Új privát üzeneted érkezett!

Ranita,
Windiws XP-tek van?Ha ott bemész a start menübe, onnan a PROGRAMOK :arrow: KELLÉKEK :arrow: PAIN Ha ezt megnyitod, megnyílik a képszerkesztő progi, és ott bármelyik képet le tudod kicsinyíteni!

Eclipse,
nekem 3x1 duphastont kellett szednem 7napig!
Hegymászás?Biztos nagyon jó lesz!Fényképeket hozz majd! :D

Monyo,
:cry: :cry: :cry:
Volt ilyen már máskor is?Hogy a pozitív teszt után negatívat tesztelttél?Beszéltél erről orvossal, hogy ez miért lehet? :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sikerült, sikerült Kép

Meli,
mindjárt megnézem azt is :D .

Kép

Kép
ranita1979

Meli,
addig ok, megtaláltam, de ott hogyan tovább :oops: :oops: :oops: :?:

Kép

Kép
ranita1979

felső menü sor, fáj :arrow: megnyitás :arrow: kiválasztod a képet, amit szeretnél!
Mikor megjelenik a képernyőn, akkor újra felső menüsor, kép :arrow: nyújtás˛döntés :arrow: ezt megnyitod, és ott kéri az adatokat.Be van írva, hogy vízszintes :100%, függőleges 100% Ezeket át lehet írni kisebb százalékra, és akkor meglátod mekkora lesz a kép!Mindig lehet egyre kisebb képet csinálni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita! Ügyes vagy!!! :lol: Én még írtam egy privit, de látom már megvagy. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lányok,
piri még sehol, de most már egyre türelmetlenebb vagyok!
Jó lenne már új ciklust kezdeni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

jó sokat írtatok megint :D

Meli,
még nálam sincs piri, pedig már én is nagyon várom, elvi ovu után minimum a 14. napon vagyok (ez a szakasz elvileg fix 14 nap, és tuti nem hosszabb), napok óta fáj a mellem, szóval nagyon itt az ideje. Már annyira bosszant, h.fogadalmammal ellentétben megint csináltam egy tesztet, de negatív lett.
Mai hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 11200_.png

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli! Remélem már nem kell sokáig várnod pirire! Mikor hagytad abba a Duphastont?

Eclipse! Nem semmik vagytok! :lol:

Nocciola! Negatív teszt :cry: Mindenesetre fura, ami veled történik.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok! Használ/t valamelyikőtök Bioptron lámpát pco-ra?
Az jutott eszembe, hogy a cisztákra nem lehet jó? Családban van, és talán tudnék szerezni. Mikor a Bogi előtt clostyzott az orvosom 52 mm-es cisztám lett, akkor anyám rámbeszélte, és elmúlt pár lámpázás után, de persze nem tudom attól-e. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
lehet, h. álterhes vagyok? Úgy tűnik embereknél is létezik ez a fogalom. :shock:

Ari a képed! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola! Ilyet csak állatoknál hallottam. :shock: Ne má!!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola, szép görbe! Nega tesztet sajnálom. Nekem volt hogy csak 17-18 nap után esett vissza a hőm pé után.

Monyo: tesztet sajnálom. Pedig nagyon reménykedtem, hogy van zebra! :cry:

Nekem picit feljebb mászott a hőm: 36,8. Szóval tényleg megrepedtehetett a domináns tűsző. Pont ma számoltam, ha nem jön meg akkor pont bolondok napján mehetek uhu-ra. Mindenesetre vicces lesz.
mókica

Mókica! 36.8 az szuper!
Én 2006.ápr.1-én teszteltem +at a Bogival... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica, de jó a hőd!
Nekem még sose volt ilyen hosszan fenn a hőm (csak ha terhes lettem)...

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Mókica,
alakul az a hő :D

Meli,
én mikor abbahagytam a duphastont, rá másnapra már meg is jött. De volt amikor proverat kaptam, attól az abbahagyás után kb 5 napra jött meg.

Nocciola,
hát, ez érdekes :roll: . Most már meg kell, hogy jöjjön. Ha baba lenne, már pozitívnak kellene lennie a tesztnek.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,Lucuzs:Jók a képek! :wink:
Én meg azt nem értem,hogy ha eltűnik a vezér tüsző,akkor annak miért kell,hogy nyoma maradjon..??
:roll: Mi kellene,hogy maradjon utána?

Kép

Kép
syl100

Syl! Elvileg sárgatest marad utána. De én még olyat uh-n nem láttam, nem is tudom látni-e.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Syl! Szép a görbéd! Egyre szebb! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én meg lehet, hogy április 1-jén szülök! :shock: :? :lol: Drukkoljatok, hogy ne! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Meli: mikor vetted be az utolsó bogyót? Elvileg 2-3 napot mondanak,hogy meg kell jönnie.

nocciola: Szeritnem korai volt még a teszt. Ha a 19.napon volt pé, akkor most a 14.nap és ki tudja mikor lehetett a beágyazódás. Szerintem még türelem. :) Ha nem megy le a hő,akkor érdemes 3-4 nap múlva újra próbálni. Drukkolok neked nagyon! :)

monyo: :( de ugye nem hagytál itt minket? :(

Lucuzs: úgy látom a met nagyon szépen rendezi a görbédet! :) Kíváncsi vagyok mikor lesz pé! :)

Csajok! Jók az új képek! :)

Voltam dokinál. 11-én megyek átjárhatóságira. Reggel ekll mennem, megcsinálják, 2-3 óra múlva mehetek haza. De ennyi. Nem is vizsgált meg a doki, nem kérdezett semmit,csak azidőt beszéltük meg. :( Nem volt most szimpi. ...biztos rohannia kellett valahová,vagy nem tudom. Vagy lehet,hogy felesleges lett volna most,szerdán úgyis megnéznek? Hogy megy ez? Nekem annyit mondott,hogy becsöveznek, átsétálok a műtőrészbe, folyadék fel és ennyi. Tényleg "csak" ennyi az egész?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Zazzy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy vagytok? Már csak 25 nap!!!! Azta!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág! Akkor megvan az időpont, mennek majd a drukkok! Én nem tudom hogy megy ez, majd a csajok mondják.
De azt sajnálom, hogy úgy érezted nem foglalkozik veled eléggé. :?

A pé-mre én is kiváncsi leszek, jó lenne, ha minél hamarabb jönne. :roll: Elég nehéz kivárni! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág, elvileg tényleg ennyi az átjárhatósági. Pont én mondom ezt akinek lapar műtétkor altatásban volt nézve az átjárhatósági. Aisha azt hiszem tudna mesélni erről.

Syl, mint Lucuzs írta sárga testnek kéne lenni. A BTO-n láttam uh-s képet amin látszik is.... az enyémnek meg nyoma veszett, vagy csak elbujdokolt.

Zazzy, mért baj, ha április elsején születik a pici??? De szerintem előbb fogsz Te szülni. :D
mókica

Mókica! Mi az a BTO? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs! Babát tervezők otthona. :wink:
mókica

http://babatervezok.otthona.net/
ez a linkje. Sok érdekes, hasznos dolog van itt is.
mókica

Jajjj, tényleg! És én is ott láttam, ezt keresem már egy órája! :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica,
hajrá április 1.Látod, Lucuzsnak is szerencsét hozott! :wink:

Zazzy,
mindjárt szülsz! :D :D :D

Nocciola,
remélem minél előbb megjön piri, hogy Te is új hónapot kezdhess.

Napvirág,
lehet lemaradtam valamiről, de neked meg már átjárhatóságid lesz?
Eddig a ciklusaidban volt pé?Mert nekem a dokim azt mondta, hogy majd legyen 3clostys ciklus, meg vetetett velem tüszőrepois szurit is, és azt mondta, ha a 3hónap alatt se lesz eredmény, majd akkor meg kellene csinálni az átjárhatóságit!

Kedden délben fogyott el a duphaston, úgyhogy most 2napja!Remélem mostmár hamar megjön!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

.itt vagyok en csak amit elolvasok azt rogton elfelejtem igy nem igazan tudok reagalni,kicsit szet vagyok csuszva :?

a sargatest az csak pe utan 2-3 napig lathato en ugy tudom.

zazzy az aprilis szep honap,en mar csak tudom akkor szulettem,meg ocsi is csak o egy nappal es 6 evvel kesobb.

napvirag hajra atjarhatosagi,neked akkor most rontgenes vagy UH-as lesz :?: bocs ha mar irtad.

melcsi en egyszer szedtem menzimeghozo bogyot,abbahagyas utan 5vagy6 napra jott meg,pontosan nem emlekszem.

nocciola,ne aggodj meg fog jonni,letezik olyan aki allterhes,nol a hasa meg teje is lesz,de azert az mar nagyon durva,nem hiszed hogy neked is ez van.

lanyok eldontottem hogyha nem jon meg hetfoig akkor megyek a dokihoz es kikunyizom a kovetkezo honapra a clostyt.
nem adhatom fel,most meg NEM :!:

Kép
monyo83

ja melinda ez volt az 5ik ilyen alkalom :twisted:

eloszor lattam az uh an a petezacsit de egy het mulva nem not semmit szegenyke.
a tobbi alkalommal pedig csak volt halvany pozi tesztem es elkezdett halvanyodni majd megjott.

pedig most progit is szedtem rogton az elso halvany pozinal.

Kép
monyo83

Monyo! Örülök, hogy ilyen erős vagy, és nem adod fel! Nem is szabad! NEM, feladni NEM! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
sajnálom, hogy újra, és újra át kell ezeket élned! :cry:
Feladni meg semmiképpen se szabad! Lesz ebből baba, hidd el! :wink:

Jól eltűntetek így délutánra! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, ha nincs senki, énis megyek, bringázok egyet! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, én vagyok! Csak vacsit csinálok.

Monyo, te szegény. Miken mész keresztül.... :shock: Kösz az infót a sárga testtel kapcsolatban.
mókica

Aranyosak vagytok lányok! :D Köszönöm a kérdéseket, jól vagyunk, Lara főleg, nem úgy néz ki, mint aki ki akar bújni, sehol egy árva jel, jól érzi magát na! :D Pedig nem bánnám, ha 20-a körül kibújna.
Én is egész jól vagyok, csak iszonyatosan zsibbadnak a kezeim, állítólag a víztől, pedig nem is látszik, hogy vészesen dagadna.
Amúgy minden oké, várjuk már nagyon a csöppöt :D

Kép
Kép
zazzy

Ja!
Azt nem tudom, újságoltam-e itt, hogy végül 34 hetesen csak megadta magát, és megtalálta a jó irányt, nem volt egyszerű menet, de sikerült!Úgy örültem!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok! Lara úgyis tudni fogja mikor kell jönnie. :D
Külön köszi, hogy épp most írtál, hatalmas gödörből rántottál vissza! :)
Drukkolunk nektek! Jó rátok gondolni! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én is itt vagyok most picit :D .

Nekem volt már, hogy mutatta a doki az uh-on, hogy ott van a sárgatest, de hogy őszinte legyek, én semmit sem láttam :roll: :D . Meg ilyenkor általában a hasüregben van egy picike folyadék.

Monyo,
érdekes eset a tiéd is :roll:
És erre semmi okosságot nem tudnak mondani??? Nem lenne jobb, ha a progit mindjárt pé-től szednéd???
Tetszik a hozzáállásod, tényleg feladni nem szabad :D . Azt az egyet nem :D .

Napvirág,
nem félsz az átjárhatóságitól???? Olyan rosszul hangzik.
Nekem is altatásban csinálták, laparral. Aztán meg lett egy méhenkívülim :cry: . Elég röhej azért :cry: .

Lucuzs,
meddig vársz a pé-re???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Még nem döntöttem el, de egyenlőre nem hozatom meg. 10 napja szedem csak a metet, szeretnék időt adni neki. És anyagi oka is van, csak akkor tudok újra orvoshoz menni, ha lesz fizetés. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na meg sült a hurkám.... Tört krumplival, párolt vörös káposztával.
A káposztát egy hétig esszük :D annyi lett. Na nem éppen diétás kaja....
mókica

Zazzy,
Lara megfordult?De jó!Látod, tudja ő, hogy hogy könnyebb kibújni!

Lucuzs,
épp rossz passzban vagy?Mi a baj?Nyugodtan mond ám el a gondodat, ha szeretnéd!Mi meghallgatunk!

Mókica,
hurka, nyami...
Én épp sajtos csirkemellet sütök, meg zöldborsós-kukoricás rizst!Holnap nappalra megyek, nem tudok főzni.És ezt nagyon szeressük! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Délután valami hirtelen teljesen lenyomott, összetört, belül fáj...de nem tudom magamnak megfogalmazni. Pedig már a metet is szedem és sinen vagyok ezek szerint. Csakhát jó lenne rövid ciklust produkálni, szeretnék sok esélyt babásodni, nemcsak 2-3 havonta. :arrow: mégis meg tudtam fogalmazni :roll: Folyton azon jár az agyam mivel tudnék még segíteni magamon, megint kezdek becsavarodni :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: fel a fejjel. Tudom könnyű mondani. De hidd el könnyebb, ha mosolyogsz. :lol: Pont én mondom mi? aki tegnap világvégét látott megint. Aludtam egy jót éjjel, és ma valahogy újult erővel megy megint minden és jól. Bementem házdokimhoz. Jó fej volt. Mondta a met sem csodaszer. A koleszterin gyogyimra meg adott beutalót a laborba. Minden fontos adatra kíváncsi amit ő nézethet. Kíváncsi leszek. Igaz csak a jövő héten megyek laborba.
mókica

Köszi Mókica! Holnapra remélem én is kialszom! :roll:
Neked meg akkor labor, de itt nem néznek hormonokat, inzulint?

Többiek merre vagytok? Loviné? Kacsi? Princzike? Charlott? Mara? Timcsi? Ma mindenki úgy eltűnt. :(

Furamokas! Holnapra megy a drukk a dokihoz! Majd írjál mi volt!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Tsh-t, éh gyomri cukrot, koleszterint, meg egy csomó mindent vasat stb. vizelet. szóval egy rutin ellenőrzés.
mókica

Sziasztok!

Nem sok időm van mostanában, éppen csak visszaolvasok.
Jól vagyok, mindenkinek drukk!
Amint lesz időm jövök!(minden nap a háttérből olvasok)
Pusza lányok!
:wink:
Vendég

Lucuzs,
teljesen meg tudlak érteni!Pont ma mondtam a férjemnek, hogy ha nem engem választott volna, már biztos apa lenne! :cry: És ez engem annyira bánt!
De ő meg azt mondta, hogy nagyon szeretne babát, és ne aggódjak már rajta ennyit, nemsokára szülők leszünk! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Loviné,
jó, hogy jöttél!Már a 10.cn-on vagy?Hőd hogy áll?

Mókica,
jó is, ha időnként van egy általános laborvizsgálat!Lassan nekem is itt lesz az ideje! Mennek a drukkok hozzá! :D

Többiek, hol vagytok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Én is csak bekukk, hulla fáradt vagyok. Ma 6 órám volt meg egy tanszoba, vááááá azt hittem már odaalszom. Holnap meg 8ig farsang lesz és nekem kell navigálni a tombolaárusítást, szóval észnél kell lennem. Viszont mostanában olyan álomkóros vagyok.

Kép
timcsi82

Holnap énis levetetek egy tsh-t, mert a múltkor egy kicsit emelkedettebb volt!Kíváncsi leszek énis!

Na, most megyek aludni, holnap fél5kor kelek! :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?