Új privát üzeneted érkezett!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak napközben általában olvasásig jutottam, délután meg reménytelen a géphez közel kerülnöm, itthon van apa :wink:

Képzeljétek, bővült a "családunk". Hétfő estére egy kis csupasz, de már csíkos egeret fedeztem fel az akváriumban...na, először is kiakadtam, majd felhívtam keresztanyámat, hogy de nem arról volt szó, hogy két lány egeret kaptunk ? :lol:
Na, a lényeg, hogy reggelre eltűnt az egér, gondolom csak, hogy visszatették a házukba. Fogalmam sincs mennyi kis egér van, van-e egyáltalán? De jó esélyes a dolog, mert apa egér nem alszik a házban, állandóan ki van ebrudalva. :wink: Férjem mondta is, hogy apasors :lol: Állítólag 6-7 nap után jönnek ki a picik, hát kíváncsi vagyok. Ja és Csongi tisztára be van indulva tőle, olyan aranyos!

Móni, nevezel pár egérre Zolikának?

Bocsi, Szilbee, hogy most szólok, de én is márciusi vagyok...14-e a szülinapom :oops: :lol:

Nóri, örülök, hogy anyukádnál javulás jelei vannak! Biztos hosszú folyamat, de sokan teljesen felépülnek! Kitartást kívánok neked!

Vali, apukád hogy van?

Hm, mennem kell, próbálok még ma jönni...

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Letti,merre felé nézelődtök? A mi szomszédunk 17milláról indította a házat,de már13ért is odaadná,csak vigyék :wink:

Kriszti,majd tortáztok jövőre! :)

Nóri,rendbe fog jönni anyukád!Tényleg hosszú folyamat,de minden rendben lesz!

Évi,akkor most nálatok is teljes a cslád?Hogy tetszik apának a meló?

Linda,Réka még mindig olyan kis husi musika :) Gyömöszölni való :wink: Jobban van már?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Évi: Na, akkor biztos két lány egeret kaptatok. :lol: Gratula a kicsikékhez. Kíváncsi vagyok, hányan lehetnek.

Linda: Réka lassan mehet a nagykádba? Nem jelzi még, hogy kicsi neki a kád?

Nóri: ++++

Tündi: Pocakfotó? Most már látta apa.... :wink:

Rólunk: Már 8 napja átalusszuk az éjszakákat. Amióta nincs éjszakai szopi/szopik, sztem a tejem is megcsappant, ami most nekem jó. Az esti szopi az utcsó két napban totál komfort szopi.
Úgy látom, elválasztja magát szépen a lyány. :P Örülök, hogy nem kell nekem leszoktatnom róla.
jaimee1

Erika,rakok fel pociftót,de nem a legjobb,és sokminden nem is látszódik rajta :? Max a megmaradt csíkjaim.... :?
Kép
Jajj,de jó,hogy jók az éjszakáitok,és hogy Popi szépen magát kezdi elválasztani!:) Tápit kap?Vagy junior tejecskét?Mi a Milupa Juniort isszuk,ha isszuk :roll: azt szereti a kisasszony :)

Kép
Kép
tundi24

No, itthon egy ideig.
Ma, mikor mentem anyuhoz, egyből a nővért kellett hívnom :? Állt a padlón az infúzió, a lepedője, ágyneműje vizes, a könyökhajlatában meg egy nagy ödéma....rossz helyre ment az infúzió. Persze volt jujuj :evil: . Átkötötték neki a másikba. Nem tudom, ha nem megyek, a másik adagot is a padlóra folyasztják, meg a bőre alá?
Orvossal nem tudtam most sem beszélni, pedig igen égető lenne már a dolog. Ez hol ügyeletes, hol otthon van. Pedig a rehabot meg kell beszélni vele, nehogy így adják haza, mert akkor végünk lesz :cry:
Anyum memóriája amúgy totál káosz. Már ami megmaradt neki :cry: :?
Ja, és 4 éve már volt neki, akkor beszélni nem tudott pár napig.

Erika! Úgy látom, Popi okosabb, mint te :lol: Szinte már gondolatolvasó :wink:

Évi! Két lány egér :shock: ? Akkor nálatok lehet, klónozóüzem van :lol:
Majd amikor sok-sok kis egérke szanaszét szalad a lakás legeldugottabb zugaiba :P :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri! Ez nem jó hír :( Remélem, anyukád hamar rendbejön.

Évi! Jó kis meglepi lehetett! :) De kis cukik lehetnek a bébi-egérkék...

Letti! Az biztos hogy most könnyebb olcsón házat találni, mint eladni!! Drukkolok, hogy sikerüljön.

Melinda! Jobbulást nektek! Hú, a képeket elnézve Réka hamarosan kinövi a kiskádat! :)

Tündi! Még tényleg nem sok látszik a pocakból! De majd alakul az :)

Képzeljétek, az én húgom is babát vár! Kb 10 hetes lehet most. Szóval Marcinak lesz még egy unokatesója! :)
judit_79

Évi, a pici egérkék olyan édesek :) amikor régen hörcsögünk volt, és a csajszinak kicsinyei lettek, némelyiket felfalta :? van náluk ilyen, afféle születés-szabályozás. (csak érdekességként írtam :wink: :lol: )

Tündi, sztem már alakulgat a poci :wink: Réka nincs jobban, mostmár sípol a tüdeje odabent, úgyhogy megyek, konzultálok Ördög doktorral.

Erika, nincs nagykádunk.

Nóri, ilyen sajnos előfordul, hogy mellé megy, de az, hogy ilyen sok, az azt mutatja, hogy a nővér azóta rá se bagózott, hogy bekötötte :evil: Remélem, gyorsan javul azért anyud!

Kép
pimelinda

Nóri :evil: Ilyenkor mindig úgy ki tudok akadni! Mikor magatehetetlen embert ennyi időre magára hagynak...még jó, hogy baj nem lett belőle!
Én tudom, hogy rengeteg dolguk van, és minden tiszteletem az egészségügyi dolgozóké, én nem csinálnám, de ha már csinálja, akkor figyeljen oda!

Linda, hát én is azért nem tudom, mi lett azzal a kisegérrel amit láttam...hogy megették (bocsi lányok), vagy a házikóban van. No, a jövő héten gondolom már kiderül mi újság van!
Majd mesélj, mit mondott a dokitok! Tüdősípolás nem hagzik túl jól!

Tündi, hát a pocid gömbölyödik... majd lesz az még nagyobb is! :wink: Apa itthon, de szombaton megy vissza. A meló nem tetszik neki, de egyelőre ez van, örüljön, hogy van munkahelye.

Judit, gratula hugodnak!

A focival kapcsolatban futom az újabb köröket. Még mindig az a fránya átigazolás :evil: Komolyan mondom, nonszensz az egész. Úgy néz ki, én veszek 3 labdát, csak rendeződjön már a Csongi helyzete!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Erika, hurrá az átaludt éjszakákhoz! És NEKED nem hiányzik a szopi? Én hetekig nem tértem magamhoz, mikor Csongi leszokott...

Évi és
Kép
csongianya

Tündi: Az látszik, hogy lakik ott benn valaki. :P :P
Igen, Milupa 1+-osat fogadja el legjobban, a tápszerre fintorog. :roll: :shock: :lol: Egyébként nagyon keveset eszik ebből a tejből is, örülök, ha este vagy reggel fél decit megiszik. :roll:

Nóri: Ha ügyeletben van miért nem ér rá a dokker? :shock: Továbbra is jobbulást anyukádnak!!!

Judit: Tesódnak gratula! Dejó, pici baba lesz a családban! Hány uncsitesó van?

Linda: Soksok gyógypuszi Rékusnak!!! ++++++++++++

Évi: Mi a gond az átigazolással? Le vagyok maradva....
[quote] írta:s NEKED nem hiányzik a szopi?

Bevallom, nem. :oops: :oops: :oops: Talán majd ha teljesen befejezzük bőgök egy sort.... :roll: Ahogy ismerem magam, tuti.
jaimee1

Jaj, Évi! És még miket látok-hallok ott... :cry:
A mai adag nővér nagyon átlagon aluli. Míg ott voltam, az egyik 2x kb.20 percet telefonált a nővérpultot támasztva. És nam latin szavak repkedtek a szájából, hanem inkább a Vodafonos reklámra hajazott, mikor nem tudják letenni a telefont :? Közben jobbra-balra illegette magát.
A szomszéd ágyon fekvő néninek is én vittem vizet. 2 pohárral. Jó szomjas lehetett :?
Anyumnak is mondták, hogy igyon többet, mert sűrű a vére. Kérdem én, miért nem segítenek neki???? Mert az asztaláig sem tud elnyúlni, nemhogy a csapig.

Erika! A sürgősségin volt ügyeletes. Oda meg nem mehettem utána....de ha holnap délelőtt nem tudom elcsípni, délután is bemegyek.
Szopi: sztem nagyon egészséges így a dolog :wink: Mindkettőtöknek.
És nem szokatlan ennyit aludni egyhuzamban?

Évi, mi az, hogy veszel 3 labdát?

Szegény Réka+++++jobbulást neki! Itt súgom meg, hogy bnőm Vivienje is kapott már antibiotikumot, mert annak meg nem ment le a láza :cry: Azóta rendeződni látszik a dolog.

No, indulok, buszozunk egyet Lilivel hazafelé, úgy látom elállt az eső :wink:

Ja, Évi, voltam a munkaügyiben. 30-ára hívtak vissza. Tanfolyamról annyit mondtak, hogy "Nem, de lehet" :lol: Viszont TB-s Tszmiklóson lesz. Ammeg nem nyert :cry: No, de majd meglátom, ha odajutok.

Sőt, már a nap is süt :shock: 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Eddig 1 unokatesója van Marcinak (Máté) róluk már tettem fel közös képet :)
Van még 2 másodunokatesója is az unokahúgom révén, náluk meg jön a 3. baba nyáron. Úgyhogy bővül a család :)

Csajok! Mi legyen a márc 21-re tervezett talival? Ki jönne?
judit_79

Nóri,meg sem lepődöm igazából azon amit írsz!De sajnálatos,hogy ennyire nem figyelnek oda....Továbbra is +++++++ anyukádnak!

Judit,gratula tesódnak!:) Mi benne vagyunk a taliban.

Évi,biztosan lesz nagyobb is a pocim,legalábbis remélem ,hogy nemcsak a háj réteg bővül rajtam.
A mai vilgában tényleg örüljön,hogy van munkája apátoknak.
Lemradatam a foci átigazolásról...mi a gond?

Erika,Luca már 4napja egy korty tejet sem iszik.De eszik joghurtot,túrókrémet,túrórudit...Doki néni azt mondta,ha ezeket eszi akkor nincs gond.

Linda,mit mondott doki bácsi?Remélem hamar helyrejön Réka babuci.

Kép
Kép
tundi24

Ja,és jó lett a cukoreredményem! :)

Kép
Kép
tundi24

Judit, én még nem tudom a márc.21-et. :cry: Azt biztos, hogy délelőtt 11-kor a Tisza partra megyünk, mert meghalt nagynéném (apum nővére) hamvait akkor fogják a Tiszába szórni. Délután meg ...még nem tudom, no.
Ez új kép Marciról a vonalzón, vagy csak most tűnt fel nekem? :oops:

Tündi, jó, ha jó a cukrod (nekem az ilyen etetős ki is maradt), akkor még nem kell visszafogni magad a "zabbantásoknál" :wink: :lol:

Erika, nem is írom...olllllyan jót nevettem a "kocsonyás kutyán" :lol: :lol:

Na, megyek, mosok, mert így jártam, hogy buszoztunk. Kisasszony vagy 5x elesett/leült/letérdelt a nagy csavargásban :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Erika: a szülésznőm neve Demeter Nikoletta, és annyit tudok még róla,hogy a telefonban nagyon aranyos volt rögtön mondta,hogy tegeződjünk, meg,hogy ha bármi gond van hívjam . Személyesen majd akkor találkozunk amikor az első NST-re megyek.

Nóri: ez az orvosvadászat tényleg szörnyű. Amikor Pistit műtötték a fülével majd' egy hétig nem is láttam orvost, semmit nem mondtak csak annyit tudtam , amit Pistinek mondtak a gyorsan lezavart vizit alatt.

Tündi: gratula a jó cukor eredményhez, és bizony alakul már az a poci.

Az alvás nálunk most változott. Tegnap hatkor ma meg fél hatkor keltek a gyerekek. Ez még semmi , ugye eddig is fájdogált a hasam de pihivel nem volt vészes. Erre tegnap reggeltől elkezdett nagyon fájni , akár mit csináltam. Ráadásul tegnap mentem terhesgondozásra, az ottani ücsörgés sem használt neki. A doki ott azt mondta nyugodtan bevehetek akár napi 6 szem mange b6-ot. Be is vettem de nem használt,sőt az eddig mindig használó jó erős meleg zuhany sem segített. Gondoltam biztos a sok ülés a terhesgondozóban , majd elmúlik. De nem múlt el, ma is úgy ébredtem ,hogy fájt és még a pihenés sem segített. Hozott nővérkém bogyót, és beszéltem a dokimmal, mondta menjek be hozzá úgyhogy holnap reggel megnéz. Ma egész nap háton feküdtem (eddig ez volt az ami használt), a fél napot meg itt töltötte apukám jól lekötötte a gyerekeket. Úgyhogy most estére egész jól alakult, de inkább nem mentem el Pistivel boltba, nehogy újra felerősödjön. Remélem nem talál semmi gondot a doki, mert ugye most semmiképp sem tudnék kórházba menni (Pisti ugye szombaton utazik) , bár remélem ha mégis arról lenne szó itthoni szigorú pihenéssel megúszom (nem az a fölöslegesen kórházban zavaró fajta a doki). Bár azért reménykedem eddig zárt volt a méhszáj és az is maradt, mert én úgy beszéltem meg a kis pocaklakóval, hogy legalább még hat hétig maradjon odabent. Drukkoljatok ,hogy ne találjanak holnap semmi gondot.
Én csak itt panaszkodom, az nem is mondom,hogy megkaptuk Pistitől a nőnapi virágot (ugye pont nem lesz itthon), két cserép gyönyörű virágzó évelő virág , amit majd ha jó lesz az idő ki lehet ültetni a kertbe.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!!
Köszönöm az érdeklődést és a drukkot mindenkinek :) Nagyon aranyosak vagytok. Megműtötték apukámat még kedden és most már sokkal jobban van. Ma délután voltam bent és már a csöveket is kivették meg már sétál, úgy hogy javul hál'istennek :)

Meló egyre jobban tetszik egyre több mindent tanulok már...igaz holnap nem lesz bent az "oktatóm" mert szabin lesz de azért remélem lesz mit csinálnom :) Majd biztos másnál kell segítenem :wink:

Évi!!
Megkérdezhetem a barátnőd nevét ha nem gond???

Tündi!!
De ari a pocid!!!! :)

Nóri!!!
Anyukádnak jobbulást......az egészségügy meg no comment... :evil: Ismerős a helyzet sajnos :(

Közben Dius is beteg lett 2 napig volt lázas :( Ő is kapott antibiot... meg csúnyán köhög :( Most ennyi majd jövök még... sziasztok

KépKép
diÁcska

Nóri!
Anyukádnak további jobbulást!

Linda!
Nagyon sokat változott Réka,aranyos nagyon

Tündi!
Látszik azért hogy van ott valaki!!!

Diusnak is jobbulást kívánunk!!!

Liz!
Próbálj tényleg sokat pihenni,de gondolom a gyerekek mellett nem könnyű!
Drukkolok hogy holnap ne kelljen benn maradni!

Erika!
Gondolom kihasználod hogy Réka vévgigalussza az éjjelt,eleinte amikor Robi végigaludta teljesen meglepődtem reggelenként hogy jééé,nem keltünk! :wink:

Robika javulgat,ma voltunk dokinál-de még mindíg csúnyán köhög,erre fel én is elkaptam így nekem is írt gyógyszert

Csajok!
A Szolnoki Perfektet szidják mint a bokrot,tényleg ilyen rossz suli ez???

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Tündi! Mondtam én hogy jó lesz a cukor eredmény :)

Lizocska! Anno nekem is sokat keményedett a hasam a 7. hónaptól. De ha pihentem, mindig elmúlt. Biztos nem lesz gond nálatok sem, de azért te is pihenj sokat! Az jó, hogy van segítséged!

Nóri! Nemrég változtattam meg a képet Marciról a vonalzón. :)

Vali! Diusnak jobbulást!

Katlina! Konkrétan miért szidják a Perfektet? Én is ott tanultam, és jó tanáraink voltak. A vizsgák se volt könnyűek, szóval szerintem van értéke az ott szerzett papírnak.

Tegnap voltam a Csernus doktor féle előadáson. Érdekes volt nagyon!
judit_79

Sziasztok!

Nóri,még nem nem kell visszafognom magam a zabbantásokkal :wink: Szolnokon nekem sem csinálták ezt...de itt ez szokás...

Judit,miről szólt az előadás?Én naggyonn nem bírom azt a pasast :? de azért meghallgattam volna.

Liz,mit mondott a doki?Pihenj amennyit csak tudsz!6hetet csak kibir még a csajszitok!

Katlina,jobbulást mind2őtöknek!

Vali,jajj d ejó,hogy tetszik a munka.Biztosan ma is rendben lesz minden!És jó,hogy apukád is szépen javulgat!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap azért megmutattam a dokinak Rékát, a biztonság kedvéért, ő is mondja rá az áment a gyógyikra. Szóval tegnap elkezdtem adni hörgőtágítót és antibiotikumot is, erre este megint lázas volt, pedig már 2 napja nem :cry: aztán hajnalban befulladt, fújtatott, mint mint egy gőzmozdony, kapott rectodeltet is, de még mindig sípol-búg, amikor ráhallgatok... szóval nem állunk jól :( a gyógyszerbevétel meg nagyon durva, takaróba kell csavarnom, és beleerőszakolnom a szirupokat :cry: LEGYÜNK MÁR TÚL RAJTA!

Erika, a tápszerre persze hogy fintorog :wink: hát van neki ízlése, nem is rossz :D mi még nem tartunk itt, de remélem még jó sokáig nem is fogunk!
Most, hogy beteg, Rékám nem eszi meg a hozzátápit, csak szopi van megint. Érezhetően nőtt a tejcsimennyiség is :shock: :D

Judit, taliban mi is benne vagyunk :) , ha addigra kimászunk ebből a kórságból.

Tündi, örülök, hogy a jó a zsömlés! Amúgy Szolnokon szinte nem is ismerik ezt a vizsgálatot. Ugye én ott csináltattam, és a laborosok először nem értették, miről is beszélek :shock: :P

Liz, pihenj sokat, vigyázz magadra, remélem minden rendben a mai vizsgálaton! NAgyon fiygelmes Pisti :D , nőnapi virágnak én is örülnék, ha kapnék :roll:

Vali, jobbulást Diusnak!

Katlina, gyógyuljatok meg ti is gyorsan! Talira jöttök? :wink:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Beszéltem végre a dr-nővel, de nem jó híreket mondott :cry: . Ha lesz is javulás anyum állapotában, az nagyon csekélyke lesz. De mindemellett bármikor újból lehet nála ilyen. És nem is agyvérzése volt, hanem ugye a szívelégtelensége miatt nem kapott oxigént az agya és .....
Úgyhogy ilyen tavasz elé nézünk.

És közölte dr-nő, hogy részükről befejezték a terápiát, hétfőn kiadják :shock: . Mondtam, nem tudok otthon gondoskodni róla (ugye 24 órás), erre mondta, hogy menjek ki a MÁV-ba és intézzem el. Kimentem. Elintéztem. Viszont nem hétfőtől tudják átvenni, csak valamelyik naptól a jöv. héten, menjek vissza és beszéljem le dr-nővel, hogy addig ne adják ki. Ezeket intéztem ma. Közben meg mostam is anyumnak hálóinget, azt is vizesen vittem be, majd megszárad odabent, a többit holnap viszi a bátyám.

Jaj, lányok! Nagyon el vagyok keseredve. De bele kell törődni.
Most azon is filózok, hogy Lilit csak be kéne vinni hozzá, legalább még 1x. Úgy hiányolja a mamáját :cry:

Linda! Megküzdesz a lányodal akkor! A Nurofen adagolójával nem lenne könnyebb? Azzal jól hátra lehet célozni :roll: Bár az anitbogyót Lili sem akarja lenyelni sosem, mindig éhgyomorra adom neki, akkor nincs, amit kihozzon.

Katlina! Nektek is jobbulást! Nekem sem volt a Perfekttel bajom. Mi az a rossz róla?

Jaj, Judit, én nagyon csípem Csernust!! Melyik könyvének volt az előadása? A "Ki nevel a végén"-nek?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ó, Nóri.....nem is tudom, mit mondjak.... :( :( Nagyon sajnálom.
((((((((((((((((((((((((Nóri))))))))))))))))))))))))))))))Ez is borzasztó, hogy ők befejezték a terápiát. :twisted: :twisted: :? :( És a MÁV-ban lesz valami? Vagy ott is csak az ápolását tudják biztosítani?

Linda: Nem szereti Réka a Nurofent? :shock: Pedig az fincsi. Enyém Réka benyomna egy egész üveggel. Bár már idősebb volt egy kicsit, amikor próbáltam.
:shock: :shock: Nekem volt zsömlés tejes terhelés az első trimeszter táján. Másodjára volt a szirupos a 25. hét körül. Az utolsó labornál pedig nem terheltek.

Judit: Nekünk is jó a tali. Apát is viszem kamerástul.

Vali: ÖRülök, hogy tetszik a meló! Szuper! :P :P :P Diusnak jobbulást!

Katlina: Nektek is jobbulást!! Igen, meglepődöm egy kicsit, hogy átalusszuk az éjszakát, de a jót könnyű megszokni. :wink: Már most olyan, mintha sosem éjszakáztam volna. :lol: :lol:

Liz: Pihenjél sokat!!! Magnéziumból próbáltad a pezsgőtablit? Nekem az mindig jobban használt. AKármennyit lehet bevenni belőle, a mg-t nem lehet túladagolni.

Tündi: Cukker eredményhez nagy gratula!!! :P
jaimee1

Nóri!
Nem is tud az ember ere mit írni,biztos hogy agyon sok erő kell most neked,és hihetetlen hogy az eggyik kórház kiadja a másik meg nem tudja fogadni
(((((((((((((((((Nóri)))))))))))))))))))

Szóval Perfekt!
Nekem már most elég sokan azt mondják hogy ne menjek oda ha érteni is akarok ehhez a szakmához,mert csak a pénzre utaznak és nem tanítanak meg rendesen semmire,bizonyítván tuti megvan,nem is kell tanulni
és már most el is keseredtem mert már elkültem a jelentkezési lapom,vagyis nem vonulok vissza,de tanulni okosodni mennék és hát ha már tanulok azt szeretném hasznosítani is!Ezért kérdezgettem!

Linda!
Jobbulást!
Robinak is Nurofennel adjuka szirupokat,mert máshogy ne óhajtja bevenni
Talira nagyon szeretnék menni,feltéve ha addig meggyógyulunk!

Tündi!
klassz hogy jó lett a cukrod,apa otthon van még vagy már szolgálatban van?

Judit!
Én is szeressem Csernus dokit!!
Mesélj milyen volt?

Kép

Kép
katlina

Erika, Kata, köszi...

A MÁVban már csak ápolás van :cry: , hetente 3x van orvosi vizsgálat.
És a MÁVban kötött az ágyszám, ezért kell megvárni, míg lesz hely. De még mindig jobb pár napot várni, mint heteket(mert éppen olyan is előfordulhat). De tán pár ápolt átvonul szoc.otthonba a jövő7en.

Kati! Te nem érdeklődtél még munkaügyiben? Elvileg a gyeses anyukákat segítik (tudom, te még gyedes vagy). És a vállalkozójelölteket is. Vagy te mi leszel? De lehet, ha elmondanád a szitut, adnának tanácsot.
Hát az biztos, hogy még senkit nem húztak meg vizsgán :roll: , és létszámolvasás sincsen.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Katlina! Milyen szakra jelentkeztél? Én pénzügyet tanultam, és szerintem nagyon jól tanítottak. Megértettem a számvitel meg a könyvelés alapjait, ami pedig a főiskolán tiszta kínai volt nekem, épphogy átmentem!
Nem tudom, ki mondja, hogy nem kell tanulni, és megvan a bizonyítvány, nálunk soknak nem sikerültek elsőre a vizsgák (főleg p.ü, számvitel) és újra kellett menni. Mikor írtuk az írásbelit, azzal riogattak, hogy ezek után még szigorúbb lesz az ellenőrzés.
A szóbelin sem engedtek át mindenkit.

Linda: Szegény Réka :( remélem, most már hamar meggyógyul.
A Nurofent Marci is mindig simán beszippantotta :) A Zinnat kesernyés, de olyan ügyes volt, azt is mindig szó nélkül bevette egy kis fintorgással.

Erika: ugye milyen könnyű megszokni hogy átalusszátok az éjszakákat :wink:

Nekem is volt zsömlés tejes cukorterhelés. Az azért mennyivel kíméletesebb, mint a szirup!! Ja és azt még Fehérváron csináltam, ott is "divat" :)

Nóri! Nagyon sajnálom :( :( remélem, mielőbb találtok megoldást!!
Azért én örülnék, ha jönnétek ti is a talira, a múltkor is olyan cukin eljátszott Lili meg Marci. De ha nem tudtok jönni, persze azt is megértem!!

Igen, a "Ki nevel a végén" könyvről szólt az előadás, (rajta volt a jegyen) én azt még nem olvastam, csak "A nő"-t.
Én is bírom a pasast, kicsit nyers a stílusa és szókimondó, de nagyon sok igazság van azokban, amit mond. Most elsősorban a gyereknevelésről volt szó, és hogy az apai (és anyai) minta, amit a gyerek lát, mennyire fontos.
judit_79

Sziasztok!

Előbb írtam egy csomót és odalett :evil:

Majd később újrapróbálkozom :roll:

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok

Szóval voltam dokinál, a méhszáj zárt, úgyhogy felírta ezt a mangesium citricit vagy mi a fenét (kis Pistinél a végén kellett szednem) és háromszor kettőt kell szednem és egy hét múlva szeretne megint látni. De ma reggel már nagyon jól ébredtem és nem is fájt a hasam csak ici-picit , úgyhogy hatott a homeopátiás bogyó, amit a nővérkém hozott. De reggel meg a jobb szemem volt kicsit furi, hát ott meg egy árpa kezd nőni. Nincs nekem szerencsém (úgyhogy majd erről is konzultálok nővérkémmel ).

Nóri: sajnálom ami anyuddal történt, erre igazán nem tud mit mondani az ember :-(((

Most nem is írok többet mert megy a zene és bulizunk, ugyanis holnap megy Pisti .

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jajjjjj Nóri! :cry: :cry: :cry: :cry:
szilbee

Nóri, nagyon sajnálom anyukádat! Egy kis biztatás: a MÁVban sztem nagyon jó az ápolási osztály!! A nővérek alaposak, nagy többségük a régi sebészeten volt nővér. Az ápolást szépen csinálják. Nem az orvosi vizsgálaton múlik a jobbulás :wink:

Réka a Panadol baby adagolójával kap minden szirupot, de így is nagy a küzdelem! (Nurofent nem kapott)

Kép
pimelinda

Hát lehet hogy hétfőn felhívom a munkaügyit,végülis június 18-tól a kft-nél leszek alkalmazásba,ha addig meglessz a papírom én leszek a munkavédelmi előadójuk

Linda!
Nálunk a gyógyszerész azt mondta ne merjek adni a gyereknek panadolt mert tönkreteszi a máját,de jó nálunk a nurofen sem vállt be lázcsillapításra csak a jó öreg germicid-c,akkor most hogy is van ez????

Legújabb és legveszélyesebb balesete és butasága a kisfiamnak(és az enyém is)
Tartozik a szekrénysorunkhoz egy üveges rész,fotel van előtte soha nem bolygatta Robit hogy mit is rejt a szekrény-hát most igen!
Kinyitotta az ajtót,az üveget valahogy kioperálta az üveget!!!!!!!!!Nem törte nem vágta el sem az úját sehol,csak mire beértem a szobába fogta az üveget :shock: ,nem volt egyedül 5percnél tovább a szobába,nem is tünt fel merthát járkál egész nap a lakásba ha bemegy valamelyik szobába persze utána megy az ember de álltalában valami játékkal a kezében találom,hát most nem!Nagyon megilyedtem,persze neki az nem tetszett az egészben hogy leraktam a fotelból

Kép

Kép
katlina

Katlina: a nagy adagok és hosszantartó alkalmazás ténylg tönkreteszi a májat, a felnőttét is. De az alkalmankénti lázcsillapítás abszolút biztonságos! Amúgy megjegyzem, Rékának sem vitte le a lázát, úgyhogy másfél óra múlva kúpot is kellet neki adni. El is raktam a Panadolt. De az adagolója okos találmány.
Robi aztán nagyon találékony :shock: mennyi esze van, kiszedte az üveget 8) persze ha láttam volna, lehet megállt volna bennem az ütő :?

Kép
pimelinda

sziasztok

Elment Pisti. Még valószínű csak a reptéren vannak mert nem hívott,hogy már mennek, de lehet ,hogy csak nem tud hívni mert sok dolguk van. Úgyhogy ma felkeltünk fél hatkor ,hogy el tudjunk köszönni (fél hétre jöttek érte). Emma nagyon édes volt mert amikor Pisti ébresztette,hogy megy repülővel Emma is mondta,hogy ő is megy vele. Sőt elköszönésnél még kis Pisti is lenyomott neki két nagy puszit. A lány meg egyfolytában nézegeti a naptárat, amit készítettem . Egy kis füzetbe beírtam minden napot amíg nincs itthon Pisti, berajzoltam repülőt oda amikor megy és amikor érkezik, és még azt a két napot is lerajzoltam, amikor kis Pistivel leszünk a kórházban és Emmának a nagyszülőknél kell aludnia. A többi lapot üresen hagytam csak a dátumot írtam fel a lapok tetejére és minden nap lefekvés előtt a gyerekek majd belerajzolják,hogy mi történt aznap, így ha hazajön Pisti el tudják mesélni neki. Kíváncsi leszek ,hogy fogják viselni ezt a két hetet, mert amikor kórházban volt Pisti akkor is beszéltek vele telefonon és meg is látogattuk, de most telefonon sem fogunk beszélni, és látni sem fogják. Remélem nem lesz gond (mindketten nagyon apásak, kis Pisti is már tisztán mondja ,hogy apa (az anyát nem nagyon mondja) , és amikor haza szokott jönni munkából már a kulcs csörgésre rohannak elé).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz: gyorsan eltelik ez a kis idő, meglásd :wink: ez a naptár-dolog, nagyon jó ötlet :shock: :D szerintem a gyerkőcöknek is sokat segít, hogy megértsék, mi is történik.

Kép
pimelinda

Nóri,hát azért elég hamar kiadják anyukádat! :? De higgyj Lindának!Biztosan fognak rá figyelni a MÁV-ban!Lilcsit bevitted?

Katlina,nem semmi gyerkőc Robika! :) Apa majd hétfőtől dolgozik,és majd akkor elsz szabin amikor jönnek szétverni a házat.Kb 2-3hét még.De már jöv héten kiköltözünk a háló+gyerekszobából,mert fel kell szedni a burkolatot,le kell ásni 30cm mélyre.Szóval lesz meló!

Liz,kitartás!!!A legrosszabb az lesz,hogy nem beszélhettek majd,de hátha lesz nekik kint net és tudtok kommunikálni.Meg az sms az nem olyan drága.

Judit,ezt az előadást én is meghallgattam volna!

Köszi a gratokat a cukrohoz :wink:

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Fél kettőkor jött az sms, hogy megérkeztek Franciaországba, minden szép csak szeles az idő.

Tündi: én is remélem,hogy lesz net és akkor legalább levelezni tudunk. Sms-t nem nagyon váltunk , mert ki fogja kapcsolni a telefont nehogy valaki felhívja itthonról, mert akkor fizethetünk. Majd csütörtökön bekapcsolja,mert majd akkor megírom neki ,hogy sikerült kis Pisti műtétje.
Ti aztán jó nagy munkába fogtok, biztos szép lesz majd készen.

Gyerkőcök jól kipihenték magukat, mert a hajnali kelés miatt már fél tizenegykor vittem aludni őket. Tizenegykor aludt kis Pisti, de Emma tiltakozott,hogy ő nem álmos. Meggyőztem ,hogy akkor csak feküdjünk be a nagy ágyba, elkezdtem neki egy mesét jól be is hunyt rajta. Most meg megy a buli, csak úgy ropják.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

No, hali!

Voltam bent anyumnál. EGÉSZ JÓL VAN! :lol: Már nem kapja az infúziót, és mintha kicserélték volna. Nyilván jól le volt nyugtatva.
Mikor a bátyám ott volt, már egyedül is evett. Persze még mindig nehezen eszik, fulladozik, nem megy a nyelés :cry:
Engem meg még le is cseszett, mert meg mertem kérdezni tőle megint, hogy rádiót vigyek-e be :lol: Mondta, hogy "már egyszer lebeszéltük, hogy nem kell".
Holnap meg beviszem hozzá Lilit is. Az ő engedélyével.

Kicsit most megint megcsillant a halvány remény....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Liz,na akkor szerencsésen megérkeztek!:) Hát elég nagy munkába fogunk,de meg kell csinálni...

Nóri,jajj de jóóóó,hogy jobban van anyukád!Megy a drukk és szépen lassan minden rendben lesz! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nincs sok időm, tele vagyunk programokkal, ezért most csak két kép...
Tegnap délelőtt focikupán voltunk, délután a barátokkal szülinapoztunk. Ma anyuéknál lesz a családi szülinap.

Nóri, jaj istenem, azért hátha javul anyukád állapota! Nagyon szorítok nektek!!!! Kitartás!!!!

És akkor a képek:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Zoliknak! Nagyon Boldog Névnapot!!! :)
szilbee

Évi,jók a képek!:)
Bizti fincsi volt a torta,és az a gyertya,tuti klassz :) :)

Zolikáknak nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! :)
Kép

Nekünk csajoknak meg BOLDOG NŐNAPOT!! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hú, de klassz az a gyertya(?)!!

ZOLTÁNOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!
[img]http://www.ciklamendekor.hu/kepek/vagottvirag/jácint-rózsa%20kompozíció.jpg[/img]

ERIKA, NEKTEK BOLDOG ÉVFORDULÓT!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Jajjjj, de jóóóó! Egyébként mozgásilag mi anyukádnál a helyzet? Ó, hát bízni muszáj....

Zoltánoknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Tündi: hinnye, nem semmi munkája fogtok akkor....

Liz: Kitartááááás!!!
jaimee1

Nóri: Köszi a köszöntést! Uram dolgozik, :roll: :roll: délig kapott erre engedélyt.
jaimee1

Zoltánoknak: Boldog névnapot kívánunk!

Erika, boldog évfordulót Nektek!

Kép
pimelinda

Erika,meló lesz bőven..belegondolni sem merek,de muszáj rajta túl esni :?

Boldog Évfordulót kívánunk!:) Kép

Popi végülis köztetek alszik?

Kép
Kép
tundi24

ZOLTÁNOKNAK!
Kép
Vendég

ERIKA!
Kép
Vendég

Erika! Mi a fenét lehet vasárnap délelőtt dolgozni??? :o :(
Ünnepi menü volt? Lesz?

Mozgás..?...hát egyedül felül és egyedül eszik. Ezek eddig nem mentek. :)
Most déleéőtt Lilivel voltunk bent. Nagyon meg volt szeppenve, pedig itthon már nem lehetett vele bírni, úgy ment volna. Elpakolta a játékait, vetkőzött, öltözött :shock:
Anyum is örült nagyon. Eleinte nem állt szóba a mamával, mire jötünk el, már fegyelmezni is kellett, úgy belelendült :? :lol: Mondom, már az is szabályellenes, hogy ott van, ne üvöltözzön már, meg kalapáljon :oops: :lol:

Tündi, jaj! Lesz mit csinálnod, de te csak módjával majd. Vagy csak az ellátás lesz a dolgod? Apa takarít?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?