csajszi sugall.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Az jó lenne! Melyik vonattal küldöd, az a baj, ha felénk jön, még Pesten át kell szállnia. :lol: Mármint a napsütésről beszélek. Csak vicc nem zizzentem meg. :?

Kép

Kép
melcsike70

Lakásszépítő csajszi majd kedden jön ki a lakásba, felmérni, addig a tervrajz alapján tervezget.
Figyelembe veszi a lehetőségeinket, meg a pénztárcánkat is, ez jó pont, azt mondta, ha valami nem tetszik mindig szóljunk, ő nem diktál, együtt kell kialakítani a dolgokat.
Továbbra is szimpatikus.

Betti
Kép
betti0412

Mónika show:
Fiatal csaj, 16. héten vette észre, nem ő, hanem az orvos, hogy terhes. Persze a gyerek senkinek nem kell...
Kérdezném én, mennyi folsavat látott ez a nő az első trimeszterben, meg Elevitet, meg egyebet?

KI A TÚRÓ MÉRI A FÖLDI IGAZSÁGOT, KI? LÁTJA VALAKI MI TÖRTÉNIK?

Betti
Kép
betti0412

Betti,szuper hogy ilyen jó csajszit fogtatok ki!

Földi igazság?Hát az most nincs... :cry:

KépKépKép
tünci28

Betti

Az ilyenek szenvednek gomba effektusban, szaporodnak mint a gomba. A gyerekek, meg az utcán felnőnek nyakig koszosan, taknyos orral, kócosan. Nálunk nincsenek problémák. Szivják a cigarettát, piálnak ja és a koraszülés árnyékába sem kerülnek. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Tök jó tényleg hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok a lakberendezö csajjal. Végül is nektek kell hogy tetszen.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, amit fent írtál, hogy elfordulsz, ha olyanokat látsz, akik egyszerre szültek veled.
Hát én 2 ismerőssel voltam majdnem egyszerre kiírva Lackóval. Az egyiküknél már voltunk, ott nem volt gáz (bár ugye kivártuk a kb. fél évet, mire el mertem menni), a másiknál viszont kisfiú született, és őket, ha nézegetem az iwiw-et mindig átugrom, egyszerűen nem merem, nem tudom megnézni a gyerek képeit. Pedig mit tehet bármiről is az a kis gyerek? :cry:
Vendég

Boboka

Én azért mert valamiféle szégyenérzet van bennem, azért fordulok el. Nem tudom miért érzem igy :( Pedig tudom hogy nem kéne. Azt érzem hogy engem mindenki kinevet amiért én is terhes voltam és még sincs kis babám. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Merre jártál Boboka egész nap? Jól vagytok?

Kép

Kép
melcsike70

Okmányirodában voltam ma forgalmit átíratni (még a lánykori nevemen volt) kemény 12 ezerért :twisted:
Vendég

Nekem meg nem jön a net az asztali gépemen egész nap. Mi lehet az oka? A kábelnet müködik, mert a laptopon bejön, csak az másik gépen nem. Ezt nem értem. Először reggel azt hittem, hogy valami szolgáltató hiba, de aztán gyanus lett és rátettem a laptopot és azon meg jön a net.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Nem mondták, hogy ejnye-bejnye, már rég át kellett volna iratni?

Kép

Kép
melcsike70

Oh, az igen.No, én ezért maradtam a lánykorin.minden maradt.

Amúgy tök sokszor volt, hogy a kórházban kérdezték:
-Az élettársa,hoztak apaságit?
Nem,férj....
-Jaaaa,de nem ugyanaz a nevük..
Nahát, ördög! :roll:
tünci28

Melcsike, nálatok a technika ördöge nem alszik egész nap????Kólintsd fejbe!!! :wink:
tünci28

Te én már kész vagyok a nettöl tegnap a laptopon nem jött be ma meg a másikon. Holnap jön az ismerősöm megnézni, ha addig vissza nem szándékozik jönni a net. De nem hiszem mert egész nap azt irja nincs helyi kapcsolat. :evil: Az ismerősömnek már a t...e tele lehet a netjeimmel. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és az a pláne, hogy ma lenne az első nap, hogy a Barci is külön gépen lehetett volna meg én is. Hát nem jött össze. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?