Sziasztok!
Esztora! Üdv újra itthon!
Jesszus, ezt a balesetet olvasva föl állt a szőr a karomon!
Még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod!
Krisz, drukkolok hogy továbbra is ilyen jól viselje Csenge az esti szopi nélküliséget.
A barnázás pedig egy kis utroval megtámogatva biztosan el fog múlni! A doki is mondta, hogy nem lát semmi olyat, ami miatt aggódni kéne!
Vicky, nagyon édes, formás baba Levente!
Be lettem ám csapva, mert az ígérted, úgy veszel hintát, hogy eljöttök és kipróbáljátok a miénket
Én meg már tisztára örültem, hogy látni foglak majd benneteket.
Arwen, Peti 2 éves korától menne bölcsibe, előtte semmiképpen nem szeretném.
Az ajánlatuk később is áll, gondolom. Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy tényleg ezt csinálnám. Igazából úgy érzem, hogy túl sok a kérdőjel bennem.
Ezért is nem tudok dönteni.
Egyébként a kérdés megoldódott, mert kiderült, hogy a heti 1 nap munka mellett még péntek esténként oktatásra kéne járni. Már pedig ezt nem tudom megoldani. Így nem megyek dolgozni.
A pénz miatt viszont jó lenne valamit találni. Tudjátok, hogy Apa október óta új helyen van. Viszont ott kevesebb a fizetése, amit eléggé megérzünk.
Jó lenne, ha lenne egy kis utánpótlás.
Szeri, ne aggódj, biztosan csak a szalagok nyúlnak!
Nem lesz semmi baj a babáddal!
Képtár: Én nézegetem a képeket, s szerintem reagálok is Rájuk. Ha mégsem, akkor bocsi.
Januárban én is raktam fel csomó képet, de nem válaszolt senki.
De úgy voltam vele hogy biztosan elfoglaltak vagytok, azért nem.
Egyébként Balázs hatalmas nagy kópé
S nagyon hasonlít Apukájára! Ja és a FP tanulókutyusért irígy, irígy.
Ha Peti nagyobb lesz én is biztos vesz neki. Ha neki nem kell én tuti jókat fogok vele játszani. Nagyon bele vagyok zúgva
:):)
Marietta, nagyon édes Flóra a hintában
3. foghoz gratula!
Szerintem nekünk is közel van már, mert Peti 3 napja időnként csak úgy eléggé felsír és nyűgös is lesz. De szerencsére az éjszakák egész tűrhetőek.
Alapjáraton egyet értek Veled azzal kapcsolatban, hogy minél többet vele kell lenni, nekem is ez a célom.
Pép evéshez nagy Gratula!
Mondtuk mi, hogy előbb-utóbb elkezdi!
Én most Petinek a hétvégén gyümölcsrizst akarok csinálni. Vettem neki bio barna rizst, s valamelyik nap tízóraira kap egy keveset. Kíváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni.
Dorka, sajnálom hogy nem jött össze a tejtestvérség
Szopizni nem volt hajlandó vagy a tejcsidet üvegből meginni?
Rajtam délelőtt kitört a nátha. Nem nagyon, csak érzem hogy itt kopog az ajtóban.
Nyomatom a C vitamint, a mézet és az Oscillot. Remélem hatni fognak.
Szopi: Úgy látszik Peti magától megoldott a kérdést, mert ma idáig 3 etetésből egyszer sem volt hajlandó szopizni.
Mondjuk ha megnyomom a cicimet alig jön belőle valami. Már csak éppen hogy csöpög. Pedig én nagyon szerettem összebújni a Petivel a szopihoz. Persze az üveges etetésnél is össze lehet, de azért a szopi az más.
Úgyhogy hogy nagy valószínűséggel már rendes fogamzásgátlót fogok felíratni a dokival.
Azért jó érzés, hogy - még ha kevés is volt a tejem - azért 8 hónapig mégis tudtam szoptatni Petit.